6257
-
#2017 nah de most akkor micsináljak? kaptam egy hammer of dawnt amikor a bogarakat kellett kiírtani... azt akkor lecseréltem egy sotira azóta az van.. és most hol van az újabb hammer of dawn, ha vna egyáltalán? mer én nemláttam sehol. -
#2016 jaja már rájöttem XD
nyomtam is egy king of the hill-t, és állatikirály xD
bár co-opozni jobban szeretnék.. -
#2015 ö -
#2014 nah már csak annyit hogy hogy hozom elő a konzolt? XD
meg perse ~... és akkor az a 0 lenne. de azzal nem hozza elő (magyar bill)
szal akkor mit nyomjak hogy előhozza a konzolt? gondolom főmenübe kell ugye? -
kenderzen #2013 network : GOW.eu
pass: itworks
hama:) -
kenderzen #2012 nézzfel mircre -
#2011 miféle bejárat? egyszer már megkaptam és utána leváltottam.. de már ott vok hogy kicsalogattam az épületből és megkéne ölnöm de nemtalálom sehol a hammer of downt...(egyébként az első
viszafele már nemtok menni és a checkpoint is elveszett ugye mer fixeltem... -
Devilkid #2010 Helló.Van egy kis problémám a játékkal amikor ép játszok vele akkor mindig kilép és azt írja ki hogy wargame-g4wlive.exe. Tudna valaki segíteni mert már próbáltam az alt+tabot. -
#2009 Valaki próbálta a pályaszerkesztőt? -
#2008 Ez az első Berserker?
Mert ott a bejárat után kéne lenni hammer-nek! -
#2007 jah egyébként micsináljak? vazz ott vok ho kikell nyírnom a berserkert, de én már rég leváltottam a hammer of down fegyót... és nemtom megölni.
checkpointba nemtok visszamenni mer rátettem a fixet... WTF?? -
#2006 nem akar vki adni egy hamachis szobát ahonnan lehet GoW co-opozni...
úgyértem ahol viszonylag sokan vannak, nem 1 ember. -
#2005 Na végigvittem végre én is nem volt rövid game. -
#2004 Használd a neted kérlek!
Youtube.com és beirod a nevét a főellenségnek mert kiirja gondolom hogy kill xxx. És kiadja a videót hogy kell! -
Babylon56 #2003 köszi az elöbi segitséget
nem értek angolul így hiába olvastam halgatam
és a legvégén a vonaton, hogy lehet kinyirni azt a dögöt? -
#2002 [spoiler]tán olvasd.hallgasd mit mondanak :) elösszőr fegyvereit kell szétlőni kezein, aztán lábát lőni h előrehajoljon, aztán emberkét fejéről kilőni. láblövős manuslövőst addig mig nem jön a videó -
#2001 Hogy lehet egy totál lineráis játékban elakadni??? Főleg, hogy mondják is, hogy mit kell tenni...^^
Lődd a két fegyvert a kezén, majd a térdét, majd a manust. -
Babylon56 #2000 hali
nem tudja valaki, hogy a bübánatba lehet meg ölni az utolső elöti pályán azt a nagy dinoszauruszt
(anyit tudok valahogy a tetelyén a manust kéne valahogy kilöni de azt sehogy nem lehet)
társam 5 másodperc után meg hal így képtelenség
Valakinek valami jó ötlete van rá! -
#1999 A denevéres pályán már alig volt töltényem, mindig elfogyott majd meghaltam. Nagyon húzós volt, aztán sikerült úgy továbbjutnom, hogy 1 db töltényem maradt. Huh. Kemény volt. -
Lossantos #1998 hi all!
Valaki tudja, hogy hogy működik a játék tutira. Nálam pl mindig kilép a game, arra nincs időm hogy az option -ben beállítgassak ezt azt...? Mi a makkért? ( Vista 32 ) Minden egyébb mostani progi fut ahogy kell. Valami ötlet, tapasztalat? Előre is kösz. -
#1997 Én akárhova akarom telepíteni ezt írja ki. Senkinek sincs ötlete, hogy mi lehet a megoldás? -
#1996 hali!
Van már megoldás arra h tudjak profilt csinálni és ne faggyon le a menüben
a játék???Mert nállam hiába nyomom az F1-et nem reagál!
Aztán meg ha belemegyek a beállitásokba nem tudok már visszalépni!:(
razoros verziom vn már ujraraktam ugy h kihuztam az internetet,de semmi!
Havernál müködik simán ugyanez,csak ATI kártyával!
Probáltam már uj űdrivert de nothing!! -
adammmmmmm #1995 Egyépként ha a C-re telepítem akkor nekem is ezt az üzenetet dobja ki. -
#1994 Kedves egs, jó játékot :) -
#1993 oh man thank you so much :D
most újratelepítettem a gammát átmásoltam a 2 fájlt, becrackeltem ÉS JÓÓÓ!!! nagyon kösz szépen... el sem tudom hinni hogy végre játszhatok az álatalam már 3éve várt játékkal, ráadásul előző héten volt gépújítás és a 8600GE-men lazán fut 1280 maxon!!! ÁÁÁÁ EZ ANNYIRA KIRÁÁÁLY! -
#1992 Tény h nincs kiirva h no warez meg egyéb, de azért mindennek van határa... -
gyuri12 #1991 bemész egy bótba,oszt leszeded.hamár nem vagy képes megvenni,legalább ne legyél olyan lusta,hogy másoktól kérsz torrentet. -
#1990 linkelne valaki müködő torrentet?előre is köszi! -
#1989 Nálam egyáltalán nem volt sötét... -
steweee #1988 na első pár pályán túlvagyok. graf nem lenne rossz, ha nem lenne ilyen übersötét. na de átdugom majd a tft moncsimat a crt heylett, meglátjuk úgy mit mutat
de a játékmenettől nem vok elájulva. lehet gyorsan uninstall lesz belőle úgy is -
#1987 ehh megsúgom tört a game. vagy az nembaj?
mind2t felülírtam... és utána már hibákat ír ki. pont most reinstallom a game-t.. nemtom mif*sz baja van.. -
#1986 Biztos jó helyre raktad? mind2 fájlt felülirtad? mert ha igen, akkor biztonsági mentéssel játsz, nincs ötlet :) Eddig mindenkinek ment -
adammmmmmm #1985 Én elolvastam a FAQ-ot és úgy csináltam ahogy ott le van írva de még így is a C-re akarja rakni.Most akkor mit csináljak vele? -
#1984 leszettem felülírattam: msot már a el se indul a game. XD kiírja a g4wlive.exe hibát és csá -
#1983 Valaki tudna segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő, amikor ezt a hibát dobja ki a telepítő:
Próbáltam keresni rá megoldást, de nem találtam eddig... -
ZÓÓÓcsi #1982 Aha!
Helyi háló lesz mindenképpen! A kis gép látja a host-ot és próbál is csatlakozni, csak nem megy neki, de nem ír ki semmit csak tölt,tölt és tölt, de a vinyó nem villog! Szerintem ez a pinges hiba lesz, de ha ez a crack megoldja akkor jó!
Köszi! -
#1981 Ezekután igen fogsz tudni coopolni lan-on is, ha nem látja a másik gépet a kereső, akkor konzolba (ö) ird be, hogy "open <ip>" az ip-t attól függöen válaszd h hamachis emberkével kivánod nyomni v helyi hálóssal. -
ZÓÓÓcsi #1980 Hello! Ezzel LAN-on is tudunk majd coop-ozni? Mert a kisebb gép (AMD64 3200+,7800GS,1GBram) nem tudok se csatlakozni, se host-ot létrehozni, valamint itt kidobál a war.exe-is hibaüzenettel, de az alt+tab-os megoldás jó!
A lent írt gépen tökéletesen működik a dolog, single és a coop-ba is tudok host-ot csinálni!
Lehet hogy sok a pingem a kis gépen? Ezt a ping ellenőrzést is megoldja? -
#1979 Valaki COOP Hamachin? Küldjön privit -
Kemuri #1978 Everestel is le tudod csekkolni. Felhúzod ATT-ben az órajeleket, majd kilövöd. Ha nem tartaná meg visszaállna a normál gyári értékekre. Elindítod az Everestet miután már nem fut az ATT és a húzott értékeket fogja mutatni.