Érettségi 2005 - avagy mibõl lesz a szenzáció
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és itt jön a kérdés, hogy ezeket a szervereket miért nem állítják le?
a témához:
az a rendszer "elvileg" sokkal jobb volt, amikor beolvasták a TVben/rádióban a tételeket
Bár ma reggel azt nyilatkozták, hogy minden évben kiszivárgott,csak nem verték nagydobra...
no akkor errõl is meglehet mindenkinek a véleménye
A cikk végén lévõ ötlet jó (sokszorosítás helyben), csak ezt megint arra fogják használni, hogy kevés "ismerõs" jól megszedje magát
no ennyi...bocsi a hosszú hozzászólásért...
1. Az MTV-s srác a vonatpályaudvaron áll ugyan, de a 12órás tehát mutatós óra mellett áll. AStúdióban a riporter pedig szépen a fülesdugójában kapta meg a hírt, hogy most értesültek róla, hogy a felvétel mégis sikerült... Én ezt az este 9 órás híradóban hallottam és ugyan lehet hogy reggeli híradót ismételték este, de nem hiszem + akkor nem is lett volna joga közzé tenni 6-7órakkor. Szóval amennyire emlékszem, az egész tábla csillogott, ott volt egymutatós óra és ennyi. Nem lehet hogy csak menõzni akartak hogy õk már mennyire értesültek voltak akkor is? Vagy tényleg ennyire bénák? Nekem nem volt bizonyító erejû a riport, pedig 2x megnéztem. NEM VETTEM ÉSZRE VALAMIT AMITÕL ANNAK KELLETT VOLNA LENNIE?
Ez az egész 'Érettségi botrány' egy rakás kutyaszar.
Úgy látszik nincs témája a magyar médiának.
Vagy azt hiszik vevõk a magyar emberek erre a ilyesztgetõs szenzációhajhász baromságra..?!
<#falbav>#falbav><#action>#action>
szándékkal csinálták valakik!!! Miért? Hát tuti nem azért, hogy megkönnyítsék a diákok dolgát.. Tisztán politikai okokból...
Felkerült a netre ahonnan jópár diák letöltötte...
Szerinted nem tisztességes az aki megszerezte a tételeket? Itt csak azoknak az embereknek van szégyellnivalója, akik ezt az egészet elindították.. a diákok csak éltek a helyzet adta lehetõséggel!!
így, kis betûvel :(
A cikket (nemtom megtették -e már) érdemes lenne elkükldeni az összes sajtó képviselõjének...másik dolog az, hogy ezt már basznák beolvasni, megirni...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Az SMSweb meg a legundorítóbb dolog, amivel valaha is találkoztam a neten.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"ismerjük"
asszem ez elmond valamit róluk is...
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Ott figyelt a neved meg a kis hullámzó zászló...
Média sztár vagy :-)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Annál Biztosabb nincs az adatok kijuttatásában, minthogy real time (Bombi Kriszta is megmondta :) ) juttassák el. azaz reggel 8kor beül a nebuló bekapcsolják a rádiót vagy tévét, ami van, és ott mondják az éretségi tételeket.
Hoppá! ez kísértetiesen hasonlít a régi érettségi rendszerre...
::::no comment:::::
NA most akkor majd figyeljétek meg szépen, hogy az SZDSZ hogyan fogja megszavazni SZILIT államfõnek! És cserébe a kormányfõ , aki felelõs a miniszterekért, nem fogják leváltani HungaroValenint (Magyar Bálint). Errõl szól ez barátaim. Az áldozatok meg megintmi vagyunk, érettségizõk, kisemberek. :(((((
Az SZDSZ egy náci párt.
Úgyhogy Szerintem a magyar sem igazságos!!!
Nagyon elbasztak valamit oda fenn!!!
GGMU
Ebbõl kiemelném ezt:
"A hétköznapi médiafogyasztó hajlamos azt hinni, hogy amit TV-ben, rádióban hall, újságokban olvas az egy gondosan ellenõrzött..."
A média egy 100%ig ellenörzött (persze egy kis káoszt megengedhetõ azaz bizonyos szabadság van) nevezzük szervnek.
Csak ezt nem mi, nem egy bizonyos média tulajdonosai, nem az újságírk stb.. ellenõrzik, hanem egy pár (jó pár) létra fokkal feljebb álló emberkék.
Gondoljatok bele, tegyük fel hogy tdtam a matektételeket, mi a fenének raktanm volna fel a netre? max elmondtam volna Bélának és JEnõnek mert õk a barátaim és örülnék ha nekik is jól sikerülne a metek. de nem rakom én fel a etre ...
Megmondták az elején, amikor kialakult ez az új érettségi- nevezzük a poén kedvéért rendszernek- hogy nem jó, és nem tetszik...
Most elõ van véve Magyar Bálint, õ van baszogatva mert õ találta ki, neki kéne lemondani stb...
Ez az egész csak egy nagy megszervezett cirkusz ami ugyan nem tûnik szervezettnek, mert a média egyik nap ezt mond a másik nap azt. De ha ezt az egészet absztraktabb módon, "feljebbrõl" nézzük, én arra jutottam hogy hiába az össze- visszaság, a végeredményen nem fog változtatni, ami azt hiszem egyértelmû... (mármint a végeredmény)
Az, hogy paranoiás vagy, nem jelenti azt, hogy nem követnek. jee :)
ebböl mar nem lesz normalis erettsegi ebben az evben.. nembaj asszem megyek tüntetni azert a matekert szombaton..
remeny hal meg utoljara
kalappal:)
Az SZDSZ egy náci párt.
Az SZDSZ egy náci párt.
Egyebkent biztos en is pipa lettem volna ha ujra kellett volna irnom a matek erettsegit, mivel egy Spanyol utazasrol maradtam le miatta.
olyan embert kell odarakni, aki ért a géphez, a nethez ,esetleg egy PGP-hez, a fénymásolóhoz, nem kell hogy pedagógus legyen ISTEN ments.
informatikus, és legyen megfizetve.
ennyi.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Technológiai szemmel nézve egyáltalán nem bírom felfogni, hogy miért kell bármit manapság papírra írni és tárolni(!!!). Hihetettlen. Mi Magyarok is tudunk titkosítani, E-Mail-t küldeni, számítógépet kezelni. Plusz sok egyéb lehetõség van a biztonságos adattovábbításra.
Ha ennyira szerencsétlen balfékek a minisztériumban, szégyelhetik is magukat. Én simán számonkérném a fent írtakat rajtuk és nem lennék különösebben elnézõ a felelõsökkel. Nem érdekelne ki kinek a sógora, húga, veje, komája.
<#banplz>#banplz>
és látod, hogy aki baxik tanulni, megkapja a tételsort, ugyanúgy átmegy, mint aki tanult?
hol a faxomban az igazság?
és hogyan lehet ezt rendbetenni?
sehogy. EZ a MAI MAGYARORSZÁG!
ilyen az egész ország....egy nagy büdös kupleráj
WOW
credo in meum ego
credo in meum ego
az a jó, az ügyes, a szép, aki lop. Nem?"
NEM!!!
"Én sem nagyon haladok elõre, mert igyekszem becsületesen nyomni, megérteni másokat, de látom, hogy így lassan megy a szekér..."
Nem lehet, hogy csak gyûjtöd, keresed az indokot, hogy te is elkezdj lopni...? Nem kéne.
WOW
közkézen meg emilen + DC-n meg mentek a tételek mindenhova...
amúgy+ tök mindegy, ki szerezte meg.
nem lett volna szabad terjeszteni.
én tuti megiratnám még1x.
akkor nem kellene mennie a Bálintnak :-)))
"Hallottátok h. bekerült egy cirkuszigazgató a parlamentbe?
...Hát gyerekek, ezzel kellett volna kezdeni."
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
fogd már fel....
az a jó, az ügyes, a szép, aki lop. Nem? Én sem nagyon haladok elõre, mert igyekszem becsületesen nyomni, megérteni másokat, de látom, hogy így lassan megy a szekér...
sajnálom, ha félreérted amit írtam...
amúgy honnan derül ki, hogy ki tudta, és ki nem?
sehogy. akkor meg újra kellene íratni. NEM?
WOW