Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
én is meek aludni
jó8 soma & bye all

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
jóéjt..majd holnap rere 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Magic Boy
Lépek én is!
Jó8 all!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pisti1026
Na én szerintem elteszem a játékot holnapra, meg magamat is!!! Jó gamet,aki még játszik!!!!! Császtok!

I’m Forever Blowing Bubbles...

miki36
Ha alsóbb osztályban kezdesz mint pl én vagy te akkor sztem nem érdemes olyan sok országot betölteni...

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

miki36
Ja mostmár elég a sok lámából aki idetolja a képét és semmi keresés vagy visszaolvasás, faq elolvasása nélkül pofázik h segítsünk aztán ha lecsesszük akkor még mi vagyunk a bunkók...
TESSÉK HASZNÁLNI AZ AGYAT MERT AZÉRT VAN!!!
HASZNÁLJUK TOVÁBBÁ A KERESÕT ÉS OLVASSUNK IS VISSZA!!!

soma22
sztem nem véletlen maradt ki. már ha jol emlékszem irta valaki hogy kifagyott.
egyébként hasznosabb ha nagy adatbázissal tolod, és kiválasztasz nemzeteket ahonnan betölti a game az összes pleját.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

miki36
offtopic
De a kedvedért:
Bemásolod a mappádban lévõ összes képet és egy xml fájlt a players/normal mappába a football manager könyvtáradba.
Most nem írom le pontosan de a letöltés leirásnál ott van....
DE OFFTOPIK ÉS KERESÕ!!!

Mor3llo
fmfansite.uw.hu

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
offtopikban kérdezz és ne ocsárolj senkit.
ennyi energivel

Magic Boy
Srácok az FMhungary Huge adatbázis-os patcháról van valakinek tapasztalata?

zizz21
Köszi szépen! Ennyi energia ráfordítással már leirhattad volna,h hogyan kell vagy legalább azt,h melyik hozzászólássaban lett leirva! - Más vki segítõkészebb? lécci lécci lécci

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

AJAJJ DE JÓÓ.... Negyeddöntõben megkaptam Nyíregyházát ^^
Negyedfordulóban Ferencvárost :s

Pisti1026
Offtopic!!!! Már vagy 1000-szor le lett írva , csak vissza kéne olvasni!

I’m Forever Blowing Bubbles...

zizz21
Szaisztok a FIFAhungaryról töltöttem le olasz face pakkot,de nemtom felrakni. Hova másoljam be és mit? Mert úgy,ahogy ott levan irva,úgy nem mûködik. Köszi!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Hehe... Magyar harmadik fordulós meccs...

jah olvashatatlan akkor írom: Halgas feltaszítja Toth-t LOOL 😄

Lool....

miki36
Ja nekem is már volt ilyen😊
Azt a gép ugye Random generálja hogy éppen mit mond, de azért befolyással van rá egy pleja teljesítménye és góljainak száma is...
Nembaj...
Ennél nagyobb hiba sose legyen...😊

soma22
én is szoktam néha ilyet csinálni😉

Magic Boy
Az egyik középpályásom a 15. meccsén megszerzi az elsõ gólját erre a gép beszól, hogy hinti a gólokat.<#wow2>

Hegeace
nem is rossz, csíttaktik rulz!!! 😊

Heló szia remélem hogy vagy

soma22
ugyanezt érzem cordobával, de nem adom fel.már 3.év hogy nem fogok feljutni:S

miki36
bocs az offért

miki36
thx, neked is nagy grat a bajnoki címhez😊
Öcsém is nagy Inter-Fan...
Olasz bajnokságban én is nekik drukkolok😊
Hajrá!

Pisti1026
Na elegem van most a Nottinghambõl, egyszerûewn nem megy velük a játék, és nem látok semmi elõrelépeshez való dolgot a csapatba, azt meg nem akarom, hogy minden évben gyengébb középcsapat legyek!! Folytatom inkább a West Hamet!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

fsgh
Gratu😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

miki36
törölt hozzászólás

akkorisutélomcselszkujt, Ekkora mocsokságot. Egyszer nyomtam ocntinue gombra és VIllát lenyúlták. gerrr

jóéjt

Magic Boy
Hogy lettél a Manchester fiókcsapata és kinek voltál alapból?

fsgh
thx & thx

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

soma22
jha, az csodákra képes😄

siederhird
Nah én lépek már majd holnap a Panával kezdek idegnben:s
Jó8 all!<#integet2>

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

siederhird
Látod mondtam én hogy meglesz!

grat. cselszki elviette. Húdefelbaszták ezzel agyamat. Bl döntõben négyest fognak kapni ... Lehet pár év , de Villa fogja mind a négyet rúgni

fsgh
Éssss sssikkeeerrrüülltt😊))))) Milan ellen jövõre erõsítenem kell mert nagyon jók...

jó kérdés. Most azo áll , hogy én zserzõdésemet fogadja e el vagy cselszkiét.
Ha elmegy , jön helyére Suazo és Falcon. De rajtuk kivûl nem igazolok senkit , míg villát vissza nem szerzem. Mert ez kb oylan , mint Torres nélkül Atletico. Büdös csíter gém

nah srácok kikisérletezek egy faja taktikot, asztán feldobom valahova hogy tudjátok használni...

hmm nemigaz összesen van 5 sérült játékosom... 2 U19-ben,3 pedig a rendes csapatomban :\ bár mongyuk 4 súlyosabb (friss) sérülés, 1 meg már felépülõben... 2en influenzások -,- azok már meggyógyultak. az U19-bõl bokaficam,csuklótörés,
Rendes csapat: Combhúzódás,bordarepedés,kéztörés... Combhúzódásos már épül felfele

miki36
Igen, mikor félidõben ellenfél ment 0-2-re akkor hármat cseréltem és benyomtam a taktikod csak a mentality-t fel attackra akkor valahogy fordítottunk...
Nem rossz taktik😊

siederhird
Kössz! Amúgy én is a te taktikád alkalmazom átalakítva 2 csatárosra meg még 1 pici változások. A M. Haifa ellen tértem át rá és bevállt😄

soma22
kis szerencsével sztem megoldhatod, az eddigi eredményeidet figyelembe véve!
gratu és sok sikert<#eljen>

siederhird
törölt hozzászólás

soma22
valoban jo volt a taktikom nálad is?

fsgh
a stall offer mit jelent?

ejj de trüger ez a gém. Villara 1 nap itán lecsaptak , 37 M euro volt a min. elnededési záradéka és egybõl elvinnék. Nyomtam egy Stall offert és új szerzõdést iratok vele 😊

siederhird
Grat meg lesz az!!!

miki36
Manchesternek vagyok a fiókcsapata, egy pleja jött kölcsönbe:
Fabian Brandy, õt tartják a kövi Geoff Hurst-nek😊

most nézem h kezdtem valenciaval ( nem bírtam ki kedvenc klubbom 😄 ) menynire másak a játékos értékei. Már 2006nam is kinéztem magmanak Falcot , most 199 PA-e van. Elõzõben Ben Arfanak 194 PA volt , most 184 😊

fsgh
grat all😊

Derbyy😊)) iszonyatos mázlival nyertem és Julio César 10-es osztályzatot kapott...nagyon necces lesz a vége:SSS