Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szal kivásárolja magát a csóka :}
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
a demoból kiindulva tutira megy cassetti (pedig kedvelem, hasznos játékos), wahab, pit, zotti vagy j. sergio, kuffour. curci-t kölcsibe adom. mivel Roma-ra nem jellemzõ 4-4-2-t akarok játszani, el fogok adni egy középpályást. az a kérdés, hogy perrotta vagy pizarro legyen. az életben superrottát 100x jobban szeretem, de ugye 30 éves és kell a zsé. pizarro pedig sérült, senki nem akarja megvenni.
tutira veszek egy csatárt. a demoban ciprian marica-t (marikát<#kacsint>#kacsint>) 8,5M euróért eladta a stuttgart gond nélkül, pedig ugye most vették. amauri is megszerezhetõ 15M környékén. igazából quagliarella tetszene, de az udinese nem igazán akarja eladni.
a fiatalítás jegyében lecserélném tonetto-t, a kinézett chiellini lenne, dehát az õsellenség juve persze nem hajlandó adni. jöhetne még pasqual a fiorentina-ból de õt sem engedik. panucci marad biztonsági tartaléknak, de cicinho asszem fix lesz.
rosina-t meg akarom szerezni, nehogy az inter-hez menjen, de szélsõ van elég, és kellõ zsét asszem csak mancini eladásából tudnék szerezni, ami nem annyira szimpatikus opció.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
Falchi csak nálam van szerzõdés nélkül, vagy tényleg nincs szerzõdése?
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
töltsd le és meglássuk h vírus-e v nem XD
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ha mondjuk 2 hét múlva találsz vmit akkor az vszínû h az lesz 😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
5-6 millió eurót érõ játékosokért 8-9 milliós ajánlatokkal bejelentkezve visszaírnak, hogy 18-19 millió euróba kerül.
Kivétel nélkül. 20 éves játékosok meg - pl. Floro Flores - megõrülnek, mikor megkeresem õket, és nagyjából 50-60 ezer eurós heti fizetést kérnek, mikor az Udinesénél tarcsiban van és 19 ezret keres.
Így tudtam megszerezni végül Farfánt Di Natale és a többiek helyett...
Woo hoo! The game is official what's known in the games world as "gold", which means gold masters have been made, and various factories in the middle of nowhere are currently doing very little apart from churning out discs of Football Manager 2008.
Which should mean me being asleep. But no, I'm taking my zzz time and ploughing it into writing more blogs. And have had a much needed haircut and the beard has gone, although currently smell funny, as the person who cut my hair decided to pour half a tonne of aftershave on my head for no apparent reason.
Anway, today's blog is an easy one to write, as it's been handed to me on a plate by the guys over at SEGA. Because, now that we're gold, and the clever people in their operations department have worked out how long it takes to ship the games to the different countries around the world, we have release dates.
UK, Ireland, Italy, France, Portugal, Greece, Norway, Sweden, Finland, Iceland, Denmark, Belgium, Holland and any other European countries where the game is normally released apart from the countries below, the release dare will be Friday October 19th. Which really isn't very far away at all.
In Spain, the game will be released on October 26th. Which is slightly later, but we're trying something new in Spain, and will be selling from kiosks for the first time, which is very exciting. There'll be a bit more news about that in tomorrow's blog, coz there's some very cool stuff going on over there.
In Australia, the game will be released on October 25th.
In the Czech Republic, the game will be out on 1st November, and in Poland 8th November. The reason for the delay is to ensure that the translations are spot on for your countries.
For those in Japan, you'll be able to get a fully translated version of the game on December 10th and Korea are planning on launching on 1st November
Worldwide Soccer Manager will be released in the USA, Canada and Mexico on October 23rd as a boxed version exclusively from www.amazon.com, or as a digital download.
Futbol Manager will also be released as a digital download for the rest of South and Central America on the same day, October 23rd
We are still awaiting firm releases dates for Australia (expected to be released before the end of October), Korea and Japan, but once those are in, we'll let you know.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
mi meg már élvezhetjük :p
forrás: az a link ami Drizzthsz írt 😊
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
mint pl De Sanctis
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Pl. észrevettétek hogy végre kérhetünk report cardot saját játékosról is, nem csak másokról és scout-októl? Vagy az új player/team stats képernyõt? Sõt, nekem a "görbe" futás is új a taktikai képernyõn, de asszem ezt már tavaly is lehetett. A töltés nélküli taktik-képernyõ pedig egyenesen <3 😊
volt valami a végén, be is szóltam, és a fa csöndben tudomásul vette😄
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!