Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darkon
Fradi?

Born to win

Darkon
Koszi! Es mi az a taktika? Enyem
ST ST
AML AMR

MC(fel v. le)

WBL WBR

DC DC
SW

GK

WB-k felnyilazva termeszetesen neha AMC az egyik Strikerem vedekezesbol ellentamadasra epitve

Born to win

soma22
szép fejlõdés, gratula. én úgy látszik most találtam meg a taktikámat a 08-ban, matt prosac adta az ihletet😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Darkon
Latom itt mindenki demo lazban eg, mar nem toltom le csak a teljest szerintem.

Azonban vegigszenvedtem Atalantaval 2evet elso evbe 18. helyre vartak durvan tulteljesitettem a 17.helyel majd a 2.evbe csapatfrissiteskent hoztam egy par oregmotorost, Serginho, Cruz(kolcsonbe), Recoba, Joao Pinto es egy ket fiatalabbat Jamie Valdes, Luiz Jimenez igy sikerult felkusztunk a 8. helyre(media es a vezetoseg 20.helyre vart). Zampagna hozta a 18golos atlagat mindket evben nehez lesz megtalalni az utodjat , Paraguay-bol(honnan mashonnan mint DelAmerikabol😛) hoztam egy a csapt scoutja szerint jovo csillagat ebben az idenyben meg nem sokat jatszott remelem 3. idenyben mar BL kvalifikalo helyezes a cel.

Born to win

GTheo
sorry helptopikba akartam....:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Én a bírókra vok allergiás, 90%-ban szar bírót kapunk...
Kül megvan az elsõ vereségünk a bajnokságban, a Siklós rúgott nekünk egy négyest... De nem voltak jobbak, csak kihasználták hogy nincs balhátvédünk, 1-0nál 2 ziccert hibáztunk, 2-0 után összeestünk... Bíró majdnem kiállított, utsó emberként bedaráltam a csatárt meg még pofáztam utána...😄
baranyafoci.hu -> bajnokságok -> Megyei Serdülõ

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

soma22
folyt off-ban ha gondolod

nekem sok piros lapom volt, nem bírom a feszültséget! 😊) higgadtság: 1 😊) söprögetõbõl lettem csatár, ott egy picit kevesebb lapot kaptam! 😄

www.smart-bus.hu

soma22
bírom az ilyet, anno sokat segédkeztem az akkori csapatomnál, fõleg mikor eltörték a vállamat. nekem tetszett, és efemben sem akkor cseszem fel magam amikor kikapok, hanem akkor ha a gamma hibái miatt.

ott kapnék szívinfraktust a pálya szélén!! gondold el, hogy itt mennyire felhúzza magát az ember!! 😊)

www.smart-bus.hu

soma22
viccet félretéve volt idõszak mikor gondolkodtam edzõi pályán...még most sem kizárt de pénz kell hozzá, meg összeköttetés😊))

hmm... asszem le kell tennem a pro liszenszet! 😄

www.smart-bus.hu

Mor3llo
Én is mindig úgy használom õket.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

soma22
nincs azzal baj, volt hogy szélsõ am-eket winger posztról felnyilazva használtam és nagyon jók voltak

én nem a Filkorban "kételkedem"! 😊 Csak azt furcsálom, hogy azon a poszton AMC-t használsz! 😊

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
24-8-2008 Getafe - Rayo Vallecano 1-1
(Gól: Matusiak, erõsen tartalékos középpálya)
27-8-2008 Rayo Vallecano - Barcelona 0-4
(Czvitkovits - Arce helyett beugrott - bizonyított: az 55. percben 0-2nél kiállítatta magát.. 10 emberrel feljutó csapatként még nem bírok a Barcával)
07-9-2008 Numancia - Rayo Vallecano 0-0
(a kapusuk lett a meccs embere, amúgy elõttem végeztek a másodosztályban tavaly - õk lettek a másodikak, én a harmadik)
14-9-2008 Rayo Vallecano - Alaves 3-2
(Gól: Janczyk(2),Matusiak, felépült a tengelyem a meccsre -Guardado-Filkor-Arce-, nyögvenyelõs gyõzelem - vezettek, fordítottam, egyenlítettek, végjátékban lõttem a gyõztes gólt -, Filkort lerúgták az 54. percben, úgyhogy még mindig nem tudom mire lesz képes...)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a 4-4-2 után ez a kedvenc taktikám, de én ott mindig dmc-ket játszatok. a Magyar válogatottal nagyon bejön, de ahányszor a Tõzsér Buzsáky kettõs játszott a Dárdai Korolovszky kettõs helyett, mindig átgyalogoltak rajtam... még "kis" csapatok is...:S de kíváncsi vagyok! 😊

www.smart-bus.hu

Matthew Prosac
Sivok labdaszerzõ középpályás, Filkor gyakorlatilag jollyjoker, labdátszed és osztogat, az irányítást egyelõre Giza átveszi tõle. Ha már így kérdezed énis túlzásnak tartanám, de nagyon csinosra felfejlõdtek az értékei és már 3$-t ér. Hogy fiatal? A keretem átlagéletkora 22 év.
Azt pedig hogy a középpályám mennyire lesz erõs, eldönti az elsõ 10-15 meccs (most épp Filkor, Guardado és Arce is sérüléssel kezdte a szezont, az elsõ 2 meccsen nem tudtak kezdeni).. tapasztalataim majd írom.
Üdv

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

a belsõ középpályás poszton nem "túlzás" Filkor? nem szaladnak át a középpályádon?

www.smart-bus.hu

soma22
szerintem komoly kis keret, hajrá

Matthew Prosac
nemegészen, de most hogy mondod, lehet õ jobban beválna védõként (agression:20) 😊

kraawz
a bal védõd Jean-Claude Van Damme ? 😄DDDDDDDDDd

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Matthew Prosac
No ezzel a kerettel vágok neki a spanyol elsõ osztály 2008-2009-es idényének:

Vélemények?

zh idõszak...😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Fabio Capello
Üdvözlet minden managernek!

Nos én is kezembe vettem az új manager demóját, és egyenlõre azt kell mondjam, meg vagyok vele elégedve! Már várom hogy véglegesen kijöjjön a játék, és remélem akkorra már ismételten teljes aktivitással részt tudok venni a fórum életében (amennyiben a ZH idõszak ezt megengedi, és lesz stabil netelérésem)

Egyébként pedig gratulálok mindenkinek!

fan day-t hogy lehet tartani?
zaki
Majd kitalálunk vmit... 😊

zaki
Hi! Hát, mostanában egyáltalán nem efemeztem...
Persze ha kijön az új, rámozdulok én is ezerrel... 😊

DaMarcus
Hi Zaki úgy látszik téged is látni errefelé 😊
és jó tudni h 10 nap és már a teljes is kijön :p

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

soma22
a képfeltöltõn lejárt a reklámmentesség.ha gondolod egy smsel el lehet tüntetni, vagy kiveszem a bannerbõl

zaki
Egyébként jó tudni, hogy kijött már az FM2008 demoja... 😄

zaki
Mi ez a reklám a banner alatt? <#wow2><#levele><#zavart2>

hunbasser
BSZ!

ReaL MaDRid x siempre

soma22
nincs kizárva😊

GTheo
thx 😊

franc0
énmeg világéletemben szövegdobozzal toltam, és mégis ment a játék.
(+ rengeteg idegeskedést megspóroltam ezek szerint)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

DaMarcus
nah jó találtam egy hibát mégis, mert meccsenként összesen a vkp-m meg a középhátvédeim elõre mennek harmadik csatárként közép csatárt játszani ezt nálam richards meg rochemback szokta elõszeretettel alkalmazni 😛

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
akkor be állítom h nincs kreatív szabadság, kötött poszt, ne fusson a labdával, és ne tartogassa a labdát hátha elkezd önzõzni XD

DaMarcus
nekem meg nem önzõznek, hiába állítom be nem hajlandóak, (max kreatív szabadság, szabad poszt, sok futás a labdával, labdatartás magánál) mindig passzolnak XD

soma22
nem maga a toporgás, mert az élethû, csak pl a mu-wigan meccsen olyan bombagólokat kaptam, mi meg a 16 ról sem lõttünk😊

"itthonról" bocs...

www.smart-bus.hu

ez a toporgásuk és önzõzésük engem is idegel! de egyébként tényleg nagyon jó... két patch és tökéletes! aztán szedhetem ithhonról a sátorfámat, mert kitesznek a gépemmel együtt! 😄

www.smart-bus.hu

soma22
maradjunk annyiban hogy nagyon jó, de tényleg sok a meg nem adott gól, nem jó benne az új lesszabály, nekem az ellenfél játékosai távoli bombákkal egyenlítenek,mi meg toporgunk a 16-os elõtt akárhogy állítom a taktikát. van mit javítani de az eddigi legjobb az tuti

IRL középcsapat szintjén is nagy pénz a 7-8 millió €, az átlagos átigazolási pénzek 2-4 millió € körül mozognak egy középcsapatbeli játékosért

DaMarcus
hát szvsz mostanába meccsenként 1-2 meg nem adott gól már nem irreális, sztem meg tökelétes, én nem találtam benne irreális dolgot és semmi hibát :p

vmvr
HBD GTheo!😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Pandev játékgoának feléért kaptam 12millio eurót a Milan-tól, plusz még eladtam Behramit a Poolnak ugyanennyiért, meg kértem még 10millát a vezetõségtõl 😉

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

szanics
Na röviden összefoglalva a tapasztalatokat: a játék persze marha jó lesz, mint minden FM.
De van még benne jó pár idegesítõ dolog, például a meccsenként legalább 1-2 meg nem adott gól azért irreális, az átigazoláson szerintem finomítani kéne, mert azért középcsapatok elengednek 7-8 millió euróért jó játékosokat, stb.
De várom már a teljes verziót, amiben talán ezek javítva lesznek!

FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!

ha "rámész" az edzésfajtára az egérrel, akkor megjelenik, hogy mit is fejleszt

DaMarcus
passz: támadás
keresztlabda: rögzített helyzetek
de nem biztos