Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

siederhird
törölt hozzászólás

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

miki36
Francia Facepackot felrakatad?
Mert mondtad hogy lesz...
Azóta elkészült már, én feltettem😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
Óriási teljesítményt nyújt nálam egyelõre a csapatban.Rendkívül jól szûr, szinte Õ az egyetlen értékelhetõ játékosom per pill...megfelelõ pótlása Mahamadou Diarrának(igen, leírtam 😄:SA😄)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Alou sztem jobb játékos is mint Mahamadou

sõt assszem még talán jobb értékei is voltak a 2006osban, itt nemtom

miki36
Az Mahamadou Diarra pontosan😊
Grat, tabellát megmutatnéd nékünk?😊
Alou Diarra-t szerettem még a Lensben, mert a francia bajnokságban nekik drukkolok...
Teljesen Makelele típusú játékos😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Mor3llo
nagy grat és riszpekt, jól nyomod 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
az nem az a Diarra 😊 Alou Diarra, azt hiszem a Lens-bõl jött át még a nyárom Malamadou Diarra (nemtom h írják helyesen 😄) pótlására.Aki ugye a Realba ment 😊

Mor3llo
törölt hozzászólás

siederhird
Grat, a BL gyõzelemig meg se állj😊

siederhird
Kössz, de még nem biztos a továbbjutás😊

miki36
Nagy grat😊
Mondtuk mi hogy meglesz😊
Hajrá!!!😊

Fabio Capello
grat mindenkinek

<#wow1><#wow1><#wow2><#taps>

Pisti1026
Hatalmas grat Fboynak és siederhirdnek!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

siederhird
törölt hozzászólás

zorrobomber
nem mind1 hogy 2 tizibol, vagy a 20 masik kapuraloves egyikebol kapsz golt?

Sziasztok, nagy mákkal, és a kapusomnak köszönhetõen, sikerült legyõzni az intert, és megvan a továbbjutás a bl csoportkörbõl<#taps>

egyébként az elõzõ meccsen, pont a kapus miatt kaptam ki 6-3-ra a fehérvártól<#idiota>

Energiatakarékosságból. - 40 Vödör sóderb?l -

fsgh
Grat Holdpro & Mor3llo

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Pisti1026
Lesz ez még jobb is!

diarra mit keres ott ? 😄

Mor3llo
törölt hozzászólás

Holdpro
Alakul a keret

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Magic Boy
Ha ne jutsz föl megharagszom(a rayo az egyik kedvenc kiscsapatom)!<#vigyor0>

Amúgy lassan ott tartok, hogy bárcsak kiesnék a csapattal(az elvárás, hogy ne essek ki, de a média 1-1000 adta az odszom), mert akkor lenne egy évem csapatot építeni. Csak félek, hogy kirugnak.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mor3llo
törölt hozzászólás

Matthewpamer
hmm olasz spanyol és angol bajnokság legerõsebb csapatai ;]

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Mor3llo
törölt hozzászólás

Fabio Capello
lol 😄

siederhird
Téleg nem gyenge😊

fsgh
leszerveztem egy nem gyenge kupát😄DDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Hello és grat all😊 nagyon jók vagytok😊 én közben bonyolítom az átigazolásokat a 3. szezonom kezdete elõtt😊) el kellett adnom Cambiassot mert nem akart maradni...😞((
30millio fontot kaptam érte...szerintem hozom helyére Mascheranot...

siederhird
Nézd a jó oldalát legalább 1 honitársunk szerezte az egyenlítõ gólt😊

Fabio Capello
Sebaj, lesz ez még jobb is 😊

Mor3llo
törölt hozzászólás

Fabio Capello
Üdv és grat mindenkinek!

siederhird
Nem ugrálok csak bosszant az a 2 tizi😞<#szomoru1>

siederhird
Hy az érkezõknek!

zorrobomber
2/1-es kapuralovessel nem nagyon ugralnek <#gunyos1>

Pisti1026
Na izzítom a West Hamet!!!!

Forza Italia
most tényleg, ha valaki tudja a megoldást írja meg. Thanks

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
nem csak megszoktam a 06 ba és így most elég furcsa. Jobb ha több van benne.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sza23
Szeva all!
Grat mindenkinek!Vége az elsõ szezonomnak az Ajaxnál.A bajnoki cím meglett, de a Bl csoportomból utolsóként estem ki.Igaz ez köszönhetõ annak, hogy Huntelaar az elsõ edzõ meccsen 7hónapra lesérûlt.A helyére vásárólt Kerlon csak 4 hónapra 5 meccs után.Szal nem a legjobb szezon.Most licitáltam Evrára, de a Man Utd.közölte, hogy veete az ajánlatom, de még vár, hogy más klubb is jelentkezzen.Erre a Feyenoord elvitte 4M-el kevesebbért.Összeségében érdekesre sikeredett az új FM.

Mor3llo
Miért Neked 3 ? Bõven elég 1, hacsak nem szerelmes vagy bele, és állandóan más képet akarsz róla nézegetni 😛

Mor3llo
szép jó reggelt...izzítom Lájönt, és reménykedek h találok végre 1 megfelelõ taktikot, mert a tavalyi nagyon nem jön be...a 2 fõ szélsõm, Malouda és Govou vmi hihetetlen rosszak, pedig efem2006-ban az 1ik legnagyobb pléják voltak..

Forza Italia
Srácok, mért van az, hogy beteszek a 07 be 3 különbözõ ronaldos képet és csak az egyiket mutatja, Tehát nem váltogatja mint a 06 ba. Mert ott ha betettem 3 különbözõ Manchesteres face packot akkor mindegyik bent volt. A 07 be meg csak egy fajtát tesz be.

Nah még egy kis szenvedés...

rájátszás lesz:S

Max08
Köszi Ricco 87!És sajnálom hogy nem lettél bajnok a Rayo-val!Majd jövõre!De feljutsz nem???

A végeredmény...elég szorosra sikerült...

Max08
Míg nagy röptében érkeznek a válaszok addig elmondom:5 kupát nyertem a Barcával az 1.évben:spanyol szuper kupa az Espanyol ellen,Európai szuper kupa a Sevilla ellen,Klubvilágbajnokság az International(nem olasz 😄) ellen,bajnokság és spanyol kupa a Real ellen tizikkel!Sajna BL-ben kiestem a MU ellen otthoni 1-1 után idegenbeli 0-0-val!Jó volt látni hogy mindkét meccsen én irányítottam,a visszavágón meg 20 kapuralövésbõ nem tudtam gólt lõni 😞!

NEM!csak a 2006os okozott...