121242
Football Manager
-
#119282 Már raktak fel ide egy nagy "pakkot " :D Nagyon kir lett...jól néznek ki a dolgok.. -
#119281 nem warezoltam??, az ő betűs kérdés annak számit ? :S -
#119280 Sztem még senki se nyomott végig egy szezont, h tudja mit reagál a vezetőség!Addig meg para:) -
#119279 szia, itt nincs warez -
#119278 Arra nem tud vki megoldást h a magyar csapatoknál az Ő betűt érzékelje??
ÉS arra válaszoljo már vki h ha nme teljesítem azt a vezetősgének amit igértem akkor mit csinálnaK?? -
tomato33 #119277 ez engem is érdekelne+amint irtam ha vki összehoz 1 nagy pakkot -
owen20 #119276 Sziasztok!
Valaki tudja hogy lehet jol berakni játékos arcokat logokat az fm 2008-ba mert leirtak alapján csináltam egy graphics könyvtárat berakosgattam de amikor elinditom a játékot akkor nagy fehérség van!
Ha kitörlöm akkor megint jó a kép!
Gondolom a skinnel lehet valami!
Valaki leirná akár privátba is hogy kell megcsinálni!!!
Sziasztok! -
G.Freeman #119274 vezetőség nagyon érzékeny, kisebb hullámvölgy és életemben először kirugtak egy csapattol, minden figyelmeztetés nélkül :( -
#119273 Fradival kezdtem.. -
#119272 Azért az vicces most kapott 200 millát (huf) a csapat és nem képesek adni kis extra fundsot átigazolásra... -
#119271 Na jol kezdődik a reggel, Honvéd bejutott az Euro cup E csoportjába, Braga-val volt egy kemeny ill. 2 meccs, idegenben 1-0 nekik itthon 0-1ről forditottunk 3-1re, a végén söprögetőnek hátrahúztam az 1 csatáromat is :)
E csoport: FC Bayern, Sampdoria, Hereenveen, stb :)))) mind1 ez volt a cél itt már azthiszem odavissza fognak verni mind. -
#119269 Akkor mi van ha a szezon elött mondja a vezetőség h benntmaradást vár én meg középmezönyt mondok és nem jön össze nekem?? akkor kirúgnak?? és ha összejön? -
tomato33 #119268 hello
vki tudna csinálni egy nagy graphic pakkot?
vagy lehet használni a 2007est is?? -
#119267 Nekem a következőképpe jött össze, h ne mindig csak toporogjanak:letámadás természetesen full, emberfogás, és az ellenfélre vonatkozó utasításoknál minimum a középpályáig minden embernél a lezárást 'mindig'. -
#119266 Valaki írna egy rövid szösszenetet a játék újdonságairól, előnyeiről hátrányairól? Előre is köszi! -
#119265 Szinte az összes nagycsapat védekező mentalítású kontrajátékra épít. Nekem is két taktika van mindig. Egy gyors tempójú,kontrára épülő , meg egy lassú tempójú,labdatartó és így épít támadást.. Eredménytől függően cserélem meccs közben
Southampton : Plymouth 4:1
3 meccs 6 pont és ez volt 1. hazai meccsem -
#119264 Szokasos.
Villareal
Elso mecs Real ellen lesz. -
Drizzthsz #119263 5 meccs az az 55. Igazolásaim: Polonkai, Gyepes, Sebők József, más nem ugrik be. -
Drizzthsz #119262 Eddig most van 55 meccsem nb1-ben, 4 győzelem, 1 döntetlen. 3-3-1-2-1 a taktik(3 vk, 1 dm, 2 wing back, 1 mc, 2 amc, 1 striker). Kicsit hasonlít a taktik a magyar válogatottra, de azért van eltérés. Viszont a kupákban bénázok, de az nem érdekel, ha nem rúgnak ki hirtelen, mint előző szezonban. Azt vettem észre, hogy az fm-ekben a támadó taktikákkal sokkal nehezebb érvényesülni, mint a védekezőkkel. -
#119261 hajrá -
#119260 Itthon es FM08 install -
#119259 próbáltam a demoban, de nekem is sok volt a piros lap, arra meg nincs szükségem:)
ja nem is mondtam:vezetőség bennmaradást vár el, én középmezőnyt mondtam:)remélem összejön -
#119258 akkor defensive line pushed up.. nekem a tackling hardon van szinte mindenkinél,kivéve csatárokat és két belső védőt. Aztán ott totyog srác,ez meg megfogja és nekiugrik és falt. Angliában ígymegyez :) Eddig 2 meccs 2 piroslap :D -
#119257 hááát, egyenlőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, igaz csak barimeccsek mennek.
Drizztthsz:
fullon vagyok és így is csak totyognak.az amit művelnek az nem letámadás... -
Drizzthsz #119256 Az nekem a parám, hogy ez a ligakupa jó nagy fos lesz, nyűg a hátamra, ha kijutok mondjuk bl-be...
Persze egyelőre ez a veszély nem fenyeget, eddig annyi a tapasztalatom, hogyha nem akartok kikapni boszankodva, akkor mindenki legyen full letámadáson, különben hátrálnak befelé, mint a barmok. :( -
#119255 Az nem rossz... :) -
#119254 cserébe viszont eljött kölcsönbe a realbol bueno -
#119253 buktam, elvitte a samp, 1,2misiért -
#119252 najó, ha jön akkor dzsudzsák:) -
#119251 nem.sebők vilit nem szeretem, a többi poszton pedig vannak jobbak, pénz meg nincs -
#119250 Magyarokat igazoltál? :)
Korsós, Lisztes, Sebőkvili? :D -
#119249 toni moral, alavesből, casar ugyancsak alavesből jöttek ingyen a cordobába, a szurkolók meg már most istenítenek hogy ilyeneket igazolok -
#119248 Pl? -
#119247 azt szeretem a spanyol bajnokságban, hogy a kiscsapatoknak folyamatosan felajánlanak a nagyobbak egész használható plejákat ingyen:) -
#119246 ezt a választ vártam:) -
#119245 Munkavállalásival már most meggyűlik bajom,randomra adják meg vagy utasítják el:S Angol másodosztályhoz képest 2 hónap alatt ->
-
#119244 De tudod mit igazad van. Játszok scout nélkül :) -
#119243 grat morello
soma: használnám én,ha lennének. Írtam ,hogy egyik scoutom elvitték,most egy 9/11es van. Végigpróbáltam összes scoutot,aki min 15/15ös,de senki nem jön el. Viszont Celticből meg Rangersből 15-16 éves ifik szó nélkül eljönnek. Csak most 12 JPPA-val nem tudom minek hidjek.. :S -
#119242 mértnem használod a scoutokat?
ebben szerintem már nagyon jók -
#119241 A Fantom intézkedik a gólokról :)
na mára elég ennyi, jóéjt, további jó játékot!