Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Hozzám se irt alá Guarin amikor magyar csapattal voltam:S

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
csak nehogy belekeveredjek vmi bundabotrányba😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
hozzám is ingyen jött anno,9meccsn vert 12gólt,csak lesérült....aztán rögtön jelentkezett is érte pár klub,az egyiknek továbbadtam 6millió euróért
de azér sajnáltam,de simán jó,és jól is jártam vele
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
West Brom ellen othon játszok. 4. perc, Zigic-t lerúgják a tizenhatoson belül, 2 hónapra lesérül és tizenyegyes SEHOL!!! 25.perc Sörensent lerúgják, 8 hónapra lesérül, sárga lap SEHOL! Whittingham 2 gólt is lõtt, de mindkettõ les volt!(a bíró szerint<#boxer>#boxer><#duma>#duma>) 85.percbe még Barost is lerúgták 3 hónapra, sárga lap SEHOl!!! HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.........<#idiota>#idiota><#boxer>#boxer>
a meccs 0-0 lett(... a mérkõzés döntetlen lett bár aston villa magasan jobb volt...<#gun>#gun>)
de azóta mondta már másik két ember is, hogy viszalépés lenne neki, ha...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De pedro 4xer asszisztolt😊
Mellesleg a Novara(volt)a 2.

Hát nemtom de ha a a PSV tarcsija jobb neki mint az Aston Villa kezdõcsapata akkor valami agybaja van szegénynek.<#rolleyes>#rolleyes>
Tudom, de szeretnék így összehozni egy BL Gyõzelmet!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
9.hely jött össze, jobbra nagyon nem is számítottam, lufi effektus ismét bejött😄 a bajnokság végét már nem bírtuk, jövõre cél az élmezõny mögötti helyezés
és a keret
jön Naybet is ingyen
Szép lenne, de mivel elvböl nem igazolok 22 évnél idõsebb játékost és igyekszek megszabadulni minden 25 év fölöttitõl így nemhiszem, de azért köszi és a gratulácikat is köszönöm!
Bocs, láttam mekkora ereményeket értél el!!!
Nagy grat<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Egy két szezon és harcban leszel az európai kupákért és a bajnokságért...
Hajrá!
A bajnokságban is valahogy így kéne. 😊
csak egy szépséghibája van ennek a napnak... Vucinik megsérült 1 hétre... 😞
Szegény Villareal, ez nem az õ napjuk...

Iceman