Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olympus
Gratulálok!
Kiket igazltál elsõ évbe?

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
egyetértek, hogy jó liga. nantesal voltam 2 év 2 bajnoki cím meg egy Bl gyõzelem:S
Könnyû, ha jól igazolsz.

Divatcsapatok OLÉ!

Atesz89
Hali és grat all!
Befejeztem az elsõ idényemet egész jól sikerült,igaz lehettem volna 3. is ha az utolsó fordulóban megverem az Aston Villát de csak1-1 sikeredett persze õk 1 lövésbõl 1gól...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Iceman89
köszi a tippet... és ott hány légiósod lehet? úgy hallottam hogy kevés pénzt kap a Francia elsõosztály...
Megmodnom õszintén, Angolokra vagy a Spanyolokra gondoltam... és egy középmezõnybeli csapatra....
de azt se tudom a Spanyoloknál hogy van ez a légiós kérdés... ha jól emléxem max 25 játékosod lehet és abból 3 légiós... vagy rosszúl tudom?

Iceman

francia bajnokságot ajánlom,sok egyszintü csapat,rém izgalmas,és nem utolso sorban fejleszthetök a csapatok!ugyértve tudsz jokat igazolni!fradit vittem 5 évig,szenvedés volt,ha meg is szereztem vm viszonylag jot,tuti h nem tudod megtartani.tehát FRANCE liga!
visszamenöleg is rakhatnék képeket?más gépen,de gyüjtöttem!fradi,nantes-is van.liverpool0 fradi2,meg ilyen inyencségek
Iceman89
lehet h kezdek egy új játékot... csak azt nem tudom melyik bajnokságba....

Iceman

Tono34
Elsõ meccs után erre nem gondoltam volna, rendesen rámijesztettek a fiúk, pedig a BL-ben nem szoktam kikapni, pláne hazai pályán.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

szabocsaba1983
Köszi. Picit pihentetem, és kezdek 1-et a Napoli-val. (74000-es stadio, Napoli-Juve teltház, stb.)

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

szabocsaba1983
Ibra 1. szezon: 101 gól (1 nem tétmeccs)
2.szezon: 102 gól (3 nem tétmeccs)

Tono34
Grat!
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Iceman89

Iceman

Iceman89
drámai módon 10 emberrel egyenlített a Lecce 😊

Iceman

szabocsaba1983
a döntõ+ a szezon:

szabocsaba1983
Ja, azon még csiszolunk, elvégre még csak 19 éves.

Tono34
Torino beindította a favágást. 16. percben majdnem szétvertem a billentyûzetet a 2. sérülésnél.

Tono34
Nem rossz, de az erõnléttel gondjai lehetnek.

szabocsaba1983
Jó reggelm managerek!
Mit szóltok hozzá?:
(most nyomom a bl-döntõt, kép késõbb)

Tono34
Grat Mindenkinek!

Milan elleni 1:0 után letoltam mindenkit, majd jött a Barca elleni BL meccs:

Iceman89
grat 😊

Iceman

andrijcar
Nem semmi meccs! grat

Forza Milan!

andrijcar
Reggetl emberek! <#integet2> Grat a szép eredméynekhez!

Még szép, miután 115millió eurót költöttem Cristiano Ronaldora (70m)<#wow3>, Aimarra(29m) és Rafinhara (16m). Eladtam Nihatot20m, Kaladzet5.75, Iaquintat 23m, Flachit 10m. eladás alatt van De Sanctis (8M) és próbálom Seedorfot is elpasszolni 10m körül.

Forza Milan!

metaxa92
nekem is a jobb oldalon tolja Cardenas.Leonel Nunez-t nem ismered? õ is hasonló, csak õ tkp,tkp,bk

zorrobomber
jó reggelt és grat all!

Fyrex
Pedig nem meglepetés, a Messina nagyon erõs a gémben, nálam is ott vannak elöl!

Grat!!44

Avanti Crociati!

Lejátszottam eddigi legérdekesebb meccsemet a hamburggal a támadójátékom nagyszerû volt Tevez az új szerzeményem hamar mesterhármast lõtt,lecseréltem õt és mascheranot is mert volt zöld csillaguk a cserék szintén jól teljesítettek Vucinic nagyszerûen játszott.De a védelmem egyszerûen katasztrófa volt Castán egyenlõre nem tudja olyan jól pótolni Boulahrouzt aki sérült.De azért jó meccs volt a legjobban 6-5-nél izgultam de szerencsére Van der Vaart lõtt egy nagyon szép gólt!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Jó reggelt és grat all!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Matthew Prosac
két fordulóval a vége elõtt megnyertem a Premier League-t a Chelsea elõtt, de ezek a szerencsétlenek még a B"-csapatomon (kiv. Ferdinand + Zokora + Vidic) sem tudtak bosszút állni. Bevetettem az ifiben remeklõ Németh Krisztiánt is: gól + gólpassz...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

báttyó02
ingyé 😄

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

grat😛 a messina télleg durva😛

andrijcar
Az Intert egyszerûen nem lehetett befogni 😞 De az igazán érdekes a Messina teljesítménye <#wow1>

Forza Milan!

zorrobomber
jóéjt és grat mindenkinek!

zorrobomber
hehe, nálam is ott volt a Lokiban mind a 3, nálam Kocsárdi volt a legjobb

nálam is zsók van, és kocsárdit kib@szom a csapatból ezek után 300 meccs ide vagy oda.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Atesz89
De Kocsárdi helyett Kriston sokkal jobban játszik igaz én egy év után lecseréltem õket Zsókra...

mármint égtem.

hazai pályán égtek 10k nézõ elõtt. 😞

Atesz89
Idegenben vagy hazai pályán egyébként verhetõ az ellnfél hajrá!

a gak-val játszom a bl-selejtezõ 2. körében, elsõ meccs, szoritsatok. 😊

zorrobomber
wow, jó a kereted, a középpályát kicsit én is átvariálgatnám, se d'Alessandronak se Pisculichinek nem az a legjobb posztja, ráadásul egyik se egy védekezõ guru

télleg mennyi pénzér adta a getafe?

biztos h jol fog termelni😊 nagyon nálam nem is tömték labdával mert elég sokat szezett...

báttyó02
jah nemgyenge 😄
csak most nagy bajba vagyok mert pisculichi bal szélen volt eddig,és a legjobb volt mindig
de ahogy most mondod hogy tkpk-n játszattad így kiprobálom majd ott is

JO! Jajá iszonyat nagy pléja😮 rayos mentésemben szinte minden évbe év játokasa meg minden de én tkpk-n használtam😊 remélem nálad is termel majd😊

Atesz89
Elég ütõs keret grat!!

miki36
Agresszió jó hogy 10-en van. Az agresszív játékosok tele vannak sárgával. Nálam a szerb kovacevic-nek 20 az agrssziója és 3 meccsen 3 sárga... 😛

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

báttyó02
idei keret

Atesz89
Ez elég érdekes mert valakinél meg pont hogy csak TkpK...A gép valahogy random rakhatja a posztjait a TKPK mellé 😊

soma22
nálam is...

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

😄DDD jót tett neki a skin váltás 😛

amugy az én játékomban meg pont ellentétes poszton játszik, tehár TkpBK