6257
  • cuccok
    Nállam olyan gondd van hogy játszok 1-2 percet is kodob azzal hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáá vagy valami ilyesmi és van hibajelentés meg mégse gombb.
    Ezek után nem tudok visszalépni a játékba ahogy a f.a.q.-ban le van írva :(
    Vagy az másra vonatkozik?
  • spae
    Kösz mindneki, de már +oldottam, 3szor is, egyszer nem ment tovább, másodjára a checkpoint előtt léptem ki, és harmadjára sikerült. A 169.04 driver javít vmit?
  • ScarY MAN
    hi!
    van 13giga szabad helyem de egse kezdi el az installt....otlet?
  • Gunner
    Üdv a csapatban ^^
  • jeti00
    van profilom, act3-ig vittem de eltűntek az elmentések :(
  • Darth Razor
    Ja és a COG Tageknek a LIVE-os achievementen kívül semmi haszna?
  • Darth Razor
    Pontosan, a PC-sbe van még egy pár fejezet az Act 5-ön belül. Pl. a Brumak
  • Darth Razor
    Annak nagy része, mivel azok a fejezetek a bónusz tartalom a PC-s verzióba.
  • Gunner
    Na, látom act 5 mégiscsak van benne, akkor ez kivan egészitve PC-ssel, nemde?
  • Gunner
    Pl act 5? :D
  • Darth Razor
    Azoknak akik elakadtak valahol itt egy teljes angol nyelvű végigjátszás: http://guides.gamepressure.com/gearsofwar/

Bossok is le vannak benne írva és képekkel van illusztrálva az egész. Eredetileg az xbox-os verzióhoz készült így pár dolog hiányzik a PC-s verzióhoz viszonyítva.
  • theclub
    Az alábbi képet a neten találtam. Én mondjuk a legújabb beta driverrel (169.04) játszottam, de ez az üzenet nem jött elő. Az azonban igen, hogy mivel AMD procim van, ahhoz fel kell tennem egy patchet. Feltettem. A mentések llenére eltűntek!
  • theclub
  • gyuri12
    mindezt úgy,hogy egy mp-t se játszottam a játékkal:D
  • gyuri12
    Dommal ne törődj,sniper(asszem raam előtt van egy kabin,ott van az is)és azzal lődd a fejét, úgy,hogy a fénybe mész! ha sniperrel vagy,akkor marajd végig ott,ahova a videóban kimentetek!
    amikor a repülő köcsögök vannak körülötte,akkor megkell lőni vmi robbanócuccal(gránát, robbanónyilpuska stb)
  • Darth Razor
    Lődd a hasát, majd amikor teljesen hátraszorítottad akkor a platformot amin áll szakítsd le alóla úgy hogy a két "tartóelemre" irányítod a támadását értsd. oda állsz és amikor üt akkor gyorsan elbukfencezel. Ez a 3. Act és még 2 van vissza.
  • gyuri12
    és nincs mán sok
  • gyuri12
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lődözzed a hasát,és rákell terleni egy platformra,ahol van két kis genya,ami tartja( a földön) azokat szétlövöd,és bumm megdeglik
  • spae
    Hi All!
    A corpsert hogy tudom megölni? (valami lávás résznél járok)
    Hanyadik Act ez? Nekem nem írja sehol!? Sok van még?
    THX!
  • neptum
    RAAM-ot hogy kell megölni mert fénybe vagyok de oda jön és meg halok meg az a buzi DOM meg direkt oda futt hozá hogy meg haljon ha meg sötétbe megyek akor jönek azok a b*zi madarak vagy mik de mire fénybe érek meg halok :S
  • gyuri12
    ott csak futni kell mint az állat az apc-hez,nem kell törődni semmivel se
  • Gunner
    Na eljutottam egy b*zi részhez... kinyirok 2 grenader, aztán futás kéne APC különben lejár idő, erre 4x is arcba kapom a gránátot, nem valami ötletes küldetés...
  • Gunner
    Én már csak azt nem értem, h volt amikor minden gond nélkül ment a játék, még előző install-al, semmiféle g4wlive.exe kilépéssel, mondjuk akkor elveszett a mentés :D
  • serito
    Nálam Vista alatt 11Gb!! És simán indul a megadott "okossággal" !
  • Gunner
    Nem működik, ugyanúgy exe hiba :(
  • mikiking
    na hi...történt valami tegnap reggel óta ?
  • Balumann
    Hát nekem például az, hogy nem futott a régi gépemen (Splinter DA, RS Vegas). Aztán a DA-val folyamatosan csak problémáim voltak, meg bugos volt (bár tudom az még csak 2.5 -ös motort használ, nehezen indult, újraindult a gép tőle, stb.). Egyébként a többivel nekem nem volt ilyen hibás problémám. De az u3 engines játékokkal van a legtöbbnek problémája.
  • retek683
    Nekem a C-n van és 9.9 giga...Mégis baszakodik!
  • Gunner
    Na, megpróbáltam elinditani külön ezt a WarGame-G4WLive.exe elinditani. Ugye ez az ami állandóan hibaüzenettel leáll. Most mondta, hogy hiányzik neki egy msidcrl40.dll nevü fájl. Rákerestem google-n, letöltöttem, beraktam windows\system könyvtárba a C-n, most elindult, elinditotta a GoW-ot, de mondta, hogy Startup.exe-vel elinditani, introk után ki is lépett. Most megnézem h kiirkálja-e még a hibát :)
  • Gunner
    Nekem ezt csak akkor nyomta ki, amikor C-re installált 7 gigát, amikor meg elértem h D-re installáljon akkor meg 10et rakott fel, akkor már nem dobta ezt ki :)
  • And5
    Nekem el se inditja.
  • retek683
    Nekem is ezta hibaüzenetet dobja és ha vissza alt+tabolom akkor sem megy nem tudom folytatni a játékot!!!Pedig kurva jó játék!
  • And5
  • And5
    Nos, nekem ezt a hibaüzit dobja. Nem tudjátok mi lehet a baj ? A FAQ szerint mindennek működnie kéne.
  • Gunner
    Nem tudom neked te neked milyen gondjaid voltak UE3as játékokkkal, de nekem semmi, többi mind tökéletesen működött :) Csak ez rakoncátlankodik, mert az a wargame-g4wlive.exe sem gow része, hanem windows live, savek is live-on vannak fenn, nem pedig a gépen
  • csoola
    a képernyö alján lehet azt hiszem, LIVE-os profilt kel csinálni, ha például Halo 2-t is toltál régebben, akkor azé is jo lesz, legalábbis nekem ment
  • csoola
    nekem nem volt gondom még UE3-al, és a játék is igazán jo, de az nem tetszik h eljutok felééig és gondol egyet, aztán kezdjem elölröl... remélem lesz vmi unlocker hozzá, vagy ilyesmi amivel nem kell szarozni...
  • PunkZoli
    hali, gondolom ezerszer felmerült ,de faq ban nem találom,
    mit kell csinálni hogy legyen gamer profilom, és tudjak menteni???
    sry ,de nincs kedvem visszaolvasi:(
  • PENGEinno3d
    Sziasztok! Úgy látom nem csak nekem vannak gondjaim a játékkal! Nálam is swappol mint az állat(még mid texturánál is)! A FAQ-ban lévő összes lehetséges megoldást kiprobáltam, felraktam 4 VGA drivert, de semmivel se lett jobb! Jah és az Act2-nél lévő hidas pályánál kilép a játék (nem hibaüzenettel), szóval még alt+tab módszer se segít!
    Nem értem hogy lehet így kiadni egy játékot! Kíváncsi vok, hogy az eredeti játék is így viselkedik? Remélem gyorsan orvosolják a hibákat egy patchel!
  • Balumann
    Microsoft + unreal 3-as motor, mit várhattunk volna ^^ Unreal 3 motoros játékok forumai szinte mind arról szólnak, hogy kinek milyen hibát ad a játék... Bár ebbe már nem csak a motor rossz, már a telepítésnél is féltem h gondok lesznek ^^
    Bár most nekem úgytűnik jól fut a játék, azért sajnálom h COOP-ba nem működik Hamachival (kipróbáltam vkivel)