6257
  • gregtom6
    Mondjuk amiatt lehet,h elég töredezett a merevlemezem,de a töredezettségmentesítő nem izélte ki,pedig a GoW-val is keletkeztek töredezett fájlok. Nincs vmi jó töredezettség mentesítő????De olyan,ami biztos,h jó
  • DarkSector
    Nem tudom, hogy miért tölt nálad, mert nálam egyeltalán nem töltöget.
    De azé a bioshock ettől jóval gyengébb hardwer igény szempontjából, úgyhogy ezzel nem mondtál semmit.
    Ehhez egy faxa hardwer kell, hogy fullon ne akadjon.
    Ha minimumon próbálod, akkor meg biztos hogy mennie kell.
  • gregtom6
    Mondja meg nekem vki,h mi az istenért akadozik a játék?Megyek előre belépek egy új terembe,és tölt.Játék közben nem kellene töltenie.
    A gépemről csak annyit,hogy a BioShock nem akadozott azért ennyire,ez se mindig,csak ha új helyszínre érek,vagy kisfilm,akkor is tölt mint az őrült.Nemhogy betöltené a töltőképernyőkor.
    Hogy lehet ezt a swappolást megoldani,h ne swappoljon?
  • DarkSector
    THX
  • grebber
    Hammer fegyverrel célozd be és "tüzelj"!
  • DarkSector
    Mit kell csinálni az elején azzal a köpködő szörnnyel, amelyik a fal mellett van a sarokban, miután leeresztik a hidat és át kell menni a túloldalra??????
    Lövöm 1000-el de semmi.
  • gregtom6
    Valószínű,hogy csak akkor nem tudja olvasni a mentéseket, ha aktív netkapcsolat alatt vagy a bontása után játszol,ilyenkor újra kell indítani a gépet. Legalábbis más megoldás nem hiszem, h van eddig.
  • gregtom6
    Hy mindenki! Tegnap óta érdekes felfedezésre jutottam, ugyanis a játék mentései,ha van netkapcsolat,akkor se törlődik ki. Egyedül annyi a gond,h akkor vmi miatt nem olvassa a mentéseket.Haverom profilján nem állítottam semmit,1 hete játszott a játékkal utoljára,és megmaradt az összes mentése,míg én vagy harmadjára kezdtem újra a saját profilommal,mert mindig ''eltűntek'',ugyanis a netkapcsolat bontása után játszani akartam vele.De ezek szerint a gép újraindítás után visszaáll minden,úgy ahogy volt.
  • Glasses
    Csinálj profilt F.A.Q.
  • Balumann
    hmm, én általába játszani szoktam a játékkal, végzem a feladatokat, megyek előre, stb... tudod? :|
    Ha egy játék jó, izgalmas, akkor nem a fegyvernek meg a kőnek a poligonjait számolod.
  • kryst
    Hogy lehetne megoldani, hogy ne vesszenek el a mentések? Van valami okosság rá?
  • gabr
    "de jóesetben nem egyhelyben állsz egy játékba és a grafikát bámulod"

Hanem mit?
  • Prince23
    Mondhatjuk, azért nem vagyok állandóan a net közelben :S
  • Mr. Perfect
    Te még is hol élsz, a holdon?
  • Mr. Perfect
    Még is mi mást bámulsz mint a grafikát? :))) Egyébként való igaz,hogy a kis részletekre,(pl. hogy egy valami 100 ezer, vagy 120 ezer poligonból épül fel) menet közben nem nagyon tud figyelni az ember.
  • kenderzen
  • r4pt0r
    Hmm már egy jó ideje. Csak olvasni kéne. :D
  • Prince23
    A Faqban azt írja Mikulás után jön a gém.
    Már lehet downloadingozni Razor bácsitól.... remélem nem átverés.
  • gregtom6
    Nem tok még mindig menteni,hát ez nem igaz,h mindig letörli a mentésem,vagy nemtom,pedig kimásoltam azt az 1 fájlt,de úgyse jó.
  • Balumann
    Én még mindig azt mondom, h játékban teljesen mind1 hány poligonból épül fel. Maximum ha egyhelyben állsz akkor jobb... de jóesetben nem egyhelyben állsz egy játékba és a grafikát bámulod ^^
  • r4pt0r
    Hmm szerinted. De sok különbség nincs a 2 között. Csak színbeli, egy kicsit tényleg kevés gowban, de az új act 5, ahol már van sok zöld is, eleget tesz a kérésnek. :D
  • arty
    csak szinesebb, nektek meg az kell :D

"vakulj, paraszt" :P
  • Balumann
    Ez egy külső nézetes shooter (TPS) játék, nincsenek mmorpg-s elemek benne. Megy XP-n a játék.
  • creed13
    Én rájöttem a megoldásra!!!Szerintem neked is Nlite-tal buherált wined van, mert nekem is az van/volt, és nem tudtam accountot létrehozni.Lényegében a windows update kivolt szedve a winemből és ezért nem tudtam profilt létrehozni.Rakj fel egy olyan wint, amiben benne van az update.
  • Prince23
    Üdv

Ez a játék ugye MMORPG(netes)?
    vagy van e neki single-je, és elindul xp-n? néztem a faqot, de semmit nem találtam.
  • r4pt0r
    Szerintem is ut a szebb, van ott poligon bőven. :D
  • ZÓÓÓcsi
    Lehet igazad van és ebben több polygon-számból épülnek fel az objektumok, ezért tűnnek olyan élethűnek (pl: a nagy szörnyek nekem is nagyon bejönnek), de egy UT-ba ez nem fér bele! Értem ezt arra, amikor 2 Darkwalker meg Leviatán és még több kisebb jármű is beront a képbe!

Az meg hogy melyik játékban nagyobbak a textúrák, meg ilyen részletekkel fel lehetne tölteni egy külön topicot is, úgyhogy ebbe inkább bele se kezdjünk!
  • grebber
    Szerintem nemhiába folyik mitn a patak csinnyán bántak a poligonokkal biztos vagy nemtom de ez szebb!
  • ZÓÓÓcsi
    Nem akarom ócsárolni a játékot, de az UT-ban sokkal színesebbek és kidolgozottabbak a pályák (szerintem), bár az egy multi játék, ez meg nem (na jó: coop)...
    Nekem például eléggé swappol néha a játék (többnyire azért jól megy), és az UT meg folyik, mint a patak!
  • gregtom6
    Hy!
    Leszedtem a 2 fájlt,amit linkeltetek,az exe-t,és a WarEngine konfigurációs beállítások fájlokat.

Ha mind2-vel felülírom az eredetit,a Startupról nem indul,az exével a 2 kisfilmig,utána kilép.És indításkor kiírja,h a Startupon 2 kattal indítsa a játékot.

Ha csak a WarEngine fájlt írom felül,akkor Runtime Error hibaüzenetet dob ki,és nem tölti a játékot.Leokézom,kilép.

Ha az eredetin hagyom,akkor megy a játék,de miután csatlakozok a netre,elveszik a mentésem.

A kérdésem az lenne,hogy akkor most mit töltsek le,mit írjak felül stb. hogy netes kapcsolat alatt is tudjak menteni,és ne vesszen el a mentésem???????????????????????
  • grebber
    Pff ut ehhez képest szarab grafban igaz nem sokkal de nekem ez jobban tetszik!
  • ZÓÓÓcsi
    Az UT hozza! Még jobban megy mint ez...
  • rastaman
    bazzz tegnap végeztem a játékkal. jó móka volt főleg gamepaddal. igaz hogy a nagy lépegetőnél már az asztalt vertem mert akadozott és meghaltam huszadszorra is. szerintem az év egyik legnagyobb játéka, ha nem az egyetlen
  • Magnum PI
    Hi!

Nyomja itt valaki gamepaddal, mert nekem van egy speedlink gamepad és nem nagyon akar működni a dolog.help
  • SuperCharger
    A koop-ot csak ketten lehet játszani, vagy többen is?
  • grebber
    Persze hogy más a game nem is akartam összehasonlítani a kettőt csak az a kettő legszebb eddig szerintem.

Blacksiteot nem mondanám rossznak csakhát ugye a már említett 2 game árnyékában + optimalizáció terén elbujhat!
  • Tinman #2021
    Bioshock nálam túl is szárnyalta ezt a szintet, de tudod mit... hiába lövölde mindkettő, mégis tök mások. A maga nemében a GoW is hangulatos volt, de tök másképp, mint a Bs.

Blacksite Area 51 nagy rossz lett? /Unreal moci kapcsán kérdezem, ha toltad.../
  • grebber
    Szerintem UE3-ból eddigi legszebb ez amit láthattunk és egy már már alsókategoriás VGA-n is kitűnően fut!
    Bárcsak összes UE3-as game hozna legalább ezt a szintet!
  • Tinman #2019
    Végigtoltam...nem volt rossz, az tény. Igazi konzol feeling PC-n, sajnos annak minden linearitásával egyetemeben... nagyon durva, hogy látszólag nagy tér közepén vagy, de akármerre is mennél max 15 mp séta és fal, blokád, roncs, stb.

16k jelenleg Boxra... hát nem tudom, örülök, hogy PC-m van az biztos.
    Egyszer sem fagyott ki, lépett ki, maxon folyamatosan 60+ FPS felett voltam@1280x1024.
  • grebber
    Bazz jó ez a coop csak nemnagyon lehet megismerni ki a valódi társam mert pl ahol most vltam ott volt 2 ai is.