Gears Of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E-Day
Nekem nem akarnak sehogy sem bejelölõdni... :S
PEdig amúgy teljesen normálisan megy a game, elmenti a checkpointokat is ...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
De mondjuk milyen legyen egy porig felégetett, háborús zónává vált Föld?
Ez a random kifagyás mesés, de asszem eddig én vagyok a rekorder, én még a menübõl sem jutok ki, már onnan kivág hibaüzi nélkül...<#szomoru1>#szomoru1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
szóval nekem nagyon átjön hogy mit akartak érzékeltetni
és így belegondolva "gyönyörûen egyhangú" 😊))))
(jah és borzasztó életvidám emberke vagyok alapból, szóval nem az én stílusom az egész de attól még megfogott 😊
An old man dies. A young woman lives. A fair trade
Why so serious?
Én ezt a játékot X360-on már végigjátszottam coop-ba és arra lenneé kiváncsi hogy miben különbözik az x360-as verziótól a pc-s?
Why so serious?
A grafika jó ,ehhez illet volna egy kissé erösebb szipaletta igy mivel a játék is monoton lövöldözés ez még duplán rátesz az egyhanguságával.
Azért egyszer böven végigtolható de csak egyszer.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Nem tom mi különbség lenne a Gears of Warnál a dx9 és dx10 között ??
Valaki próbálta már valami változás ??
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
Why so serious?
1280x960 mindent legjobbra tekerve Video Optionsben. (Szerintem lehetne még húzni rajta ini turkálással...)
Eléggé az elején járok még, örültem hogy elindult 😊
Kép1,Kép2, Kép3,Kép4,Kép6,Kép7,Kép8,Kép9,Kép10,Kép11,Kép12,Kép13,Kép14
Lassu nettel rendelkezõktõl elnézést kérek a .png formátumért
Játék crack optimalizáció hibája ki tudja !! Na de most elöször tudtam vele huzamosabb ideig játszani és csak 1x-szer vágott ki !! VAN ISTEN !!
KOPP-KOPP-KOPP !! <#vigyor>#vigyor>
Why so serious?
AMD Athlom 64 X2 3800+
1GB ddr2
7300gt - nem a legjobbb 😞
abit kn9s
szerintetek ezen h fog futni?
végülis nekem mind1 csak játszani tudjak vele mert már régóta várom ezt a játékot
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
help
Miután adtam neki egy faultrep.dll filet, meg azt mondta, hogy modósított game code-al nem futtatható a game, és kapjam be.
A Razor verziójú nagydemót próbalgatom.
Más, én még nem tudtam elindítani, de az elején írta, hogy AMD-sek rakjanak fel vmi AMD CPU drivert (pfff...), különben a játek valamikor menet közben leállhat, és a progress elveszik. Nem lehet ehhez köze a random kifagyásoknak? Mindenki feltette, aki AMD-s?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Why so serious?
Baromi frusztráló...
Megöli a játék élményt, hogy mindíg elõröl indul.
zita
Why so serious?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
Battlelog: Purga5