Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Tudnátok segiteni, kiír nekem az elején vmi AMD driver gondot, mikor meg elinditom, akkor meg kilép vissza az XP-be.."elnézést a kellemetlenségért, de a program leáll+ ..😞(
Sztetek mit csináljak?
Köszi szépen!<#falbav>#falbav>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Valszeg maga a játék van elcseszve ,mert a nforcon már rég nukolták volna ha a crack a rossz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Együltõhelyembe le is tudtam az elsõ chaptert,az ashest,majd kilépve "örömmel" konstatálom,h mivel nem csináltam profilt,ezért elmenteni se tudtam/tudom,tehát legközelebb kezdhetem elölrõl a játék,mostmár létrehozott profillal,bár még így sincs tippem,h hol kéne menteni. Ritka kretén megoldás,az biztos.
A játék mindezek mellett élvezetes,a pályák kidolgozása tényleg mûvészi,a grafika is szép,bár én annyira nem dobtam hátast tõle,de kétségkívül stílusos. Néztem,h 5chapter van,hátha mindegyik csak kicsivel hosszabb fokozatosan mint az ashes,akkor ez se lesz egy hosszú játék,de végülis ilyenbõl nem is kell 20óra játékidõ. Érdekességképpen jegyezném meg,h amikor rámegyek a fõmenübe h load previous chapter,akkor érdekes mód rögtön az ötös,legutolsó-t is el tudom indítani,de nem értem miért,amikor mivel még mentéseim sincsenek,ezért kb. csak a new game lehetne az egyetne opció. Na mind1,sry ha kicsit hosszú voltam.
Why so serious?
De legalább 15-20 percet játszottam vele !!
Ilyen semmitmondóan kocsonyás a vér Dx10-ben is ??
Amugy tényleg nagyon király a játék a grafikája ott van rendesen !!
Csak hát nekem a vér nem igazán jött be !!
Esetleg mit vegyek le a grafból hogy a vér jobban nézzen ki ??
Nem észlel hibát és nem áll le ha a WarGame-G4WLive.exe.cfg nevû fájlt törlöm , vagy átnevezem , ez azzal jár hogy nem tud a live rendszerbe bejelentkezni , azaz nem tudok a játék közben menteni ... Viszont nem áll le így a játék ... De így nagyon rossz , mintha egybe kéne végigjátszanom . Hogy lehet erre akármi megoldást találni ?
Why so serious?
Why so serious?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
egyszerûen elkapkodták a játék kiadását és optimalizálás nélkül jelent meg
szerintem akinek eredetije van, az is szívni fog
sok-sok patch lesz ehhez, és nagyon-nagyon soká
minderre a bizonyíték, hogy van akinek megy, van akinek nem
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Why so serious?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Mitõl lehet?
továbbá nem lehet ezt FPS nézetbe alakítani valahogy?
Tudott már valaki LIVE profilt csinálni ?? Mert nekem csak Local profilt enged csinálni !!
Ilettve tudnák Live profilt is csinálni csak oda meg serial kér amit a franc se tud mi az !!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"