Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah további jó játékot mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
aztan hajra Uefara odaérni😊
Heló szia remélem hogy vagy
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Ajax-10, Basel-9, Ternana-9, Saprissa-8
Nem is veszek kapust...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Elvileg itt a kedvenc játékunkról beszélgetünk, de van akinek feltûnési viszketegsége van....
Kötekedni a legkönnyebb, belekötni akármibe lehet.... Mindenkinek az értelmi szintjétõl függ....
Még jó, hogy a felhasználók többsége felfogja ezt a dolgot, a többiek meg....
Urbán "MU ellen játszó" "szakértõ" Flórián, jólesz?😄DDDDDDDDDDDD
Elsõ Bajnokim
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ja és mikor belõtték egyszem gólt a csávón Arsenalos izomtrikó volt😄DDDDDDD
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Azért nem mind1 mert ha vki pont chelsea drukker akkor neki szarul is eshet zavarhatja is.
Miért nehéz xxx néven játszani?
AMúgy megint olyan dologba szóltál bele, amihez semmi közöd.
És megint milyen hangnembe. a drága anyucikáddal ne velem.
Divatcsapatok OLÉ!
(senki ne vegye komolyan)
csapattal kapcsolatban meg ez jutott eszembe de Arsenalos mivoltamból ez adódik hogy pár csapatot nembírok, majd legközelebb b*zi MU lesz a nevem😄
Akkor megszerzem Akinfeevet, vele sztem jól járok.
Nyugi, nem vagyok az a sértõdõs típus (arra itt vannak elegen, lásd lejjebb <#wink>#wink> )
Én is "nagyonnemszeretek" 1-2 csapatot, max nem hozom mások tudtára.
Messivel meg szerintem meg simán nem volt szerencséd, gondolom nálad már állandó kezdõ volt a Barcában...
Vagy csak simán átvertek....
Egyszer Tottenhammel FA Kupa döntõben Liverpool ellen 1-1. 88. perc: Tizenegyes a Poolnak mer Ledley King felvágta Luis Garciát. Gerrard büntetõjét megfogta...(a 88. percben<#felkialtas>#felkialtas><#vigyor2>#vigyor2><#pias>#pias>!!!)
Majd büntetõpárbajban lettem FA kupa gyõztes, és Fülöp 3 büntetõt megfogott. lol 😊
A már említett Cornides Krisztián
hát bocs de a Zsolti a békát unom-.-
Jó a csapatneved... Igényes....