Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajnoki címet várnak a vezetõk ugyhogy tudják mire adták a pénzt
keretem a következõ szezonra:

Na ez már tetszik!
De azért már megint lesérült egy játékosom...
Ha otthon nyerek akkor kiverem a tavalyi gyõztest!
De azért már megint lesérült egy játékosom...
Ha otthon nyerek akkor kiverem a tavalyi gyõztest!
Grat managerek! <#taps>#taps>
A tökutolsó Parma nem tudott ellenállást kifejteni. Féltávnál jár a bajnokság és még nem sikerült nyerniük. A dolog szépséghibája, hogy meccs utá menteni akartam a játékot és természetesen ismét kilépett "Javíthatatlan hiba" üzenettel<#violent>#violent>
Az újrajátszott mecse 4-2-re nyertem.

A tökutolsó Parma nem tudott ellenállást kifejteni. Féltávnál jár a bajnokság és még nem sikerült nyerniük. A dolog szépséghibája, hogy meccs utá menteni akartam a játékot és természetesen ismét kilépett "Javíthatatlan hiba" üzenettel<#violent>#violent>
Az újrajátszott mecse 4-2-re nyertem.

Forza Milan!
ez a Sebastian Zuniga honnan jött ? mert kíváncsi lettem nagyon
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
így állok most

Köszi, csak már este volt oszt már nem volt kedvem vele kínlódni, de most már tudom.
Yo, Bitch!
Hali mindenkinek sé boldog új évet!
Nagy grat Soma,Darkon & AdaKiller!
Itt az idei keretem:

Nagy grat Soma,Darkon & AdaKiller!
Itt az idei keretem:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
jah 😊
Minden FM fannak BOLDOG ÚJ ÉVET!!!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
mi meg téged -.-
Hát inkább kölcsönbe mennek mert 21-22éves reménységek vannak uh lehet 2-3évig kölcsönbe utánna meg hazajönnek focizni ha már beértek
Born to win
azigen:S
igy akkor valoban rá vagy kényszeritve.
ki ne hagyd, fõnyeremény lesz meglátod.
igy akkor valoban rá vagy kényszeritve.
ki ne hagyd, fõnyeremény lesz meglátod.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Kénytelen vagyok a világ másik végébe is elmenni mert egy nagyrakás... a klub ifi akadémiája már fejlesztem 6éve most tartanak az avarage állapotnál uh. folymatosan hozol 17-18-19éveseket fõleg délamerikából bár most sok francia fiatal is jott
Born to win
porcmuzs
pénz dögivel, nemtul erõs csapat
darkon:
ha jönne minden pénzt megér
pénz dögivel, nemtul erõs csapat
darkon:
ha jönne minden pénzt megér
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Plusz most Fernando Torres ingyen(!) jonne át hozzánk de sokat ker 5.5m-t egy évre nemtudom leigazoljam e most gólkirály lett
Born to win
mondjatok már vmi jo pénzes középcsapatot, vagy esetleg szar csapatot, ami 1 rendes bajnokságban van? unom már a magyarokat, a newcastle-t és a fradit is már 😄 real tul erõs... vki mondjon már vmit! D: