Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bajnokság!Utolso meccs...4.vok meccs elött 2ponttal lemaradva elsötöl...mindenki ikszre áll 72.percbe Németh Krisztián vág egy hatalmas golt😛 Bajnoknak éreztem magam...90.perc még mindig bajnoknak éreztem magam...és ekkor látom Atletico B 90.p büntetöböl gol és 1ponttal ök a bajnokok!wáááá
mi ez ha nem szemétség?????azér bajnokság utolso meccsének utolso percébe 11es gol és ezzel megnyerni bajnokságot...hááát...inkább nem mondok semmit😞
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
ez a link jó
Én meg elköltöttem Villa pénzét. 2 csatár , 2 védõ jött. Jobban jártam így , hogy elvitték , de nem akartam. Majd dobok keretrõl szept 1jén pcs-t
majd ha játszok 😊
I’m Forever Blowing Bubbles...
Beszereztem a játékot, hamarosan kezdek egyet 1 olasz kiscsapattal, utánna újra Catania 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Név/Származás/Csapat/Poszt/Kor/Ability/Potentional Ability
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Én kikaptam itthon a Totthanemtõl😞
Fm történetében én , aki 11+7 cserébõl 5 csatára avn , 1 csatáros taktikot alkottam. 😄 VIcente-Silva-Joaquin tkp hármast mindenképp játzatin akartam. Baraja és Albelda is kell , plusz ott van Edu. Mivel Villát elvitték , helyére Falcao és Suazo fog jönni , Morientessel hárman majd váltogatják egymást. Akkorisbuziacselszkij , hogy lenyúlta Villát
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Elkapott a hév és fölraktam a Huge adatbázisos file-t az FMhungary-ról és bár nincs eddig vele baj inkább megvárom a patch-t hátha abban benne lesz!
El küldi valaki?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
miki36:
köszi fsgh csinálta😊
most töltötte be az adatokat mindjárt válogatok, aztán irok hogy kivel tolom.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
nagyon faxa😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Van ott egy-két jó csapat akivel érdemes lenni...
Én azért vok a Walsallal mert szeretem(igaziból) õket...
Crystal Palace, West Brom, Crewe, Wolves....
Van elég nekedvaló...
(ott már biztos több sikerrel jársz😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

csak úgy, egy gyõzelem után...
asszem kezdek egyet valahol angliában...