Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
a másik lehetõség az hogy megkeresnek téged
Én eddig mindig a cm-et favorizáltam, de egy haverom tanácsára belekukkantottam az fm06-ba. Mondanom sem kell, fényévekkel jobb mint a cm...
Ja, és megmondanátok, hogy hogy lehet ezzel az irfanviewwel képet betenni?
És grat mindenkinek<#hawaii>#hawaii>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Sokkal többet számít, hogy kivel/hogyan szerepelsz az adott ligából, tehát lehet, hogy te vmelyik német csapattal bajnok leszel, és többet kapsz, mint pl. olaszországban középmezõnyért.
Lazi
Lecce
Livorno
Empoli
Chievo
😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Iceman
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Általában többet, mint az angolok, viszont ott több a helyezésért járó cash, és a kupában a meccsek után is sokkal többet adnak, ráadásul azonnal!
de akkor ezekszerint többet kapnak mint az Angolok 😊
Iceman

Iceman
(Nem találom a helyem egyik csapatnál se)
😄 Valencia leigazolta 4,1 ért Clebersont 😄 had vigye
Iceman
gratula mindenkinek!
Man City - Man Utd 1-0 😊
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Iceman
Iceman
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!