The Matrix: Path of Neo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
olyan nagyon sokkal nem lehet jobb😊)

LPKENJI
lattam gépen és meg van ps-re
hidd el sokkal jobb

Atkamon
hát azér én néztem ps-en és nem sokkal jobb mint pc-n... max pc-n nem tudod mindig max-ra venni a beállításokat de ha maxon van, nincs nagy külömbség

LPKENJI
ezért jobb ps-en😄
kifogástalan grafika:10-es skálán 12

akyyy
vmelyik gombal, meg egérrel gyorsabban oldalaz, és nem kap el.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

fsgh
repülve elég nehéz...pl mikor összecsap a kezével akkor oldlazhatok amerre akarok😛😄D

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

akyyy
repülve kell kinyirni, ha dob vmit, és jönek az ügynökök oldalazz, ha meg felál mintha levegõt venne, ki is írja a gép hogy SPACE! 😄

fsgh
azt se tudom hogy sebezzem meg...:S ott álok és dobálja felém a cucait...és én csak elugrani tudok elõle...hogy kell megölni?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Atkamon
Hát én már vagy 20-szor végigvittem és hidd e... meg lehet ölni😛

fsgh
végén azt a nagy robotot nem lehet megölni😞

fsgh
te már végigvitted?😊

Atkamon
végre valaki aki hasonlóképpen érez mint én *nyaff*

fsgh
Sziasztok!

Isten ez a játék😊 délután tettem fel és most fejeztem be😊 Grafikája lehetne jobb is:S de az élmény kárpótol mindenért😊

akyyy
ne warezolj ( majd adok cimet ha hazaértem)

lécci küldje má el vki honan lehet letölteni mindegy mien csak lehesen tölteni lécci jó torent is és darabos is de a darabos nak jobban örülnék lécci má rég óta keresem de sikertelenül most meg majd nem letöltötem darabosan és nem jó ojan szomoru voltam még mindig naon szeretem a mátrixot látam minden részét meg minden lécci küldje má vki hogy honan tom leszedni lécci vki lécci könyi lécci remélem lesz vki akkor van enyira jófej hogy elküldi lécci kösz hogy legaláb meg halgatatok...

vagy egy oldalr vagy vmi lécci

nekem PC re kell darabosan nem tudja vki felteni?

Atkamon
Hát igen de nem mindenkinek van ps-e😊

Atkamon
Én darabosan szedtem le de az a megjelenés napja volt ami már több mint egy éve volt... tehát nem emléxek hogy hány darab volt stb.

ha nincs akkor torrentesen is jó de lécci vki ha vki má fel rakta és más látja hogy má felrak ták nekem attol rakja ma fál õ is lécci löst elõre is

valaki nem töltöte partosan ugy hogy van 38 part és azt kell egyesiteni mer ha igen akkor vki nem rakná fel a 38.at mer csak az nem jó és ha jó lenne akkor az egész gamet feltudnám rakni és az má nem lények hogy a gép miat nem megy vagy szagat... lécci vki rakja fel ha partosan töltöte vagy vmi oldalr nem tudna adni vki amin fen van és nem torrentes lécci vki nagyon kéne az a game lécci
elõre is köst 😊

LPKENJI
ezért jobb ha +van ps2-re mert ott nincsenik ilyen problémák😄
+a grafika is szebb

Atkamon
nekem elment 512 rammal... amikor még annyi volt...

Ez sajna így van. Legalább 1024MB RAM és egy 6600GT kellene.<#wow3>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

mike0013
nagyon nagy az esélye, hogy nem megy, mert kevés az az 512 mb ram, és a videókártya (már megbocsáss) de kalap szart sem ér

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atkamon
Most ezt nekünk honnan kéne tudni? próbáld ki...

bocs nem 2,8 GHz hanem 2,4

csa all

Minimum konfiguráció:
1,8 GHz-es processzor
512 MB RAM
Geforce FX 5200 vagy Radeon 8500
5 GB szabad hely a merevlemezen

ez a minimum gépigénye az éngépem pedeg ez

2,8GHz-es processzor
512 MB RAM
Geforce FX 5200
és hely az meg bõven van

azt szeretném kérdezni hogy nem e fog szagat ni vagy fog e egyeltalán meni???????

kösz
Atkamon
Minden nehézségi fokozaton végig kell vinni. Azaz ha most végigvitted easy-n akkor menj az elsõ pályára (Ever had a dream Neo?) és ott csináld meg medium-ig, és válaszd a medium-ot, akkor nem kell ujra végigvinni. És akkor ezt csináld meg a hard-al is

Nem tudjátok hogy hogy lehet az összes cheatet aktiválni mert már végigvittem és csak 2 tudok aktiválni
Atkamon
Jó a logód😊

mike0013
add fel magad, elvégre Neo-t elkapták a filmbe is

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni.

Lehet hogy már volt kérdés, de nekem még friss a game. Szóval.... nem tudom hogy az irodás résznél melyik ajtón kell bemenni, amikor a végén van egy elágazás, balra áll egy õr, mögöttem egy ajtó, meg jobb oldalt 2 ajtó, de mind3 zárva, persze kinyitni simán már próbáltam. Próbáltam már az õr mögött is elslisszolni, de nem megy és kb 5-6 másodpercem van még, mert utána mindenképp észrevesznek. Mit tegyek?

A választ elõre is köszönöm!

Üdv! l.
Doom 4
itt meglátjátok

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Doom 4
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1115897002&order=reverse&index=6

Doom 4
én is néztem a gamecopy-t de mindenféle hide meg letitkosítani de már találtam

Atkamon
1, azaz EGY hozzászólást olvass vissza=)

Adjon már valaki egy cracketmert amit valaki megadott ottnem is lehet leszedni.
Elöre is kösz!!!
Atkamon
A www.gamecopyworld.com tud adni😊

Doom 4
hali tud valaki CRACK-ot adni ?

akyyy
most már csak a szövegre vok kiváncsi, ugyanis végigvittem. ha ilyen íránytással, graffal, meg stbvel készült volna az enter th matrix jó lett volna. viszont ez igy még nagyon nyers! nagyno sok rész nem is úg ytörtént ahogy a filmben, illetve sok rész kimaradt,

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Én általában úgy szoktam,h mikor látom,h ütni akar akkor idõlassítást(focus shift l)alkalmazok mivel így több idõm van eldönteni,h fel le balra v jobbra repüljek el(a,d+ctrl l)és mivel a végén az idõlassítás gyorsan betöltõdik és sok is van így nem kell attól félni,h elfogy.
De azért ez sem mindig jön be,tuti biztos csak a trainer v a cheat.
csõ! hallasz vmi hangot,kb akkor kell meghúzni a kart és az állomáson megáll! a hang(bemondó féleség) aszem igy van!

akyyy
valaki tudja hogy mit mondott a két nintendo figura?

meg hogy kõ kinyirni a megasmithet?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hogy kell kinyitni a metrós pályán (amikor smithtõl menekülünk)azt az ajtót ami a vészfék elõtt van mert amikor a szoba nincs fejjel lefelé akkor sem tudom kinyitni
LPKENJI
a tied szar

kül gépre sokkal rosszabb a grafikája nem?

Tekken5
Szerintem nem annyira jó... 😄

Atkamon
nincs

Ebben nincs multiplayer?