Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az év játékosa:Ricardo Vaz Te(Bolton)
Az év ifi játékosa:Wayne Rooney(MU) ❤️. Babel (Tottenham)>3. Babel (Tottenham)>
Az év menedzere:Josá Mourinho(Chelsea) ❤️. én a Boltonnal>3. én a Boltonnal>
Az év angol játékosa😄arren Bent (Charton) <2. Henrik Pedersen (Bolton) 3. Gary Speed (Bolton)>2. Henrik Pedersen (Bolton) 3. Gary Speed (Bolton)>
Az év csapata:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És Holdpronak is
Na meg a többieknek..........
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Man. City-Charton 5-1
Aston Villa-Man. Utd 1-2
Tottenham-Middlesbrough 2-2
Bolton-Sheffield 3-0
És a Bajnokság végeredménye:
és a góllövõlista:
Még hátravan az Aston Villaá-Chelsea Fa kupa döntõ!
ÉS Grat Quentin Holdpro és Arsenal!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Sparta Prague - Szolnok 0:4
Szehi! Kívánságodra íme a keret:
Szolnok MÁV FC
Ez a 4. szezonom, jelenleg 1. helyen állunk a bajnokságban és 51 bajnoki meccs óta vagyunk veretlenek...
kiváncsi vok!<#nevetes1>#nevetes1>
I’m Forever Blowing Bubbles...
Messit potom 67 milláért meg lehet venni:c
Nagyjából 3 napi szabadidõmbe került visszaolvasni a hozzászólás dömpinget<#idiota>#idiota>
Szóval nagy grat mindenkinek <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> a program pedig mindíg generál csalásokat a maga javára, ez nem új jelenség<#boxer>#boxer>
Franco képeivel nem igazán lehet versenyezni, mint ahogy Gabber eredményeivel sem<#miaz>#miaz> Ez az FM alaptétele<#eplus2>#eplus2>
De mert a tegnapi Szolnok - Ferencváros mérkõzés eredménye nem tetszett, úgy döntöttem helyre kell billenteni a MÁv Fc játékosainak lelkivilágát<#idiota>#idiota> így tehát izzítottam a Szolnokos mentésemet és lejátszottam egy meccset:
Szolnok - Vasas 4:0
(A Vasas abszolút bunkerfocit játszott és a mezõnyfölényünk ellenére is csak Éles Szilárd beállítás utáni szabadrúgása hozta meg az eredményt... aztán persze kitámadtak de ekkor meg büntettünk<#eplus2>#eplus2>)
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Heló szia remélem hogy vagy
http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/5f647618af.jpg
Chievo, Brescia, Siena - velük játszottam döntetlent.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kiestem a bl-bõl😞 nem baj majd az uefa kupa eddig még nem találtam meg a taktikát a csapatnak😄 amúgy grat all
vereség nélkül a bajnokság?! és még a 2kupa, hmmmmm big respekt
na jó10 all

na tépek yo10 all!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nem sokkal csósztál le a 6. helyrõl.......
És az Arsenal a bajnok.....nah szép......
Sibierski az év játékosa
Lee Croft az év ifijátékosa

Bajnoki cím
Liga Kupa gyõzelem
FA Kupa gyõzelem
és 1 meccsen se kaptam ki, jó éjt holnap vár a Premier ligában a helytállás és az UEFA kupa szereplés
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Man City - Arsenal 2-2 😄Dd
Man City - Arsenal 1-5
Man Utd - Man City 7-4
😄DDDDDD
Divatcsapatok OLÉ!