Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van vmi javított crack, azt tedd fel. Ne kérdezd meg honnan töltsd le, mert nem tudom, ott van lent a keresõ, keress rá, és akkor majd biztos megtalálod.
Ja és ez elméletileg a javított 7.0.1-es patch.
Sziasztok!
Ltöltöttem a játékot meg a patchot is (utóbbit fmhungaryról) és egy olyan bugot vettem észre,hogy ha játékost veszek,akkor azt a pénzt vonja le tõlem amit utána nálam ér a játékos....így sikerült a Leeds kezdõ 1,75 M euróját 700 ezer euró elköltésével nulláznom. Lehet,hogy a patch a hibás?
Amint lehet megnézem patch nélkül is,segítségeteket elõre is köszönöm.
Ltöltöttem a játékot meg a patchot is (utóbbit fmhungaryról) és egy olyan bugot vettem észre,hogy ha játékost veszek,akkor azt a pénzt vonja le tõlem amit utána nálam ér a játékos....így sikerült a Leeds kezdõ 1,75 M euróját 700 ezer euró elköltésével nulláznom. Lehet,hogy a patch a hibás?
Amint lehet megnézem patch nélkül is,segítségeteket elõre is köszönöm.
én még nem voltam olyan csapattal akinek 10.000 nél több pénze lett volna (kezdéskor 😛) 😄
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Sziasztok! Segítséget kérnék tõletek! Fontos lenne, de nagyon! 😄
Juventusszal vagyok, 2009 nyarán.
1. szezon:Serie B: 1. Kupa: 1. hely
2. szezon:Serie A: 8. Kupa: 1/8
3. szezon:Serie A: 7. Kupa: 1/4
4. szezon: most készülök rá, IT-kupából kiejtett vmi görög kiscsapat.
2. 3. szezonban volt UEFA-kupa szereplés, a másodikban negyeddöntõt játszottam. A 3. szezonban szórakoztam egy kicsit az átigazolási pénz miatt adott ultimátummal, majd véletlenül rámentettem, ezért akkor új játékos hozzáadásával kellett a csapatot visszavennem, de ezt csak a teljes kép miatt írom le.
A második szezonban rosszul kezdtünk, a harmadik szezon elejétõl meccset is alig tudok nyerni.
A keretem:
Kapusok: Buffon, Bonnefoi, Angeli (saját nevelés)
Védõk: Balzaretti, Barzagli, Chiellini, Kovac, Materazzi, Sinkiewicz, Tudor, O'Shea
Középpályások: Gasbarroni, Marchionni, Nedved, Palladino, De Ceglie, Paro, Tacchinardi, Pinzi, Deisler
Csatárok: Bojinov, Del Piero, Huntelaar, F. Inzaghi, Trezeguet, Claudio López
ez a felnõtt keretem.
Kérlek segítsetek: hogyan tudnék kialakítani egy tökéletes, vagy legalább jó taktikát, vagy esetleg megcsinálni a csapatot úgy hogy 2 taktikát is tudjon alkalmazni. Esetleg egy jó edzéstervet is szívesen fogadok. Nagy szükségem van rátok. Ja, és még 1 hónapom van a bajnokságig, tehát barátságos meccset tudok szervezni a próbálgatáshoz, viszont 4,5 millió euróm átigazolásra igen kevés.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Juventusszal vagyok, 2009 nyarán.
1. szezon:Serie B: 1. Kupa: 1. hely
2. szezon:Serie A: 8. Kupa: 1/8
3. szezon:Serie A: 7. Kupa: 1/4
4. szezon: most készülök rá, IT-kupából kiejtett vmi görög kiscsapat.
2. 3. szezonban volt UEFA-kupa szereplés, a másodikban negyeddöntõt játszottam. A 3. szezonban szórakoztam egy kicsit az átigazolási pénz miatt adott ultimátummal, majd véletlenül rámentettem, ezért akkor új játékos hozzáadásával kellett a csapatot visszavennem, de ezt csak a teljes kép miatt írom le.
A második szezonban rosszul kezdtünk, a harmadik szezon elejétõl meccset is alig tudok nyerni.
A keretem:
Kapusok: Buffon, Bonnefoi, Angeli (saját nevelés)
Védõk: Balzaretti, Barzagli, Chiellini, Kovac, Materazzi, Sinkiewicz, Tudor, O'Shea
Középpályások: Gasbarroni, Marchionni, Nedved, Palladino, De Ceglie, Paro, Tacchinardi, Pinzi, Deisler
Csatárok: Bojinov, Del Piero, Huntelaar, F. Inzaghi, Trezeguet, Claudio López
ez a felnõtt keretem.
Kérlek segítsetek: hogyan tudnék kialakítani egy tökéletes, vagy legalább jó taktikát, vagy esetleg megcsinálni a csapatot úgy hogy 2 taktikát is tudjon alkalmazni. Esetleg egy jó edzéstervet is szívesen fogadok. Nagy szükségem van rátok. Ja, és még 1 hónapom van a bajnokságig, tehát barátságos meccset tudok szervezni a próbálgatáshoz, viszont 4,5 millió euróm átigazolásra igen kevés.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
Hajrá Magyarország!
nincs valakinek valami fasza füves háttérképe 1024 be?
Vége az õszi szezonnak:
Sajnos a sok sérülés miatt kicsit megtorpantam, fõleg Rajczi, és Tököli góljai hiányoztak nagyon.
Sajnos a sok sérülés miatt kicsit megtorpantam, fõleg Rajczi, és Tököli góljai hiányoztak nagyon.
zaki raksz 1 képet a keretedrõl???
kiváncsi vok.
kiváncsi vok.
csakhogy érezzétek mi az az nb2
1:0ra nyertém tuzsér ellen. Molnár Ottó 55m-rõl felíveli csatárom nem fejel bele és behullik 55 m-rõl. Üres kapura felébombázzák. 80. percben kapok egy tizit , mondom végre vmi amit belõ erre a kaput se találta el
azért 10 gyõzelmem megvan zsinórban 😄
1:0ra nyertém tuzsér ellen. Molnár Ottó 55m-rõl felíveli csatárom nem fejel bele és behullik 55 m-rõl. Üres kapura felébombázzák. 80. percben kapok egy tizit , mondom végre vmi amit belõ erre a kaput se találta el
azért 10 gyõzelmem megvan zsinórban 😄

Hogy még izgibb legyen: Sowunmi is lepusztult 1 hónapra... :c Sitku is sérült még 3 hétig, ájlávdiszgém.
Helo midneki nagyábol csináltam egy csapatot nb2 be😄 csak van 2 bajom az egyik hogy áltigatom a járékosok értékét beálitom 15 re pl és nme azt irja kia gambe??? nem értem?😮 miért van ez help a másik meg hoyg elehtne hogy kiirja csapat nevét?😄
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
11 szezon után visszavonul a csapat lelke
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
11 szezon után visszavonul a csapat lelke
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Born to win
Nincs mit! Legközelebb kérdezz nyugodtan, mielõtt az egész játékot letörölnéd a gépedrõl... <#vigyor4>#vigyor4>
ZAKI!! Köszi szépen a segítséget!!!!!
Nagyon jó vagy, gratula
a skinedi is szép 😊
minden adott 😛
a skinedi is szép 😊
minden adott 😛
Na, ez kemény meccs volt. Lõttem kapufát, és a Loki az utolsó percben egyenlített, anyáztam is egy hatalmasat, de szerencsére a bíró visszafújt a gólt... :o
A cserecsapat belõtte magát a knockout round-ba de monjuk ebbõl a csoportbol még a C is továbbjutott volna.

Born to win
Sziasztok! Kéne egy kis segítség!!! Olyan problémám lenne, hogy játszottam a játékkal, leszedtem egy face+egy logo pack-ot, amit aztán be is raktam+még telepítettem a 7.0.1-es patch-et is. Na de aztán a fradival feljutottam, de amikor megnyitom az nb1-es tabellát, ahová ki lenne írva hogy címvédõ debrecen, oda csak számok vannak kiírva. Nem értem míért van ez. Megpróbálta újra telepíteni de nem segített semmit. Minden létezõ mappát letöröltem ami ezzel kapcsolatos, de hiába raktam újra, ugyanúgy a számok vannak. Elõtte nem csinálta ezt.
Segítségeteket elõre is köszi!!!!!!!!
Segítségeteket elõre is köszi!!!!!!!!
általába a te képeid 50%-át nekem félig hozza csak be :S
láttuk úgy is csak frissíteni kellett 😛
_A_DSAD_aSDAS_Da-d_DDDDDDDDDDDDDD
megvan a bajnokság is:

bazz tesóm lesérült 1 hónapra õ a csapat mindene
Kápolna de valamiért nemírja ki <#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
melyik a másik csapat? <#idiota>#idiota>