Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
ha válogatottal kezdesz, egy csoportból továbbjutás után kisebb válogatottal akkor utána bárhova felvesznek, 3. hely után kontinentális hírnevet kaptam magyarokkal

Holdpro
4.et fogadtuk és gyászoltuk 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
na majd nézek VBre készülõ csapathoz átha felvesznek 😊

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

b4rc4
??minvan? akármeikbõl. Magyar,SZerb,Svéd,Ghána,Dán,Mexikó ezekkel mind meglehet nyerni a VB-t meikkel nagyobb meikkel kisebb erõfeszízéssel.

bármelyik csapatból lehet vb gyõztes ha jó a taktikád

Holdpro
szerinted melyik közepes csapatból lehet VB gyõztes ?

Holdpro
sehova mert amatõrként kezdesz

b4rc4
vagy kezdj 1 válogatottal és szuper teljesítményt nyûjts a vébén .. akkor már olasz seria B -be is felvesznek.. 😊

Hegeace
magyar nb2. haladás 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Reggelt! Ha munkanelkulikent kezdek egy uj jatekot, melyik orszag elso vagy masodosztalyaba vesznek fel rogton? Nincs kedvem angol 5. osztalyal kezdeni.

Holdpro
kicsik ellen meg nem megy

Ars3nal
csúnya rossz Palace<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
amúgy grat😄

zorrobomber
1ébként mérges vagyok, már másodjára ver meg úgy a liverpool, hogy semmit nem mutatnak, persze a mérgességem miatt én is hibáztam, alázni akartam õket és a végén flamini sérülése után 10 emberrel is kitámadtam (ja mellesleg lõttem a meccs során 2 kapufát)

b4rc4
úgy,hogy 160/170 -es nem 196os vagy mennyis. és a szintjei is lejjebb vannak. amugy Grat all!

zorrobomber
eszedbe ne jusson ennyiért eladnod szvsz

Hegeace
Szép eredmény! Cygantól mást nem is vártam 😛

Holdpro
próbáld meghírdetni

miki36
A statisztika alapján eléggé kiegyenlített mérkõzés volt, de Cygan kiálltásával könnyebb lett egy picit a dolgod,
de ezzel eggyütt jól lealáztad az ágyúsokat.<#ravasz1>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Szerintetek fogadjam el ezt az ajánlatot? Barzagli a legjobb középsõ védõm, de el akar menni.
A Sevilla 1.7 millát ad plusz 40% elengedési záradékot meg 18 hónapon keresztül 3.7 millát törlesztenek.
Fogadjam el, vagy kérjek nagíobb ajánlatot érte?
Egyébként Barzaglia 4.7 milla.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Holdpro
Elsõ Mai bravúr
Ezt indítanám hét képének

Holdpro
Jóreggelt Managerek
GRAT MINDENKINEK

Hegeace
Üdv néked!

Ars3nal
reggelt

Hegeace
Jóreggelt mindenkinek!
Ritka jó meccs volt. 1 jó és egy rossz húzással. Sissoko pályánmaradására és kráucs pályára küldése. Egyikõjük a sírból hozta vissza a gémet a másikójuk pedig a sírba vitte 😊 . Azönszapulást befejezve megérdemelt volt a döntetlen bár Torres olyan akicó végén vert gólt hogy maj leestem a székrõl. Végszóképp küzdelmes döntetlent láthattunk egy remek mérkõzésen 😊

Atesz89
Grat és várjuk majd a képeket 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

LasDen
Torres a cselzibe.........na szép........ 😄
amúgy grat........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fyrex
nah ma este is összeröffentünk négyen egy kis gémre... Olympus (ManUTD), Hegeace (Liverpool), Ars3nal (Arsenal), Jómagam (Chelsea)

leis nyomtunk egymásellen 1-1 barátságost, Ars3nal felülkerekedett Olympuson, én pedig kiegyenlített meccset vívtam Hegeace barátunkkal 😊

íme:

Avanti Crociati!

LasDen
Bojinov, Toni, Filipe, Yoo-Young, Priskin.....ez 5..csak elég lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Atesz89
Nem rossz keret de nem lesz kevés a csatár?

LasDen
a bajnokságnak neki lóduló keret:

csm
hogyérted azt h Ibre elhuzva?

BMW 325 iX Rallye Car :)

b4rc4
hi és grat all! én azt az update-t használom amiben IBrajimovic elvan huzva és a pénzügyek megcsinalva. msot ezért kezdtem 1 újat ,spanyol szuperkupa begyûjtve és ezis: nagyon nehéz meccs volt😊 1-0oda azátn 2-1ide végül 3-2 nekik és IBra az utolsó mp-ben bevágott 1et😊

miki36
Hát, ez fantasztikus eredmény!
Ez hányadik szezonod a Serie A-ba?

Atesz89
Hali és grat mindenkiek!

Tono34
Kicsit tartottam ettõl a meccstõl. Az 57. percben a kapott gól után azonnal rúgtunk egy gólt amit természetesen a bíró nem adott meg. A kapusom sérülés utáni elsõ meccsén nem lesérül (csere után vége is lett a meccsnek).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

miki36
Ilyen még nem volt. Mint mondtam, kezdtem egyet a Palermóval, és 4.7 milla az alap átigazolási pénzem.
A csapatból Barzagli, Grosso, Barone, akik az olasz válogatottban is szerepelnek, azt kérték hogy tegyem õket átigazolási listára. Szerintetek tegyem õket? Csak összehasonlításképpen Barzagli alap ára 4.8 milla...

zorrobomber
Kerzhakové az érdem elsõsorban, 6ot lõttem kapura...<#vigyor1>

Megfingattad az Aston Villát rendesen<#idiota><#worship>
zorrobomber
ilyenkor szokott meglenni az elsõ hely 😉 hajrá!

zorrobomber
szegény Aston Villa 😊

Sikerült az ami az elözõ szezonban nem bl fõtáblára kerültem, viszont a csoportom elég necces Real Madrid,Arsenal,CSKA moszkva, úgyhogy a harmadik hely a célkitûzés.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

miki36
Na, most elkezdtem egyet a Palermóval, meglátjuk mit produkálnak...

Andrews
Nagyon nagy grat.

Andrews
Ezzel a gyõzellem sajnos csak egy helyett javítottunk ily csak 6.-ok vagyunk de lesz ez még jobb is.Ez a bekapott gól nem kellet volna.

Holdpro
sikerült

Én (elsõ) helyben reménykedem és egy jó bl szereplésben😊

Kompany alapból benne van a hamburgban mert updattel játszom.

zorrobomber
tyû ez tényleg szimpi kis csapat, én spec Kompany-t annyira nem szeretem(lerágott csont) de ettõl függetlenül szép <#taps>

miki36
Na, ez már elég ütõs csapat... Jól erõsítettél, a védelmet, a középpályádat, de fõleg a támadósort!<#hawaii><#eljen>
Ezzel a csapattal komolyabb sérülés nélkül min. 2. hely és kupagyõzelem 😊

Holdpro