Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
Frissítem az adatbázist...
A West Ham tegnap leszerzõdtette Carlos Tevezt és Javier Mascheranót...
Jók lesznek a csapatba... 😄

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Iceman89
gyere ki te is az Arsenallal 😄

Iceman

miki36
jó elkezdem a West Hammel...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Nemtom😛 de nekem mind1 kivel leszel...TIPP volt csak

miki36
Miért?

Legyél West Hammel😛

miki36
Én is kezdek egy újat...
Egy Angol középcsapat jó lesz...
Még nemtom melyik, mert az ASton Villás gémemnek annyi mer újra kellet rakni az xp-met.
A Villával nem akarok újat kezdeni...(TIPP)

Iceman89
Feladtam a válogatást... kijöttem a kedvenc klubbommal, az ARSENAL-al 😊 elég középmezõnyös 😄DD ide legalább tudok igazolgatni 😄

Iceman

olympus
háááát! Nem tudom😄
Nekem ált. 5-10 millió fontért jöttek el😄
nekem amúgy nincs szívm kivásároni õket😄

Divatcsapatok OLÉ!

hát,figy.
juvét másodosztályba sorolták,estek a játékos árak.ez az update még nem a mostani,olyat még nem kerestem.és a pompeynek télleg nagyon sok a pénze,de nem biztos h olyan játékosokat tudnak venni igazából.Nesta elégedetlen volt a botrányok miatt,ezért el akart igazolni. A juve játékosok is érthetõen el akarták hagyni a Juvét.Viszont Ettõl függetlenül ugyanúgy vannak lyukak a csapatban...

Ez az update nem túl reális,nekem olyan updatem van amiben rendes játékos árak és átigazolási keretek vannak.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

kössz xP
na most sok idõ lenne míg feltöltenék egy képet,mert töltök öccáz helyrõl. xP
Tehát jöttek:
Ibrahimovich,Nedved,Chiellini,Del Piero (1-1Millió Euro)
Alessandro Nesta 10,5 Millió Euro ( Elégedetlen volt,a manutd pedig csak 6millát kínált érte)
Skjelbred 3Millio
Flamini 4,2 Millio Euro (Átadó listára tette õt Wenger,majd lecseszték a szurkolók h egy fiatal tehetséget h mer eladni x) )
D'Alessandro (Kölcsönben van nálam,viszont opciós jogom volt rá,8,75 Millio Euro)
Glen Johnson(Kölcsönben van nálam,7,25Milláért itt tartottam 2008ig)
Bonnefoi(Remélem jól irtam XD) (Juventus Kapusa,21éves,tehetség Oo,meg kell a padra)

Alkalmazott:
2edzõ+inaki saez(edzõ)+juan sansebastian(edzõ)

Tono34
33 forduló után 9 pont az elõnyöm 😊

Olasz Kupa elõdöntõ Juve ellen idegenben 2:2
BL elõdöntõ Newcastle ellen lesz.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ez már a harmadik szezon😊

Ez még durvább😄 de neked is sok sikert...az átigazolásokhoz meg no comment😛

azér ez ha jol látom a 2.szezonban nekem durva...de GRAT

próba szerencse,pompey lesz a titkos esélyes -.-

neked?
nem tul nagy a valoszinüsége h ez megtörténhet,de grat.
két pofont <#idiota>

semmi gond csak csodálkoztam hogy 65misi, nálam "csak" 45milko

és ilyenekre esélyem sincs hogy Ibra,Nedved,Chiellini és DP jöjjön elsõ évben ráadásul csak ennyiért 😊

sztem így túl könnyû 😄

mit ad az update??
Igen Uptade-val!
Ú,bocsi,nem tudtam hogy Te is velük vagy...Sorry tényleg!

én is velük vagyok!

update-el játszasz?

hát,mindegyikre tettem ajánlatot,mindegyik ugye kulcsjátékosnak számít a pompeyben,és ennyi.Ibrahimovic azt nyilatkozta túl nagy klub a Pourstmouth h nemet mondjon rá XD Mindegyik ügynöke jelezte h hány éves szerzõdést,és hogy mennyi fizetést szeretne. ( uptadelve van a datám,aug eleji asszem.)

ahoz nagyon gratulálok!hogy jöttek el?
Hy! Grat mindenkinek,hosszab szünet után elkezdtem egy új angol bajnokságot.A Portsmouth-szal. A szurkolók és a vezetõség azt várja h kerüljem el a kiesést,azonban én az 5-6. hely valamelyikére várom a csapatot hiszen: A vezetõség 65Millió eurót(!) adott igazolásokra,fizetés is magas.És hihetetlen csodával határos módon sikerült megszereznem a juventustól:nedvedet,del pierot,ibrat(!),és chiellinit. Még jönnek erõsítések,várok egy kapust,és két kp-t. Mindegyik juvés 1milláért jött,lehet h ezért jöttek hozzám...
Majd dobok keretrõl képet! GO POMPEY XD

angol b--spurs,fulham
Nagyon megvertem a bayern münchent, Bresciano élete legjobb formájában játszott azért nem mindennapi hogy 3 gólt is lõ egy meccsen!!!Magabiztosan vezetem a bajnokságot😊

miki36
Hollandia vagy Franciaország

Iceman89
és szerintetek melyik nemzetet éri meg betölteni? bajnokságból csak anglia lesz, de a nemzetek közûl nem tudok választani 😊 2-3 jöhetne, annyit bír a gép kb...

Iceman

Iceman89
köszi az ötleteket 😊 melyik kezd legtöbb igazolási kerettel? odamegyek 😄DD

Iceman

újkastély

everton
elsõ évben van BL meg 10 millád ák

Magic Boy
Hali és grat all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ars3nal
kezdj szánderlenddel😄

olympus
Birmingham;Everton;Blackburn

Divatcsapatok OLÉ!

Iceman89
szerintem kezdek egyet az angolokkal.... középmezõny... tipp???? no westbrom no wigan!!!

Iceman

olympus
aztán majd lázadznak mint a bevándorlók:S

Divatcsapatok OLÉ!

bl be a lyon sztm megüti ba realt,evvel fogják bizonyitani a fra l erejét
olympus
Abbahagytam😄
csatársor: Fred;Tevez;Vucinic;Chevantón;Drogba
Shaun Wright-Philips
😄

Divatcsapatok OLÉ!

ja ja!francia liga nagyon támogatja a légiosokat,mint igazából!
olympus
spanyolba öss vissz 6 égiós lehet.
3 az A csapatba 3 a B-be

Divatcsapatok OLÉ!

2év után hova igazoltál?én nantes t viszem az "idök végezetéig.fra l bol ö a favoritom.sajna élöben nem ugy indult nekeik a szezon,ahogy kéne
olympus
Mivel nem tudok képet menteni,ezért csak szavakba:
Jött:
Andy Webster 250e font
Steffen Iversen 0 font
Terry Coke 30e font
Máté Péter 18e font
ILLÉS BÉLA 12e font😄

Divatcsapatok OLÉ!

szintén NANTES!!!!
spanyolban igen szoros a légios kérdés asszem3.franciába ok!afrikaiakat nem veszi légiosnak.öszvisz talán a brazilokat,argentinokat sem jelöli nekem légiosnak,lehet h 5éve fra.nemtom,de lényeg h fra liga -légiosok ok,lové nem olyan sok mint angliába,de összeszedheted megad és akkor nem gáz.igaz én most nagy minuszba vagyok,mert felhizlaltam a keretet.de ilyenek vannak-berbatov,boa morte,de ridder,gera,barone,natali,caracciolo!n zogbia,diallo,papa bouppa diop....ugyhogy semmi gáz
Atesz89
Õk jöttek az idei szezonban:

és õk fognak jönni:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ars3nal
Messina nálam is durva dolgokat mûvel😄 volt már második évben UEFA kupa gyõztes is egyszer

Atesz89
Thx!
Mivel nem volt sok pénz és el akart menni eladtam Malbraque-t 10 millió €-ért és igazoltam egy tehetséges csatárt mellette csak fiatalokat akik a tarcsit erõsítik de majd most jönnek nyáron a nagyobb nevek....

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!