The Matrix: Path of Neo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Isten ez a játék😊 délután tettem fel és most fejeztem be😊 Grafikája lehetne jobb is:S de az élmény kárpótol mindenért😊
elõre is köst 😊
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Minimum konfiguráció:
1,8 GHz-es processzor
512 MB RAM
Geforce FX 5200 vagy Radeon 8500
5 GB szabad hely a merevlemezen
ez a minimum gépigénye az éngépem pedeg ez
2,8GHz-es processzor
512 MB RAM
Geforce FX 5200
és hely az meg bõven van
azt szeretném kérdezni hogy nem e fog szagat ni vagy fog e egyeltalán meni???????
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Lehet hogy már volt kérdés, de nekem még friss a game. Szóval.... nem tudom hogy az irodás résznél melyik ajtón kell bemenni, amikor a végén van egy elágazás, balra áll egy õr, mögöttem egy ajtó, meg jobb oldalt 2 ajtó, de mind3 zárva, persze kinyitni simán már próbáltam. Próbáltam már az õr mögött is elslisszolni, de nem megy és kb 5-6 másodpercem van még, mert utána mindenképp észrevesznek. Mit tegyek?
A választ elõre is köszönöm!
Üdv! l.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Elöre is kösz!!!
De azért ez sem mindig jön be,tuti biztos csak a trainer v a cheat.
meg hogy kõ kinyirni a megasmithet?