Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pisti1026
Loading Hammers!!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Frenky70
Joinville nevezetû brazil csapatból!
Szerintem is nagyon ott van fõleg a fizikai mutatók amik nagyon magasak!

ahol a csapat összeállítást csinálod ott van alatta egy mérkõzések menüpont ott lehet.

soma22
mérkõzásek/felkészülési mérközés

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Pisti1026
Elég dúrvák az értékei:S:S<#confused><#confused>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

ja és valaki mondja meg hol lehet barátságos meccseket szervezni mert sehogyan se találom! köszi
há ez jobb mint az eredeti😊honnan jött?

Frenky70
Szevasztok!
Rég voltam mert sok a meló.
De azért játszottam egy keveset.
Szóval a kedvenc csapatommal tolom a Dunaferr-rel(Dunaújvárosi vok)
A bajnokság felénél az NB2 Nyugati csoportban vagyok az 1.
A keretem nem változott sokat, de meg vettem egy nagy csillagot Ronaldinho-t (nem a Barcás, hanem egy nagy felfedezettem)!
Itt egy kép róla:

Szerintem tehetséges!!!!(és csak 5000-be került!)

Bajnokság:

Szerintem már megnyugtató az elõny!(csak ne legyen mély pont!)

És egy kép a teljes keretrõl:

(Gabala és Klement átlag 7.79-esek meccseken, így õk a legjobbaim!)

soma22
idegenben remek eredmény

jobbak voltunk:

továbbjutók:

Monacoval játszok

Ars3nal
óbazmeg, fagyi...

Ars3nal
nyerhettünk volna, csakhát Buffon:c

az alap védelembõl két ember hiányzott a két középsõ védõ:

na! elérkeztem az idény végéhez! bajnok lettem: nem túl nagy elõnnyel !
sajnos a bl-bõl a barca kivert idegenbe 0:0 itthon aztán 2:2 de jobbak voltunk csak akinfeev úgy gondolta hogy a kaputol 30 méterre söprögetõt játszik (kb 15 percig ott ált a 16ostól 10 méterre és gyûjtögette az íveléseket) grrrrrrr! na mind1 mondom akkor legalabb jobban tok az FA kupára koncentráni... hát nem a tök utólsó bolton 0:2 -rõl elvert 3:2-re! grrrrrrrrr2!! aztán az utolsó 2 fprdúlüban nyertem meg a bajnokságot (addig is vezettem) csak itt a végén a sheffieldet és a watfordot kaptam😊 rooney gólkirály, év csapata
ugyhogy így zártam most a vezetõség nem ad pénzt mondván elöször az eddig elköltött térüljön vissza! hát amikor kezdtem 30 milla volt az egyenleg most 70.... na mind1 jönnek vissza a kölcsönjátékosok. kapusbõl van 8 db!!! (akinfeev, VDS, Kuscsák, howard, foster+ az ifik) sajna nem nagyon akarják megvenni õket pedig jóval áron alul adom! ráadásul kuscsákot a gép magától megvette.... és közbe dübörög a fiatalítás. csak scholes itódja kéne (talán adu) marcelot megvettem már de aztán mondom próba szerencse és walcottra adtam egy 9 millás ajánlatot( még télen) és elfogadta! ugyhogy marcelo nem jött helyette van evra és bale! az se rossz! nekem egész évbe alig volt sérülésem erre az utolsó 6 meccsen kb 10en sérültek meg hosszabb(5 hónap) rövidebb(3 hét) idõre! és egész évbe csak 1 pirosatkaptam év végén rooney könyökölt!

ja és valaki mondja meg hol lehet barátságos meccseket szervezni mert sehogyan se találom! köszi
úúú gyerekek gém olyan plejûkat generált

vagyis eredeti pleják de eszméletlen jók. Ilyen Falcao , Perdo Leon , onzalo Higuan meg társai ilyen 190-195 PA !

Pisti1026
Simának kell lennie.

grat soma!Wolfsburgot kaptam az uefában

grat all 😊
indítom hamburgot

Ars3nal
<#worship><#worship><#worship>

soma22

Ars3nal
nyitómeccs jól sikerült

hi és grat all. Végre jó a gépem , már egyedül csak rack nem mûködik

volt idõm gondolkodni kiket is szeretek valójában fociban ( lent )
Most Hamburg lesz , új gépet felavatjuk !!!44

Ars3nal
kezdõdik a szezon...kupa selejtezõbõl Reggiana ellen kiestünk 1-0val idegenbe, 1 lövésük volt😄 mondjuk annyira kupa nem érdekel

Pisti1026
Én a 2007-el még csak a Nottinghammel és a West Hammel voltam. Egyszerûn csak ez a két csapat közül tudok játszani és élvezni. A West Hamet nagyon élvezem.

versacce
mi ennek a skin-nek amit használsz?

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

versacce
köszi, jól felment az ára

versacce
grat,én is a kedvenc csapatommal tudom élvezni csak a játékot,meg akkor tudok elérni sikereket

Pisti1026
N befejeztem a bajnokságot a kedvenc csapatommal.Az elvárásomat azt teljesítettem, de ha nem lett volna egy nagy mélypont a csapatnak év közben akkor még a BL is meglehetettet volna.Az idény végén nagyszerû szériát csináétak a fiúk.
Év elején mondom megveszem Dzsudzsákot mondvána tarcsiban elfér és fejlõdget, de nem így történt. Simán kezdõbe volt egész évben és bekerült az év csapatába és õ lett az év ifijátékosa.
,

Ars3nal

Tojesz
Téli átigazolási idõszakban valószínûleg elengedem majd Gerát és hozok helyette valami fiatalabbat

Tojesz
Sziasztok!Valamivel féltáv után<#smile>Most épp egy ötös gyõzelmi sorozatban vagyok, jól megy a fiúknak

versacce
nem rossz,Halmosiról egy képet dobnál?

Ars3nal
+Kléberson

Ars3nal
az új keret... vélemények?

derley
a kép😄

derley
na félidõben így állunk...most télen jött Pique(nagyon olcson:5M euro)..hülyék ezek a manchesteriek,h ennyiért elengedik...kb minden eddigi játékomban az egyik legjobb védõ lett😊...meg most lehet elviszi a Chelsea Zokorát 19M-ért és Berbatov is lehet elmegy olyan 25-30M közt...pedig kulcsemberek(de nagyon menni akarnak), de nem potolhatalanok😊

Ars3nal
grat<#eljen>

derley
graat!

derley
legalább most nyersz egy UEFA-t, és a következõ évben meg egy BL-t!!😊

soma22
sokkal a vége elõtt:

ennyi volt a BL:

majd az Uefa kupában...

azért lett ekkor az átig. keretem mert eladtam Manuel Fernandes-t a Roma-nak 15misiért, de azt se írta hozzá az egyenleghez, tehát nem értem el vele semmit :S

nem 😊

Ars3nal
na csak 14. lettem második idénybe Messinával, csatároknak sem ment a góllövés, összesen csak 36 gólt lõttünk, jövõre többet várok a csapattól

soma22
ja igy értem.az egyenleg ami a fõlapon van szerintem az azévi bevétel/kiadás egyenlege

vmvr
feljutottam a 2.osztályba a nottinghammel, most erõsíteni kéne a kereten

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ezen én is gondolkodtam, de attól tartok, hogy csak az átig. kerethez írnak több pénzt és nem az egynleghez (is) (mert akkor ugyanugy ha azt elköltöm az egyenleg megy minuszba)

mert nekem nem az átigazolási pénzzel van a gondom hanem az egyenleggel...

derley
grat!lokival mivan h ilyen jok?😄

soma22
kotsog klubvezetés...kérj több pénzt az átigazolásokra.