Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andrijcar
Üdv és Gratulálok mindenkinek!
Folytatódott a török pontvadászat egy igen fontos meccsel. Szerencsére a fiúk tudták, hogy mennyit jelenthet egy gyõzelem és ennek megfelelõen játszottak:

Forza Milan!

zorrobomber
a team morale-nak nem tesz jot...<#zavart2>

miki36
Hát ez szép...
Minden meccs után cseszd le és küldd a tartalékok közé akkor biztos elmegy. Nekem már bejött.

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

szabocsaba1983
A q.... anyját:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

másik,gabber grafikai kiegészitésére vonatkozik:leszedem,mind a 6rész ugyanazt tartalmazza.összeillesztés?de hogy?ok h total commander,de mit illeszt,ha a mappak ugyanazt tartalmazzák.azért fenn van és müködik is,csakhát érdekel h pontosan h is van ez?facepackokat is kéne tartalmaznia?segitségeteket elõre is köszönöm.
elég1szavas válasz is:igen,nem.
Ars3nal
ha nem kell akkor legalább kevesebbet fizetsz, tedd átadólistára meg nem kell a klubnak ha úgyse megy el az szivás

Ars3nal
ligakupa negyeddöntõ Frankfurt-Schalke 4-0
elõdöntõ Werder-Frankfurt 0-0 t. 2-3
döntõ Bayern-Frankfurt 1-3

szabocsaba1983
Igen, csak amint az elõbb olvashattad, az az "egy része" heti 170 ezer 2010

új igazolásaim NANTES-ba:berbatov,baross,boa morte,de ridder,grosso,natali,barone.jo lesz uefához?berba eddig 1 golt se lõtt 9 meccsen,de majd...
Ars3nal
no comment

Ars3nal
megadod neki egy részét és elmegy

nekem egyszer bejött az hogy ajánlottam neki egy ultra szar szerzõdést: valami 300font-os fizetés, tartalék...

és utána elfogadta a másik csapat ajánlatát 😄

metaxa92
pénzéhes állatok<#vigyor>

szabocsaba1983
Szóval Sevát és Ballackot az életben nem fogom tudni eladni, mert nekik minden fizetés kevés: elutasítják a betist. barcát. m.u.-ot, mindenkit <#confused>

szabocsaba1983
Seva beteg:

Hi és grat all!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Ars3nal
Elano,Jorge Wagner

Atesz89
Hali és grat all!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Miért?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zorrobomber
hello, robotod van? <#idiota>

Magic Boy
Hali és grat all!

Magic Boy
Hali és grat all!

szabocsaba1983
Igen, én is meglepõdtem. Az új ápdétben alapból ennyit keresnek a Chelseanél, bár kicsit melléfogtak a készítõk, mert ez a valóságban heti 130 ezer euró.

zorrobomber
uhh<#wow1>, a lokinal a keretem 3-400ezer, az NF-nel 600 volt, most a sevillanal 800ezer euro korul van... <#vigyor2>

zorrobomber
Srna pont az elozo csapatomban a Notthingam Forestben csucsul serulten(meg 5 honap mire felepul). Meg egyebkent is szelso kozeppalyasra gondoltam sry <#vigyor5>

Ars3nal
kezdek egy fungamet Frankfurttal😄 úgyis UEFA kupás😛

szabocsaba1983
Én most adom el Ballackot és Sevát, 30-on felül vannak, és ketten együtt heti 550 ezer eurót keresnek....

Ars3nal
szélsõ Srna egyértelmûen😊 középhátvéd Andrea Coda, Loic Nestor

zorrobomber
jah, ha tippeket akartok adni, kb 19-20 millio eurom van meg, ebbol vszleg lejon 2.9,millio (jon Pisculuchi), viszont hozzaadodik hmm, kb 3-4 millio. Ebbol muszaly egy jo kozephatvedet vennem, plusz esetleg meg egy jo szelsot aki tud mindket oldalon jatszani. Ezen kivul nem artana a hatvedsornak es a kozepso kozeppalyanak nagyobb melyseg(olcsobb backup jatekosok). Kemeny dio :S

zorrobomber
joreggelt, kicsit szomoru napokat zartam, nem ment ugy a Nothhingam Forest-el mint korabban, bar Kerzhakov 29 gollal majdnem aranycipos lett, ez csak a 9. helyre lett eleg. Az utolso par meccsen a sorsolasom is nehez volt de a behuzhato meccseket is elszurtam, pl volt ket 4-4-es merkozesem, mindket esetben nyert helyzetbol vesztettem pontokat. Nincs uefa-kupa jovore, es valahogy a csapategyseget se erzem. A csatarsor nagyon jo, de mar latom, hogy a vedelmet nem tudnam megerositeni ugy ahogy szeretnem, raadasul Srna leserult fel evre. Ami miatt vegkepp szomoru lettem, az az volt hogy De Vlieger hajthatatlan volt es ugy dontott visszavonul. Ez vegkepp betette a kaput, es

ugy dontottem elfogadom a Sevilla ajanlatat...
eleg szuk a keret, kicsit boviteni kellene...az egyetlen epkezlab kozephatved Sergio Ramos, melle Maduro-t neztem ki de meg 11millio euroert se engedik el. Kellene meg egy balszelso es egy csatar is, ez utobbit mar le is igazoltam. Vszinuleg kiprobalom az egycsataros taktikat, az ujonnan igazolt(22m euro) caracciolo alkalmasnak tunik a poszt betoltesere...

Venezia ellen megnyertem a ,,6pontos" meccset igy szinte zsebembe a bajnoki cím😛
Bajnokságba 22meccs ota veretlen vok😛

Ars3nal
régi:c én beválogattam de gólt nemlõtt mert mindket tizit kihagyta:c

soma22
nos lezajlott a Real Madrid-Córdoba Uefa kupa döntõje. A nemrég még a spanyol legalsó osztályban küzdõ Córdoba már 3. éve az elsõ osztályban küzd, idei idényük az eddigi legjobb. E mérkõzésen a Real Madrid igazi amatõrjátékot mutatott, ami leginkább a Córdoba taktikájának, és játékoasinak elszántságának köszönhetõ. A végredmény 1-2 lett, a Madrid csak egy utolso percben lött szabadrugás kipattanoját tudta bekotorni.
A Córdoba szurkoloi extázisban ünneplik a csapat managerét!

van egy játékos aki nem mindennapi klubbhûséggel és küzdõszellemmel bír. Ugyan ebben a szezonban nagyon keveset tudta csapatát segíteni hosszú sérülések miatt, de mikor pályán volt küdött harcolt nevelõegyesületéért, akit a legalsó ligából az élvonalba vezetett.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
és igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!megvan!!!!!!!!!!!!!!!!döntõben a Córdoba!!!!!!!!!!!
iszonyatos játékot mutatva vertük meg itthon a Deport, akik a mentésemben brutál jo csapattá fejlõdtek Kuyttal, mokoenával, Pagenburggal...na de ne roluk hanem rolunk szoljon ez a pár perc😊)))
nagyon boldog vagyok.
döntöig nem fekszem😄

miki36
Na figyeljétek már kit találtam?

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
És jó8 all

miki36
Úgy döntöttem megyek Leedsel a 2. osztályból indulva. Megcélzom a feljutást, majd tolok picturéket

soma22
sziasztok!töltöm cordobát, remélem ma uefa kupa döntöig tlom😄

miki36
Itt van a 05/06-os keret:

miki36
Szép eredmény nagy áldozattal. Nagy grat

Magic Boy
Még mindig gyengécske az ellenfél!<#ravasz1>

5w0rdf15h
2. VB selejtezõ 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Magic Boy
Szép, de Rehmant miért hagytad fönn!

asfa
na mennem kell mert holnap mek Balcsira vasránap jövök addig is sziasztok és további jo játékot 😊<#integet2>

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

miki36
Grat, ez az Agüero gyerek nagyon jó, én is megveszem a chelseabe majd köv szezonba.
Eddig egyébként az átigazolásaim: (Nem ápdéttel játszom)
Érkeztek: Ballack 41 millió euró, Shevchenko 50 millió euró, Kalou 11 millió euró, Boulahrouz 12 millió euró, Wesley Sneijder 17.25 millió euró, Freddy Adu 3.3 millió euró.
Távoztak: Del Horno Valencia, 9 millió euró, Duff 14 milla Newcastle, Gudjohnsen 11 milla Liverpool.
Ennyit az átalakításról és a fiatalításról...

asfa
na szal 3. idény elsõ meccs

asfa
😊 persze minnyá dobok 😊 kf

miki36
Te is jó vagy...<#awink><#email><#taps>
Leírnád hogy állsz a Cityvel? Dobahtsz pikcsõröket is...

asfa
szasztok grat all!
jok vagytok!