Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
én csak Barca-val kezdek újat midnig😄DDD de mostmár ezt tolom szezon eleje mindjart tolok képeket😊

Iceman89
megint elég nagy a keret, szokásomhoz híven 😊 de legalább ezek fiatal tehetségek 😊 generált srácok 😊

Iceman

Fyrex
nem mindenki kezd újat hetente 😊)

igen, velük, köfi

Avanti Crociati!

b4rc4
Parma-val?😊 grat

Hegeace
Hy mindenkinek! Gratula az elért eredményekhez 😊!

Heló szia remélem hogy vagy

Fyrex
2007-2008as szezon elõtti nyáron

Játékos vételre: 21M font
Játékos eladásból: 36M font

Avanti Crociati!

Ars3nal
nekem utalj már egy pár millát<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

b4rc4
😄DD lol

franc0
ki kér? 😄DD

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

b4rc4
spanyol liga for ever 😄😛

franc0
spanyolban asszem nem is jár a bajnoki helyezésért, legalábbis még nem figyeltem fel rá
jogdíjakért meg 40 milla font

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Tono34
Catania-val vagyok, elõször a 2. osztályt kellett megnyernem. Utánna szépen lassan 9., 8. hely. Ha visszakeresel van olyan kép amin az eredménylista van. Uefa (intertotóból) gyõzel, Bl, stb.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

b4rc4
szia! grat látom nemrég ekzdted a mentést 😉 😊

Fyrex
nah tényleg le lehet állni

Leccével elsõ évben oda lehet érni az elejére, tele van jó játékosokkal, énis olaszban vagyok, méghozzá gyengébb csapattal, és 3. idényem kezdetén olyanok jáccanak nálam mint heinze, grosso vagy éppen perrotta...

úgyhogy ha pénz hiányban szenvedsz az scak önhiba, mindenki ugyanazzal a játékkal játszik

Avanti Crociati!

Iceman89
még a Westbrommal is 100 több esélyem van arra hogy 3 év alatt bajnok legyek...
elsõ év után kapsz annyi pénzt h tudsz játékosokat igazolni... lehet h már a 2. szezonba BL es vagy 3. ba meg megnyered a PRM-t

Iceman

Fyrex
hali & grat 😊 bár ez csak mák, semmi más 😊)))

Avanti Crociati!

Fyrex
nah akkor most szólok mégegyszer, lécci ezt itt fejezzük be, másikban tárgyald tovább ha valóban ennyire érdekel a dolog!

köszi!

Avanti Crociati!

szabocsaba1983
Ok, legyen neked igazad! Ha ezt nem tudod elviselni, kezdj egy nagy csapattal!!!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Iceman89
hello...
el tudnál pár dolgot mondani az olasz fociról, azaz a pénzügyekrõl? látom neked nagyon megy a játék és nem is most kezdted... mire mennyi zsét lehet itt kapni?

Iceman

Iceman89
de szerintem nyugodtan összehasonlíthatom a 2 csapatot, mivel ha idén eljutok vmeddig a BL-be akkor valszeg én is kapok BL TV-s jogdíjakat, ami úgy néz ki nem kis pénz... a Kupa a legkevesebbb

Iceman

andrijcar
Üdv mindenkinek! Aki szépen teljesített annak grat, aki kevésbé annak hajrá <#taps>

A kiállítás után nem volt esélyük. Kivégeztem õket

Forza Milan!

Iceman89
hát te nem tudom melyik játékkal játszol, de én az MU val 10 fölött kaptam az elsõ helyért.... itt meg 400e a 3. ért... errõl ennyit....

Iceman

Iceman89
jah 4. jön.. kupa döntõbe estem idén ki..... és alig maradtam le a 2. helyrõl.... ha az uccso 5 meccsemen pontokat tudtunk volna elhozni, akkor meglett volna a 2. hely...
tavaly 7. hellyel nem jutottam ki az Uefára és ez is idegesített..

Iceman

szabocsaba1983
A tv-s jogdíjjakból kb. 15-25 milliót kaphatsz. Ebbõl bõven megvan az adósságod! miért mondod, hogy leszarod a tv-s jogdíjjakat? Én a Chelseavel bajnoki címért kapok 3 milliót a végsõ helyezésért. Szóval soha az életben nem fogja megközelíteni a helyezésért kapott pénz a tv-s jogdíjjakat!!!!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fyrex
nem az interrel kéne magadat összehasonlítani 😊

mostmár illene kupát nyerni, hanyadik idényben is jársz?

szerk: 4.jön(?!😊) ha jól látom évszámból 😊

Avanti Crociati!

b4rc4
jólvan köszi.😊 csak nem olvasom a híreket.. 😊

mivel az uj fm csak karácsonyra jön, igen valószinû h pár nappal az átig határidõ után megjelennek az elsõ ápdétek...

Fyrex
ne legyél már ostoba, mindíg van már mondtuk h 99% idén is lesz 😊

mellesleg mi honnan tudnánk jobban mint te az meg a másik 😛

Avanti Crociati!

Iceman89
bazz ezt nem hiszem el.... átváltottam direkt az Interre, mert 2. lett BL gyõztese a mocsok....
ez a kép magáért beszél.... akkor ezek szerint nem pénzdíjakba kapják az olaszok a zsét, hanem TV-s jogdíjba, és meccs bevételbe.... az a jó élet... 70 milla TV-s... nekem a Lecce vel volt 10... a meccs bevételem meg 13,5..... hát azért az Inter nem csoda a 100 millát költhet játékos vásárlásra.... én meg semmit...

Iceman

Tono34
Maradt az 1:1 + a 4 pont elõny.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

b4rc4
srácok! szerintetek jön ki vmi féle update szpet. elején amiben az összes átigazolás benne van?

Tono34
Róma ellen 1 félidõ idáig 3 sérült:
Kapus: le kellett cserélni
Besagno: még játszott, de késõbb elfáradt
Srna: még játszik.

A legszebb benne az, hogy a kapus kb 1-2 meccset játszik és újra lerúgják.

Ars3nal
sokat a jogdíjakért kapnak szvsz, megnézheted gabber képeit... jogdíjra kapta a pénzt nem helyezésre

TVs jogdíjat csak juniusba vagy julisusba kapod meg...

Fyrex
mostmár tessék lenyugodni...

én sem panaszkadok pedig 50M font körül mozog az adósság... 😊

Avanti Crociati!

b4rc4
sokat kapnak az oalszok.. ha: bl,bajnokság,olaszkupa,... döntõig jutsz el.. 😮

Iceman89
köszi mindenkinek, de "leszarom" a TV-s jogdíjakat, ha abból alig tudom visszafizetni az adósságot... 8 milla minuszban vagyok... pedig 8 millám volt még év elején... erre adnak 400e-t a 3. helyért, aminek örülhetek.....
ki mondta azt h az olaszok sokat kapnak????? ki??? szerintem nagyon eltévedt....

Iceman

Ramox
Hali. Énis betöltöttem Ajax mentésemet, törökök elleni meccsen 3 hónapra lesérül Babel 😞(( Bayern ellen 3at lõtt 😄 Villarrealt 6-0ra vertem 😄😄 Már csak egy gyõzelem kell és tuti hogy továbbjutottam.

Tono34
Siena ellen Olasz Kupa:
Idegenben 3:1 -re nyertünk, otthon meglepetésre 2:1-re kikaptunk. A 93. percben szerezték a gyõztes gólt.
Igaz, hogy csak 2 perc lett volna a hosszabbítás.

Ars3nal
majd kapsz TVs díjat az a lényeg

Atesz89
MAjd a Tv-s jogdíjakból több lesz 😄
még 1x grat!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Hihetetlen!
Idegenben lõtt több góllal 5-5-ös (Nálunk 1-2 náluk 4-3) összesítéssel a fiatal csapatom továbjutot az Udinese ellen úgy, hogy a kedvenc kapusom csak a cserepadon ült, mert még nemvolt teljesen egészséges!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tono34
Grat!

Catania-val elõször én se kaptam tú sokat.

Iceman89
ó bazzzeg!!! hogy lehet ekkora csicska ez a tetves Olasz bakójnokság??? kb annyit fizetnek mint a magyaroknál.... Fúúúúújjjjjjjjjj ide se jövök még1x....
rongyos 400e fontot egy 3. helyért, ami BL es szereplést ér... hát **** **** **** **** **** **** **** ****!!!!<#falbav><#falbav><#duhos2><#levele><#levele>

Iceman

Ars3nal
jó lenne😄 csak kellett egy erõteljes csatár, ingyen meg jöhet😄

Magic Boy
Torghelle Sanyi?
Hmm......
Ááááá értem abban reménykedsz, hogy a Sport TV sok meccsedet adja, ha van egy magyar a keretben!<#ravasz1>

Ars3nal
Torghelle Sanyi😄 Alpay nálam 32, de kell a rutin😄 most a két középsõ védõm 20 és 36 évesek😄

Magic Boy
Alpay vén, mint az országút (nálam már az Ajax figyelõje).
Kily González nálam már semilyen módon nincs az adatbázisban!
Milyen sanyi?

Ars3nal
nyáron jön pár klasszis játékos, meg pár tehetség, még jó hogy kiírja hogy érdeklõdnek iránta<#vigyor1>
eddig: Sanyi, Maccarone,Alpay, Kily González
sajnos Liveraniról lecsúsztam:c

zorrobomber
jol hangzik, ha egyszer befejezem a mostani gemem, en is meggondolom <#eljen>