Gears Of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pont ez a jó benne mit akarsz ha egy bolygó levan pusztúlva zöldelõ fákat meg fûves területeket ? szerintem meg ez nyom egyett még a játék hangulatán
Evogordon
Nekem se fagy ki a játék pedig most vagy 2 órát játszottam.

MrDevil
Tessék :
E-Day

kuci06
Ti tudtok Archievmenteket elérni? :S
Nekem nem akarnak sehogy sem bejelölõdni... :S
PEdig amúgy teljesen normálisan megy a game, elmenti a checkpointokat is ...

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

GoKu x
értem köszi a gyors válaszokat, holnap már ki is birom probálni!

bordy
télleg mi volt az e-napon 14 éve elötte? 😄

SuperCharger
Hehe, a színvilágot már itt is kifogásolták...
De mondjuk milyen legyen egy porig felégetett, háborús zónává vált Föld?

Ez a random kifagyás mesés, de asszem eddig én vagyok a rekorder, én még a menübõl sem jutok ki, már onnan kivág hibaüzi nélkül...<#szomoru1>

wedge31
Nem gond én utálom a szürke szinü tájakat téged feldob ,így kerek a világ.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

lololol
nincs semmi különbseg, AA-t be lehet kapcsolni dx10ben, de lassú is lesz

gneoka
Szerintem meg nagyon el lett találva a képi világa , nagyon nyomasztó és lehangoló de pont ez a lényeg az otthonodat lerohanták a földalatti lények, üres kihalt város, kissé gótikus stílusu épületek
szóval nekem nagyon átjön hogy mit akartak érzékeltetni

és így belegondolva "gyönyörûen egyhangú" 😊))))

(jah és borzasztó életvidám emberke vagyok alapból, szóval nem az én stílusom az egész de attól még megfogott 😊

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Megy az egér rendesen.

Why so serious?

GoKu x
ohh az lenne a legjobb de madj látjuk. amugy olvastam itt hogy nem lehet egeret használni vagy nem mozog. pontosan ez most hoyg is van?? mert billel elég nehéz lenne célozni.

Hy!
Én ezt a játékot X360-on már végigjátszottam coop-ba és arra lenneé kiváncsi hogy miben különbözik az x360-as verziótól a pc-s?
A vér valóban elég gagyi. Mondjuk nekem a színvilág is kissé túl szürke, remélem késõbb kicsit színesebb tájak is lesznek.

Why so serious?

wedge31
Tényleg az gyakorlatilag csak fekete-fehér és nagy szürkeség az egész.
A grafika jó ,ehhez illet volna egy kissé erösebb szipaletta igy mivel a játék is monoton lövöldözés ez még duplán rátesz az egyhanguságával.
Azért egyszer böven végigtolható de csak egyszer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A gépemet kicsit lejjebb már leírtam, Windows XP, Service Pack 2

Why so serious?

wesker24
Nekem tetszik szerintem egész jó !! Amugy nekem csak a vér látványa nem tetszik szerintem meg az lett borzalmas !! De a véren kivül szerintem igen is szép a grafikája fõleg max grafikán ha még DX10-ben lenne ??

Nem tom mi különbség lenne a Gears of Warnál a dx9 és dx10 között ??
Valaki próbálta már valami változás ??
Hát nem tudom... nem akarom fikázni a game-et, pláne,hogy még nem is láttam élõben de a képek alapján ez a szinvilág enyhén szólva siralmas.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

MrDevil
csinálj profilt a guide menüben

Gerisone
na akkor a mentéseket sikerült megoldani hogy mennyenek?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

MrDevil
Milyen géped van és milyen OP rendszer?

wesker24
Piszok rohatt nagy mázlista !! <#vigyor>
Hát én kb 4 órája viszem és még nem vágott ki egyszer se. Remélem nem is fog.

Why so serious?

HunnernesKonge
Ittvan pár kép:
1280x960 mindent legjobbra tekerve Video Optionsben. (Szerintem lehetne még húzni rajta ini turkálással...)
Eléggé az elején járok még, örültem hogy elindult 😊
Kép1,Kép2, Kép3,Kép4,Kép6,Kép7,Kép8,Kép9,Kép10,Kép11,Kép12,Kép13,Kép14
Lassu nettel rendelkezõktõl elnézést kérek a .png formátumért
wesker24
Az ellen egyenlöre semmit se lehet tenni !! Egyenlöre nem lehet tudni miért vágja ki folyton egy két embert (köztük engem is ) az asztalra exe hibaüzivel !!

Játék crack optimalizáció hibája ki tudja !! Na de most elöször tudtam vele huzamosabb ideig játszani és csak 1x-szer vágott ki !! VAN ISTEN !!
KOPP-KOPP-KOPP !! <#vigyor>
Még high-on is.

Why so serious?

Brolly28
ilyen gépem van
AMD Athlom 64 X2 3800+
1GB ddr2
7300gt - nem a legjobbb 😞
abit kn9s

szerintetek ezen h fog futni?
végülis nekem mind1 csak játszani tudjak vele mert már régóta várom ezt a játékot

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Tatyla
az asztalra kivágás hibaüzivel az miért lehet?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

GoKu x
áhh értem akkor hátha nekem is megy mediumon 😊

Drephis
hát nemigaz. el akarnám indítani a játékot, erre kiírja, hogy rakjak fel processor drivert meg forceware-t. jó felrakom, aztán rányomok, hogy play és bevillan egy kis gears of war kép, eltünik és semmi. :@

help

bordy
gt erõsebb picit 😊

GoKu x
amugy a 7600gt és gs közt mi a különbség?

bordy
mediumon viszem, egyenlõre csak 800*600-ban probáltam. örültem hogy végre tudtam menni benne. majdmegnézem 1024-ben. sztem úgy is jó lesz.

SuperCharger
Kapott valaki indításkor vmi hiányzó faultrep.dll hibát?
Miután adtam neki egy faultrep.dll filet, meg azt mondta, hogy modósított game code-al nem futtatható a game, és kapjam be.
A Razor verziójú nagydemót próbalgatom.

Más, én még nem tudtam elindítani, de az elején írta, hogy AMD-sek rakjanak fel vmi AMD CPU drivert (pfff...), különben a játek valamikor menet közben leállhat, és a progress elveszik. Nem lehet ehhez köze a random kifagyásoknak? Mindenki feltette, aki AMD-s?

gneoka
én is itt tartok , elég frusztráló 😊

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

kirol
Hát amikor a falat ki kell töretni a vak szörnyekkel az elég gáz. 3-om kapun átjutottam, de ott egy rossz mozdulat és elkap. 😞

GoKu x
milyen beállításokkal játszol?

bordy
na, végre beletudtam mélyedni kicsit végre. télleg nem egy szar game. még a szõrnyek is tetszenek. ocsmányak de mégis faszén néznek ki.

sziasztok.Nekem a rld verson van meg és amikor inditanám a gameet beadja az ablakot és kiirja hogy a WarGame-G4WLive.exe hibát észlelt ezért leált.Mi lehet a gond?Már a 2 chapternél tartottam és nem csinált ilyet még.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Amennyiben kreálsz profilt. Én most léptem ki próbaképpen, aztán vissza és megvoltak a mentések.

Why so serious?

Evogordon
Jah tudom már mi a bajod. De ha olvasnál nagadtól is rájönnél!!
Csinálnod kell egy profilt.

Evogordon
chekpoint-oknál ment.

Valami ötlet, hogy ne keljen mindíg elõrõl kezdeni a játékot van vkinek?
Baromi frusztráló...
Megöli a játék élményt, hogy mindíg elõröl indul.
zita
Amd X2 4200+, Geforce 7600GT, 2 GB Kingston 800MHZ

Why so serious?

The Protector
Hy.Valaki próbálta radeon 9600-as kártyával?Jó lenne ha vki válaszolna.Aki próbálta vagy hallott róla.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

MrDevil
amúgy meg az EREDETI is FAGY ergo nem warez hiba 😄 hanem játék hiba!

MrAndree neked milyen géped van és milyen videokártyád, máshol olvastam, hogy nem kell neki a 8800..., megy ez highon 1024-ben 1950proval is, meg 2600xt-vel is 40-50 fps-t, AA,AF nélkül. Valóban megy, segítsetek, akinek ilyen kártyája van dobjon adatot!
valamit nem csíp a gépem a játékban. witchert is fullon játszom, semmi gondja, tájmsiftnek se.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

Vegyél neki...biztos jobb érzés amikor egy EREDETI játék fagy ki hibával <#hehe>

Battlelog: Purga5

dienesoft
Hát, ez nem lett túl magyaros 😄😄. De a lényeg, veszek neked egy boltit, na^^