Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
tényleg, kíváncsi vagyok hogy nyert itt valaki újoncként Premier League-t?

zorrobomber
köszi a biztatást igyekszünk-igyekszünk <#vigyor3>
bár asszem nem panaszkodhatok, való életben örülne bármelyik újonc csapat egy ilyen helyezésnek dec 26-án

zorrobomber
majdnem horkoltam közbe, de lényeg hogy szri pojntsz megvan

Hegeace
Köszönjük 😊

Heló szia remélem hogy vagy

gabber_saviola
Mondtam már kardhalnak is, hogy b4rc4 kommentjeiben még megközelítõleg sem találtam olyan stílust, mint Olympusnál.

nah további jó játékot mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
grat ma már úgyis toltak páran Arsenalverést, végre MUverés is megvolt😄
aztan hajra Uefara odaérni😊

Hegeace
Nah azt még nem olvastam,de megnézem csak tom h b4rc4 stílusa megérdemelne 1 <#felkialtas>-ot.

szabocsaba1983
Nem röhög rajtad senki, nem csak sikerbõl áll az élet! Ettõl függetlenül jó vagy! Így tovább!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

gabber_saviola
amúgy benne is van az indoklásban 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Hegeace
jah ok.<#hawaii>

gabber_saviola
nem flémért, hanem személyeskedésért kapott pihenõt

Hegeace
és a másik sráccal mi van?

zorrobomber
hátha tanul a dádázásból, ugyanúgy mint a csapatom(lebaxxtam õket a félidõben mint zsidó a meddõ tehenét)

gabber_saviola
Olympus haverotok egy hetet pihen a mai produkciójáért

zorrobomber
az elõzõ meccs után asztalverõsen mérges voltam magamra(persze magamban a sz** csapatot szidtam), na mondom nyomok még egy meccset hátha valami rityi-rotyi csapatot meg tudok verni hogy kicsit nyugodtabban tudjam abba hagyni a gamét, kivel játszok? hátpersze hogy Mu <#falbav>, jobb hogy nem láttatok miután Nistelrooy bevert egy gólt elsõ félidõ végén...<#violent><#boxer><#falbav>. Most egy kicsit nyugodtabb vagyok... <#fejvakaras> de csak kicsit <#gonosz3>

zorrobomber
lehet rajtam nyugodtan röhögni: elbaxxxtam de rendesen, gondoltam dobok neki egy 5öst, bíró nem így gondolta

Ars3nal
<#worship><#worship><#worship>

Tono34
Nehezen. de megvan:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

miki36
Na, végre valaki. Teljes mértékben egyetértek veled.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
A tartalék kapusom Bernabé egymás utáni minõsítései:
Ajax-10, Basel-9, Ternana-9, Saprissa-8
Nem is veszek kapust...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

szabocsaba1983
Az lenne a jó, ha mindenki úgy használná a fórumot, hogy ne bántson meg senkit....
Elvileg itt a kedvenc játékunkról beszélgetünk, de van akinek feltûnési viszketegsége van....
Kötekedni a legkönnyebb, belekötni akármibe lehet.... Mindenkinek az értelmi szintjétõl függ....

Még jó, hogy a felhasználók többsége felfogja ezt a dolgot, a többiek meg....

Ars3nal
csak a kedvedért visszavonultam és csinaltam egy masikat😄?AS😄?SA😄?AS😄

Urbán "MU ellen játszó" "szakértõ" Flórián, jólesz?😄DDDDDDDDDDDD

Elsõ Bajnokim

b4rc4

Tono34
BL-ben a Barca lesz az ellenfelem. Kár, döntõben jobban szerettem volna velük játszani.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Laza edzõmeccs lett. Kapus és a cserejátékos kivételével mindenki 10-est kapott.

Ars3nal
annyira jól játszottunk hogy még eredményjelzõ is tönkrement:?SD:AS?D:AS?D:SA

ja és mikor belõtték egyszem gólt a csávón Arsenalos izomtrikó volt😄DDDDDDD

5w0rdf15h
ne keltsél már folyton flémet nem igaz h nem tudsz normálisan fórumozni mint mindenki....viselkedj már pls

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

b4rc4
ez olyan ,mintha most azt mondanám,hogy itt sg-n legyen már xxx a enved mert zavar az Olympus..

olympus
Ok. Akkor se kéne...
Ki a kedvenc edzõd, akkor az õ nevével játsz pl.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
...
Azért nem mind1 mert ha vki pont chelsea drukker akkor neki szarul is eshet zavarhatja is.
Miért nehéz xxx néven játszani?
AMúgy megint olyan dologba szóltál bele, amihez semmi közöd.
És megint milyen hangnembe. a drága anyucikáddal ne velem.

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
én nem teszem közszemlére a nevem csak azért hogy lehessen röhögni rajt😛

b4rc4
neked nemind1 h ki mien névvel jáccik?

olympus
Mert én a norm. nevemmel játszok.
Azért...

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
és neked mértnem az?😛

szabocsaba1983
Látom csak-csak közeledik az álláspontunk <#vigyor5>

(senki ne vegye komolyan)

olympus
NEM BASZTATÁSBÓL
de miért nem az a neved, hogy xxx vagy bármi.
😄

Divatcsapatok OLÉ!

Ars3nal
nem adták se 30-ért se 40-ért:c 5ször játszott de szkaucs szerint 68 milla volt legutóbb...

csapattal kapcsolatban meg ez jutott eszembe de Arsenalos mivoltamból ez adódik hogy pár csapatot nembírok, majd legközelebb b*zi MU lesz a nevem😄

b4rc4
ebben az ápdétben télleg ennyiért adják el.. 😊

szabocsaba1983
Szezonkezdet, az eredményeket szerintem hagyjuk is 😊 :

miki36
Nembaj, tartalék keretbe és beugrónak jó lesz<#vigyor4><#hawaii>.
Akkor megszerzem Akinfeevet, vele sztem jól járok.

szabocsaba1983
Legújabb ápdéttel játszom, Barca elsõben focizott, bár nem volt állandó kezdõ.
Nyugi, nem vagyok az a sértõdõs típus (arra itt vannak elegen, lásd lejjebb <#wink> )
Én is "nagyonnemszeretek" 1-2 csapatot, max nem hozom mások tudtára.
Messivel meg szerintem meg simán nem volt szerencséd, gondolom nálad már állandó kezdõ volt a Barcában...
Vagy csak simán átvertek....

Ars3nal
bütetõ nem a kapuson múlik, buktam már büntetõpárbajt szar kapus ellen is:c Atleticoba Fülöp gyenge sztem

miki36
Nekem pedig Fülöp volt az egyik legjobb kapusom.
Egyszer Tottenhammel FA Kupa döntõben Liverpool ellen 1-1. 88. perc: Tizenegyes a Poolnak mer Ledley King felvágta Luis Garciát. Gerrard büntetõjét megfogta...(a 88. percben<#felkialtas><#vigyor2><#pias>!!!)
Majd büntetõpárbajban lettem FA kupa gyõztes, és Fülöp 3 büntetõt megfogott. lol 😊

b4rc4
grat,de azért én a helyedben középpályást nem vettem volna 😊) ottvan: Deco?Messi,ROnaldinho,Xavi,Iniesta,Giuly 😊) de azért szép mjad várnám aképeket 😊)

QuentinT
Na most leszek gondban... az egyik legjobb játékosom (és még pár másik) nem akarja meghosszabbítani a szerzõdését<#falbav><#violent><#rinya><#boxer>
A már említett Cornides Krisztián

Ars3nal
gondolom nem ápdéttel játszol:c itt nem Barca Cbe kezd...

hát bocs de a Zsolti a békát unom-.-

szabocsaba1983
Én 26 millióért+ Zanettiért elhoztam....
Jó a csapatneved... Igényes....

zorrobomber
Egyébként nálam a kapusposzt bizalmi állás, és ha valakiben bízok akkor 38 évesen se adom el 😊 Meg egyébként is 33 éves kapusért úgysem kapsz túl sok pénzt, inkább megtartom, az idõs kapusok szívesebben padoznak mint a mezõnyjátékosok, ja és nem mellesleg bõven használhatóak a visszavonulásukig.

Tono34
Az évszám 2011,. de idáig nagyon jó volt. Vlada Avramov: