Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud valaki megoldást?
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
ha ezt a fost kiengedem a netre, Wargame-G4WLive.exe.cat akkor egyfolytaban kifagy a jatek. ha nincs net, vagy csak nincs config file, teljesen jol megy, de akkor nuku savegame ? 😊
szerintem
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Vissza kéne olvasni!
Storit egy pár pályával (lehet fegyverrel is) / küldetéssel kibõvítették az xbox-os verzióhoz képest!
BattleTag: zydar#2910
erre valaki választ pls 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
www.guillotine.atw.hu
MerlinW írta:
"Akinek nincs 7-8Giga szabad helye a C: meghajtón:
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:/Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:/Program Files -re az értéket.
/ -helyett mindenhol a szokásos backslash-t (másik írányba dõlõt😊) használjátok"
Jovoheten jelenik meg magyarul, erdemes megvenni? Ismered a jatekot a trailerbol csak az iranyitasra, a tarsra, AI-re vagyok kivancsi eloben.
koszi
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Vista? XP?
www.guillotine.atw.hu

Az lenne a kérdésem hogy hol tudok nyelvet állítani mert valami spanyol vagy milyen nyelven indul!!!Reloaded verz.
Ja és nem találtam a telepítésnél olyan opciót hogy language,pedig a telepítõ angol de a game már spanyolul-vagy hogy indul.
Elõre is kösz!!<#worship>#worship>
Történetileg pályavezetésileg változott valamit a 360ashoz képest ? éN csak arról tudok hogy uj fegyver van benne mást nem ...
Még valami Razor-t szedtem ma le, magyar felirat vagy hasonlónak kéne lenni-e ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...
Én felraktam a telepítésnél felkínált proci drivereket, de ennek ellenére a tegnap éjszaka leírt probléma megmaradt. Esetleg próbálkozzak másik vga-driverrel? Mint ahogy írtam, amint feladatot váltok, a háttérben vígan elfut a játék, mikor visszaváltok, akkor akadozik.
mi a gépigénye? ha lentebb írják mondjátok, csak nem olvasok vissza mert infóm van :-)
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Na akkor most beavatlak titeket is abba, amivel mi 360-asok jó ideje szerencsétlekedünk. A lényleg az, hogy Live az nincs magyarországon, még akkor is ha forgalmazzák az Xbox360-at is. Viszont egyszerûen megoldható, felmész az xbox.com-ra, vagy a pc-s megfelelõjére és szépen beregisztrálszt egy UK-s (brit) accot. Keress egy angliai irányítószámot mert szükség lesz rá. Hogy elsõként ad-e egy hónap ingyenes Gold tagságot azt nem tudom, ha meg nem akkor be kell menni valamilyen konzolboltba és venni/rendelni eggyet. Persze ha csak eredeti, törtel nem tudom hogyan oldható meg a multizás. De ha megvan a játék ki ne hagyjátok a multit mert NAGYON jó lett!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Viszont ilyenkor random szerûen kidob memóriahibával. 😞
Jól jönne egy patch.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Toltam a játékot amúgy boxon anno a grafika nemtudom jobb lett-e vagy sem de az MI mintha keményebb lenne közepes fokozaton úgy lerohantak már az elején és bekerítettek meg fedezi egymást az ellent mint a szart😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
A gépem nem csúcsszuper, de a mostani játékok (Witcher, Timeshift) gond nélkül mennek rajta.
Mi a f@sz lehet a baj?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ezzel hogy lehet majd multizni így? vagy coopot nyomni akármi. jó azt pont lehet hálozatban is.
A LIVE nem érhetõ el
A LIVE szolgáltatás nem érhetõ el azon a területen, ahol Ön tartózkodik. Látogasson vissza késõbb is a webhelyre, és olvassa el a Games for Windows – LIVE játékokkal kapcsolatos híreket.