Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Max08
Sziasztok!A kérdésem a következõ!Tehát az fmhungary-n lévõ FM 2007 magyarosítása okoz javíthatatlan hibát,amivel kilép a játék???A válaszokat elõre is köszönöm!

oh hogy az a ....... NYUGODT VOK!!!NEMVOK IDEGES!!!
Bajnokság!Utolso meccs...4.vok meccs elött 2ponttal lemaradva elsötöl...mindenki ikszre áll 72.percbe Németh Krisztián vág egy hatalmas golt😛 Bajnoknak éreztem magam...90.perc még mindig bajnoknak éreztem magam...és ekkor látom Atletico B 90.p büntetöböl gol és 1ponttal ök a bajnokok!wáááá
mi ez ha nem szemétség?????azér bajnokság utolso meccsének utolso percébe 11es gol és ezzel megnyerni bajnokságot...hááát...inkább nem mondok semmit😞

siederhird
De akkor is kaptak 2 büntetõt. Ha az nincs a kapusom kivédi a szemüket😊

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

1 kapuralövés 2 gül után azért nem sírnék 😄

siederhird
törölt hozzászólás

#82580 itt van

ez a link jó

képet dobjál már róla... amikor tölteném le fmfansite.-ról , siméán letölti , de mikor emgniytnám , azt írja , h jívíthatatln hiba történt meg stb. ..

Én meg elköltöttem Villa pénzét. 2 csatár , 2 védõ jött. Jobban jártam így , hogy elvitték , de nem akartam. Majd dobok keretrõl szept 1jén pcs-t

bazzze Soma, megnéztem a Cordoba-s taktikodat, hát mit is mondjak - ez a csapat instrukciók beállítás nagyon durva... de ha bevállik akkor Ok, lehet majd én is kipróbálom 1-2 meccsen
majd ha játszok 😊

Akkor nem mondom , hogy maxikói védõm 1 évvel fiatalabb és 195 PA. Abilityje szinte ugyanez😊) De ha Del orno felépül (3 hónap) szóba sem jöhet a mexikói 😄

siederhird
Elég jó

Pisti1026
Inkább hagyon a negyedosztály, akkor hagyom abba a West Hamet amíg BL-t nem nyerek velük, aztán irány a negyedosztály és velük kezdek eggyet!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Lehet én is társulok az angol negyedosztályúakhoz, de még keresek egy nekem illõ csapatot!

Tono34
Napot!

Beszereztem a játékot, hamarosan kezdek egyet 1 olasz kiscsapattal, utánna újra Catania 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pisti1026
nem semmi!

Név/Származás/Csapat/Poszt/Kor/Ability/Potentional Ability

Hát igen. Számomra ez olyan , mintha Torrest lenyúlnák Atleticobol. De kárpótlásul kaptok egy képet 😊

Holdpro
Celtic mint régen is

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

siederhird
Amint látom nehez emészte meg villát😄
Én kikaptam itthon a Totthanemtõl😞

pontosan kikkel? celtic , hearts ?

Fm történetében én , aki 11+7 cserébõl 5 csatára avn , 1 csatáros taktikot alkottam. 😄 VIcente-Silva-Joaquin tkp hármast mindenképp játzatin akartam. Baraja és Albelda is kell , plusz ott van Edu. Mivel Villát elvitték , helyére Falcao és Suazo fog jönni , Morientessel hárman majd váltogatják egymást. Akkorisbuziacselszkij , hogy lenyúlta Villát

Holdpro
hideg van és a hideg Skótokkal kezdek egy pályafutást

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

szevasz sirmoon. Téged is rég láttalak. BUdafokkal mi van ? 😊

Holdpro
Szia jóreggelt

Pisti1026
*****-be, elfelejtettem szerzõdést hosszabítani a Reo-Cokerrel, és elvitte az Inter, ááááááááááááá, deleglább kapatm volna érte pénzt!<#boxer><#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

reggelt all <#worship>

siederhird
Kössz

na ez azér már nem gyenge😛 GRAT

fmhungary😛

siederhird
www.fmhungary.hu

siederhird
törölt hozzászólás

Holdpro
Magyarosítást látok többeknél, rendesen mûködik a játék vele ? Hol találom ?

siederhird
Reggelt all! Én is készül a Pana elleni elsõ csoportköri meccsemre idegenben😊

fu😛 jo volt végigolvasni reggel 250hszt.. Grat azér látom haladtok😛 énse akarok lemaradni szal töltöm Rayot😛

Pisti1026
Na ma korán keltem és ez azt jelenti, hogy már töltöm is a West Hames mentésemet!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Magic Boy
Valaki el tudná nekem küldeni a nation league panel(Football Manager 2007\data\panelsben van)-t?
Elkapott a hév és fölraktam a Huge adatbázisos file-t az FMhungary-ról és bár nincs eddig vele baj inkább megvárom a patch-t hátha abban benne lesz!
El küldi valaki?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zizz21
Hát képet most nemtok,mert nem találom. :p De a taktika lényege az volt,h 3 hátvéd egymás mellett(tehát a két szélsõ nem kint a szélen),két védekezõ középpályás elõttük,aztán nagy szünet 😄 3 támadó középpályás közvetlenül a a 2 csatár elõtt. És a posztokra csak olyat tettem,aki jól tökéletesen játszotta azt a posztot. Ha meglesz nek a képek felrakom!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

soma22
nha mansfielddel kezdtem, meglássuk

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
ez már mindjárt máshogy hangzik, és a képet toljad, ne kérdezz😊

miki36:
köszi fsgh csinálta😊

most töltötte be az adatokat mindjárt válogatok, aztán irok hogy kivel tolom.

Mor3llo
szeretettel várjuk 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zizz21
Na mind1' Részemrõl sry!!! A 2006ben Nekem is volt egy mindent nyerõ taktikám. 3-4eket rúgtam többnyire és alig kaptam gólt.Az Athletikoval pl 100 ponttal nyertem a spanyol bajnokságot. Ha érdekel vkit megpróblok képet feltenni.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

miki36
Soma király az új logód😊))))))))))))))))))))))
nagyon faxa😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Mondjuk a másodosztályban?😊
Van ott egy-két jó csapat akivel érdemes lenni...
Én azért vok a Walsallal mert szeretem(igaziból) õket...
Crystal Palace, West Brom, Crewe, Wolves....
Van elég nekedvaló...
(ott már biztos több sikerrel jársz😊)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

soma22
a kötekedésre forditott energiádat forditsd arra hogy keresõt használsz, elolvasod a forumok bannerét, vagy fejlécét stb...

zizz21
Értékelné mindenki? De gondolom Te értékelnéd a legjobban,nem?! 😄

Na ez is megvan. és már 5. vagyok a tabellán 😛

soma22
értékelné mindenki ha nem szapulnál senkit a saját lámaságod és lustaságod miatt.

zizz21
Neked is köszi! 😄

zizz21
Köszi! Csak ennyit akartam! És lássaunk csodát végre egy rendes gyerek,aki képes volt irni pár sort a kedvemért! Mégegyszer köszi!

soma22
kirúgtak paszmekkkk:S
csak úgy, egy gyõzelem után...

asszem kezdek egyet valahol angliában...

soma22
csáó

soma22
azért hasznos is lehet ha van türelmed nézegetni a plejákat a lejárt szerzõdésesek közt. csakhát kinek van hozzá türelme.rengeteg az elszort nagyon zsir pleja