Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy profilt kell készíteni,és kész!Utána simán tudod foyltatni ahol abbahagytad...
gneoka
Nekem ati x1950 em van minden maxon csudaszépen megy egészen addig amig nem kezdek el fordulni (akkor beröccen)

tud valaki megoldást?

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

bordy
én is úgy érzem hogy ez multira van kihegyezve. thx, majd megprobálkozok vele.

alma2
nem. rossz.

szerintem

alma2
Most ezt komolyan gondolja a microsoft, hogy ha nincs internetem, akkor nem menti ki a jatekallasomat, vagy csak ijeszgeti az embert ?
ha ezt a fost kiengedem a netre, Wargame-G4WLive.exe.cat akkor egyfolytaban kifagy a jatek. ha nincs net, vagy csak nincs config file, teljesen jol megy, de akkor nuku savegame ? 😊

szerintem

Gerisone
halli! hogy lehet megcsinálni hogy mentsen anélkül hogy valamilyen izé regisztrációt kelljen csinálni??

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Nincs benne magyar felirat! Angol van a Razoros verzión, de a Reloaded verzió spanyol, de erre is rá lehet erõltetni az angol feliratot(tehát a hang továbbra is spanyol)!#873
Vissza kéne olvasni!
Storit egy pár pályával (lehet fegyverrel is) / küldetéssel kibõvítették az xbox-os verzióhoz képest!

BattleTag: zydar#2910

Gideon Wieth
erre valaki választ pls 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Guillotine
Akkor ezek szerint azt külön kell megszerezni,mármint a magyarnyelvü Gears of War-t?

www.guillotine.atw.hu

Köszi fõnök!!!! 😊
A C meghajtón kell neki 7-8 giga hely:
MerlinW írta:
"Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.

/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"

Tényleg 15 giga kell a TEMP-nek hogy feltelepítse nem lehet valahogy kijátszani?!?!?!? Mivel azon a vinyón csak 10 giga szabad helyem van VALAKI HELP!!!!!
kill3r21
xboxon 4x toltam végig pedig nem vagyok nagy gémer...ebböl matekozd ki h jó lehet e 😊
wesker24 csinálj egy profilt,sztem az lesz a gubanc,amúgy sztem kegyetlen jó!
kill3r21
nincs benne a magyar ,átnyálaztam a nyelvi fileokat
Van valaki aki mar jatszott is ezzel a jatekkal? Ha igen akkor milyen?
Jovoheten jelenik meg magyarul, erdemes megvenni? Ismered a jatekot a trailerbol csak az iranyitasra, a tarsra, AI-re vagyok kivancsi eloben.

koszi

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Húha! Milyen verziód van? Mert nekem az UT3 demónál volt ez a probléma. És mostanában akarom letölteni...
Vista? XP?

Engem is kidob exe hibával a razor változat 😞

Guillotine
Elvileg a magyar feliratozás benne van a játékban.Nem tudjátok hogyan lehetne elõcsalogatni?

www.guillotine.atw.hu

wesker24
hello én is felraktam a game-t és nálam full angol az egész de nálam aza hiba hogy szinte semilyen beállitást nem jegyez meg se az irányitás se audio se video ha meg bemegyek az audio ill a video optionsba akkor onnan már az istneért sem tudok kilépni hiába nyomkodom az Esc-et !!
kill3r21
nemkell olvas vissza megcsináltam a megoldás a reloadedhez is...
Vkinek volt olyan problémája,hogy elindította bejött a menü,a menüben a csíkok megjelentek,de a szöveg nem,magyarán megvanank a menü részei,full feketén,és így elég nehéz bármit is csinálni vele!Szopkodás árán eljutottam nagy nehezen hogy elindítom kicist érdekes a betöltõverzió,ismeretlen hibával viszont kidob,nemtudom megnézni mi a hiba...

Bocs a kérdésért, látom akkor a razor-t kell letöltenem.
Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol tudok nyelvet állítani mert valami spanyol vagy milyen nyelven indul!!!Reloaded verz.
Ja és nem találtam a telepítésnél olyan opciót hogy language,pedig a telepítõ angol de a game már spanyolul-vagy hogy indul.
Elõre is kösz!!<#worship>
Gideon Wieth
sziasztok.
Történetileg pályavezetésileg változott valamit a 360ashoz képest ? éN csak arról tudok hogy uj fegyver van benne mást nem ...
Még valami Razor-t szedtem ma le, magyar felirat vagy hasonlónak kéne lenni-e ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

hali, vki az exe-hibára hivatkozós kilépésre tud vmit mondani, mert olvasgattam, de semmi :S . razoros verzióm van. Thx

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Maxtreme
Vagy 1 driver 😞

Üdv!

Én felraktam a telepítésnél felkínált proci drivereket, de ennek ellenére a tegnap éjszaka leírt probléma megmaradt. Esetleg próbálkozzak másik vga-driverrel? Mint ahogy írtam, amint feladatot váltok, a háttérben vígan elfut a játék, mikor visszaváltok, akkor akadozik.
trogerzsiger
Sziasztok!

mi a gépigénye? ha lentebb írják mondjátok, csak nem olvasok vissza mert infóm van :-)

valakinél nincs olyan, hogy a játék el se indul, hanem látom hogy töltöget a gép egy ideig, aztán megáll?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Alwares
Nem megy a Live? Nincs Magyarországon?
Na akkor most beavatlak titeket is abba, amivel mi 360-asok jó ideje szerencsétlekedünk. A lényleg az, hogy Live az nincs magyarországon, még akkor is ha forgalmazzák az Xbox360-at is. Viszont egyszerûen megoldható, felmész az xbox.com-ra, vagy a pc-s megfelelõjére és szépen beregisztrálszt egy UK-s (brit) accot. Keress egy angliai irányítószámot mert szükség lesz rá. Hogy elsõként ad-e egy hónap ingyenes Gold tagságot azt nem tudom, ha meg nem akkor be kell menni valamilyen konzolboltba és venni/rendelni eggyet. Persze ha csak eredeti, törtel nem tudom hogyan oldható meg a multizás. De ha megvan a játék ki ne hagyjátok a multit mert NAGYON jó lett!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nekem úgy megy röccenés mentesen a játék ha a textúrát mediumra rakom, kilépek a játékból, elindítom megint, visszaállítom highest-re a textúrát és elindítom a kampányt.
Viszont ilyenkor random szerûen kidob memóriahibával. 😞
Jól jönne egy patch.
Sziasztok! Nektek volt olyan h indul a játék+ hang is jó csak a billenytûzetet hiába állíttom be mert az egérrel akar menni a fickó és nem tudok csinálni semmit csak elõre és hátra mozogni. Ha valakinél volt ilyen és tudja a megoldást az léccives írja be PLZ. Thx
wander01
ez a játék egy szerüen döbbenetesn durván néz ki... az elsö konzolport amire azt mondom riszpekt... 😊

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Pretorian
Nagyon raj lett a játék, bár most sajnos csak egy elég szerény gépen tudok vele játszani, de így is nagyon fasza!!! Én nem játszottam a 360-as verzióval, viszont láttam/olvastam sok rivjút, és már nagyon vártam a gammát...a single teljesen rendben van...holnap szabin vagyok egész nap, ha valakinek van kedve coop-hamachizni, vagy multizni, az szóljon!!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Felajánlotta, hogy felteszi a procidhoz a legújabb drivert? Mert ha igen, és te meg mégsem engedted, akkor lehet, hogy azért lépked ki... Figyelmeztet is, hogy ilyesmi elõfordulhat...

Huhh, nálam is fagy. Mindig ugyanakkor, mikor az elsõ pályán berúgom az ajtót..
MrDevil
na mind1 úgytûnik játék hiba 😄 majd jön egy patch

Pretorian
A locust fegyverek nagyon brutálul néznek ki...

razor 1911 hibátlanul müxik...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

kill3r21
nekem jo minden RELOADED 😄😄😄 hang spanyol de a felirat angol böven jo 😄
Nah...Xp alatt 4800x2 2.7-re tolva g7900gt rivatunerrel húzva a játék mindent feltolva vidáman fut...Egyedül aa nincs de kiafrancot érdekel 1680*1050-nél😊
Toltam a játékot amúgy boxon anno a grafika nemtudom jobb lett-e vagy sem de az MI mintha keményebb lenne közepes fokozaton úgy lerohantak már az elején és bekerítettek meg fedezi egymást az ellent mint a szart😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

MrDevil
engem meg mindig kivág exe hibával :S

Ja és az a kurva érdekes, ha kisebb ablakban futtatom, és átváltok mondjuk a total commanderre, akkor látom, hogy normál sebességgel futkározik a játék a háttérben.
Nekem meg olyan problémám van, hogy már amikor a fõmenüben vagyok, akkor 5 másodpercre kihagy a játék, 1 másodpercig megy, 5 mp szünet, 1 mp megy. Szóval már navigálni sem tudok a menüben.

A gépem nem csúcsszuper, de a mostani játékok (Witcher, Timeshift) gond nélkül mennek rajta.

Mi a f@sz lehet a baj?
bordy
xp-m van

wedge31
Vistád van ? mert nekem xp-én nincs semmi gond.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

bordy
hát nekem kilép. már simán a profilban méászkálás közben is.
ezzel hogy lehet majd multizni így? vagy coopot nyomni akármi. jó azt pont lehet hálozatban is.

A LIVE nem érhetõ el
A LIVE szolgáltatás nem érhetõ el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza késõbb is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.

Pretorian
Hát...szerintem fullra...ha a inkább a teljesítményt akarod növelni, akkor meg nyilván minimumra...

Evogordon
minõséget*