121242
Football Manager
  • miki36
    grat!:)
    Charltonnak ez hogy jött össze?
  • derley
    na kb féltávnál így állok..a ligakupában(elődöntő) és az FA kupában is állok még, csakugy mint a BL-ben ahol a Monaco az ellenfelem a legjobb 16közt...bajnokság meg:
  • Hegeace
    köszönjük szépen az értékes és építő jellegű kommentjeidet, meg azt is h megtiszteltél minket eddigi jelenléteddel és figyelmeddel.

U.i. : az y-onjaid rendszeresen legalább egy karakterrel előrébb kerülnek helyükhöz képest, ha ezen javítanál már jobbban olvasható lenne az írásod. htx
  • drucker
    Én pl nem tudtam kivenni, hogy miről van szó! XD
  • hunbasser
    sztem senki nem ismeri ezt a gamet,de google az általában elég jó haver szokott lenni :P
  • SeLFisCH
    15 hiba 2.5 sor :DDDDDDDDDD
    bocs de odafigyelhetnél

#104710 , #104719: Szerintem azért nem írnak , mert nem ismerik
  • lucifer007
    jaj jo vagytok már szar angol bilem van 2 nme épne a nyelvtanomrol vok hires!!!de jo dolgotok van hoyg csak kötekendi tudtok amugy!!!csira gecik normálsian örömel jövöka forumba amugy de még 1 kérdésemre se válaszoltak de más kérdez már mert ö gyakraban ir ide már akor juj egyböl regéket kap hát köszöm!!!!Enyit eröl azért tart ot a forum ahol tart!!!Na elnézést az ofért soma !!Na császtok!
  • derley
    bazz:Dh most szépen írtál?:S:Dakkor grat!:D
  • SeLFisCH
    szerintem egyszerűen parkinzónkoros. Amikor ír, leütne egy billentyűt,de remeg és még 2 besikerül
  • gilgames00
    dixlesiás vagy vazzeg?hihetetlen!!!
  • lucifer007
    csá arsenal én is alavalal tolom most:)))) kcsit csoringa csapat de 5 csilagos edzsét fulra megcsináltam:))ráérek még feljutni meg ienek:)erösirtek hü alapokra
  • lucifer007
    amugy ez enm off:) nyugdtan elhet irni elvégre gamel kapcs.
  • lucifer007
    na szal sorry csak sietem:))

Szal sigameses azis hogy World wide soccer és a legujaba 2007es
    Tudni ilik rola yolan mint az fm 2007 de enm sok infot találtam aniyt mdonak hoyg tele van packelve meg mdien nagyobb adatbázis és mi egymás van bene jah meg azt modják hogy vanak bene már oylanok ahoyga cadémia 10 éves kisrácok is agamben meg ienek !!!de ezek ckas mdoják a dmeo fent van a sigamsen és angyon dicsérik de nme tom hitelesek e ezeka dolgok és hogy mijen ez !!Azért valaki please ha ezt elmodnaá vagy érti a sigamesen lévö leirást megksözöném elöre is mert igy akor isten király lene eza game!!!!! na most szépen irtam:P csáo
  • Pisti1026
    OFF-topicba meséld el!
  • zaki
    Ha legközelebb jössz, hozz egy leírást is a kódrendszeredről, köszi.
  • miki36
    hülye vagyok...:D
    nem lettem világbajnok...(nagy siettségemben már arra sem figyelek mit írok:D)Nigéria megvert 2-1-re a döntőbe:D
  • miki36
    elég hosszú történet...
    majd ha lesz időm leírom
    Fm-be Bordeaux-val toltam 4 évet, 4. évben világbajnok lettem Franciákkal, de majd hosszabban...
    most kezdek majd egy újat
  • Pisti1026
    Hy Miki, de rég láttunk már!! Hol jártál?? FM?
  • miki36
    hy és grat all!
    emléxetek még rám?:D
  • olympus
    lécci érthetőbben:D
  • derley
    már megint sikerült szépen írnod:Damugy nem tudom mire gondolsz
  • lucifer007
    helo enm ofolok mert szal

Fm 2007= world wide soccer 2007 egy fajta nagy kiegsétös game sok pacel meg inekek!!valaki léci mer tén nem talátam oskat rola hoyg avaljoában mi is ez meg isnek és mia véleméyne elöre is köszön garat maugy mdienkinek:)))cséo
  • Ars3nal
    grat mindenkinek, zsírul kenitek:D

kezdtem francia 3.osztályba Lavallal talan ezt nem unom meg:DDDDDD

• dalackraul
    http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/szezonvege1171988055.jpg

Üdv all Véget ért az első szezonom a Békéscsabával célom 3 éven belül feljutni az nb1-be
  • Maldini 92
    hy all!
    itt a bajnokság végeredménye:

• derley
    bajnokságban meg eddig volt 6meccsem, azon 2győzelem és 4döntetlen:S
  • derley
    na nekem meg itt egy kép a keretről...ideén vagy jövőre Bl-t akarok nyerni!eddig a bl-ben 3meccs után 1.vagyok a csoportban..
  • derley
    na hyall!grat mindenkinek!
    soma, a barcat legyőzöd!!!és irány az uefa!
  • soma22
    egy kurva kapushiba miatt kaptunk ki.ezzel el is ment a bl, és asszem az uefa is, 4. vagyok a csoportban...barcát kellene verni
  • gilgames00
    napot mindenkinek!
  • soma22
    igen az:)
    ezeken nem vagyok, na tolom tovább fmet, tovább kellene jutni bl csoportbol(nehéz lesz, nagyon)
  • zaki
    Gyógyulást.

Most azt sem nagyon szoktam... Bwin, bet365, stb... HentesBill néven vagyok... :D De ez már off... :)
  • soma22
    kb 2 hétig én is igy éreztem, de aztán elkapott a hév megint, nomeg itthon unom magam, mert beteg vagyok

pokerezni hol szoktál?
  • zaki
    Grat mindenkinek, jók vagytok! Nekem mostanában nincs kedvem játszani, és nem is nagyon hiányzik a game... :o
  • soma22
    nekem sajna az ellenzék heves tiltakozása miatt nem engedik...
  • gilgames00
    nem akarják már bőviteni a stadiont?amint látom állandó telt ház van...
  • soma22
    ugyan a magyar bajnokságbol nem szoktam betenni képet, de ez a meccs kimondottan jó volt, azután hogy félidőben rendesen lebasztam a fiukat.:

és jöjjenek az eddig lejátszott bl csoportmeccseim, ezeket eddig nem tudtam felrakni:

ezeken kivül volt még a dinamo kiyev ellen is egy x.arrolvalami miatt nem készült kép
  • soma22
    akkor fasznak kell neked szélső?
  • Beckham galaxy
    akkor elmondom miylen gyenge játékosaim vanna CSAK bal oldalra:D:D
    Kewel , luis garcia , zenden, fabio aurélio:D
    Most így kapásból:D:D
  • soma22
    jótól kérdezed vazze, én simán játszatnám őket, ugy fejlődnek alegjobban
    egyébként azokat a lényegtelenebb meccseken játszatnám.dzsudzsák pedig támadó bal szélőközéppályás, nem védő.