Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha már a wrexhammel megunom a dolgokat, akkor valószínû felmondok és keresek vmi conference csapatot amit megmenthetek 😊
aki vezet valamien csapatot a championshipen az nyomhatna egy képet a keretérõl.
sokat segítene...
kössz elõre is!
1. edzésen nem terhelik túl a játékosokat?
2. nem hard tackling van bekapcsolva?
nekem nincs ilyen problémám, normal tacklingot használok, a csatárok meg easy-re vannak rakva, néha-néha lesérül egy két játékosom, de csak pár napra esetleg max 3-4 hétre. a kezdetek óta nem volt olyan, hogy vki több hónapra lesérült volna. szóval érdekes...én amondó vagyok, hogy a hiba az önök készülékében van 😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
az elején a státusznál csak az van,h la liga csak?
ReaL MaDRid x siempre
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
érted,Casillas meg Ramos a Real Madrid B csapatában ASD_:AFSAGA:SDADa
de legalább úgy elsõosztályúak lennének -.-
ReaL MaDRid x siempre
nah mindegy de legalább nyomulni jó lenne vele de azt írja ki hogy castilla cannot be selected... ez miért van??
plymouth 1-1, 2-1 ide
west brom 6-1 ide
west ham 2-1 ide
cardiff 3-0 ide
fasza taktikám van nagycsapatok ellen, kérdés h a tottenham ellen mire megyek!😞
Hajrá mindenkinek aki játszik, különösen: Ars3nal, bödön ödön, mert én is hasonló cipõben járok.
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
egyként nyiregyi vagy v mmifaszom , komaág topikban láttalak néha
BUDA > miskolc.
az elsõ PD-s szezonban valahol korábban írtam, hogy 11. vagy 12. helyezettek lettünk.
én a wrexhammel a második premier div-es szezonomat nyomom, uefa kupában a csoportkörben, idegenben 4-0-ra vertük a mallorcát, otthon 4-0-ra a chievo-t, idegenben 5-0-ra a PAOK-ot, még a hertha van a csoportban, de már továbbjutottunk.
a bajnokságban egyelõre csak 8.-ak vagyunk, de 3-4 meccs lemaradásunk van, 5 gy, 5 d, 2 vereség, csak sok gólt kapunk. az elvárás egy safe mid table position ami nem lesz gond. közben nigériát is irányítom, megnyerték a vb-t 2010-ben, utána lelépett a kapitányuk, jelentkeztem és nekem ajánlották az állást. fasza játékosok vannak, de csak 1 jó kapusuk van, a többi 3-ból 1 17 éves még talán használható, de a 2 másik elérhetõ 16 éves az egy nagy nulla. brazilok elleni barátságos mérközésen 3-0-ra szoptunk, mert a 2 nulla kapusból az egyiket voltam kénytelen behívni és mind3 kapura tartó lövést beszívta. remélem tétmeccsen nem lesz sérült a jó kapus 😄
ReaL MaDRid x siempre
most megproszálok egy linuxot felgyürni aztán majd holnap letolom a görögök elleni uefát😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
vmvr:hatalmas grat! 😊
ReaL MaDRid x siempre
megvan a magyar bajnokság a zetével!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Meg úgy az egész efemet, korábban annyit nyomtam már, és szinte mindenhol mindent megnyertem, nem érzek elég motívációt már... 😞
ajax : számlámon van 63 M euro , kaptam 7et á.k.-nek
Heló szia remélem hogy vagy
valaki linkelni a lightning skin 2007et ? sortiról 5 kb/s-ról jön , goal-kickrõl el se indul :||
remélem hamarosan a depor ujra a bajnokesélyesek közé fog kerülni.nagyon szerettem õket az irruréta korszakban a gyönyörü focijuk miatt. donat volt az egyik kedvenc plejám náluk a maga 38 évével
most hogy nézem a meccset, lehet hogymajd a fradis mentésem után velük kezdek egy gammát.