Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utálom magam ezért......
Azért csináltam mer mindenki olyan jó én viszont nagy kaki voltam.
Fel akartam hozni egy tehetséget és ez lett.
Sajnálom.
Igazad volt Fyrex.
Üdv.
Tényleg van egy Ronaldinho a Joinville-ben, csak õ már 22 éves, sztem õt tuningolh6ta fel a barátunk. De engem nem érdekel. Folytatom a Villával. Tartalékokkal 5-0-ra vertem idegenben FA kpa meccsen a Wolves-t, utána meg 3-1-re itthon a West Hamet. Eladtam 7 millió fontért Luke Moore-t. Tudom, hogy marha nagy pléja lesz belõle, de most jól állok csatárügyben, ráadásul most leigazoltam ingyen Salast is. Akarok venni egy jobbszélsõt, Gera lett volna az 1. számú jelölt, de õt elviszi ingyen a Celtic a nyáron, én meg nem tudtam leigazolni... OMG
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

I’m Forever Blowing Bubbles...
Nekem 2 playert is engedett már.
Mindegy látom nem hisztek nekem.
Mindegy...
Mindenkinek meglehet a saját véleménye.
Viszlát.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
plz képet a játékos historyjáról meg egy genie scout képet
ha ilyen brutál h nem volt válogatott ?
loading Barca
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
ami az átigazolásokat illeti, inkább csak kölcsönbe jöttek játékosok, mind az Arsenalból(fiókcsapatuk vagyok) egy bosnyák játékost igazoltam még
majd rakok képet, amint beindul jobban a bajnokság, a kövi meccsek nehezek lesznek, a most kiesett fulham, és a sheffield united ellen játszunk. meglátjuk mi lesz
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Avanti Crociati!
Aztán én nagyon nem vagyok ehhez szakértõ és régebben is ha nem emlékeznél vissza még azt is kérdeztem, hogy lehet folytatni a gammát.
Ez az elsõ focis gammám szóval nem nagyon tudom mi, hogy van.
Elhiszem, hogy feltûnõ meg minden, de ez akkor sem az.
Nem tudtam mi az az editor, de nem is izgatott szerintem a játék akkor a legjobb, ha nem változtatunk rajta ezért nem használok külsõ progikat!
1; ilyen játékos nem létezhet, már maga a dátum árulkodó
2; ilyen hülye manager sem mint te, hogy ennyire profi felfedezettje van, de editorrol még nem hallott
ennyit errõl, ez az én véleményem..
Avanti Crociati!
Ha tudom, hogy meggyanúsitotok akkor be se raktam volna a képet.
pff
Avanti Crociati!
Szóval én ilyen külsõ progikat nem használok a gammához csak az FM Genie Scout-ot, ott találtam a gyereket!
De se baj, remélem csak véletlen volt!
Nem tudom mit értesz ez alatt, de én így vettem!
Szerintem azért fejlõdött így mer még csak 17 vagy 18 éves most nem tom.