6257
  • grebber
    Igen!
  • kirol
    Az az, amikor az égből jön az áldás?
  • grebber
    Párban (coopban) is nagyon jó!
  • DarkSector
    THX
    Bakker mindenkit ezzel kell elintézni...
    Amúgymeg kevés időm van játszani vele, azé tartok még az elején, de piszokdurva a játék, és jól sikerült a portolás.
  • grebber
    Hammer fegyverrel !
  • DarkSector
    Berserk-et hogy kell kinyírni?
  • DarkSector
    Nálam sem
  • grebber
    Nekem egyátalán nem !Se ez se a Kane!
  • ellington
    nálatok nem tart 3-4 percig a betöltése a játéknak? rányomok az exe-re, fekete a képernyő, jön a 3-4 perc várakozás, és utána indul el. ugyanez van a kane and lynch-nél is. mindkettő windows live. bár a viva pinata is az, az mégse szórakozik.
  • FlyHigh
    Nah most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett a pc-s verzió, boxon istenítik még most is.
  • Tinman #2087
    Egyszer sem fagyott vagy lépett ki, nálad lesz a gond...
  • Vinsanity15
    szasztok , ujraraktam a gamet és most uilyet ir ki inditásnál :win hibaüzi - wargame-g4wlive. exe hiát észlelt
  • Cyrus666
    Hy! Egy régebbi hszben volt egy link ahonnan le lehetett szedni pár filet, amim orvosolja a profilos dolgot. Bemásoltam, nem is kellett foglalkozni a profillal, viszont megint kidobott a progi, warengine hiba. Nem tökéletes ez a megoldás? Please help
  • Vinsanity15
    jaja igy megy nekem is tökéletesen , márcsak arra a hibaüzire lenne vmi megoldás mindig ugyanozon a részen , és visszameni se tok.
  • Balumann
    Nekem is folyamatosan swappolt a játék, de megoldotta a problémámat a FAQ-ban ott a leírás h mit kell csinálni.

"Swapol" a Játék, mit csináljak?

1. elindítod a játékot, textúrát mediumra teszed, leokézod, kilépsz a játékból.
    2. elindítod a játékot, textúrát visszateszed highest-re, vagy amire akarod.
    3. Játszol. Már nem fog swapelni.
    4. Memóriahibát dob, DE Alt+TAB-al visszalépsz a játékba és folytatod a játékot. :D A lényeg hogy NE okézd le a hibaüzenetet."
  • DarkSector
    Na erről van szó.
    Sajnos nem mindegy, hogy mivel eteti az ember a játékait.:D
  • DarkSector
    Én is.
    Már 1 éve vártam ezt a játékot, és nem csalódtam benne.
    Mármint a portolás minőségében.
    Crysis meg silány lett a sok videóhoz képest.
    Szerintem a Crysis-ban a környezet messze rondább, mint amivel hitegettek minket a megjelenés előtt.
    A fegyvereken és a vizen kívül minden más ratyi lett.
  • r4pt0r
    Igen pont ezért mondtam hogy nincs 2 egyforma rendszer. Kis dolgok is okozhatnak hibákat. pl lehet nekem csak azért swapolt mert töredezett a wincsi, de lehet hogy nem. Sajna pont ez a legnagyobb hátránya a pcnek konzolhoz képest hogy nem egységes a hw, de persze egyben ez is az előnye. Szóval az a jó ha mind a 2 van otthon. Persze ez már nem magyar fizetéshez van. :D
  • r4pt0r
    Hát ez is csak nézőpont kérdése. Én egy kicsit jobban szeretem a gowot. :D
  • DarkSector
    Hidd el hogy elég játékot néztem.
    Pl van a Blacksite-nél az a menüfagyásos probléma.
    Igenám a haveromnál fagy nálam meg nem.
    Csakhogy haveromnak eleve más is a rendszere.
  • DarkSector
    Crysis egy istencsapása ehhez képest.
    Próbáld ki, de ehhez képest diafilm lesz.
  • r4pt0r
    Nem. Elég kevés játékot nézhettél mert van olyan hiba ami nem jelentkezik mindenkinél. Mostanában sajna egyre több a hiba a játékokban megjelenéskor.
  • gregtom6
    Hát igen,ahhoz marha nagy gép kell,hogy fuson töltögetés alatt.És pont ez az,h a töltőképernyőkor nekem semmit se tölt,nem is világít a vörös led.Csak akkor,amikor a töltőképernyő elsötétül.
    Ma szerzem meg a Crysis-t,remélem az jobban van optimalizálva.
    Egyébként a Gears se vészesen akad,legalábbis csak ritkán van olyan,h áll a kép vagy 10 mp-ig.
  • DarkSector
    De ha a játékban ez bug lenne, akkor minden gépen jelentkezne a hiba...nem?
  • r4pt0r
    Az most engem nem érdekel, hogy nálad miért nem. De pl haverom gépe egy kicsivel jobb és mégis csinálja, szóval ez olyan mint egy windows kékhalál. Valaki az élete folyamán nem lát egyet sem, valaki meg minden nap. Ennyit eről. :P
  • r4pt0r
    Nem érted látom. Semmi köze a procinak az akadozáshoz. Nem azért akad mert nem bírja a gépem hanem nem tudja betölteni. Az hogy nálad nem jeletkezik jó neked, de egy jó konfigon is tud akadni. Szóval ez játék bug is.
  • DarkSector
    Akkor nálam miért nem akad?
    Meg miért nem töltöget?
  • DarkSector
    Mert x360-ba 3 magos proci van és még sok más dolog, ami szerintem hiányzik a gépedből, és még sok más embernek.
    Nekem 3GHz-es P4-el, 2GB DDR rammal és a 8800GTS-el.
    DX9-ben simán megy.
    Na akkor most erre mit lehetne mondani.
    Én tervezem, hogy kicserélem a procit egy Core2-re, amivel aztán DX10-ben is röhögve eljátszok majd vele.
    Nekem a Crysis nagyobb kihívást jelent ettől, akadozás szempontjából.
  • r4pt0r
    Ennek meg semmi köze a hwhez, csak egy szó unreal engine. :P
  • r4pt0r
    Hmm gratulálok ez egy értelmes és segítőkész komment volt. És ez bizony játék bug. Mivel nincs rendes pályabetöltés ezért folyamatosan swapol, és ha sokat mész akkor még a régi páylarészek is bent maradnak ha meghalsz tudja tölteni. Ahogy látszik ez x360on megy is rendesen, de itt nem igazán sikerült megoldani.
  • DarkSector
    Akkor nálatok lehet a hiba. Nálam rendessen megy.
    Különben is, ez egy X360-ra tervezett játék.
    És annak nem gyenge a hardwer-e, úgyhogy én még azon is csodálkoztam, hogy nálam DX9-ben elfut max-on.
  • DarkSector
    vEGYÉ JOBB GÉPET.
    nÁLAM ILYENEKET PÉLDÁUL NEM CSINÁL, ÚGYHOGY NEM A JÁTÉKKAL VAN PROBLÉMA.
  • gregtom6
    Melyik ez a bizonyos rész a játékban???Melyik Act melyik pályája???

És engem is ez a swappolás idegesít,(Stalkerben is ugyanígy csinálta) Ahelyett,h a töltőképernyőkor betöltene mindent,játék közben tölti be,legelőször amikor megmozdulok,betölti az emberem animációját,megakad,utána lőnék,tölti a lövést,megakad.És ha ezek megvannak,akkor is a helyszíneket folyamatosan tölti szinte,ahogy megyek előre.Néha le kell escelnem a játékot,h betöltsön,de addig nem nagyon tölt,csak amikor játszanék.
    És még annyit,h legalacsonyabb grafikán is tök ugyanígy töltöget közben,és be is akad,édesmind1,h maxon vagy lowon játszok.
  • Vinsanity15
    Szasztok , azt szeretném kérdezni h van már vmi megoldás arra h ne kelljen azt a textura procedurát megcsinálni h ne swappoljon a game. de ez lenne a legkevesebb nem ez végett nem jáccok a gameval hanem azér mer egy bizonyos résznél mindig kivágja a runtime errort páran mondtátok h menjek vissza a játékba , vissza is megyek de visszalépni nemtudok utána rögtön win hibaüzi
  • r4pt0r
    Azért nem kell hülyének nézni az embert vagy másnak mert szerinted ez normálisabb. Én pl. a cs:s-et el nem tudnám képzelni gamepadal nyomni. De pl nekem jobban tetszett a gow, kényelmesebb volt. De hát mindenkinek más a jó. :D
  • Voltan
    Minden online és normál játékokkal foglalkozó magazin a PC verziót tekinti jobbnak. És ez azért van, mert -amit maguk a programozók is beismertek- mert "flexibilisebb" a PC verzió. Persze nekem tök mindegy, akinek jobban tetszik a kontrolleres b*szakodás PC-n, annak szíve joga, de nagyon el van tévedve...
  • r4pt0r
    Nem tudom mit szenved 1-2 ember itt a gamepad miatt. Én is elsőnek boxon vittem át, kb 10 percig volt furcsa aztán adtam a fejeseket. PCn is csak az új act miatt néztem meg.
  • gregtom6
    Már nem azért,de gamepaddal én is inkább játszanék ezzel,vagy legalábbis azzal is végigvinném,mert más a játékélmény,és azért portolták át,h ne kelljen mindenkinek x360-at venni,aki játszani akar vele.
  • Voltan
    Már bocs, de mi a f*sznak játszod gamepaddal????
    Épp azért jobb, mint az eredeti X360, mert végre sikerült átültetni rendesen PC-re. Aki ezek után gamepaddal vág neki, azzal baj van...
  • DarkSector
    Hát a legjobb, ilyenkor, ha adatot mentesz, utána formatálsz, és visszarakod a játékot.
    De ez nem ok az akadozásra, meg a töltögetésre.