Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újra Juve-Napoli rangadók, 74000-es stadion, és hogy újra régi fényében ragyogjon a klub.....
Mit gondoltok?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Grat a jó eredményekhez, így tovább.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Iceman
Dudás játszott a Zte ellen szombaton a Gyõrben és adott egy gólpasszt a Bajzátnak sajnos 😞
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Avanti Crociati!
Iceman
Iceman
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a 602_422-es patchet, hogy tudjam magyarítani a játékot. Ez sikerült is, de olyan probléma jelentkezett, hogy szinte minden folytatásgomb megnyomásakor menteni kezd a játék, és valami tahi pénznemre vált. Nem tudom volt-e ilyen problémáról már szó, és az a több mint 1K oldalnyi irodalom kicsit soknak tûnik😊. Tud valaki segíteni? Vagy ha volt szó róla, meik hozzászólást keressem?
Grat mindenkinek amúgy a jó eredményért, csak az én adrenalin szintem van az egekben😞( 2012-re a tottenhammel már nyertem BL-t, UEFA-t, meg minden félét, és éppen a bajnoki cím felé hajtok, ami eddig sosem sikerült, és én állat meg magyarítottam😞((
Üdv: 8til

Iceman
Iceman
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Aston villával tolom, és 9 meccs után 3. vagyok az elsõ szezonban. Erre lerugják Gareth Barryt 3 hónapra, akinek az egész PL-ben a legjobb a teljesítményátlaga. Ez nem elég, lerúgják Sörensent a kapusom, és mivel Stuart Taylort kölcsönadtam a Leedsnek ezért kénytelen vagyok egy fiatalt felhozni. Plusz megsérült Benedicz Vilakazi, Aaron Hughes és Steven Davis! Mind kulcsemberek! Na most szarban vagyok, nemtom hogy pótoljam õket mer a fiatalok elég gyengék és a keretet átigazolási pénz hiányában le kellett szûkítenem.<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#guluszem1>#guluszem1>
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Amúgy Hi és Grat All!
a MU új edzõje 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most megyek Angliába.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha adsz neki egy nagyon jó szerzõdést akkor nem fogad el más ajánlatot.
azt nem tudjátok hogy mit lehet azzal csinálni hogy van több 16 éves játékosom a tarcsiba és nem tudok nekik még felnõt szerzõdést adni, de akkor így meg le tudják igazolni õket... hogy tudom akkor õket biztosan megtartani?
Iceman
ez hogylenne már highbury? 😊 nemis hasonlít
viszont hogy melyik stadion azt nemtudom konkrétan sajnos
Avanti Crociati!

Forza Milan!
megalol, meghívták a 36 éves védõmet orosz válogatottba😄 amúgy 40szeres válogatott