Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Folytattam a hamburgos mentésemet elsõ szezonban harmadik lettem sajna megelõzött a schalke és a bayern,de sikerült egy pár igazán jó játékost vásárolnom ,ingyen jött Cudicini,Gasbarroni,Ibagaza,Olivera és még leigazoltam Vucinicet,Freyt,Sivokot,és Cicinhot.Szerintem ezek a játékosok elég erõsek bundesligába.Elsõ bajnoki meccsemet simán hoztam Vucinic remek játékával azt hiszem megérte szerzõdtetni ha így halad tutira meglesz a gólkirályi cím😊

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Andrews
Andy Johnson beindult. 😊

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

szabocsaba1983
Sziasztok, mindenkinek további jó játékot: Jó éjszakát, sziasztok!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Nem semmi<#ravasz1><#worship><#worship><#worship>
Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

zorrobomber
úgy hogy bemész a job centerbe, megnézed hol van üres manager állás -> apply és vagy felvesznek vagy nem
a másik lehetõség az hogy megkeresnek téged

miki36
Hello all
Én eddig mindig a cm-et favorizáltam, de egy haverom tanácsára belekukkantottam az fm06-ba. Mondanom sem kell, fényévekkel jobb mint a cm...
Ja, és megmondanátok, hogy hogy lehet ezzel az irfanviewwel képet betenni?
És grat mindenkinek<#hawaii>

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

😄DDDDD

Andrews
Szerintem meg simán megvered.

Holdpro
FA kupában Arsenal jön hozzám kiverni 😞

ha kirugnak egy csapattól akkor hogy lehet menni más csapathoz?

Andrews
Grat.a A PL-ben meg szerintem elsõ szezonra bajnok leszel. Remélem nekem is igy fog menni a Wolves-al

Holdpro
Újabb bravúr ehez már nincs mit kommentálnom, kész vagyok a premier ligára.. Lövéseket gyakorolni kell

szabocsaba1983
Én a nagyokkal nem kezdenék+rómával se, a kicsik jobbak 😊

szabocsaba1983
Ez annyira fontos? A legtöbbet sztem olaszoknál kapod, utánna angliában, majd spanyol, francia=német
Sokkal többet számít, hogy kivel/hogyan szerepelsz az adott ligából, tehát lehet, hogy te vmelyik német csapattal bajnok leszel, és többet kapsz, mint pl. olaszországban középmezõnyért.

LasDen
Fiorentina.... 😄
Lazi
Lecce
Livorno
Empoli
Chievo
😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Iceman89
és szerintetek kivel érdmes kijönni az olaszoktól? Róma? 😊 😄 csak h ne a legjobbakat válasszam 😄

Iceman

Holdpro

Andrews
3 mecs után jelenleg a 7. vagyok

Iceman89
hát asszem én is újat fogok kezdeni... megvárom az év végét aztán kéne vmi új kihívás 😊

Iceman

andrews hányadik helyen vagy a Wolverhamtonnal?
kezdtem eggyet a liverpollal egyedül oscar ustai vettem meg a kapuba

Andrews
Remélem ezek után még jobban javulonk.Legalább a rájátszást meg kell csípni.

Iceman89
akkor most az angolok kapják a legtöbbet vagy az olaszok vagy a spanyolok?

Iceman

szabocsaba1983
Németeknél a legkevesebb, spanyolaknél picit több (ha a real/barca közül vagy vmelyikkel, akkor jó sok 😊 ), aztán angol, aztán olasz. Francia nagyjából= német. De ez az évek múlásával változik egy kicsit.

LasDen
hát ez szép......425.000-ért leigazoltam Priskint.........még 1 nap se telt el, de az Inter bejelentkezett 2.5millával az 50%-ért.....de inkább elutasítottam, mert féltem, hogy a végén az Inter többet fizet és ott köt ki......de az értéke is felment máris 4millára.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Iceman89
az jó 😊 és a németeknél? hol kapják a legtöbbet?

Iceman

szabocsaba1983
Attól függ nagyrészt, hogy milyen népszerû a csapat, hány meccsed van a tv-ben, stb.
Általában többet, mint az angolok, viszont ott több a helyezésért járó cash, és a kupában a meccsek után is sokkal többet adnak, ráadásul azonnal!

Iceman89
Peirone-t eddig 2x hoztam be csereként, és mind a 2x gólt lõt 😊 asszem megtartom 😊

Iceman

Iceman89
köszi... de nem egészen értem h mért változó... Premier ligában nem változik pl...
de akkor ezekszerint többet kapnak mint az Angolok 😊

Iceman

Andrews
Nah elkezdõdött a bajnokság az elsõ mecsem nem sikerült valami jól,de a második sem modjuk igaz hogy kezdõ manager vagyok. Remélem javítunk.

szabocsaba1983
Ez nagyon-nagyon sokmindentõl függ. Pl.: Valaki egy 4. helyért Lazioval kapot40.5 M, más meg Fiorentínával elsõ helyért 22M! Tegnap volt szó róla asszem, egész jól körülírtuk a témát.

szabocsaba1983
Egyébként néztétek már mennyit keres Ballack És Seva az új ápdétben?

LasDen
ez jellemzi a taktikám.....mindenkit leitatunk....

kömény a neved 😊

LasDen
a kiválasztott 😄

Iceman89
de amúgy az olaszoknál mennyit fizetnek? TV-s jogdíjak + 1 hely??? vki mondja már el plz! 😊

Iceman

LasDen
Hát nekem meg honvágyam van így visszatérek Európába méghozzá vmi Olasz csapathoz....
(Nem találom a helyem egyik csapatnál se)

Iceman89
szerintetek megéri Peirone-nal törõdni még? 3 éve edzem de alig fejlõdik...

Iceman

Atesz89
Grat!
És Icemannek és Holdpronak is!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Iceman89
jahh de már mindegy nem kell szar fizikával nem fogok már venni senkit... Peirone-t is megbántam..

😄 Valencia leigazolta 4,1 ért Clebersont 😄 had vigye

Iceman

asfa
csülök!
gratula mindenkinek!
Man City - Man Utd 1-0 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

iceman cleberson a botafogó-i nevelés?????
Iceman89
😄D 6 meccs alatt lõtünk 27 gólt 😊 meccsenként 4,5 😊 Ronney 10, Torres 10, Kaká 3 😊 szegény Nistelrooyt nem is játszatom 34 éves még csak, de jó még 😊

Iceman

Holdpro

Iceman89
😄DD az jó 😊 Gaven Eddie-t majdnem megvettem, de miután kiderült h 30 milla 😞 elvette a kedvemet...

Iceman

Atesz89
7,8 a gyorsaság,gyorsulás kb a 202 centis Zigicnek volt ennyi a 4 hónapos sérülése után 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Fyrex
harmatgyenge

Avanti Crociati!

Iceman89
hát ettõl félek... áá hagyom.. nem kell.. van már így is csomó cserém.. Nistelrooy-t is alig tudom játszatni, nembeszélve Okakáról, Peirone-ról Cercirõl és Smithrõl 😊

Iceman