Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Folytatódott a török pontvadászat egy igen fontos meccsel. Szerencsére a fiúk tudták, hogy mennyit jelenthet egy gyõzelem és ennek megfelelõen játszottak:

Forza Milan!
Minden meccs után cseszd le és küldd a tartalékok közé akkor biztos elmegy. Nekem már bejött.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
elõdöntõ Werder-Frankfurt 0-0 t. 2-3
döntõ Bayern-Frankfurt 1-3
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
és utána elfogadta a másik csapat ajánlatát 😄
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
ugy dontottem elfogadom a Sevilla ajanlatat...
eleg szuk a keret, kicsit boviteni kellene...az egyetlen epkezlab kozephatved Sergio Ramos, melle Maduro-t neztem ki de meg 11millio euroert se engedik el. Kellene meg egy balszelso es egy csatar is, ez utobbit mar le is igazoltam. Vszinuleg kiprobalom az egycsataros taktikat, az ujonnan igazolt(22m euro) caracciolo alkalmasnak tunik a poszt betoltesere...
Bajnokságba 22meccs ota veretlen vok😛

A Córdoba szurkoloi extázisban ünneplik a csapat managerét!
van egy játékos aki nem mindennapi klubbhûséggel és küzdõszellemmel bír. Ugyan ebben a szezonban nagyon keveset tudta csapatát segíteni hosszú sérülések miatt, de mikor pályán volt küdött harcolt nevelõegyesületéért, akit a legalsó ligából az élvonalba vezetett.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
iszonyatos játékot mutatva vertük meg itthon a Deport, akik a mentésemben brutál jo csapattá fejlõdtek Kuyttal, mokoenával, Pagenburggal...na de ne roluk hanem rolunk szoljon ez a pár perc😊)))
nagyon boldog vagyok.
döntöig nem fekszem😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Eddig egyébként az átigazolásaim: (Nem ápdéttel játszom)
Érkeztek: Ballack 41 millió euró, Shevchenko 50 millió euró, Kalou 11 millió euró, Boulahrouz 12 millió euró, Wesley Sneijder 17.25 millió euró, Freddy Adu 3.3 millió euró.
Távoztak: Del Horno Valencia, 9 millió euró, Duff 14 milla Newcastle, Gudjohnsen 11 milla Liverpool.
Ennyit az átalakításról és a fiatalításról...

Leírnád hogy állsz a Cityvel? Dobahtsz pikcsõröket is...