Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Leporoltam a régi zte-s mentésem ...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Miután eladogattam a használhatatlan embereket, vagy lezavartam õket a B-csapatba(késõbb adtam el õket), szembesültem egy alig 20 fõs csapattal. Na ezt kellett kibõvítenem, lecserélnem. Még nincs meg a végleges keret 1-2 finomítás és közlöm

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
estefelé kezdek uj gémet,most az lenne a kérdésem hogy mondjatok pár oylan csapatot akiknél úgy aránylag van pénz,de kis klubbok...
mondjuk valszinü köbenhavn-al fogok kezdeni megint,anno a 2005be qrva sokat toltam velük,és szép emlékeim vannak 😛
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
errõl a 2-rõl beszélek
és innen kérnék egy képet ibráról
vki tudna betenni képet ibrahimovicról, aki a legújabb adatbázisfrissítássel játszik!
köszi
Sikerült a bajnoki cím mellé a kupát is begyûjteni :

Forza Milan!
Grat Nektek!
Ettõl a meccstõl nagyon tartottam, a stat ellenére majdnem lerágtam a körmömet 😊
A Juvét nehezebben megverni, mint a BL-t megnyerni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Bajnokok Ligája
1. kiesési kör
Sampdoria - Real Madrid
Kemény lesz...
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Forza Milan!
Hatalmas grat a Cordoba és Como csapatainak<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship> A töbieknek sajnos be kell érniük némiképpen kisebb ovációval<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
A legfrissebb magyarországi jelentések, a legóvatosabb megfogalmazásban is szenzációról szólnak, hiszen a Szolnok MÁV FC csapata újabb jelentõs skalpot tudhat a magáének:
Szolnok - Dinamo Kijev 2 : 0 (Azért a gyõzelem ellenére idegesített a két kihagyott tizenegyesünk)
Dinamo Kijev - Szolnok 2 : 2 (A Dinamo rettenetesen meghajtotta a meccs végét, de csak a kettõs gyõzelem élményétõl tudtak megfosztani az egyenlítõ találatukkal)
Ezzel a történelmi tettel a legjobb 8 közé jutottunk<#hawaii>#hawaii>
Jövõre még erõsebbé "vásárolhatod" a kereted és bízhatsz egy jó bl szereplésben is.

Forza Milan!
Jövõre BL-be is továbbjutsz... Legalább nyolcaddöntõ...
Aztán az UEFA-ban a Sampdoria kiejtett. Majd jövõre. Idén haza porondon egyeduralomra török, aztán szeretném leigazolni Okan Koc-ot.
Forza Milan!