Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és a teljesítmények, külön kiemelném Chivut, eszméletlen sokat dolgozik a védelem bal oldalán, és fontos gólokat is szerzett

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Andrijcar mi a skined neve?
Elõre is kössz
ha valaki nagyon aggódott volna értem, igen, még nem szabadultok meg tõlem, túléltem a tüzijátékot
nagy grat mindenkinek!
Avanti Crociati!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Shamrock park helyett elõször Schumacher parkot olvastam.... 😄

Forza Milan!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
nekem angol liga nem fekszik annyira:c inkább spanyol😄
Igaz hogy a Hull City Premiership elsõsége az utolsó fordulóban dõlt el anno, és akkor is csak a jobb gólkülönbségem miatt lettem bajnok a Man Utd elõtt:
37. forduló
38. forduló
Közben túlvagyok a Roma elleni idegenbeli (4-1) és a Fiorentina elleni hazai meccsen. Utóbbiról:

Forza Milan!
nagy vihar marha jo...
jövök jáccani
gratula all!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
mi a skined neve és a linkje, mert jó alapanyag lenne?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Forza Milan!
sztem nem valószínû hogy sikerülhet másodosztályból indulva, max Weymouthal vagy valami nagyon gyenge csapattal kezdve, Championshipbe már olyan keretem volt:o
Tottenhammel tolom Arsenal ellen, 2-0-ra vezetek a 80. percig, amikoris baszottnagy villámlás, dörgés, és tv, dvd, szgép meghalt...
cool
Egyébként sziasztok 😄
CSAK a Fradi