121242
Football Manager
  • DONGUBA
    masodik meccs

• Utley
    Leeds-el nagyon meleg sorsolás után(Luton,Nott.Forest, idegenbe) végre +1 pontba vagyok forduló után anyagilag viszont meglepően jók vagyunk..
  • DaMarcus
    azt nem tudtam h magyar honba tolod :) azt hittem angliába :P
  • Itsuki
    köszi a tanácsot,mindenképp kiprobálom még ugyse vagyok kiesö:D
    FC Ajkával:)
    majd meglátjuk,mi lesz...
  • DONGUBA
    kosz
  • DONGUBA
    Beszarok milan leigazolta etoot 51 milioert barcelona joe colet 31 ert....honnan a penz?
  • siederhird
    Hy és grat all!
    Tetszik az új FM már csak egy jó taktikát kéne kitalálnom a DVTK-nak, meg venni egy jobb hátvédet.
  • DaMarcus
    próbálj ki egy rombuszt, úgy h a szélső védők eggyel fel vannak nyilazva, és a középhátvédek seprűnek vissza vannak nyilazva, kevés kreatív szabadsággal, egy naon picit több a középtől letámadással és lassú rövid passzos játékkal :)
    am kivel v?
    ha nem válik be én kérek elnézést :S
  • Fabio Capello
    grat
  • Itsuki
    gratu:)bár Wayne oda... én az első meccsemen 5-1re kaptam ki...
  • DONGUBA
    elso meccsem

• Itsuki
    hát nem tudom eldönteni milyen taktikám legyen... és már sorozatba a 4. vereségemet könyvelhettem el.:D
  • DaMarcus
    hát én tavaly kieső jelölt voltam a wigannal és bátor támadó focit játszottam
    de idén nem tom h mien taktik a jó :)
    am sry h ennyit írok csak szeretnék kinek tudok segíteni :)
  • DONGUBA
    A szokasos taktikammal....en nem csapathoz igazitom a taktikat hanem a csapat tanulja be a taktikamat es akkor minden rendben lesz:)
  • DaMarcus
    de eljön csak nem játszhat és ott van mellette a kis ikon h mv. miatt nem játszhat
  • Itsuki
    ha 1 bajnokságba neked lenne a leggyengébb csapatod és a cél a bentmaradás lenne mire jáccanátok? védekezés,kontrajáték vagy bátor támadó futball?
  • Fabio Capello
    hajrá, sok sikert!
  • shalalala

Kezdtem 2007-hez hasonlóan OXFORDDAL Cél a BL:D
  • DONGUBA
    Ezt nem ertem.....hiaba van mvk-s csapatod attol meg aki nem kap hozzad munkavallalasit az nem jon el.
  • DONGUBA
    Manutd
  • Itsuki
    Szevasztok. Don Guba! meik csapattal tolod?
  • Itsuki
    fmhungaryrol a 2007es magyarositás.
  • DaMarcus
    nem annyira, ha szerzek mv.s fiók csapatot akkor nem, aztán ha itt van ajánlgatom neki addig az új szerződést ameddig nem kap mv.it :P
  • DONGUBA
    kicsit nehez lesz brazilokat vinni oda nem?
  • kretyás
    na asszem megvan a titok nyitja... megvettem Lugano-t a védelembe Faye mellé a NUFC-ba, és annyit kell csinni h a két középső védővel embert fogni és tight-osan :| :D

azóta a Boltont 4-0ra vertem idegenben, Anelka 31meccs/29gól, ezen a meccsen sansza nem volt :}
  • DaMarcus
    man city :)
  • turpert
    Hy magyarítást honnan lehet leszedni? amúgy grat minden managernek jók vagytok !
  • DONGUBA
    te hol jatszol?
  • DaMarcus
    vmi olyasmi :) a paraná u20-ba megtalálod :)
  • DONGUBA
    kicsoda??guilano?
  • DaMarcus
    jah és kerlon, és leyrielton végleges leigazolását is tervezem de ink elhoztam őket kölcsönbe h ne vigyék el előlem őket :)
    persze van még pár tervezett igazolás leginkább braziliából (renato augusto, sergio mota [télen] és társaik :))
    találtam egy jó 17 éves brazilt még a 2007-ben és még most jobb mint tavaly volt, a paranában játszik, vmi guilano v mi :)
  • DaMarcus
    alig várom h bojinov felépüljön :)
  • Fabio Capello
    Az első meccsem a full verzióval: A választott csapatom a Rennes lett, az elvárás európai kvalifikáció :)

• DaMarcus
    mondtam h lehet scout nélkül is :)
    én meg ahogy igértem, a manchester cityvel kezdtem, eddig jött priskin és dalla valle, és még fodor péter a tiszaújváros ból :D mivel túv. mellett lakok nem hagyhattam ki ráadásul értékei alapján egy nb1s csapatba az elején el is megy, nálam barimeccsen eddig jól nyomta, vmint még kölcsönbe jöhet kerlon+leyrielton mér csak munkav. eng. kell és a sao paulo-ból thiago :)
    még pato kölcsönvételén fáradozok vmint csatár kell még, irányító és középhátvéd+ kapus de ha jön thiago meg kerlon akkor csak középhátvéd meg kapus kell
  • Fabio Capello
    nagyon nagy takarítás... :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Hol a házigazda? takarítás need
  • SOCCER
    Rendben, akkor bárki aki tud segíteni vagy valami annak várom válaszát az off topicba. előre is köszönettel
  • Fabio Capello
    szerintem ez eléggé offtopikos téma....
  • Solt
    húúúúúúha!! hogy mivan? :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Nem neked szólt vaze