Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
Lyonba elhoztam Farfánt a bal oldalra, és Huntelaart pedig csatárnak.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szanics
Csak egy megjegyzés: Curcit ne add kölcsön, inkább add el Donit és õt védesd. Sokkal jobb.

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

gabber_saviola
8.5-bõl azért tudtál volna már válogatni is 😄dddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄dddd

szal kivásárolja magát a csóka :}

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köfi farkasokma

gabber_saviola
az eltíltást azt még egy gyp-s is tudja, a kirakást nem vágtam 😊

kösz a választ-

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

szokásomhoz híven a Roma-val fogok nekilátni a vilgág meghódításának. már most agyalok az igazolásokon 😊
a demoból kiindulva tutira megy cassetti (pedig kedvelem, hasznos játékos), wahab, pit, zotti vagy j. sergio, kuffour. curci-t kölcsibe adom. mivel Roma-ra nem jellemzõ 4-4-2-t akarok játszani, el fogok adni egy középpályást. az a kérdés, hogy perrotta vagy pizarro legyen. az életben superrottát 100x jobban szeretem, de ugye 30 éves és kell a zsé. pizarro pedig sérült, senki nem akarja megvenni.
tutira veszek egy csatárt. a demoban ciprian marica-t (marikát<#kacsint>) 8,5M euróért eladta a stuttgart gond nélkül, pedig ugye most vették. amauri is megszerezhetõ 15M környékén. igazából quagliarella tetszene, de az udinese nem igazán akarja eladni.
a fiatalítás jegyében lecserélném tonetto-t, a kinézett chiellini lenne, dehát az õsellenség juve persze nem hajlandó adni. jöhetne még pasqual a fiorentina-ból de õt sem engedik. panucci marad biztonsági tartaléknak, de cicinho asszem fix lesz.
rosina-t meg akarom szerezni, nehogy az inter-hez menjen, de szélsõ van elég, és kellõ zsét asszem csak mancini eladásából tudnék szerezni, ami nem annyira szimpatikus opció.
szanics
Kitették a csapatból az eltiltása miatt.

Mor3llo
I WANT THIS F***ING GAME, NOW !!!!!!!!!!!!!!!! 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Flachi eltíltva a kólázás miatt!!! 😊)

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
hehe, nyárig eltíltva 😄ddd

gabber_saviola
becsokizom 😊

Falchi csak nálam van szerzõdés nélkül, vagy tényleg nincs szerzõdése?

nagyon szép kis fake😊

soma22
nézd meg mit tartalmaz, van egy fake amiben van egy ekkora avi file. az fake

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

DaMarcus
hát ha a demo 523mega volt akkor talán de nem vszínû 😊
töltsd le és meglássuk h vírus-e v nem XD

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

739 mega

DaMarcus
az 😄 hány mega? 😛
ha mondjuk 2 hét múlva találsz vmit akkor az vszínû h az lesz 😊

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

az egyik torrent oldalon találtam football manager 2008 clone cd-t.Szerintem fake...

soma22
ejjdejóhír, hogy csak tizenpárnapot kell várni a megjelenésig.abba belefér még egy gamma a demoban😊

szanics
AAzért ezek irreális dolgok...

szanics
Azért ezek irreális dolgok...

szanics
Én meg eladtam Perrottát... 😄

DONGUBA
en manchesterrel indultam ranyomultam dzsudzsakra de o inkabb elmen poszmuszba onnan is elhoztam volna mire o kerte hogy key player es 50000 per het😊))

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
jó neked, hogy van zséd igazolni, nálam valami 3 milla volt csak

szanics
Iszonyatosan durva átigazolási díjak vannak.
5-6 millió eurót érõ játékosokért 8-9 milliós ajánlatokkal bejelentkezve visszaírnak, hogy 18-19 millió euróba kerül.
Kivétel nélkül. 20 éves játékosok meg - pl. Floro Flores - megõrülnek, mikor megkeresem õket, és nagyjából 50-60 ezer eurós heti fizetést kérnek, mikor az Udinesénél tarcsiban van és 19 ezret keres.
Így tudtam megszerezni végül Farfánt Di Natale és a többiek helyett...

gabber_saviola
várom már énis nagyon 😊

gabber_saviola
:ADSdassdas

gabber_saviola
ügyes vagy, hogy bemásoltad azt, amihez #118697-ben volt már link <#taps>

kraawz
FM 2008 Blog: Release Date Special
Woo hoo! The game is official what's known in the games world as "gold", which means gold masters have been made, and various factories in the middle of nowhere are currently doing very little apart from churning out discs of Football Manager 2008.
Which should mean me being asleep. But no, I'm taking my zzz time and ploughing it into writing more blogs. And have had a much needed haircut and the beard has gone, although currently smell funny, as the person who cut my hair decided to pour half a tonne of aftershave on my head for no apparent reason.
Anway, today's blog is an easy one to write, as it's been handed to me on a plate by the guys over at SEGA. Because, now that we're gold, and the clever people in their operations department have worked out how long it takes to ship the games to the different countries around the world, we have release dates.
UK, Ireland, Italy, France, Portugal, Greece, Norway, Sweden, Finland, Iceland, Denmark, Belgium, Holland and any other European countries where the game is normally released apart from the countries below, the release dare will be Friday October 19th. Which really isn't very far away at all.
In Spain, the game will be released on October 26th. Which is slightly later, but we're trying something new in Spain, and will be selling from kiosks for the first time, which is very exciting. There'll be a bit more news about that in tomorrow's blog, coz there's some very cool stuff going on over there.
In Australia, the game will be released on October 25th.
In the Czech Republic, the game will be out on 1st November, and in Poland 8th November. The reason for the delay is to ensure that the translations are spot on for your countries.
For those in Japan, you'll be able to get a fully translated version of the game on December 10th and Korea are planning on launching on 1st November
Worldwide Soccer Manager will be released in the USA, Canada and Mexico on October 23rd as a boxed version exclusively from www.amazon.com, or as a digital download.
Futbol Manager will also be released as a digital download for the rest of South and Central America on the same day, October 23rd
We are still awaiting firm releases dates for Australia (expected to be released before the end of October), Korea and Japan, but once those are in, we'll let you know.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

DaMarcus
hehehe copacs 😄
mi meg már élvezhetjük :p

Höhö, Spanyolországban újságárusoknál fogják árulni. 😄

DaMarcus
Jee 19.én jön a teljes!!!!! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
forrás: az a link ami Drizzthsz írt 😊

Jahhh, az lehet hogy csak máshogy rajzolja a vonalat, erre nem is gondoltam :S

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ja, azért zavartál meg, mert itt ahogy odahúzod az arcot, ilyenkor görbe vonalat rajzol be, tavaly megy egyeneset. Ha lehetne állítani, hogy merre görbüljön az a görbe, azza is lehetne operálni.

ugye ebbe az fm-be benne van már az, h egy csávo kivásárolhatja magát a szerzõdésébõl? v nem ?
mint pl De Sanctis

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Úgyértem a görbét, hogy egy mezõt egyenesen, egyet jobbra, érted 😊

Lehet egyeneset is? Futsból? Vagy másik irányú görbét? 😮

Ma lesz meg a megjelenési dátum:
Itt

Jut eszembe, errre nincs vmi expander, mint fifahoz? 😄 Úgy nyomnám tovább, Atleticóval simán vezetem a spanyol bajnokságot, Dzsudzsák tündököl, a csapatnak nagyon megy, ráadásul a kis pöcsön kívül nem igazoltam senki mást... Biztos van vmi megoldás, a 07-hez nincs kedvem visszamenni, ebben egyszerûen annyi fejlesztés van, hogy õskövületnek tûnik mellette minden régebbi verzió 😊

Pl. észrevettétek hogy végre kérhetünk report cardot saját játékosról is, nem csak másokról és scout-októl? Vagy az új player/team stats képernyõt? Sõt, nekem a "görbe" futás is új a taktikai képernyõn, de asszem ezt már tavaly is lehetett. A töltés nélküli taktik-képernyõ pedig egyenesen <3 😊

Sok kiállítás? nekem a fél szezon alatt egyszer küldték le Forlánt, akkor is jogosan, könyöklésért...

szanics
Ne is foglalkozz vele, már focilabdából van a feje. Palermóval már abesszín bajnokságot is nyert :ASDASDASD

:-DDD

soma22
bazz most néztem😊
volt valami a végén, be is szóltam, és a fa csöndben tudomásul vette😄

vmvr
játékvezetõvel nem voltak bajok? csak elég a névre nézni😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

soma22
kicsit nehezen de megvan:

király a 08 csak majd magyarosítás kell

kraawz
Ilyet is tudunk... 3:0ról..

kraawz
szerk: valdés így is 9est kapott.

kraawz
Lehet megtartom ezt a taktikot<#gonosz1>