Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Játékos vételre: 21M font
Játékos eladásból: 36M font
Avanti Crociati!
jogdíjakért meg 40 milla font
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Leccével elsõ évben oda lehet érni az elejére, tele van jó játékosokkal, énis olaszban vagyok, méghozzá gyengébb csapattal, és 3. idényem kezdetén olyanok jáccanak nálam mint heinze, grosso vagy éppen perrotta...
úgyhogy ha pénz hiányban szenvedsz az scak önhiba, mindenki ugyanazzal a játékkal játszik
Avanti Crociati!
elsõ év után kapsz annyi pénzt h tudsz játékosokat igazolni... lehet h már a 2. szezonba BL es vagy 3. ba meg megnyered a PRM-t
Iceman
köszi!
Avanti Crociati!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
el tudnál pár dolgot mondani az olasz fociról, azaz a pénzügyekrõl? látom neked nagyon megy a játék és nem is most kezdted... mire mennyi zsét lehet itt kapni?
Iceman
Iceman
A kiállítás után nem volt esélyük. Kivégeztem õket

Forza Milan!
Iceman
tavaly 7. hellyel nem jutottam ki az Uefára és ez is idegesített..
Iceman
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
mostmár illene kupát nyerni, hanyadik idényben is jársz?
szerk: 4.jön(?!😊) ha jól látom évszámból 😊
Avanti Crociati!
mellesleg mi honnan tudnánk jobban mint te az meg a másik 😛
Avanti Crociati!
ez a kép magáért beszél.... akkor ezek szerint nem pénzdíjakba kapják az olaszok a zsét, hanem TV-s jogdíjba, és meccs bevételbe.... az a jó élet... 70 milla TV-s... nekem a Lecce vel volt 10... a meccs bevételem meg 13,5..... hát azért az Inter nem csoda a 100 millát költhet játékos vásárlásra.... én meg semmit...

Iceman
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Kapus: le kellett cserélni
Besagno: még játszott, de késõbb elfáradt
Srna: még játszik.
A legszebb benne az, hogy a kapus kb 1-2 meccset játszik és újra lerúgják.
én sem panaszkadok pedig 50M font körül mozog az adósság... 😊
Avanti Crociati!
ki mondta azt h az olaszok sokat kapnak????? ki??? szerintem nagyon eltévedt....
Iceman
Idegenben 3:1 -re nyertünk, otthon meglepetésre 2:1-re kikaptunk. A 93. percben szerezték a gyõztes gólt.
Igaz, hogy csak 2 perc lett volna a hosszabbítás.
Idegenben lõtt több góllal 5-5-ös (Nálunk 1-2 náluk 4-3) összesítéssel a fiatal csapatom továbjutot az Udinese ellen úgy, hogy a kedvenc kapusom csak a cserepadon ült, mert még nemvolt teljesen egészséges!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Catania-val elõször én se kaptam tú sokat.
rongyos 400e fontot egy 3. helyért, ami BL es szereplést ér... hát **** **** **** **** **** **** **** ****!!!!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#levele>#levele><#levele>#levele>

Iceman
Hmm......
Ááááá értem abban reménykedsz, hogy a Sport TV sok meccsedet adja, ha van egy magyar a keretben!<#ravasz1>#ravasz1>
Kily González nálam már semilyen módon nincs az adatbázisban!
Milyen sanyi?
eddig: Sanyi, Maccarone,Alpay, Kily González
sajnos Liveraniról lecsúsztam:c