Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy látom van már razor féle is.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Mi különbség van a kettõ között?

Gears Of War - THERMOPYLAE
Gears Of War - RELOADED

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

Ugy tünik egyenlõre igen.

kölcsönkért időből élek....

broman191
Akkor most mi a helyzet ezzel a nyelvi fájllal? Bármit csinálsz spanyol marad a cucc?

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Az atw.hu-n a razor féle van.

kill3r21
lehet lang ini törlés megoldja de csak vistán 😊
spidey91
Sajna a netiparos wanadoon nincs még fennt remélem délutánra fenn lesz.. amugy sztem ez naon jo lesz mint grafba mint játékélményben mert sztem nem véletlenül lett xboxon olyan sikeres....

Gépem ati X1900 4200

kill3r21
hacsaknem razorosok közül valaki felnem tolja majd a nyelvi fileokat
spidey91
a wanadoo.netiparon nincs fenn a geras of war még remélem délutánra fenn lesz ...... szte biztos faxa lesz grafba is meg játékélménybe is

nem véletlenül lett olyan sikeres xboxon sztem....

Gépem ati X1900 4200

Az a kérdés , vajh a razor exe-vel jo lészen -e a clondvd verzio? Mmint nyelvileg is, mert müködésileg feltételezem jó.

Ahonnan szedni kezdtem el is tünt a reloaded verzio...csak a clonecd van már.

kill3r21
addig mig lejön a razor jolesz a spanyol is
Pretorian
Szerintem én töltöm egyedül azt a verziót 😛 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Sland
Nah jöhet az Uninstall aztán jön a Razor...<#boxer>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

😊 ezek szerint mindenhogyan spanyol.

Maxtreme
nálam azzal spanyol 😄

Az de jó...Clone cd-s verzioval tapaszalat?

Fehercsoki
Gears_Of_War_Proper-Razor1911 ez teljesen jó és angol?

Maxtreme
A hang is

Spanyol verzioban a hang is spanyol, vagy csak a menü?

Sland
Hát a fasz kivan.

Reloaded verziót felraktam, crackeltem. Elindítom. bejön az Update-es ablak. Spanyol. Kinyomom, kitörlöm a lang.txt-t a binariesból. Elindítom. Angol az update-es ablak, menne tovább és hibát észlelt és leállt.
Hát a kurva anyjukat már...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kill3r21
nah megzolalt a ps3 embere....😊
akkor minek irsz ide ha szar? menjá játszá motorstrormot 😄
Dark nézz körül regeditbe hátha 😊
DarkSector
Nekem bejön

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Smuge
Csak az a kár hogy egy tulhypolt szar. Nem nagy szám.

DarkSector
Spanyol verzióhoz segítség.
Szótár: SPANYOL-MAGYAR

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nálam nincs.
Valahogy meg kéne oldani a dolgot, mert nem tudom a videó opcióban, hogy hogyan van max-on az állítás?
2-t nem tudok.

kill3r21
lang.ini a binaries mappában van elvileg 😄
Sland
nah végre kész...<#zavart2>

DarkSector
45perc a telepítés kb, mert nagyon lassan megy a második DECOMPRESSED csík.

DarkSector
Nem tudom.
Magyar kézikönyv is van, de langue.ini-t nem találom.

Riddick21
vagy mindenki játszik<#email>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Sland
Bmeg ez már több mint 40perce települ...

kill3r21
jöhetnének már az elsö képek nemigaz hogy még senki nem játszik 😊
kill3r21
nah ha telepitö magyar akkor tutti a lang init kell irogatni és magyar is lesz 😊
DarkSector
Háát nem úgy a menü, mint a TS-nél, de 1-2 ablakban magyarul voltak írva a dolgok.

Ombika
Akkor te reloaded verziot szedted le es full magyar volt?

Maxtreme
áhh annyira nem vagyok ráizgulva 😄
Amúgy is amíg a tájmsiftet nem fejeztem be, nem esek neki ennek. Max annyit h megnézem milyen.

DarkSector
Háát nem sok jót jósolok.

DarkSector
Egyenlõre szerintem ki lehet bírni minden nyelven, csak játszani lehessen, azt késõbb majd megoldódik.

Pretorian
Low-Medium beállításokkal, 1024-ben 30-35 FPS-t saccolok...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

GoKu x
akinek hasonló gépe vna vagy talán tudja csak ugy 😊 az írja le lécci hogy mennyire fog menni nálam.PIV 3.0, 2x 512kingston, 7600gt.

Maxtreme
clone + razor crack
De közben rájöttem a problémára.
Ugyebár ez eredetileg olasz. Namost ha letörlöd a lang.txt-t angol lesz, csak nem indul <#idiota>

DarkSector
Bakker már fél órája csak telepít.

DarkSector
Kössz de nem vagyok buzgáncs.<#ejnye1>

DarkSector
Ez hiába 1éves.
Tedd be a Lost Planet-et.
Szét vágja visual téren az összes PC-s gémet.
Meg nem ide tartozik, de nézd meg PS2-õn most a régi Black-et vagy X-box-on.
GT4 ps2-re.
Ezek jártak a koruk elõtt jóval.
Amúgy meg ez egy kicsit tunningolva van, úgyhogy szebb az x360-asnál maxon.

Riddick21
megérinthetlek?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

DarkSector
Nálam a telepítésnél a szöveg is magyar vót!!!!!!!!!

kill3r21
mejik verz? nem megy nálad?
Sland
Nemsoká megnézem én is.
Én a Reloaded-osat töltöttem le, remélem nem lesz semmi gebasz.
Egyenlõre helyet kell csinálnom, mert csak akkor települ fel, ha van 12GB szabad a vinyón. Tegnap este pont 50MB szabad hely volt 😄

Maxtreme
Hát ez nálam baxik menni. Indítás után splashscreen, aztán hibát észlel és leáll.