6257
  • xotyi
    Az eredeti 8000HUF,megéri megvenni? Multi stb miatt? CoD4 et megvettem sigle része csalódás(kis pályák és rövid story terén) multi viszont nagyon bejövös! GoW hogy áll ezen a téren?
  • KILLER2
    Amúgy nem tudom, hogy mi a baja, kétlem, hogy a net lenne. Gondolom, hogy képfájlról megy. Szerintem mountold be újra, adj neki egy restartot (windowsnak), azt hátha.
  • xotyi
  • Prince23
    Ó ne má???!!!!!!

Ui:
  • KILLER2
    Az a baj, de hidd el, mostmár mindegy. Már ott van a Skynet rendszerén. Javaslom, élvezd ki a mai estét, mert ez lesz az utólsó. Holnapra már megölt a Gears of War a Skynet-el karöltve.
  • Prince23
    Nem tetszik az instalállása... eddig feltette meg minden, most meg decrompessing filet tölt v mi a szöszt... jó ideje. Remélem nem az a gond, h a neten vagyok?
  • Prince23
    Mennyi hely kell ennek a GoW-nak?? van 7.8 giga szabadom
  • kryst
    Köszi szépen a segítséget! ;)
  • xotyi
    Nem lehet, átveszi az irányítást a géped fölött és csatlakozik a skynet rendszerére és megöl álmodban

• KILLER2
    Hogy a francba ne lehetne?????????
  • Prince23
    Na akkor le lehet törölni a gammát? Mer akkor félek feltenni :S
  • KILLER2
    Teljesen igazad van, én is ezt mondom.
  • DarkSector
    Nem rosszindulatból mondom, de egy játék törlése, az azért ne jelentsen már gondot.
    NEM?
  • Jimanszky
    Sziasztok!
    Érdekelne a játék gépigénye!Tényleg nem túl nagy,az előzetes híresztelések szerint?
    Köszi mindenkinek és jó játékot!!
  • KILLER2
    Ez most fájt. DarkSector (logoban RoboCop, mittudémén melyik tetszik neki) jól mondta, programok telepítése/törlése cuccot pont neked találták ki.
  • DarkSector
    Hallottál már a "Vezérlőpult"-ról, és a benne lévő "Programok telepítése/törléséről"?
    Mert így a legegyszerűbb.
  • Prince23
    nem tudod leinstalálni? :O
    Lehet nem írtad át a regeditben a célkönyvtárt ahol van éppen a gamma, nem?
    Vagy próbáld bemountolva leszedni a gémet.
    Na erre én is kiwi vagyok, h le tudod e szedni, nekem meg ma fog lejönni a játék.
  • HasBeen
    nem tom volt e hasonlo problemaja vkinek, DE HOGY LEHET UN-INSTALLALNI???
  • HasBeen
    vedd fel meg az elozo kocsiba azt ijjat ami ien robbano szart lo ki, meg a gep fegyo-t. utana maradj az elso fedezekbe es lodd a robbanos nyilakkal
    meg dobalj ala granatot ha ugyes vagy akk alap szinten ettol meg hal.

ha megse kapd elo a gep fegyod ruhanj at a tuloldalra es lodd vele a fejet
    ha meg megint kozel van vissza a masik odlalra es megint a fejet. (csak akk serul ha nincsesenk korulotte a madarak)

rem segitettem :)
  • kenderzen
    ja ez nem az :D Fényben kell maradni és löni mint a barom .)
  • kenderzen
    a leghátso kocsira kell csalogatni és mikor rajta van vissza az elözö kocsira és lekapcsolni a leghátsot ha ott van rajta még midig .
  • kryst
    Hogy kell megölni a vonaton a fő ellenséget? Már szinte mindent próbáltam ezzel kapcsolatban.
  • Knox
    A profil eltűnése:

-internet kapcsolat nélkül indítod a játékot, létrehozod a profilod, játszol, kilépsz mert vár a vacsora, a játék ment. eddig ok.

AZONBAN: ha nettel indítod el legközelebb, akkor elszáll a profil!
    (fordítva nem próbáltam, könnyen lehet, hogy akkor is így van)

megoldás: kimented néha a profilod manuálisan, nehogy szivoág legyen véletlenül a játék felénél.

így:

Found the save file while trying to find out where the hell the Windows Live crap is, now I just need someone with all or most of the game completed to upload theirs to help everyone out.

Here is where the save file is located:
    *go to your user folder*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\

Those are hidden and protected folders, you must paste "\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\Content\" AFTER the address to your user folder and hit enter to get to that location. Vista users can simply type "xlive" in the search bar and it should take you straight to the folder, I guess indexing is good for something.

In the Content folder keep clicking the folders with random numbers and letters, in the last folder there will be a file called 4D530842.gpd, that is your saved game. Copy it, keep it for safe keeping, you also might want to make a shortcut to that folder since it can be a pain to access. Whenever the game deletes your saves just restore that file and youll beable to start from the last checkpoint.
  • Prince23
    Soknák olvastam, h bajos a gém. Tehát: kilép, lefagyogatt, profil eltünés. Nos erre fog e kijönni tapasz (pecs)?
  • tiburon26
    ja.aki végigtolta rakhatna fel mentéseket!
  • Borat
    Ahány gép,annyi hiba...
    Azt vettem észre,hogy ha váltogatom a felbontást nem fagy ki.
  • Prince of Máté
    Nem lehet valahonnan mentést szerezni?
    Mert én már elég sokáig elvitte, mentett is rendesen, aztán egyszer elveszett minden mentésem...
    Olyan mentés kéne, ami azon a pályán van, ahol repkedő denevérek vannak és el kell menekülni előlük.
    Nem tudjátok mi annak a pályának a neve?
  • cuccok
    Nállam is a csövesek elött nem sokkal kezdett el kidobogatni :(
  • Gunner
    Király vagy! Ennek a neve hamachi fix!! 2 hete kint van, én már rég belinkeltem, csak faq editor szarik bele

szerk.: aki faq-t csinálja rakja már be :)
  • tiburon26
    nem oldja meg!nincs gond addig amig a csöveseknél van az a videobejáccás!addig egyszersem dobott ki,és akadásmentesen futott!de onnantol 2perc játék és tuti hogy kidob!vissza pedig nem enged!
  • Attelee
    Amit belinkeltem az asszem megoldja a kilépegetös problémát is!
  • Tatyla
    nem tudom,próbáld meg...
  • ZÓÓÓcsi
    Jaja! Nekem is ez megoldotta az összes problémát és most már a coop is tökéletesen megy!
  • watto
    semmi:Dtom hogy elég szar...csak gondoltam megkérdezem mert olyasmit hallottam hogy támogatja az SM2-t is...ez igaz?:S
  • Tatyla
    kártya az gáz bocs hogy ezt mondom...
  • watto
    Hello!
    Az lenne a kérdésem hogy menne e ilyen gépen:
    Ati Radeon9600XT
    1GB ram
    Intel Pentium 3GHz
    Bocs hogy ilyeneket kérdezek de tuttomal demó nincs,
    és elég drága(és nagy is warezhoz)hogy csak ugy nekiálljak
    leölteni vagy épp elmennyek megvenni mikor el se indul...
    Ja és vki pls dobjon egy képet aminminden lowra van huzva!
    Előre is thx!
  • Balumann
    Nem hiszem h a razor meg a törés miatt lépked ki. Ez eredetivel is kifog lépkedni akinél most is kilépked valószínűleg.
  • tiburon26
    ezzel sokat segitettél!köszi
  • Prince23
    Sztetek érdemes várni dec. 8-ra? Vagy az is ilyen lesz, ilyen hibás...
    Látom itten, h hibás a razor, h kilépeget.
  • FlyHigh
    Nagyon sokakanak meg simán végigfut.