121242
Football Manager
  • kraawz
    Huh de jól jött ki a lépés. A játék kezdetekor 2M font körül volt számlámon,110e kaptam igazolni. Mos aug elején van 6M font számlámon és 3.5M font van igazolni. 600e fontért vásároltam,és úgy jó 1.5M fontért adtam el játékosokat. Fél évet letolok,aztán megvárom scoutot. Ennyi pénzből már PLre lehetne erősíteni.
  • andrijcar
    Mindenkinek jó játékot az új FM-mel. Még csak 2 fordulón vagyok túl az olasz bajnokságban, de máris volt két 7-1-es találkozó, ráadásul egyiken sem volt kiállítás. Másnál is vannak ilyen gólzáporos meccsek?
  • Mor3llo
    Kissé tehetséges a gyermekem:
  • Mor3llo
    Végre megvan a szűrőm, ráadásul nem is akármilyen :)
  • kretyás
    csövi palermossrác igyvan nagynehezen sikerült elinditanom és elsővok eddig NUFC-cal :}
  • kraawz
    sok sikert hozzá. Sztem ez a 08 jobban hasonlít 06ra,szal hajrá

Anyagiakkal nem lesz probléma,szépen kúszik felfelé az a számla, a "lyukas" posztokre skóciából igazolgatok egyelőre. Meg elég sok pénz üti markom x meccs után Walcott és Gareth Bale után majd :P Volt egy normális scoutom(13/15) akit elvitt a Mallorca:(
  • hamary
    amúgy 50 évig is lehet tolni egy csapattal? :D 2007-be csak 5-ig mentem :D
  • Mor3llo
    Áhh, ez mostmár vicc.Sampdoriából le akartam igazolni Delvecchiot, az fizetése 1,8e eurot keres, 25e euros fizetést ajánlottam neki, erre visszautasított, mert természetesen zöldfülű vaok...váááá
    egy középső középpályás viszont mindenféleképpen kell, mert nincs szűrő emberem.
  • hamary
    egyik, nem egyik :F
  • soma22
    lesz:)

Cordobát töltöttem be, remélem több sikerrel mint a 2007ben
  • hamary
    egyik kb leszek :D de közben játszok... csal legyen már meg eredetibe is... :) Arsenallal kedztem egy szezont amúgy. :)
  • kraawz
    Na végre éjszaka van időm játszani. Lesz valaki?
    Alaposan végignéztem mindent a csapatnál. Az anyagiak egész jók, a klubnak 21M font tartozása van,de havi 200e fontot kell csak törleszteni. A 32 000es sztadion pedig kárpótol érte. A keret a másodosztályba egész jó. Igazoltam egy csatárt és jöttek ketten kölcsönben,vettem egy-két ifit szinte randomra. Kapusok elég jók,védelembe van kevés emberem. Középpálya elég jó,van v 7-8 plejám rotálni erre a 4 posztra , a csatárok megint jók. Az edzéslehetőségek vmi fantasztikusok. 18as , az ifi pedig 19es talán. A kerethez visszatérve sok fontos játékos kölcsönben van. Az 5 védőmből kettő kölcsönben van,egy középpályásom és két csatárom szintén. Ha feljutnék,nem tudom bent tudnék maradni e a PL-ben.. De ez még a jövő zenéje,nemsokára indul Championship...
  • Mor3llo
    Jessz, első bajnoki:)

galaxis télleg nagyon jó, holnap énis megrendelem.
  • soma22
    gls-el volt már dolgom, korrektek
  • hamary
    Én is megrendeltem :) Köszönöm a linket! :) Remélem szombaton jön :|
  • Mor3llo
    Eredetileg 85e euro :)
  • zaki
    Baszki, ez mekkora csítpléja... xD
  • robotnyk
    alakul...
  • Mor3llo
    Komoly azért ez a játék.Ha le akarsz igazolni egy játékost, de még új vagy a menedzseri szakmában, nem vagy elismert, akkor rohadt sokszor mondja azt, hogy nem hiszi, h egy zöldfűlű menedzsernél kellene folytatnia a pályafutását.Vagy pedig odatolsz elé egy igencsak zsíros összeget, amihez természetesen Te húzod a szádat.
  • soma22
    egy nekem egy másnak
  • Mor3llo
    Nálam eddig semmi baja nincsen a tavalyinak.
  • fordjee
    Szívesen. Kettő nem lesz egy kicsit sok? :) Szombat munkanap el is felejtettem. Akkor tényleg kiviszik.
  • GTheo
    Jó csak hát azt olvastam vhol hogy nem biztos h jó lesz a tavalyi... mert hogy vmi más kódolás...
  • zaki
    Jó kis csomag, köszi!
  • soma22
    megrendeltem 2-t:)
    az ára helyesen maradt a szokásos, 9990
  • soma22
    köszönöm szépen!szombaton jönnie is kell
  • Mor3llo
    igaz h még csak barátságos meccs, de nem tűnik olyan rossznak ez a csatárpáros :)
  • fordjee
    Már szállítható állapotban is van, ahogy néztem az oldalukon.
    Amúgy ez az első játék amit eredetiben megvettem, remélem megérte. Ha már ezer éve managerezem, egyszer az életben belefér, hogy megvegyem eredetiben.
  • fordjee
    Nem tudom sajnos, hova lettek kiküldve. Miután megszereztem, nem kérdezősködtem:) De most megkérdeztem, Cd galaxis, 9990 Ft, www.cdgalaxis.hu.
  • gabber_saviola
    csá nyalóka, látom már te is tolod :D
  • soma22
    melyik boltban?
  • kretyás
  • fordjee
    Nah, sikerült felrakni. Ez már az eredeti, nálunk kapható verzió, ma érkezett, holnap már a boltokban lesz, és egy van nálam is. Talán az első kis hazánkban, jó pénzért:)
  • fordjee
    [img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/HPIM3470.jpg[/img][/url]]fm

[img]http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/thumbs/HPIM3471.jpg[/img][/url]]fm1
  • Mor3llo
    Makaay mellé kellett egy jól fejelő magas gyerek :)
  • GeGab
    gondolom a tavalyit tette rá, igaz?
  • GTheo
    nemrossz a srác :)
    magyarosításod honnan van ?
  • zsolesz92
    sZIASZTOK, LEHET H PÁRSZOR MÁR elhangzott a kérdés...
    Most veszem meg a 08at, minnyárt megérkezik, előbb telefonáltam ;)
    Ha angol akkor tudom vhogy magyarosítani?
    magyaritasokon nincs még semmi
  • Mor3llo
    325e eurot megért a gyerek sztem :) tekintve h több európai nagynevű csapat érdeklődött iránta

ez meg meglepetés..nem gondoltam volna, hogy ennyire középcsapatnak tartják a Feyenoordot.
  • GeGab
    Sziasztok! Nekem már a telepítés sem indul el. Az Install Anywhere előkészítés elmegy 100%-ig és után a semmi. Így még nem jártam, kész vagyok. Segítsen valaki!