6257
-
Kemuri #1977 Nekem pedig bent hagyja a profilt, GoWot 6xAA-n 16xAF-en tolom, beállítom ezeket a 3D-ben meg az overclocking+fancontrolt ami el van mentve egy profilba. Mikor felugrik az ablak amin a "Play" gomb van kilövöm az ATT-t és indítom a gamet. Azért látni a különbséget 0 illetve 6szoros AA között szal tuti be van töltődve a profil. Ami viszont nem marad betöltve az az OnScreen Display ami ugye mutatja game alatt a GPU hőmérsékletet meg a fan speedet stb. De az nem is annyira fontos. -
Travelos #1976 hőmérséklethez van kötve, de a 3D profilon belül
és annyira alacsonyra van állítva (pl.40C 60%), hogy ahogy elindul a 3D profil, tehát a játék, azonnal emeli is, mert meghaladta a 40C-ot.
szóval biztos hogy nem tölti be a profilt, hiszen nem fut az ATT, nincs, ami betöltse :) -
Kemuri #1975 Még annó mikor jöttek az első videok a Boxos verzióból nekem is tetszett a vér, de így "közelről" PC-n hülyén néz ki. Na nem az animációja, hanem a színe. -
Kemuri #1974 Ne a játék indításához igazítsad a fan sebességét, hanem a hőmérésklethez, azt elmented egy profilban és kész.
Beállítod pl., hogy 50 fok felett pörögjön 70%-on, 60 fok felett meg 80%-on vagy valami hasonló. Tehát a Hardware/Overclocking setting/Fan-on bellül csináld. Ezt így biztos megtartja. -
Travelos #1973 nem mondod komolyan, hogy neked tetszik ez a ragacs? :)
de igazad van, ízlések és pofonok.... -
Travelos #1972 nekem biztos, hogy nem tartja meg a beállításokat!
onnan tudom, hogy nekem az van beállítva a 3D profilban, hogy azonnal emelje a ventillátort magasabbra. Azaz a játék indulásakor mindig felpörög. De most ha kiléptem nem pörgött fel :( -
#1971 Szerintem a vért nagyon eltalálták a fejlesztők, brutálisan jól néz ki :)
Dehát ízlések és pofonok, akinek nem tetszik ne jáccon vele... Nekem egyik favoritommá lépett elő és NÁLAM még a crysis se érheti utól! -
kenderzen #1970 csak a fejét löd hogy megne sántuljon és majd leesik 1 szakadékba
-
#1969 oké próbálom,köszi.. -
gyuri12 #1968 lődd meg a hasát( a lábai között van rés) majd amikor felemeli a lábait,akkor lődd végig a hasaaljától a fejéig.ezt sokszor,egészen addig,amíg ránem megy egy platformra,amit két kis bigyó tart, a bigyókat szétlövöd,és zutty -
kenderzen #1967 igaz.
-
Kemuri #1966 Hát ha telepítettél fel akkor van
-
#1965 ott vagyok egy barlangban és alattam repedezett a padló,alatta láva és jön egy ilyen pókszerü lény mint egy nagy karom ugy néz ki,annak mi a gyenge pontja? -
r4pt0r #1964 Volt vér xen. -
kenderzen #1963 Az eredeti x változatban még vérsem volt :D
-
kenderzen #1962 Az a legdurvább az egész hisztéria körül hogy az x-es verzioban az act5 benne sincs ,az ucso pályán a vonatosrésznél az égbolt mutat szerintem legjobban a játékban .
A lényeg az hogy 5 ora allatt végigvittük co-op modban spanommal hardcore fokozaton .)
Amugy az a bányás kocsigázgatás meg szerintem teljesen felesleges a ott már rendesen gondolkodtam hogy abba hagyom csak nem akartam kibaszni spanommal .
Insane fokozaton azért még 1xer végig küldöm ... jogame /csak ezt is keményen marketingelték , ha nem verték volna anyira a nyálukat nem csalodnának benne anyira .. -
gyuri12 #1961 és nekem olyan van?:D -
Kemuri #1960 Ati Tray Tools, ez egy olyan program amivel az ati kártyád paramétereit, tulajdonságait változtathatod, overclockingolhatod, a ventillátor pörgési sebességét szabályozhatod és még sok mindent. De ennek kikapcsolása azokon segít akiket kivágott az asztalra a game, kifagyással nem tudom mivan. -
gregtom6 #1959 Hát igen,ezekben teljesen egyetértek veled.A fényeffektek nagyon fehérek még,és a vér borzadály 2 színből áll,és nem marad ott a hullákon se,de legalább a kiskölykök is tudnak vele játszani.És a felfelé folyó víz.....hát a BioShockban is nagyon jó volt a felfelé olvadó jégcsap:)
A swappolást hogy oldjam meg,mert az F.A.Q.-ban leírt módon nem igazán jött rendbe a több mint 1 giga ramommal. -
#1958 végigtoltam és csak egy nagyméretü techdemot kaptam,csalódás a köbön... -
gyuri12 #1957 nekem leszokott fagyni csakúgy,miazaz ATT?:D -
Kemuri #1956 Crysis hangulata ott jön meg mikor bemész a bányába, utána meg már majdnem vége is. De ez most más téma. -
Kemuri #1955 Na az egészben az a poén, hogy beállítod az ATT-t a neked megfelelő settingre, értek ezalatt, OC-t, fancontrollt, különféle gamesettinget (AA stb) és kilövöd a tálcáról "Exit". Ezután a beállításokat ugyan úgy megtartja, mindet, ezt le tudod ellenőrizni a CCC-vel és az Everestel, csak nincs a tálcán. És így sem fagy ki, legalábbis nekem jó volt.
-
#1954 grebber : még sok van hátra mert én azt már elhagytamés még mindig nincs vége.
amugy ez a játék sokkal jobban bejött hangulatilag mint a crysis,maga a terep is sokal müvészibb és érdekesebb ötletek vannak benne.
a filmes hatás meghát mintha az alien filmek és a Pitch Black közös gyermeke lenne...
nálam eddig az év játéka. -
#1953 Én igenis gerincre vágnám annácskát ha már egyszer fizetne érte -
Travelos #1952 azért jó lenne rájönni, hogy az ATT mely beállításával van baja, mert most ugyanezt csinálja a Kane and Lynch Dead Men is. Ott is ez a profilos baromság van, nem értem mire jó ez!!?
ATT nélkül meg nem az igazi, mert nagyon melegszik a kártyám, ha nem az általam kreált ventillátorprogram megy. -
Travelos #1951 "a, Előrefut --->sudden death---> mehetek felkelteni
b, Valahol percekkel korábban egy tereptárgy fedezéke mögé bújva rejszol
c, A célkeresztem közepén dancelnek a gay haverjával együtt."
Looool
ja és a vér fantasztikus látványát kihagytad :)
-
#1950 Összesített nélemény ON:
Cod4 single letolása után -akkora hangulata volt a Pripyat pályának, hogy szó szerint beleborzongtam- kipróbáltam ezt az évek óta agyonhypolt Gears of Wart. Pár képet láttam belőle, de nem érdekelet ez sem.
Soha nem vágtam mire élveznek az x-ek, de immár elmém kitisztult, átjár a zen és Cod4 után ez olyan volt, mint egy Ferrari után egy Octáviába ülni.
A grafika max beállítások mellett is engem folyamatosan a POP sorozatra emlékeztet, ott használtak ennyi elmosást, felesleges csillogó-villogó szarságot, de ott jó volt! Mondjuk van is mit elmosni, mert a magas felbontású textúrák ellenére se egy orgia a látványvilág, pusztán attól lesz az ha telebaxa az ember effektekkel.
Ez a játék egy izé... egy olyan fura műanyag izé, nem rossz, de ekkora feneket ami évek óta a világban megy ezzel kapcsolatban... pfff.
Ilyen egy túlcsicsázott céllövöldét még életemben láttam.
Ez egy fa...(30 mp kell neki, mert 1,6mb) esik az eső és higany folyik le róla, mert az eső, ha fával találkozik, akkor természetes, hogy a fa felületén Hg képződik.
Több higanygyár érdeklődött már a recept után ^^
Mondják: "Jól néz ki!"
Sokak szerint Kannácska is, de nekem ha fizetnének érte sem kéne. Ha leveszem a küllemről a sok blurt, meg túlzó shadert, akkor nagyon aljas látvány tárul az ember szeme el, nem is akarok róla beszélni, mert rémálmaimban jön elő.
A játékmenet egész korrekt... lenne, ha állandóan nem arról szólna az egész már hosszú, hosszú órák óta, hogy irány fedezékbe, majd egymagam leölöm az enemyt, mert béna frendly AI 3 dolgot csinál, de ezeket jól:
a, Előrefut --->sudden death---> mehetek felkelteni
b, Valahol percekkel korábban egy tereptárgy fedezéke mögé bújva rejszol
c, A célkeresztem közepén dancelnek a gay haverjával együtt.
A lineáris pályavezetés kezd kiidegelni.
"A" route vagy "B" route persze van, de igazából mindkét esetben 3+2 enemy ugrik a nyakadba, egyes esetekben 0 db és az other frendlyk írtanak a távolban.
A leginkább továbbra is az zavar, hogy nincsennek színek a játékban. Igen, tudom darkos... a Warrior Within is darkos volt mégis orbitális élmény volt. Lassan olyan sötétségbe burkolózik a játék, hogy 30 cm-ről nézem a monitort, mert ami COD4-ben már vakítóan éles és kontrasztos volt, azt itt nagy fekete homály.
Külön kedvencem az esős pálya, ahol elsőre tök látványosan néz ki, ahogy folyik le a sziklákon a víz, aztán tovább kutatva olyan sziklákat is látni, ahol a gravitációval dacolva, oldalra-felfelé folyik a H20.
Szó se róla, ellehet vele lenni, nálam egy 75-öt ér is a mutatvány, de az hisztéria, ami körülötte volt, az durva túlzás.
Na lelövöm magam GoW ügyben mert, ugye nem szép dolog iszlám tan fehér foltjait vitatni, miközben a mekka közepére szarsz :-D -
Travelos #1949 köszi, pár perccel ezelőtt megtalálta itt valaki a megoldást, az Ati Tray Tools volt a ludas :) -
#1948 http://rapidshare.com/files/69688838/WarEngine.ZIP.htmlezt töltsd le
ird felül a megfelelő fájlokat, mentésed most elfog veszni, de mostantól tárolni fogja a gépeden egy fájlon. És nem fog kilépni mostmár a w4live.exe hibával sem :)
És tudsz hamachin coopozni is :) -
Travelos #1947 tényleg, kikapcsoltam az ATT-t, és tényleg nem dob ki, sőt egész jól fut nálam, csak egy baj van, nem tetszik :D -
Kemuri #1946 úgy látszik mégis csak az ATT volt a ludas. Szóval akinek ATI kártyája van + ATT van fent az lőjje ki mert amiatt dobál ki a game, legalábbis nekem. CCC-re nem allergiás úgy látom. -
Travelos #1945 és mi az administrator jelszava? mert üres jelszó nem engedélyezett!! -
Micsu #1944 arra van már megoldás hogy a menüben kb 0,5fpsel megy a gém, az egeret megmozdítom és 5mp után reagál? -
Kemuri #1943 na ne röhögtess, hogy tényleg az, én lepődnék meg a legjobban azon ha igazam lenne:D -
Newfronter #1942 Itt a megoldás!!!! Az ATT volt a probléma, most már jó! :) Köszi! -
atio85 #1941 nem értem mi van korábban ezt is próbáltam,de nem reagált semmit,most meg jó volt, köszi -
Kemuri #1940 Én felváltva játszogatok a Viva Pinata-val és a Gears of Warral. Ugyebár mind2 ilyen LIVE accountos cucc. Tegnap egész nap ment mindegyik rendesen, ma 5-10 perc játék után se szó se beszéd, se hibaüeznet, kivágnak az asztalra. Ami nálam változott tegnap óta, hogy felraktam az ATI Tray Tools-t és azzal húztam fel a VGA-m paramétereit. Most kikapcsoltam az ATT-t és nem lépett ki a Pinata 30 perc game után. Most visszapakolom a GoW-ot azt is letesztelem. Lehet baromság amit írtam de azis lehet hogy pár embernél ez cseszik be. Aki tudja próbálja ki. -
hitch #1939 nehogy elolvasd a faq-ot nem azér van.
Q: Mikor jelenik meg a játék magyarul?
A: 2007 December 07
-
gyuri12 #1938 rámész a kompra,oszt tekergeted azta tekernivalót.