Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem vegyél valami magas csatárt (olyat mint Sidibe) aki lefejeli Némethnek a labdát Sopronban bejön ez a taktik
jaja cask nemám megin kiesek^^ vettem fasza védõket, Tolnai ilyenek, csakjo lesz jovore, es halistennek nem vittek el Nemeth Krisztiant...
meglessz a feljutás
hát a bajnokság ugy néz ki elúszott😞 két meccs alatt kb.35 kapuralövés 1pontal...9pont a loki elõnye 8 forduló van vissza
Köszi hát volt egy két privátom(elnézést akiknek nem válaszoltam😊) szar helyen van ez a privát üzenet figyelmeztetõ😊 Bojan nálam még nem muzsikál tavaly MU-ba volt kölcsonben
Born to win
real madrid
privi!
privi!
mimi ? sajátom 😊 fél éve van nálam
88/176
itt van egykét tini akit sztárnak várok
aaron niguez(17) 103/189
carlos saez(16) 78/179
maximiliano moralez(19) 133/179
marcelo(18) 145/178
Gabriel Obertan(17) 118/178
didier digard(20) 131/177
Alejandro Gomez (18) 112/173
itt van egykét tini akit sztárnak várok
aaron niguez(17) 103/189
carlos saez(16) 78/179
maximiliano moralez(19) 133/179
marcelo(18) 145/178
Gabriel Obertan(17) 118/178
didier digard(20) 131/177
Alejandro Gomez (18) 112/173
Hopp kicsit kusza lett az eleje😊 Közbe játszom😛 Lényeg hogy nálam az utolsó fordulókba a gép nem nagyon szokott hibázni most azonban én sem hibáztam ugyhogy az utolsó 7 meccset hoztam ugy hogy a sevillának ugyanannyi pontja volt de mivel kivertem õket én voltam a favorit plusz még csinált is egy dontetlent uh. meglett a bajnoki arany
Born to win
o.O meglesz ma a 100k 1 büntipontért magma is telespammelem 😄
Szép eredmény nagyon bár szerintem arany már nem lesz ebbõl de ugye a remény hal meg utoljára😊 Most kedvet csináltál az olasz ligához nekem bár 7 év után csak nem hagyom itt a Villarealomat😊
Born to win
nekem NémethKrisztián 5 percet játszott a meccsen és 3-5 hónapra sérült meg(vádliszakadás)
nekem nagyon megy most 😛P
21 mecsc után 8 ponttal vezetek betis , 10el athletic után
46 gólt rúgtam 19et kaptam. Bojan-Niguez--Acanpaidé meg vadul 😄
21 mecsc után 8 ponttal vezetek betis , 10el athletic után
46 gólt rúgtam 19et kaptam. Bojan-Niguez--Acanpaidé meg vadul 😄
Csak 1 hétre, úgyhogy nincs gond
és ott van a 10 gólos Bazzani erre az esetre... 😛
és ott van a 10 gólos Bazzani erre az esetre... 😛
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Igen azt hittem ez nem létezik. GYakorlatban érdemesebb ku.olni mint tiltakozni eddig 100 eltiltásból 100 eltiltás és kb 20tiltakozás után 15x súlyosbítás.
Born to win
az éremnek 2 oldala van.
1; megnézik a felvételeket és csökkentik
2; megnézik és növelik.
Életbe is így van...
1; megnézik a felvételeket és csökkentik
2; megnézik és növelik.
Életbe is így van...
Divatcsapatok OLÉ!
ha megvan a 100 000.HSZ akkor automatice át a másik topikba?
Jajj bocsánat 5meccses eltiltást kapott most hogy tiltakoztam az eltiltás ellen (erre írnék egy patch-et mert nagyon idegesítõ minek lehet tiltakozni ha semmit se ér)
Born to win
Nem mert a barom lerúgott valakit elsõ meccsen (2meccses ban-->tiltakoztam fifa-nal ami ugye semmit sem ér) így maradt a bajonokcsapatom ami egy golt sem volt képes bepaszírozni
Born to win
Csoki mindenkinek!
Javában megy a második szezonom, jelenleg is harcban vagyok az aranyéremért, féltávnál még vezettem, de volt egy hullámvölgy, ami miatt visszaestem.
A csapatom legnagyobb erõssége Emiliano Bonazzoli, aki hosszú huza-vona után egy évvel meghosszabbította a szerzõdését, garantálva ezzel a gólokat a jövõ szempontjából. A csatár jelenleg második a góllövõlistán.
Két új középhátvédem, Karl Svensson és Gabriel Tamas egyaránt kitesz magáért, igaz a svédnek néha egy-egy gyengébb teljesítmény is becsúszik.
Az UEFA Kupában jelenleg a negyeddöntõben vagyok, ahol a francia St. Etienne lesz az ellenfelem. A csoportból nagy nehezen jutottam csak tovább, az utolsó fordulóban gyõztem le hazai pályán az FC Poli csapatát, ami azt jelentette, hogy a harmadik helyen végeztem. A kiesési körben elõször a Real Sociedad akadt az utamba, a hazai 0:0 után idegenben nyertem 2:1, majd az angol Charlton következett. Otthon kényelmesen nyertem 3:1-re, idegenben 2:1-re, így sima volt a továbbjutás.
Utolsó meccsem:
Javában megy a második szezonom, jelenleg is harcban vagyok az aranyéremért, féltávnál még vezettem, de volt egy hullámvölgy, ami miatt visszaestem.
A csapatom legnagyobb erõssége Emiliano Bonazzoli, aki hosszú huza-vona után egy évvel meghosszabbította a szerzõdését, garantálva ezzel a gólokat a jövõ szempontjából. A csatár jelenleg második a góllövõlistán.
Két új középhátvédem, Karl Svensson és Gabriel Tamas egyaránt kitesz magáért, igaz a svédnek néha egy-egy gyengébb teljesítmény is becsúszik.
Az UEFA Kupában jelenleg a negyeddöntõben vagyok, ahol a francia St. Etienne lesz az ellenfelem. A csoportból nagy nehezen jutottam csak tovább, az utolsó fordulóban gyõztem le hazai pályán az FC Poli csapatát, ami azt jelentette, hogy a harmadik helyen végeztem. A kiesési körben elõször a Real Sociedad akadt az utamba, a hazai 0:0 után idegenben nyertem 2:1, majd az angol Charlton következett. Otthon kényelmesen nyertem 3:1-re, idegenben 2:1-re, így sima volt a továbbjutás.
Utolsó meccsem:
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
grat!<#eljen>#eljen>bár a Milan a kedvencem
vedd ugy hogy ez volt a fõpróba és most jön az elõadás
Hát egy gólt sem sikerült otthon bepaszírozni uh. 5-0val buktam a szuperkupát. Nem valami jo omen ez elso meccsem az ujévben 0-5
Born to win
Yohh kezdtük a szezont 5-0-as vereseg a superkupa elso meccsen a barcatol hehehe ehhhh
Born to win
Thx!
Amugy honosítás ugy van hogy ha egy ideig játszik az adott országban megkapja az állampolgárságot és ha még nem hivták be a másik országbol akkor be lehet hívni ha mar egyetlenegyszer is behivtak az eredeti orszagbol akkor nem lehet honosítani.
Amugy honosítás ugy van hogy ha egy ideig játszik az adott országban megkapja az állampolgárságot és ha még nem hivták be a másik országbol akkor be lehet hívni ha mar egyetlenegyszer is behivtak az eredeti orszagbol akkor nem lehet honosítani.
Born to win
meg az bassza még a csõröm,h kb 3-4 alapember csak köddé vált,mert sérültek,és maguktól kikerültek a válogatottból,és jöttek helyette csirák.most ilyenkor mit tegyek?az a legbosszantóbb,h ezeket a csirákat nem is tudom kivágni a válogatottból,mert nem engedi a játék :\
ReaL MaDRid x siempre
amúgy igazad volt soma,a honosításos kérdésben.bár jó ötlet lenne,ha tényleg lehetne honosítani,viszont mostanában honosulnak itt a bosnyák meg román csávók,egyet már be is hívtam a válogatottba,egy 23 éves román kp-t,a nevét nem tudom fejbõl.
volt egy barimeccs az osztrákokkal,siralmas volt,többet birtokolták a labdát(51-49),meg kapuralövés 11-5 a javukra,a végét mondjuk meghajtottam,de csak 0-0 maradt...az a baj,h elõl nem tudnak összjátékot kialakítani,sok az eladott labda,meg elbambulnak...
vmit ajánlhatnátok,mert a köv.meccs már norvégok ellen lesz selejtezõ
volt egy barimeccs az osztrákokkal,siralmas volt,többet birtokolták a labdát(51-49),meg kapuralövés 11-5 a javukra,a végét mondjuk meghajtottam,de csak 0-0 maradt...az a baj,h elõl nem tudnak összjátékot kialakítani,sok az eladott labda,meg elbambulnak...
vmit ajánlhatnátok,mert a köv.meccs már norvégok ellen lesz selejtezõ
ReaL MaDRid x siempre
Buek! Nekem egy bajnoki cimet hozott az ujev meg egy ingyenFernandoTorrest😊) (most lett ev jatekosa,golkiraly Ligaban/BLben/europaba) Athletico mar nem izlett most mar sargatengeralatjaros mezben nyomja<#eljen>#eljen>
Born to win
errõl Soma tudna mesélni sokat.Nálam beválltak összesen 150000€ volt a két játékos.
ezt meg most kaptam😊
jó kis üzlet volt
jó kis üzlet volt