6257
  • Danus16
    nah de most akkor micsináljak? kaptam egy hammer of dawnt amikor a bogarakat kellett kiírtani... azt akkor lecseréltem egy sotira azóta az van.. és most hol van az újabb hammer of dawn, ha vna egyáltalán? mer én nemláttam sehol.
  • Danus16
    jaja már rájöttem XD
    nyomtam is egy king of the hill-t, és állatikirály xD
    bár co-opozni jobban szeretnék..
  • Gunner
    ö
  • Danus16
    nah már csak annyit hogy hogy hozom elő a konzolt? XD
    meg perse ~... és akkor az a 0 lenne. de azzal nem hozza elő (magyar bill)
    szal akkor mit nyomjak hogy előhozza a konzolt? gondolom főmenübe kell ugye?
  • kenderzen
    network : GOW.eu
    pass: itworks
    hama:)
  • kenderzen
    nézzfel mircre
  • Danus16
    miféle bejárat? egyszer már megkaptam és utána leváltottam.. de már ott vok hogy kicsalogattam az épületből és megkéne ölnöm de nemtalálom sehol a hammer of downt...(egyébként az első
    viszafele már nemtok menni és a checkpoint is elveszett ugye mer fixeltem...
  • Devilkid
    Helló.Van egy kis problémám a játékkal amikor ép játszok vele akkor mindig kilép és azt írja ki hogy wargame-g4wlive.exe. Tudna valaki segíteni mert már próbáltam az alt+tabot.
  • Fehercsoki
    Valaki próbálta a pályaszerkesztőt?
  • grebber
    Ez az első Berserker?
    Mert ott a bejárat után kéne lenni hammer-nek!
  • Danus16
    jah egyébként micsináljak? vazz ott vok ho kikell nyírnom a berserkert, de én már rég leváltottam a hammer of down fegyót... és nemtom megölni.
    checkpointba nemtok visszamenni mer rátettem a fixet... WTF??
  • Danus16
    nem akar vki adni egy hamachis szobát ahonnan lehet GoW co-opozni...
    úgyértem ahol viszonylag sokan vannak, nem 1 ember.
  • grebber
    Na végigvittem végre én is nem volt rövid game.
  • grebber
    Használd a neted kérlek!
    Youtube.com és beirod a nevét a főellenségnek mert kiirja gondolom hogy kill xxx. És kiadja a videót hogy kell!
  • Babylon56
    köszi az elöbi segitséget
    nem értek angolul így hiába olvastam halgatam

és a legvégén a vonaton, hogy lehet kinyirni azt a dögöt?
  • Gunner
    [spoiler]tán olvasd.hallgasd mit mondanak :) elösszőr fegyvereit kell szétlőni kezein, aztán lábát lőni h előrehajoljon, aztán emberkét fejéről kilőni. láblövős manuslövőst addig mig nem jön a videó
  • Tinman #2001
    Hogy lehet egy totál lineráis játékban elakadni??? Főleg, hogy mondják is, hogy mit kell tenni...^^

Lődd a két fegyvert a kezén, majd a térdét, majd a manust.
  • Babylon56
    hali

nem tudja valaki, hogy a bübánatba lehet meg ölni az utolső elöti pályán azt a nagy dinoszauruszt
    (anyit tudok valahogy a tetelyén a manust kéne valahogy kilöni de azt sehogy nem lehet)
    társam 5 másodperc után meg hal így képtelenség

Valakinek valami jó ötlete van rá!
  • kirol
    A denevéres pályán már alig volt töltényem, mindig elfogyott majd meghaltam. Nagyon húzós volt, aztán sikerült úgy továbbjutnom, hogy 1 db töltényem maradt. Huh. Kemény volt.
  • Lossantos
    hi all!
    Valaki tudja, hogy hogy működik a játék tutira. Nálam pl mindig kilép a game, arra nincs időm hogy az option -ben beállítgassak ezt azt...? Mi a makkért? ( Vista 32 ) Minden egyébb mostani progi fut ahogy kell. Valami ötlet, tapasztalat? Előre is kösz.
  • ragobynara
    Én akárhova akarom telepíteni ezt írja ki. Senkinek sincs ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
  • Attelee
    hali!
    Van már megoldás arra h tudjak profilt csinálni és ne faggyon le a menüben
    a játék???Mert nállam hiába nyomom az F1-et nem reagál!
    Aztán meg ha belemegyek a beállitásokba nem tudok már visszalépni!:(
    razoros verziom vn már ujraraktam ugy h kihuztam az internetet,de semmi!
    Havernál müködik simán ugyanez,csak ATI kártyával!
    Probáltam már uj űdrivert de nothing!!
  • adammmmmmm
    Egyépként ha a C-re telepítem akkor nekem is ezt az üzenetet dobja ki.
  • Gunner
    Kedves egs, jó játékot :)
  • Danus16
    oh man thank you so much :D
    most újratelepítettem a gammát átmásoltam a 2 fájlt, becrackeltem ÉS JÓÓÓ!!! nagyon kösz szépen... el sem tudom hinni hogy végre játszhatok az álatalam már 3éve várt játékkal, ráadásul előző héten volt gépújítás és a 8600GE-men lazán fut 1280 maxon!!! ÁÁÁÁ EZ ANNYIRA KIRÁÁÁLY!
  • Gunner
    Tény h nincs kiirva h no warez meg egyéb, de azért mindennek van határa...
  • gyuri12
    bemész egy bótba,oszt leszeded.hamár nem vagy képes megvenni,legalább ne legyél olyan lusta,hogy másoktól kérsz torrentet.
  • tiburon26
    linkelne valaki müködő torrentet?előre is köszi!
  • Voltan
    Nálam egyáltalán nem volt sötét...
  • steweee
    na első pár pályán túlvagyok. graf nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen übersötét. na de átdugom majd a tft moncsimat a crt heylett, meglátjuk úgy mit mutat

de a játékmenettől nem vok elájulva. lehet gyorsan uninstall lesz belőle úgy is
  • Danus16
    ehh megsúgom tört a game. vagy az nembaj?
    mind2t felülírtam... és utána már hibákat ír ki. pont most reinstallom a game-t.. nemtom mif*sz baja van..
  • Gunner
    Biztos jó helyre raktad? mind2 fájlt felülirtad? mert ha igen, akkor biztonsági mentéssel játsz, nincs ötlet :) Eddig mindenkinek ment
  • adammmmmmm
    Én elolvastam a FAQ-ot és úgy csináltam ahogy ott le van írva de még így is a C-re akarja rakni.Most akkor mit csináljak vele?
  • Danus16
    leszettem felülírattam: msot már a el se indul a game. XD kiírja a g4wlive.exe hibát és csá
  • ragobynara
    Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő, amikor ezt a hibát dobja ki a telepítő:

Próbáltam keresni rá megoldást, de nem találtam eddig...
  • ZÓÓÓcsi
    Aha!
    Helyi háló lesz mindenképpen! A kis gép látja a host-ot és próbál is csatlakozni, csak nem megy neki, de nem ír ki semmit csak tölt,tölt és tölt, de a vinyó nem villog! Szerintem ez a pinges hiba lesz, de ha ez a crack megoldja akkor jó!
    Köszi!
  • Gunner
    Ezekután igen fogsz tudni coopolni lan-on is, ha nem látja a másik gépet a kereső, akkor konzolba (ö) ird be, hogy "open <ip>" az ip-t attól függöen válaszd h hamachis emberkével kivánod nyomni v helyi hálóssal.
  • ZÓÓÓcsi
    Hello! Ezzel LAN-on is tudunk majd coop-ozni? Mert a kisebb gép (AMD64 3200+,7800GS,1GBram) nem tudok se csatlakozni, se host-ot létrehozni, valamint itt kidobál a war.exe-is hibaüzenettel, de az alt+tab-os megoldás jó!
    A lent írt gépen tökéletesen működik a dolog, single és a coop-ba is tudok host-ot csinálni!
    Lehet hogy sok a pingem a kis gépen? Ezt a ping ellenőrzést is megoldja?
  • Gunner
    Valaki COOP Hamachin? Küldjön privit
  • Kemuri
    Everestel is le tudod csekkolni. Felhúzod ATT-ben az órajeleket, majd kilövöd. Ha nem tartaná meg visszaállna a normál gyári értékekre. Elindítod az Everestet miután már nem fut az ATT és a húzott értékeket fogja mutatni.