121242
Football Manager
  • Maldini 92
    minden várakozást felül múltak a fiúk az őszi produkciójukkal:

• hunbasser
    mint ahogy viktroo mondta,egy szezont le lehet nyomni egy fél nap alatt is,1 ligával,kis adatbázissal lehet darálni,de aki 2016-ban jár,az már több hónapja nyomja
  • viktroo
    háát ez változó, sokmindentől függ...Ha ott ülsz és van kedved meg időd akkor 1nap alatt is, ha csak napi 1-2órát játszol akkor egy hétig is eltart.
  • meg10tito
    szisztok! Vki megtudja mondani h kik a játékban a legjobb edzők??
  • Coco
    Sziasztok!Csak azt szeretném kérdezni, hogy egy szezont mennyi idő alatt játszotok le kb.?Mert nekem elég lassan megy.Látom itt már van aki 2016-ban jár...
  • Solt
    Na akkor megyek és ráborítom a Dámosy-ra az asztalt!
  • soma22
    arsenalnak lettem, de itt a 2007ben nekem vannak fiokcsapataim:)))
    jo az ha van ilyened,érdemes a scoutjaidat az ificsapatra rászabaditani, és minélfiatalabban elhozni 1-2 normális pleját.anno igy szereztem meg parisiot.
  • soma22
    ez a klubtol függ. eleinte csak a kontinens határain belül engedik elküldeni a megfigyelőidet, majd hosszu sikeres évek után küldhetsz bárhová magyarhonból.
  • Solt
    Sajna nem, pedig igazoltam Dél Amerika-i megfigyelőt is! :(
  • Squizzi
    Ezeket a dolgokat nem tudom megérteni :) , 99,9 % hogy tudja hogy nem fogadom el de azárt bizik benne hogy odamegyek egy 2.osztályu csapathoz miközben ott van a magyar válogatott...
    És akkor ...
  • hunbasser
    EZAZ!!!!

5 csatáromból 4 sérült -.- és annak az egyetlen épnek is 6-6-6-6-7 formája volt :\

Collins Johnról van szó,bár már lőtt 2 gólt (nem sokszor volt kezdő még)
  • hunbasser
    megfigyelőket sztem lehet küldeni,csak Brazíliából 18 éven aluliakat nem tudsz igazolni,nem tudom,h más országoknál van-e ilyen megkötés
  • Solt
    Az ember mindig tanul valamit! :) Köszi! És az mitől függ, hogy mikor küldhetek megfigyelőket Dél Amerikába?
  • Squizzi
    Üdvözletem !!! Hát az EB-n 4.ek lettünk 0 ponttal , de a spanyolok ellen 8 kaput eltaláló lövésünk is volt :( . Aztán nem sikerült kijutni a VB-re . De a spanyolokat otthon megvertük 1-0 , idegen 2-2 , csak hát az irek mindenhol megvertek bennünk :( .
    De az EB-re nyagyon könnyü csoportot kaptam hála istennek , a cél mindenképpen az első helyen való továbbjutás !!
  • Gabe zero
    Valaki dobna egy 7.0.2es exe fájlt?
  • hunbasser
    szia
  • DONGUBA
    ahoj sziasztok
  • Maldini 92
    Grat mindenkinek!
    jól kezdtem a Serie A-t:

• hunbasser
    mert Brazíliából nem lehet 18 év alatti játékost igazolni,ez a valóságban is így van azt hiszem.nem csak a Fradi nem igazolhat,hanem senki sem :)
  • hunbasser
    amióta McBride sérült,azóta elég impontens a támadósorom.
    még féltávnál sem állok és 10.vagyok jelenleg,-5-ös gólkülönbséggel :\

nagyon össze kell magamat szedni,lehet,h bepróbálkozok vmi nagyon támadó taktikkal
  • Solt
    Sziasztok! 2010-ben a Fradival szerettem volna igazolni egy Brazil U18-as kis csókát, erre ki írja, hogy: A Ferencváros nem igazolhat Brazil U18-as játékosokat! De miért nem???? Előre is köszi...
  • Gabe zero
    Segítsetek pls!
  • hunbasser
    :oooooo nem gyenge csoport,és grat!
  • Csesza
    FM Genie Scout 2007

ez egy külön program
  • Gabe zero
    Neked miért iylen? Mit töltöttél le hozzá, hogy mutatja a Hidden Ats-okat meg a többit?
  • Gabe zero
    Volna egy gondom:
    LEtöltöttem a gamehez a magyarosítást, és a patchet. A magyarosítás működik, de a patch nem. Ugye editorban ügyködtem egy kcisit, és ilyenkor egy új néven kell elmenteni. Elmentem meg minden, indítom a játékot, de csak az alap,(version 7.0) jön be. Nem tudom beállítani a 7.2őt sem pedig az általam csináltat. Mi a hiba? SEgítsetek pls! Pontos lenne.
  • andrijcar
    Ok ezt beszoptam

Megkövetem az illetőt és elnézést kérek. Első ránézésre nem figyeltem eléggé. Sorry
  • Csesza
    :Dddddddddd (énmonnyukmégnemláttam)
  • Fyrex
    szép gyerek vagy :P
  • Csesza
  • GTheo
    Show Potential Attributes kivan pipálva azért van minden maxon szerintem mert a többinél kivan pipálva csak az elsőt nekem nem hozza be...
  • andrijcar
    Á nem csít

16 évesen 192-es current ability
  • viktroo
    Soma! Te anno a Fradival nem lettél valamelyik európai élklubb fiókcsapata?? Váratlaul ért, hogy a Lyon fiókcsapata lettem, aminek nem feltétlen örülök...
  • Csesza
    :OOOOOO ez a csoport, ehhhh :)
  • Squizzi
    Üdvözletem mindenkinek !! Félév után ujra elkezdtem játszani ezzel a játékkal . Első választásomként Magyarországot válaszottam , nagy küzdelemben , de kijutottunk az EB-re , a meccseink : HUN - NOR 3-1,0-2 , HUN - MOL 1-1,2-1 , HUN - TUR 2-2,1-3 , HUN - GRE 1-2 , 3-0 , HUN - MAL 3-1,8-0 , HUN - BOS 1-0 , 4-0 . Az EB-n a lehető legrosszabb csoportot kaptam
  • viktroo
    Sziasztok! Átfutottam az előző pár nap fórumát...találtam valami érdekeset, had idézzek: "Mert magyarokkal Magyar ligát nyerni nem feladat.." Hát néha elcsodálkozom, hogy egyeseknek ilyen könnyű ez a játék. Én is az MTK-val tolom első évemben csupán 4. lettem, a kupadöntőben meg kikaptam UTE-től, nemtudom, akkor ezekszerint az lenne az ideális ha bajnok és kupagyőztes vagyok, a következő szezonomban BL-negyeddöntőig megyek??
  • siederhird
    Reggelt all!
    Gratulálni szeretnék moonak, somának és maldininek.
  • Talentplayer
    hi all!!!
    Grat mindeenkinek, de főként moon-nak és somának. Le a kalappal elöttetek.
    Nah rég jeletkeztem már lassan befejezem a II. szezont is a WBA-val, nagy harc folyik a bajnoki címért. Az Arsenal, az Everton és a Newcastle akarja előlem elhódítani a címet. A keretre büszke lehetek, régebben már beraktam a képet, de a mostani már egy kicsit gyengébb. Muszály volt elengednem néhány játékost. Többek között Cicerót a legjobb csatáromat, Luizaot a védem tengelyéből és nem utolsó sorban Manuel Fernandest az irányítót (mind a Barcába ment el). Sikerült azért az erősítés Piqué, Sahar, D.Carvalho személyében. És még igazoltam is jó kis generélt játékosokat, itt van pár. Ezek a játéksok nem csak kifejlődve jók, hanem már most is jó kis pléják.

• Holdpro
    sziasztok

• Csesza
    Megkérdezzük akkor itt is:

Tudtok ti olyan pecsről, ami kijavítja azt a bugot(?), hogy a TV-s jogdíjakat nem írja, hozzá az egyenleghez?