Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így állok második év felénél:

én is a Sopronnal tolom bennmaradás meglessz szerintem.
Abbahagytam a Lokival mer elsõ menedzserelésnek nehéz volt(legalábbis nekem)!
Elkezdtem a Sopronnal és az lesz a cél a vezetõségnél, hogy benn maradjak.
Kezdésnak játszottam 2 bari meccset és mindegyiket megnyertem.
Aztán Intertotó kupa 2.-dik forduló és 4 - 0-ra megvertem az Araz csapatát.
Tetszik itt a Sopronnál és remélem nem csak benn maradni sikerül.
Elkezdtem a Sopronnal és az lesz a cél a vezetõségnél, hogy benn maradjak.
Kezdésnak játszottam 2 bari meccset és mindegyiket megnyertem.
Aztán Intertotó kupa 2.-dik forduló és 4 - 0-ra megvertem az Araz csapatát.
Tetszik itt a Sopronnál és remélem nem csak benn maradni sikerül.
BÚÉK mindenkinek <#vigyor4>#vigyor4>
Sopron-Debrecen 6gólt lõttünk 1-et kaptunk és 4:3-ra nyertünk
Boldog újévet mindenkinek!!
akkor az összefoglaló
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2007\matches-be kell bemásolni, majd a fõmenüben a "mecs" menüpontból lehet inditani. Remélem müködik!
Boldog új évet kivánok mindenkinek!
C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2007\matches-be kell bemásolni, majd a fõmenüben a "mecs" menüpontból lehet inditani. Remélem müködik!
Boldog új évet kivánok mindenkinek!
Magyarország-Franciaország EB döntõ 3-2
2-0-ról forditva, kemény mecs volt! De EB gyõztesek vagyunk, remélem ennek hatására eladják végre az MTK fiataljait. Ha valakit érdekel felrakhatom az összefoglalót.
2-0-ról forditva, kemény mecs volt! De EB gyõztesek vagyunk, remélem ennek hatására eladják végre az MTK fiataljait. Ha valakit érdekel felrakhatom az összefoglalót.
Na volt idõm még egy meccset lejátszani.
Akkor játszok döntetlent amikor az elöttem lévõek kikapnak!
Akkor játszok döntetlent amikor az elöttem lévõek kikapnak!
BOLDOG UJ EVET NEKTEK!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Srácok pls segitsetek!
Honnan tudok lexedni faxa magyarositast és kiegészitöket?és honnan vannak ijen faxa magyar mezek és csapatcimerek????
Honnan tudok lexedni faxa magyarositast és kiegészitöket?és honnan vannak ijen faxa magyar mezek és csapatcimerek????
Szerintetek Micah Richards jól tudná pótolni Makelelét?
Tatabánya-Sopron és a tabella:

az igen grat!!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
54 veretlenül megvívott bajnoki mérkõzés a Lilák kispadján....Aztán kikapok a ZTE-tõl....de legalább felállítottam egy korszakos rekordot, a magyar ladarugásban...
BUÉK mindnekinek!!!<#vigyor1>#vigyor1><#wave>#wave>
BUÉK mindnekinek!!!<#vigyor1>#vigyor1><#wave>#wave>
bocs,de amikor még én írtam a hsz-t a tied nem volt meg,pedig nem írok lassan,de akkor a tied még nem volt ott.
ReaL MaDRid x siempre
na sikerült kiesni😄 3.osztályba természetesen feljutás lesz a cél, és meg kell erõsíteni a védelmet
ezt a zunigát honnan szalajtottátok ? ja és mi is az a letöltõhely a funsitének ? valami extra van benne azt tom 😄
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Ne add fel! Én a Nottinghammel vok, és az elsõ évben feljutottam.A második szozonban a másodosztályba középmezõy. Most meg tök szar vok. a védelmem 0, csak a csatáraim( Németh, Hrepka) tarják a lelket a csapatba."0 meccs után 14 döntetelen két gyõzelem 4 vereség. januárba eladom Dzsudzsákot jópénzért és veszek jó védõket.Sajnálom eladni de sajnos kényletelen vok.
I’m Forever Blowing Bubbles...