Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkell mentened és nevet adni neki aztán belépsz a gaméba új játék és megkérdi melyik adatbázissal nyomjad és ott kiválasztod azt 😊
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Nem mondod? :o Játszható is. Nem akartam ilyen a top bajnokságokat bejelölni, úgysem tudok a büdös életbe onnan leigazolni 1 játékost sem.
helo midenki azt szeretném kérdezni kicsit offolva😊))
Hogy megcsináltam magam az editorban de azt hogy mensem el?😄 vagy cska simán save a file menüben és elmenti azt is vagy kel vaalmit csinálni??😊
a másik kérdése hogy mikor elemtem ezt akor alabol felül irja az adat bázisomat vagy enkm kel bejelölni hogy mostantol azt használja?😊) Légyzsi segitsetek töbet nem offolok😊 amugy grat midenkinek😊
Hogy megcsináltam magam az editorban de azt hogy mensem el?😄 vagy cska simán save a file menüben és elmenti azt is vagy kel vaalmit csinálni??😊
a másik kérdése hogy mikor elemtem ezt akor alabol felül irja az adat bázisomat vagy enkm kel bejelölni hogy mostantol azt használja?😊) Légyzsi segitsetek töbet nem offolok😊 amugy grat midenkinek😊
ÖÖÖ... Tudtok vmi magyar szuperpakkot? Nincs logóm, meg játékosok arcképei is elég hiányos... <#pardon1>#pardon1>
grat!
ha view onlyra van beállítva akkor nem ér semmit az egész
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
kupa megvan:
Ezek a bajnokságok vannak bejelölve+min database:
Dél-Amerikában alig van 1-2 játékos, Guarín, Machacon, S. Hernandez, Cárdenas, meg ilyenek sehol. Pedig FM 2006-ba ilyeneket igazoltam a Fradiba.
Dél-Amerikában alig van 1-2 játékos, Guarín, Machacon, S. Hernandez, Cárdenas, meg ilyenek sehol. Pedig FM 2006-ba ilyeneket igazoltam a Fradiba.
te meg vagy zakkanva 😄 <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Jó reggelt, grat mindnekinek!
Keret:
Õ (is) nagy fogás volt:
Pénzügyek:
Lipcsei egy állat, csak qrva sokat sérült, de amikor játszott, akkor 20 bajnokin 12(!) gól! Tököli meg tavaly rúgott összesen 9-et, idén már 3 bajnokin 7 gólnák jár. Laczkót elvitte a Sparta Praha 925k-ért, Dámosy egybõl elfogadta az ajánlatot, jól is tette.
Keret:
Õ (is) nagy fogás volt:
Pénzügyek:
Lipcsei egy állat, csak qrva sokat sérült, de amikor játszott, akkor 20 bajnokin 12(!) gól! Tököli meg tavaly rúgott összesen 9-et, idén már 3 bajnokin 7 gólnák jár. Laczkót elvitte a Sparta Praha 925k-ért, Dámosy egybõl elfogadta az ajánlatot, jól is tette.
17meccse veretlen a csapat bajnokságban 4fordulóval a vége elõtt 1 pont a hátrány a ZTE-vel szemben és a kupában is döntõs vagyok
Na elsõ gólom Kápolnába aki nemtudná:
én vok: Lipkovics Norbert 15 éves védõ
osztálytársam: Szilágyi Dániel Nagyi és Bulyáki Bence szintén 15
csapattársam: Erberling Balázs 18 éves védõ
Tesóm aki régen a Szegedi nagycsapat kapusa: Lipkovics Gábor 26 éves
én vok: Lipkovics Norbert 15 éves védõ
osztálytársam: Szilágyi Dániel Nagyi és Bulyáki Bence szintén 15
csapattársam: Erberling Balázs 18 éves védõ
Tesóm aki régen a Szegedi nagycsapat kapusa: Lipkovics Gábor 26 éves
magam részérõlmég nem játszottam oroszban.
OFF
az egyik pécsi nevelés,a másik szegedi.az tény,hogy mindketten játszottak,illetve Laczkó még mindig játszik a Fradiban,de egyikük sem Fradi nevelés
ON
azon gondolkodom,hogy kivel kezdjek.orosz bajnokságot próbált már vki??lehet,hogy oda megyek
az egyik pécsi nevelés,a másik szegedi.az tény,hogy mindketten játszottak,illetve Laczkó még mindig játszik a Fradiban,de egyikük sem Fradi nevelés
ON
azon gondolkodom,hogy kivel kezdjek.orosz bajnokságot próbált már vki??lehet,hogy oda megyek
ja.csak jó lenne már ha jobb játékosok is jönnének mert nemfogom tudni elkölteni
sziasztok grat mindenkinek!
aláirtam egy négy éves szerzõdést a sopronnal miszerint 14millóeurót kapok átigazolásra.
aláirtam egy négy éves szerzõdést a sopronnal miszerint 14millóeurót kapok átigazolásra.
na jó reggelt és grat all folytatom a Kápolnás mentésem 😄
<#eljen>#eljen>Amikor a 06-ban a wolves-al voltam összehoztam ott egy öregfiuk vallógatottat német-angol 40év felettiekbõl egész jól muzsikáltak PLbe föl is jutottunk.
Itt a leendõ Buffon-om

Itt a leendõ Buffon-om

Born to win
Na eddig bírtam fm nélkül, gratulálok mindenkinek. A francia idegenlégió megerõsödött egy újabb 18éves csodakapussal amit kivásároltam a Barcatól 500K Euroért a dolog érdekessége hogy a másik kapusomat is ugyanígy vettem szintén francia 19évesen már a nagy Francia csapat alapkapusa volt.

Born to win
Köszi a gratulációkat, nektek is grat. Most van több mint 700k a kasszában, lenyomok vagy 10 bari meccset, abból bejön majd legalább 1-2 misi, aztán majd lesz mibõl igazolni, mert elég harmatos ez a keret az NB1-hez... 😊
zsiros natyon😊)
most van téliszünet, megyek egy turára a görögökhöz ha sikerül, és utána jöhet a pana uefában😊
most van téliszünet, megyek egy turára a görögökhöz ha sikerül, és utána jöhet a pana uefában😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
fasza.
akkor erõsiteni
paksban van egy jo kapus, földes, meg guillermo sara is egy jo kapus, és mindkettõ elvileg igazolható
akkor erõsiteni
paksban van egy jo kapus, földes, meg guillermo sara is egy jo kapus, és mindkettõ elvileg igazolható
azigen:S
nem kevés az a gol ami kaptál valoban
kapusposzt erõs és csak a védelem gyenge?
nem kevés az a gol ami kaptál valoban
kapusposzt erõs és csak a védelem gyenge?
már megint rájátszás:c
jövõre megerõsítem védelmet mint az állat, ha csatárok nem kenik ilyen jól akár ki is eshettem volna...
jövõre megerõsítem védelmet mint az állat, ha csatárok nem kenik ilyen jól akár ki is eshettem volna...