6257
-
#1697 Tudja valaki, hova pakolja a save-eket? Találtam egy checkpoints foldert, de nam hinném, hogy azok lennének. -
nyx #1696 jól látom, hogy netes aktiválás, vagy reg. nélkül nem lehet benne menteni?
thx
-
neptum #1695 és a Final szerinted unnalmas pedig most jön majd a 13. rész és így lesz 14 mert a 10. két részből áll meg ez se lesz unalmas ha mindig egy új történetet és embert mutata be -
Scooby87 #1694 én is így emlékszek... -
#1693 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szőke srác ottmarad vonat állomáson Cole-lal, aztán helikopterrel jönnek a főnökkel, szerintem nem halt meg :) -
Scooby87 #1692 sztem azért a 15.ik réssz kicsit már unalmas lenne.....amúgy vhol olvastam,hogy meghal benne a szőke srác,nálam nem halt meg...valaki vagy hülyéskedett vagy csak nálam amradt ki ez a rész? -
#1691 Gondolod h ebből lesz 15 rész? Vicces lenne :D -
neptum #1690 lesz és ha jól megy minden több rész is lesz olvastam hogy amikor kérdezték őket a folytatásról akor példának a Finel Fantasyt hozták fel amiből lassan vagy 14 rész lesz -
#1689 Ja és igen, lesz GoW 2 :)
Ugye a szokásos Xbox360 megjelenés +1 év
Mondjuk nem lenne rossz ha köv rész elösszőr PCn v egyidőben a konzollal jelenne meg :) -
neptum #1688 és is szedem a crysis-t amedig lennen nem lesz adig meg COD-ozok -
#1687 Jól saccoltál, 4:13 az egész :D -
Scooby87 #1686 finished the GoW....Go crisys full :D -
IgH #1685 1651-re vki? Én már bugra gyanakszom,eddig egyszer se akadtam el a gémbe,mondjuk nem is olyan fajta. -
Scooby87 #1684 na csakmegöltem laza 1:22perc alatt :(...
nekem leadta az egész végét....kb 2:30perc körül lehet.....jó kis video....remélem lessz GoW 2 is :D -
Radian #1683 ha nálam fut akkor nálad is,nem a géppel leszenek a bajok hanem a kifagyásokkal,először nagyon csúnya volt a játék és nagyon szaggatot is,pixeles volt a kép,szóval nem volt jó,aztán újraindítottam mert kifagyot és nem akart újra elindulni,beállítottam nagy nehez hogy abalkba fusson,onnan csináltam a shotokat,20-és 10 között volt az fps de tudtam játszani vele,azt nem tudom hogyha megint kiraknám teljes képernyőre hogy futna és hogy nézne ki,azóta nem próbáltam,a ati driverem már elég régi,ennyit tudok mondani -
neptum #1682 a video karira nem tok semmit monadani de ram elég lesz a játéknak -
gyuri12 #1681 nekem ugyanilyen proci,1,5 giga ram,sima ati 9600,ezen szted hogy futna? -
Radian #1680 Lehet hogy több RAM kéne de fog futni. És remélem hogy aki letölti ez után ,nem fog csalódni. -
gyuri12 #1679 bazzeg jutyubon van vagy 10 olyan videó,ahol kinyírják,esetleg utánajárhatnál! -
Scooby87 #1678 vki rakja már fel videóba,mert baromira felidegesít,hogy nem tom legyőzni
.....egész játékban ezzel vacakolok a legtöbbet.... -
gyuri12 #1677 na bazdmeg:O
töltöm le!:D -
#1676 Most ennél részletesebben mit szeretnél? Ha odaér, akkor fuss el a másik oldalra, ahol van egy ugyanilyen fal, Nekem mozdulni sem kellett, old meg :D -
#1675 RAAM casualon atomkönnyű. Hardcoreon már oda tud verni. Insanen meg anno úgy sikerült leverni, hogy Dom előrement, behalt, RAAM meg beleakadt és nem tudott kergetni heh. -
neptum #1674 aki nem tudja leverni RAAM-ot http://gamyy.com/english/games/603.htm ez tariner ezt azután találtam miután végig toltam -
#1673 thanks :D -
Scooby87 #1672 én egész játék alatt nem akadtam el....erre ezt a rohadt raamot nem tom kinyirni...
probáltam azzal amit mondtatok,hogy amikor varjak veszik körül akkor a robbanos íj puskával meglönni....szétrebbentek és löttem a fejét...ezt vagy 2-3xor megcsináltam és addigra odaért hozzám és legyilkolt két lővéssel....probáltam mesterlővész pusival is,de nem hal meg ez a s.z.a.r....vki részletezné,hogy nyirjam ki? -
ricsa008 #1671 szerinted XT -n is futna úgy ahogy neked 768 rammal és 2.8 ghz val? -
neptum #1670 http://www.youtube.com/watch?v=SffNi6a3trI itt a video KIZÁRÓLAG ANNAK aki már végig tolta és nem látta -
neptum #1669 utána pedig kéne videonak lennie -
Mitisz #1668 Mentési problémával mit lehet tenni ha elvesztek ? Van olyan akinek csak egyszer veszett el és utána már jó lett ? -
#1667 Ó bmmeg, lehet h mert -nointrostartup -al inditom a játékot és igy nincs intro igy outro sincs? :D -
#1666 Semmit, de csak a matrix röpködését láttam Raam-nak :\ -
neptum #1665 nyomtál valamit mi ? mert van video -
#1664 Én próbáltam a nagy gépágyuval lelőni, de ugye csak akkor sebezhető, ha nincsenek körülötte kryll-ek, viszont ha körülötte nincsenek, akkor ha sötétbe vagy kinyirnak, és a gépfegyver nincs kivilágitva :D -
#1663 Na milyen videód volt neked? Mert nekem rögtön belőtte credits, most öljem meg újra? :D -
neptum #1662 van a vonaton mielőt kimenél jobbra az ajtonál (jobboldali ajtonál) hátra mész és ott lesz jobbra valamilyen csőnél -
MrAndree #1661 Jah, ha lenne nálam akkor rég megöltem volna. -
neptum #1660 az az íj puska féleség -
neptum #1659 na GOW kivégezve a video a végén jó volt meg kéne szerezni eredetibe és neten tolni -
Scooby87 #1658 torchue bow ez melyik fegyver?....ja és,hogy bonuszokat szerezni?