3510
-
#3230 és tuti hogy átugrik? -
#3229 left shift+ space ja -
#3228 left shift+ space ja -
#3227 left shift + space-el ugorjak vagy itt már tudok repülni vagy hogy van ez?
-
#3226 jaja -
#3225 aha -
#3224 és utána mit kell csinálni át kell ugrani hozzájuk?
-
#3223 Lőd el az összes töltényedet az ügynökre, mert amíg azok elől elhajolgat, nem tud támadni, aztán csak próbáld túlélni... trinity-ék majd berobbantják a falat -
#3222 A deja vu után van egy rész amikor csatornákban kell menni és fel kell robbantani tartóoszlopokat hogy fel lehessen menni a következő "emeletre" de a második oszlopnál a lépcső eltűnik és jön egy ügynök és ezt nem tudom végigvinni! Itt mit kell csinálni? -
#3221 aha kábé a felénél vagy... -
#3220 ha jól emlékszem akkor kb a felénél vagy nem? -
attila117 #3219 kösz sik egy szer
most ott járok hogy 2. szora vok a város felet még sokvan hátra:?
-
#3218 nem tom nézd meg... én nem alapbeállításokkal jáccok... -
attila117 #3217 meik a special atack? -
#3216 Amikor az ellenség a levegőben van megnyomod a special attack gombot, akkor földhöz bassza, de miközben azt teszi, nyomogasd a nyíl gombokat körbe körbe -
attila117 #3215 Hogy kell az embert meg forgatni?? az a tornado izé lécci vki?!?! -
attila117 #3214 csa megy a game -
#3213 a vélemények megoszlanak:P -
#3212 nem!!=D én is láttam! -
#3211 dede -
#3210 olyan nagyon sokkal nem lehet jobb:)) -
#3209 lattam gépen és meg van ps-re
hidd el sokkal jobb -
#3208 hát azér én néztem ps-en és nem sokkal jobb mint pc-n... max pc-n nem tudod mindig max-ra venni a beállításokat de ha maxon van, nincs nagy külömbség -
#3207 ezért jobb ps-en:D
kifogástalan grafika:10-es skálán 12 -
#3206 vmelyik gombal, meg egérrel gyorsabban oldalaz, és nem kap el. -
#3205 repülve elég nehéz...pl mikor összecsap a kezével akkor oldlazhatok amerre akarok:P:DD -
#3204 repülve kell kinyirni, ha dob vmit, és jönek az ügynökök oldalazz, ha meg felál mintha levegőt venne, ki is írja a gép hogy SPACE! :D -
#3203 azt se tudom hogy sebezzem meg...:S ott álok és dobálja felém a cucait...és én csak elugrani tudok előle...hogy kell megölni? -
#3202 Hát én már vagy 20-szor végigvittem és hidd e... meg lehet ölni:P -
#3201 végén azt a nagy robotot nem lehet megölni:( -
#3200 te már végigvitted?:) -
#3199 végre valaki aki hasonlóképpen érez mint én *nyaff* -
#3198 Sziasztok!
Isten ez a játék:) délután tettem fel és most fejeztem be:) Grafikája lehetne jobb is:S de az élmény kárpótol mindenért:) -
#3197 ne warezolj ( majd adok cimet ha hazaértem) -
attila117 #3196 lécci küldje má el vki honan lehet letölteni mindegy mien csak lehesen tölteni lécci jó torent is és darabos is de a darabos nak jobban örülnék lécci má rég óta keresem de sikertelenül most meg majd nem letöltötem darabosan és nem jó ojan szomoru voltam még mindig naon szeretem a mátrixot látam minden részét meg minden lécci küldje má vki hogy honan tom leszedni lécci vki lécci könyi lécci remélem lesz vki akkor van enyira jófej hogy elküldi lécci kösz hogy legaláb meg halgatatok... -
attila117 #3195 vagy egy oldalr vagy vmi lécci -
attila117 #3194 nekem PC re kell darabosan nem tudja vki felteni?
-
#3193 Hát igen de nem mindenkinek van ps-e:) -
#3192 Én darabosan szedtem le de az a megjelenés napja volt ami már több mint egy éve volt... tehát nem emléxek hogy hány darab volt stb. -
attila117 #3191 ha nincs akkor torrentesen is jó de lécci vki ha vki má fel rakta és más látja hogy má felrak ták nekem attol rakja ma fál ő is lécci löst előre is