6257
-
#2137 ja,van ojan is hogy minbaüzenet nélkül egyszerüen leáll a játék! -
#2136 engen se rak vissza a játékba a hibaüzenet után!igy sajnos egyik mentéstől a másikig sem jutok el!ez igy már idegesitő-mosmár ojasmit ir hogy az adatok amelyekkel dolgozott valószinüleg elvesztek!-jo játék de enyit nem ér!asszem uninstall lesz(legalábbis amig nem lesz megoldás erre a hibára) -
#2135 Nos akkor Megvan a megoldás!:)))
http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=585332
Az itt láthato oldalon van egy FIX ami két fájlbol áll és be kell másolni a játák könyvtárába!
Amit kijavitott nálam!:
Nos mintmár irtam az volt a bajom h nem tudtam profilt csinálni,és nem maradtak meg a beállitásaim!
Bemásoltam a két fájlt és már van Profilom aminek a neve Player1,és mostmár lehet menteni és a beállitások is ugy maradnak!!!!
Az más kérdés h továbbra sem tudok másik Profilt csinálni ,de nem is kell hisz igy már fel tudom vinni a grafikát és tudok menteni is!
Szeretném ha bekerülne a FAQ-ba ez ha hasonlo problémákkal küzdik valaki!
ÜDV -
Borat #2134 De mondom,hogy nem megy... -
zso23 #2133 már sikerűlt! -
#2132 alt-tabbal ott lesz len a tálcán csak klikkelj rá... -
zso23 #2131 A Corpser-t nem tudja valaki hogy kell megölni? -
Borat #2130 Azt vettem észre,hogy a Nightfall fejezetnél kezdte el ezt a hibát war3-gwlive.exe (nem tudom pontosan annak az exe fájlnak a nevét),addig nem volt ezzel gond.
Más fórumokon olvastom,hogy mind a warez és mind az eredeti játéknál is előfordul ez a hiba... -
Borat #2129 A gond csak az,hogy hiába Alt+Tab-ozok,nem lép vissza a játékba. -
#2128 nézd meg az #1948. hozzászólást. -
keepernext #2127 Mér nem ment???
Nem marad meg a mentésem csináltam profilt is. -
#2126 alt+tab al válts vissza a játékra és mehet tovább :) -
#2125 OK köszi... csak sajnos most már a Londont Vtlty-t szedem. Mivel bekavartak a rld meg a properes srácok.
akkor a Razor a krály. EZER hála -
#2124 Ugy hogy nyugodtan szedd csak tovább a razort !! -
#2123 Pont forditva van a reloaded spanyol a razor angol !! -
#2122 Én valami ilyesmire emlékszem, de nem 100%. -
#2121 Na most mék, mert pont most kezdtem el a razort szedni :O -
#2120 Asszem a razor az spanyol, a reload meg angol nyelvű. -
#2119 Amúgy melyik a jobb: Razor vagy Rld? -
#2118 Ez a játék egy TPS, nagyon minimális nyelvtudás talán kell hozzá. -
#2117 Haverom feltette a játékot crackelte és miután inditja ez fogadja:
Ez mitől lehet??
Ez a Visual C++ az van neki amit feltett a Crysis. -
tzolee21 #2116 Kösz szépen a segítséget! Így már meglesz!
to Borat:
Nekem is ki szokott lépni a war3-gwlive.exe (nem biztos hogy pontosan ez a neve, de valami ilyesmi)hibájával, de csak annyit kellett tennem hogy alt+TAB-bal visszalépek a játékba (nem kattintok a mégse gombra vagy a hibajelentés küldésére sem)és folytatom, többször már nem lép ki!
Ezt minden játékindítás után meg kell csinálnom, csak így tudok játszani! -
#2115 Helló!
Szükséges hozzá perfect angol tudás?
A splinter celleknél komoly nyeltudás remélem nem kell hozzá? vagy igen... ez egy rpg vagy mi? de gondolom egy hentelős fps. csak nem szükséges hozzá "rpg-i" (pl. a Gothic 3-hoz kell jól tudni) angol tudás? -
Az nem tünt fel senkinek,hogyha nem indítod újra a játékot,nem módosúlnak a textúra beállítások?
Tehát a faq-ban írt megoldás nem százas,hisz hiába rakod át highestre,az attól még medium marad.
Amúgy a játék nagyon tetszik.
-
Borat #2113 "Helló srácok!
Lenne egy problémám a játékkal.
Bőszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyő következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Előfordult már valakinél ez a probléma?
Segítségeteket nagyon megköszönném!"
Na az előbb említett hiba most továbbfejlődött.
A Windows most már ki is írja,hogy az exe fájl hibát észlelt,ezért leállt,az adatok,amivel dolgozott valószínűleg elvesztek...
Mi a fészkes fene ez?? -
#2112 Én is itten vaok.
Csald el az oszlopos terem végén lévő ajtóhoz (megnyomod a Q btüt, mikor kiírja a gép, és akkor a célpontra mutat), és oldaliránnyal, meg a space gombbal elugorhatsz, és ő meg nekirohan az ajtónak, és kidönti.
És így tovább, amíg ki nem érsz a szabadba.
És itten már használhatod a lézerfegyvert. -
#2111 Egymillioszor le lett irva Berserkert csakis Hammer fegyverrel lehet kinyirni! -
tzolee21 #2110 Hali mindenki!
Elakadtam azon a pályán ahol egy vak debil futkozó szörnnyel kell megküzdeni és ha nekem vagy a társamnak jön vége a pályának! Próbáltam már lőni de úgy látom nem fog rajta a golyó, ledöntettem már vele az összes oszlopot a nagycsarnokban de az sem borul rá, nem tom mit kell csinálni. Valakinek valami ötlet? -
Borat #2109 Helló srácok!
Lenne egy problémám a játékkal.
Bőszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyő következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Előfordult már valakinél ez a probléma?
Segítségeteket nagyon megköszönném! -
#2108 amikor jönnek megálsz fény nekik vagy kétszer aztán mész tovább,az a lényeg hogy ne kelljen megállni soxor de azért nehogy azt hidd hogy 1000-el végigkocsikázol és kész... -
#2107 megvan, probléma megoldva, megtaláltam azt a két file-t:D
-
#2106 nem enged F1-el profilt létrehozni, hiába nyomkodom, vmi megoldás? -
#2105 Nyírom én, de előbb-utóbb kinyírnak. :( -
#2104 UV fénnyel nyird ki őket ennyi! -
#2103 Hát az autóval hogy lehet átjutni a denevéres részen. Mindig sikerül elvéreznem. :( -
Atyman #2102 hi
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy játék spanyol nyelven van és nem tudom átállítani sehol angolra? nem találkozott valaki hasonló problémával?
-
#2101 Remélem kikerülnek majd a felirat fájlok! -
#2100 Köszi -
#2099 elvileg December 7.
-
#2098 Megjelent ez már magyarul?
Ha igen a nyelvi fájlok megtalálhatóak valahol?