Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah megyek sziasztok!
ez a gyõzelem még kellett 😄

ez a gyõzelem még kellett 😄

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Bírók megint csökkentették a létszámunkat, de ezt a meccset már hoztuk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ok.
kössz.
kössz.
Sok jó kapus van, én szeretem pl Isaksson-t, õ fiatal is, de érdemes ránézned modnjuk Kirkland-re, gondolom kb 2011-ben lehetsz ha 33 éves LF
Ha még csak az elején tartasz a játéknak akkor nézd meg Cornides Krisztiánt, Éles Szilárdot, Lázár Istvánt és Igor Lisitsa-t... nem világsztárok de nekem nagyon beváltak... szerintem a legjobb igazolások viszonylag kis reputációjú cspatoknak Magyarországon.
Az Atletico Madriddal tolom, eladtam Leo Francot, mert az ára 3.8 milla és 5.2-ér vitték, és különben is 33 éves volt. Tudtok ajánlani egy jó kapust mert kölcsönbe próbáltam már mindenkit de senki se jött. 34 millám van, és jövõre jön Fülöp, mivel jelenleg kölcsönben van.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nah 4-4-2 játszok😛 magyar válogatottam csíttaktikja😄 van két garnitúra középpályásom úgyhogy megy rotálás ezerrel majd😛
Még 10 emberrel is lefociztuk õket. Kezdem utálni, hogy a legszarabb kapus is ellenünk véd a legjobban.
21 meccs után kaptunk ki újra. Elsõ vereségünk a szezonban.

21 meccs után kaptunk ki újra. Elsõ vereségünk a szezonban.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ok!
Arsenal-Dinamo Zagreb 7-0, Messi és Koller bemutatkozott tétmeccsen
Messi 2 gól 1 gp, Koller 1 gól 2 gp
Messi 2 gól 1 gp, Koller 1 gól 2 gp
me azokat szeretem.amugy akkor mindegy.
jah és a középpályás lehetõleg fiatal legyen de ha nincs fiatal akkor jó az öreggebb is!
jah és a középpályás lehetõleg fiatal legyen de ha nincs fiatal akkor jó az öreggebb is!
tudtok mondani jó brazil középpályásokat (bármilyent.vkp tkp stb.) akik eljönnének magyarországra????
ha tudtok akkor könyi dobjatok 1 képet róla!!!!!!
elõre is kössz!
ha tudtok akkor könyi dobjatok 1 képet róla!!!!!!
elõre is kössz!
Hali all! Grat mindenkinek akit illet<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Na mire visszaértem már megint van két új oldal amit visszaolvashatok.... pedig ahogy látom már törölve is lett belõle. Egyébként a reputációtok lerombolásának legjobb módját választottátok! Vagy egymás b@xogatása csak akkor izgalmas ha a közönség elõtt zajlik???
Szehi! Következõ ellenfél bajnokin az MTK UEFA kupában pedig a KP LEgia Warszawa lesz... egyébként 3 mérkõzés után 3. vagyok a csoportomban.
Na mire visszaértem már megint van két új oldal amit visszaolvashatok.... pedig ahogy látom már törölve is lett belõle. Egyébként a reputációtok lerombolásának legjobb módját választottátok! Vagy egymás b@xogatása csak akkor izgalmas ha a közönség elõtt zajlik???
Szehi! Következõ ellenfél bajnokin az MTK UEFA kupában pedig a KP LEgia Warszawa lesz... egyébként 3 mérkõzés után 3. vagyok a csoportomban.
Kezdtem eggyet a Barcával Priskin és Juninho szépen emutatkozott😄
asszem valaki rendet rakhatna itt
mellesleg Boldizsár jobban megérdemelné a figyelmet, mer egy olasz balhátvédet szorítgat kifelé csapatomból <#integet2>#integet2>
mellesleg Boldizsár jobban megérdemelné a figyelmet, mer egy olasz balhátvédet szorítgat kifelé csapatomból <#integet2>#integet2>
TE idióta. Ki mondta, hogy Henryra mondtam???
TE ITT NE KAVARJ, személyesen elõttem hthx
TE ITT NE KAVARJ, személyesen elõttem hthx
Divatcsapatok OLÉ!
Tudjuk,Henry-ra mondtad.. csak tudod,a játékosokat lehet átszokatni más posztra pl: Henry-t bal tkp-nak.. <#lama>#lama>
Te szarfejû gecimajom!
Ne mond hogy hazudok!!!
Kibaszottul utálom ha meghazudtolnak. TE GECI!
MÉG 1 x ne mond, vagy ha mondod akkor személyesen.
Ne mond hogy hazudok!!!
Kibaszottul utálom ha meghazudtolnak. TE GECI!
MÉG 1 x ne mond, vagy ha mondod akkor személyesen.
Divatcsapatok OLÉ!
oly hagyd inkább😊
mi ugyis tudjuk, meg szerintem más is tudja😊
mi ugyis tudjuk, meg szerintem más is tudja😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Kezman elég rosszul kezdte a szezont, de egészen belejött: