Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Könnyû, ha jól igazolsz.
Divatcsapatok OLÉ!
Befejeztem az elsõ idényemet egész jól sikerült,igaz lehettem volna 3. is ha az utolsó fordulóban megverem az Aston Villát de csak1-1 sikeredett persze õk 1 lövésbõl 1gól...

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Megmodnom õszintén, Angolokra vagy a Spanyolokra gondoltam... és egy középmezõnybeli csapatra....
de azt se tudom a Spanyoloknál hogy van ez a légiós kérdés... ha jól emléxem max 25 játékosod lehet és abból 3 légiós... vagy rosszúl tudom?
Iceman

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
2.szezon: 102 gól (3 nem tétmeccs)
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mit szóltok hozzá?:
(most nyomom a bl-döntõt, kép késõbb)
Milan elleni 1:0 után letoltam mindenkit, majd jött a Barca elleni BL meccs:

Még szép, miután 115millió eurót költöttem Cristiano Ronaldora (70m)<#wow3>#wow3>, Aimarra(29m) és Rafinhara (16m). Eladtam Nihatot20m, Kaladzet5.75, Iaquintat 23m, Flachit 10m. eladás alatt van De Sanctis (8M) és próbálom Seedorfot is elpasszolni 10m körül.

Forza Milan!
Grat!!44
Avanti Crociati!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Milan!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
csak most nagy bajba vagyok mert pisculichi bal szélen volt eddig,és a legjobb volt mindig
de ahogy most mondod hogy tkpk-n játszattad így kiprobálom majd ott is
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
amugy az én játékomban meg pont ellentétes poszton játszik, tehár TkpBK