Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra tottenham kezdés, Trezeguet+Buffon+Chiellini hármas lehet jön juvébõl, olcsón...Zé Roberto ingyen,SolCampbell lehet ingyen, Kluivert már jött ingyen...Sok jó csatárom lesz😄efoe,Berbatov,Kluivert,Trezeguet,Keane(inkább irányítónak próbálgatom), ti kit tennétek kezdõbe?valszeg 2csatár lesz...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
oké!!!de tevezt már megvette a cselzíí😄 inkább megveszem a torrest
msn:[email protected] bárki felvehet
öregem!!!a cselzíí 100millát ajánlott az ibrahimovicért!!!szerintetek fogadjam el?amúgy eladtam nekik a van persiet is 40milláért
msn:[email protected] bárki felvehet
TÉK!!!!!!!!!
magyarokat most nem töltöttem be, amúgy ha megmondod mibõl akkor megveszem
amúgy nálam már Priskin Watfordba van és 4.5 milla alatt nem tárgyalnak
magyarokat most nem töltöttem be, amúgy ha megmondod mibõl akkor megveszem
amúgy nálam már Priskin Watfordba van és 4.5 milla alatt nem tárgyalnak
ajánlottam volna a palermot de már úgylátom mind1 még mindig updétra várok<#vigyor2>#vigyor2><#hawaii>#hawaii>
Di Canio már Cisco Romaban van és nem akar eljönni mert most ment oda:c jött helyette Juskowiak
kezdtem Empolival, 1.5 millát kaptam igazolni, szeretném igazolni Di Caniot,Djorkaeffet,De Pedrot, meg egy kapusra is szükség lenne, többi poszton nem olyan rossz
valaki mondjon egy olyan középcsapatot ahol lehet az alapkeretre építeni lehetõleg valami topligában
Üdv managerek 2 érdekes képet hoztam.
Én meccsem a második ellen féltávnál:
Haverom meccse féltáv elõtt kicsivel 😊 :

Én meccsem a második ellen féltávnál:
Haverom meccse féltáv elõtt kicsivel 😊 :

Heló szia remélem hogy vagy
Én is megcsináltam a Sampdoriaval, szerintem a Fio is van olyan erõs csapat.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
nem véletlen mondom, megcsináltam én is haver is 😊 ergó csak nem lehet olyan nehéz, nagyon erõs a keret, ügyesen kell igazolni és minden ok
bár olasz bajnokságban nem lehet elõre megmondani h hol végzel
bár olasz bajnokságban nem lehet elõre megmondani h hol végzel
Avanti Crociati!
kösz ^^ elsõ évben juve-milan-inter mellett nem reménykedem 😄
Hajrá Sel! Fioval bajnokságot lehet nyerni elsõ évbe, bár updateben nemtom milyen a csapat
Avanti Crociati!
télleg írd már le pls fio igazolásait emg távozükat
Az is jó<#hawaii>#hawaii><#eljen>#eljen>
Ha ápdéttel játszol akkor fõleg...
Ha ápdéttel játszol akkor fõleg...
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
köszi , de már Fiorentina mellett döntöttem
Akkor ajánlok egy-két csapatot:
Olaszország: Palermo, Chievo, Udinese
Anglia: Tottenham, Bolton, Fulham, Charlton Athletic
Olaszország: Palermo, Chievo, Udinese
Anglia: Tottenham, Bolton, Fulham, Charlton Athletic
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Közben most nézem hogy vszleg a következõ berakott képem lesz itt a 100.-ik, ennek örömére berakok egy képsorozatot, ami megmagyarázza hogy lõtt gólt a Guimares 0 kapuralövéssel...<#idiota>#idiota>
Danilo beadja a lasztit:
Sergio Ramos középre fejeli Pizarro felé...
...aki annak rendje, s módja szerint belövi a kapuba!! <#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
<#wilting>#wilting>

Danilo beadja a lasztit:
Sergio Ramos középre fejeli Pizarro felé...
...aki annak rendje, s módja szerint belövi a kapuba!! <#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>
<#wilting>#wilting>

nemtom. Ilyen 2-5M euro körül
Mennyi pénzre gondolsz? Az elit bajnokságokban a középcsapatoknál általában(!) van pénz és a bajnokság is jó.
na most nézegettem csapatokat ssvéd/norbég/dán/orosz ^^ soknál van pénz , csak kevés a csapat :|
tudtok ajánlani klubokat , ahol van pénz , és viszonylag jó bajnokság ? Elit bajnokságban lehet 2. osztályú is (ne angol meg olasz liga legyen )
tudtok ajánlani klubokat , ahol van pénz , és viszonylag jó bajnokság ? Elit bajnokságban lehet 2. osztályú is (ne angol meg olasz liga legyen )