Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sima 4-4-2. Belsõ védõk erõsen védekezõk,szélsõ védõk épp hogy védekezésre vannak beállítva. Szélen 2 winger, MR ill ML felnyilazva AMR ill AML-nek. Középen 2 MC , normál beállításokkal, magas creative freedommal. Elõl egy csatár és egy target man, magas ill. alacsony creaitive freedom. A középpályán és elõl a labdatartás és a letámadás szinte maxon van,elõl egy jó fejelõ csatár kell. Középre magas,kemény védõk,szélre meg inkább gyorsak. 08ba is kipróbáltam,be is tettem ide v 3 képet. pl. Barcelonat tönkre vertük vele kishíján , Touluse ellen -3ról hoztuk vissza meccset és nyertünk stb..
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
kértem zsetont vezetõségtõl
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
ReaL MaDRid x siempre
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
emlékszem h egyszer volt olyan, h a Marseille-be megsérült sulyosan egy csatár és vettek egy ilyen joker csávót a Besiktas-tól
szal magyarul vehetsz egy csávót, ha sulyosan megsérül vkid vagy nemtom

"én kicsit visszatöltöttem a 2006ot a fradival"
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Méf a 07-tel játszom. miért van az hogy tök jól vezetek 2-0ra és az utcsó 10 percben mindíg kiegyenlítenek. ez volt 1-0ról 2-0ról 3-0ról is és ezáltal a mérlegem 3-7-0 ebben az idényben!ez mitõl van???
Tegnap majdnem eljutottam addig, hogy kik.rjam az ablakon a vadiúj notit! 😄
Szívtam, szívtam és szívtam a Romával, de ilyenek, hogy Inter 1-4 esély nélkül, Torino otthon megvert 1-0-ra úgy, hogy 4-0 is lehetett volna oda. Aztán taktikát váltottam - full támadás, letámadás, minden -, hagytam az óvatoskodást, és láss csodát, azóta két 3-0-s siker, Arsenal verve a BL-ben simán, stb. Szóval visszatért az életkedvem.
Ja, legnagyobb meglepetésemre Gudjohnsent elengedte hozzám egy évre kölcsönbe a Barca az átigazolási idõszak utolsó napján.
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ezen van a hangsuly pinkikém :}}}
www.smart-bus.hu