Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ST ST
AML AMR
MC(fel v. le)
WBL WBR
DC DC
SW
GK
WB-k felnyilazva termeszetesen neha AMC az egyik Strikerem vedekezesbol ellentamadasra epitve
Born to win
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Azonban vegigszenvedtem Atalantaval 2evet elso evbe 18. helyre vartak durvan tulteljesitettem a 17.helyel majd a 2.evbe csapatfrissiteskent hoztam egy par oregmotorost, Serginho, Cruz(kolcsonbe), Recoba, Joao Pinto es egy ket fiatalabbat Jamie Valdes, Luiz Jimenez igy sikerult felkusztunk a 8. helyre(media es a vezetoseg 20.helyre vart). Zampagna hozta a 18golos atlagat mindket evben nehez lesz megtalalni az utodjat , Paraguay-bol(honnan mashonnan mint DelAmerikabol😛) hoztam egy a csapt scoutja szerint jovo csillagat ebben az idenyben meg nem sokat jatszott remelem 3. idenyben mar BL kvalifikalo helyezes a cel.

Born to win
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kül megvan az elsõ vereségünk a bajnokságban, a Siklós rúgott nekünk egy négyest... De nem voltak jobbak, csak kihasználták hogy nincs balhátvédünk, 1-0nál 2 ziccert hibáztunk, 2-0 után összeestünk... Bíró majdnem kiállított, utsó emberként bedaráltam a csatárt meg még pofáztam utána...😄
baranyafoci.hu -> bajnokságok -> Megyei Serdülõ
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
www.smart-bus.hu
(Gól: Matusiak, erõsen tartalékos középpálya)
27-8-2008 Rayo Vallecano - Barcelona 0-4
(Czvitkovits - Arce helyett beugrott - bizonyított: az 55. percben 0-2nél kiállítatta magát.. 10 emberrel feljutó csapatként még nem bírok a Barcával)
07-9-2008 Numancia - Rayo Vallecano 0-0
(a kapusuk lett a meccs embere, amúgy elõttem végeztek a másodosztályban tavaly - õk lettek a másodikak, én a harmadik)
14-9-2008 Rayo Vallecano - Alaves 3-2
(Gól: Janczyk(2),Matusiak, felépült a tengelyem a meccsre -Guardado-Filkor-Arce-, nyögvenyelõs gyõzelem - vezettek, fordítottam, egyenlítettek, végjátékban lõttem a gyõztes gólt -, Filkort lerúgták az 54. percben, úgyhogy még mindig nem tudom mire lesz képes...)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
Azt pedig hogy a középpályám mennyire lesz erõs, eldönti az elsõ 10-15 meccs (most épp Filkor, Guardado és Arce is sérüléssel kezdte a szezont, az elsõ 2 meccsen nem tudtak kezdeni).. tapasztalataim majd írom.
Üdv
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
www.smart-bus.hu
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Vélemények?
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
Nos én is kezembe vettem az új manager demóját, és egyenlõre azt kell mondjam, meg vagyok vele elégedve! Már várom hogy véglegesen kijöjjön a játék, és remélem akkorra már ismételten teljes aktivitással részt tudok venni a fórum életében (amennyiben a ZH idõszak ezt megengedi, és lesz stabil netelérésem)
Egyébként pedig gratulálok mindenkinek!
Persze ha kijön az új, rámozdulok én is ezerrel... 😊
és jó tudni h 10 nap és már a teljes is kijön :p
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
(+ rengeteg idegeskedést megspóroltam ezek szerint)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
De van még benne jó pár idegesítõ dolog, például a meccsenként legalább 1-2 meg nem adott gól azért irreális, az átigazoláson szerintem finomítani kéne, mert azért középcsapatok elengednek 7-8 millió euróért jó játékosokat, stb.
De várom már a teljes verziót, amiben talán ezek javítva lesznek!
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!