6257
  • tiburon26
    ja,van ojan is hogy minbaüzenet nélkül egyszerüen leáll a játék!
  • tiburon26
    engen se rak vissza a játékba a hibaüzenet után!igy sajnos egyik mentéstől a másikig sem jutok el!ez igy már idegesitő-mosmár ojasmit ir hogy az adatok amelyekkel dolgozott valószinüleg elvesztek!-jo játék de enyit nem ér!asszem uninstall lesz(legalábbis amig nem lesz megoldás erre a hibára)
  • Attelee
    Nos akkor Megvan a megoldás!:)))

http://gearsforums.epicgames.com/showthread.php?t=585332

Az itt láthato oldalon van egy FIX ami két fájlbol áll és be kell másolni a játák könyvtárába!
    Amit kijavitott nálam!:
    Nos mintmár irtam az volt a bajom h nem tudtam profilt csinálni,és nem maradtak meg a beállitásaim!
    Bemásoltam a két fájlt és már van Profilom aminek a neve Player1,és mostmár lehet menteni és a beállitások is ugy maradnak!!!!
    Az más kérdés h továbbra sem tudok másik Profilt csinálni ,de nem is kell hisz igy már fel tudom vinni a grafikát és tudok menteni is!
    Szeretném ha bekerülne a FAQ-ba ez ha hasonlo problémákkal küzdik valaki!
    ÜDV
  • Borat
    De mondom,hogy nem megy...
  • zso23
    már sikerűlt!
  • Tatyla
    alt-tabbal ott lesz len a tálcán csak klikkelj rá...
  • zso23
    A Corpser-t nem tudja valaki hogy kell megölni?
  • Borat
    Azt vettem észre,hogy a Nightfall fejezetnél kezdte el ezt a hibát war3-gwlive.exe (nem tudom pontosan annak az exe fájlnak a nevét),addig nem volt ezzel gond.
    Más fórumokon olvastom,hogy mind a warez és mind az eredeti játéknál is előfordul ez a hiba...
  • Borat
    A gond csak az,hogy hiába Alt+Tab-ozok,nem lép vissza a játékba.
  • FlyHigh
    nézd meg az #1948. hozzászólást.
  • keepernext
    Mér nem ment???
    Nem marad meg a mentésem csináltam profilt is.
  • arty
    alt+tab al válts vissza a játékra és mehet tovább :)
  • Prince23
    OK köszi... csak sajnos most már a Londont Vtlty-t szedem. Mivel bekavartak a rld meg a properes srácok.
    akkor a Razor a krály. EZER hála
  • wesker24
    Ugy hogy nyugodtan szedd csak tovább a razort !!
  • wesker24
    Pont forditva van a reloaded spanyol a razor angol !!
  • FlyHigh
    Én valami ilyesmire emlékszem, de nem 100%.
  • Prince23
    Na most mék, mert pont most kezdtem el a razort szedni :O
  • FlyHigh
    Asszem a razor az spanyol, a reload meg angol nyelvű.
  • Prince23
    Amúgy melyik a jobb: Razor vagy Rld?
  • FlyHigh
    Ez a játék egy TPS, nagyon minimális nyelvtudás talán kell hozzá.
  • grebber
    Haverom feltette a játékot crackelte és miután inditja ez fogadja:

Ez mitől lehet??
    Ez a Visual C++ az van neki amit feltett a Crysis.
  • tzolee21
    Kösz szépen a segítséget! Így már meglesz!

to Borat:
    Nekem is ki szokott lépni a war3-gwlive.exe (nem biztos hogy pontosan ez a neve, de valami ilyesmi)hibájával, de csak annyit kellett tennem hogy alt+TAB-bal visszalépek a játékba (nem kattintok a mégse gombra vagy a hibajelentés küldésére sem)és folytatom, többször már nem lép ki!
    Ezt minden játékindítás után meg kell csinálnom, csak így tudok játszani!
  • Prince23
    Helló!
    Szükséges hozzá perfect angol tudás?
    A splinter celleknél komoly nyeltudás remélem nem kell hozzá? vagy igen... ez egy rpg vagy mi? de gondolom egy hentelős fps. csak nem szükséges hozzá "rpg-i" (pl. a Gothic 3-hoz kell jól tudni) angol tudás?
  • Glpetyus

Az nem tünt fel senkinek,hogyha nem indítod újra a játékot,nem módosúlnak a textúra beállítások?
    Tehát a faq-ban írt megoldás nem százas,hisz hiába rakod át highestre,az attól még medium marad.
    Amúgy a játék nagyon tetszik.
  • Borat
    "Helló srácok!
    Lenne egy problémám a játékkal.
    Bőszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyő következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
    NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Előfordult már valakinél ez a probléma?
    Segítségeteket nagyon megköszönném!"

Na az előbb említett hiba most továbbfejlődött.
    A Windows most már ki is írja,hogy az exe fájl hibát észlelt,ezért leállt,az adatok,amivel dolgozott valószínűleg elvesztek...
    Mi a fészkes fene ez??
  • DarkSector
    Én is itten vaok.
    Csald el az oszlopos terem végén lévő ajtóhoz (megnyomod a Q btüt, mikor kiírja a gép, és akkor a célpontra mutat), és oldaliránnyal, meg a space gombbal elugorhatsz, és ő meg nekirohan az ajtónak, és kidönti.
    És így tovább, amíg ki nem érsz a szabadba.
    És itten már használhatod a lézerfegyvert.
  • grebber
    Egymillioszor le lett irva Berserkert csakis Hammer fegyverrel lehet kinyirni!
  • tzolee21
    Hali mindenki!

Elakadtam azon a pályán ahol egy vak debil futkozó szörnnyel kell megküzdeni és ha nekem vagy a társamnak jön vége a pályának! Próbáltam már lőni de úgy látom nem fog rajta a golyó, ledöntettem már vele az összes oszlopot a nagycsarnokban de az sem borul rá, nem tom mit kell csinálni. Valakinek valami ötlet?
  • Borat
    Helló srácok!
    Lenne egy problémám a játékkal.
    Bőszen játszom és egyszercsak a jaték fogja magát,kifagy,majd fekete képernyő következik.Se kép,se hang és a Windows sem reagál.
    NVidia 8600 GT videókártyám van 256 MB memóriával és 1 giga DDR2-es RAM-om.Előfordult már valakinél ez a probléma?
    Segítségeteket nagyon megköszönném!
  • Tatyla
    amikor jönnek megálsz fény nekik vagy kétszer aztán mész tovább,az a lényeg hogy ne kelljen megállni soxor de azért nehogy azt hidd hogy 1000-el végigkocsikázol és kész...
  • FlyHigh
    megvan, probléma megoldva, megtaláltam azt a két file-t:D
  • FlyHigh
    nem enged F1-el profilt létrehozni, hiába nyomkodom, vmi megoldás?
  • kirol
    Nyírom én, de előbb-utóbb kinyírnak. :(
  • grebber
    UV fénnyel nyird ki őket ennyi!
  • kirol
    Hát az autóval hogy lehet átjutni a denevéres részen. Mindig sikerül elvéreznem. :(
  • Atyman
    hi

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy játék spanyol nyelven van és nem tudom átállítani sehol angolra? nem találkozott valaki hasonló problémával?
  • grebber
    Remélem kikerülnek majd a felirat fájlok!
  • kirol
    Köszi
  • FlyHigh
    elvileg December 7.
  • kirol
    Megjelent ez már magyarul?
    Ha igen a nyelvi fájlok megtalálhatóak valahol?