3510
-
Murusz #3270 Ok.ŐŐŐŐŐŐŐŐ mi az az "Evade gomb"?
-
#3269 nyomd az oldalgombokat meg az Evade gombot... -
Murusz #3268 De nem tudok.Minsdig lecsap. -
#3267 röpködj el az ütései elől, aztán amikor üvöltözik akkor repülj bele... -
Murusz #3266 Bocs úgylátszik hazudtam...Mit kell csinálni azzal az óriással amikor legyőzöm smith-st?Please HELP. -
#3265 menj bele a legelsőbe és csomagold ki (vagy lehet rar lesz a neve... ) -
domesy #3264 Helló! Leszedtem a játékot torrenten, feldarabolva. A kérdésem az lenne hogy mit kell vele csinálni? rld-mpon nevű fájlok, különböző számokkal. -
#3263 ott meg kell keresni azt az ajtót, ami átvisz egy másik dimenzióba... olvass vissza pár oldalt, már leirtam egykétszer hogy hol van... -
Elmör #3262 Nekem elsőre ment, bár ahogy most itt olvasgatok, mintha kicsit elfelejtettem volna a játék pár részét.. -
#3261 Azt a pályát hogy kell végigvinni amikor összevissza vannak a szobák és az űrben lebegnek? A francia embereit kinyírom a csajt megmentem és utána van ez a pálya! -
Murusz #3260 Nkem meg úgy hogy ugráltam... -
#3259 igen... de úgy próbáld hogy mindig lépj ki a játékból... nekem úgy sikerült... -
#3258 már 4-szer próbáltam és nem megy be!Ez játékhiba?
-
#3257 indítsd újra a játékot... egyszer majd csak sikerül... nekem is néha rossz -
#3256 de nem birok bemenni!!!!! -
Murusz #3255 Ugrálni kell össze vissza az ajtónál... -
#3254 de az egyik ajtón nem lehet bemenni valamiért! -
#3253 Megölni mindenkit és menni amerre tudsz...lol -
#3252 van az a rész amikor ballard kapitánynak kell segíteni és konyhákban kell verekedni ott mit kell csinálni? -
Murusz #3251 En már kijátszottam szerintem tök faxa a játék... -
Jont100 #3250 ! -
Jont100 #3249 ok, megpróbálom, köszi -
#3248 nem legyőzhetetlen... akkor támadd meg amikor nincs körülötte zöld fény... -
Jont100 #3247 Sziasztok! Lenne egy kérdésem? Hogy sikerült legyúzni azt a csajt, aki egy nagy csarnokban áll, és fogva tart egy piros hajú lányt, akit lehetetlen megmenteni. A csaj egy bottal nyomul, és legyőzhetetlen!!!!????
Mi a megoldás? -
#3246 igen lol.... -
resur #3245 enyi a gépigénye? -
resur #3244 ez most mit jelent? -
FLeK0 #3243 The system requirements are:
AMD/Pentium 4 1.8 GHz
512 MB of RAM
Windows 2000 or XP
6X DVD-ROM
DirectX 9.0c
DirectX compatible 3D card
1GB of Hard Disk
Keyboard and Mouse. -
resur #3242 sziasztok nekem volna 1 kérdésem hogy elmegyy-e ez a játék ezen a gépen?
laptop- Microsoft Windows XP
VIA Nehemiah
1.20 GHz, 224 MB RAM
nem tudom mit adjak még meg hogy pontosabak legyenek az adtok remélem enyi elég
Ugye elmegy?
-
#3241 Én már vagy 100x végigvittem de nem értem a problémádat...
Várj amíg trinék berobbantják a falat, aztán fókusszal ugorj át hozzájuk...
Most itt kérdezed hogy átugrik-e mikor még nem is próbáltad? -
#3240 te hogy csináltad tudod még? remélem tudod mert akko meg tudod mondani hogy mit kell -
#3239 te nem vitted már végig? -
#3238 próbáltad már?? -
#3237 mármint focus+ugrás -
#3236 és az én problémámra mi a gyógyszer vagy tuti átugrik? -
zoli1986 #3235 Köszi,sokat segitetél. Csak azért kérdem a helikoptert mert félórája lövöm és alig megy le az élete, mert a célkereszt mindig valamelyik katonát célozza be.De nem adom fel,majd probálkozom.
Mégegyszer köszönöm. -
zoli1986 #3234 Szóval akkor le kell löni a helikoptert?
-
#3233 Öld meg az összes katonát és utána lökd le az ügynököt. És a helikoptert le lehet lőni:) -
zoli1986 #3232 Sziasztok!
Kérlek segítsetek. Nem tudom,hogy kell legyözni az ügynököt a helikopteres résznél:( Már vagy 5 ügynököt lelöktem a tetöröl,de mindig újjak jönnek. Ja és a helikotert nem lehet lelöni.Mit csináljak? -
#3231 mer má vagy 20 szor próbáltam megcsinálni ezt a pályát?