121242
Football Manager
-
Lionel #107256 hello!sztem a tűzfal a hibásnekem legalábbis ez volt, demár másik van fent és tok tölteni -
#107255 adjon már vaaki legyenszoves egy világos füves hátteret, mert ami alapbol benne van már most idegesit...
köszönöm -
Squizzi #107254 huh ! eddig elköltöttem 1 millát most meg ez :
csak az a baj hogy nem tok kit :( mert csak Ungarn jatekos -
Csesza #107253 ez melyik letöltésnél jön ki? -
#107252 kijön az ablak leokézom, és bejön valami szar topic ooS -
Csesza #107251 1. beírod ezt ---> http://www.sortitoutsi.net/
2. Graphics
3. FM2007 Graphics
4. pl.: Skins
5. pl.: Alternative Dark
6. pl.: Aero
7. Download
8. kijön egy kis ablak és leokézod
9. kijön hogy hova szeretnéd menteni
innentől megolod :P -
#107250 köszi -
#107249 fú de kinyilt itt vki csipája :ASDSADSAdsadas
na mesélj h lehet akkor :P -
#107248 nekem se jön össze :C -
Csesza #107247 mert balfasz vagy -.- -
Csesza #107246 nekem jó -
Csesza #107245 én ezt használom egy ideje, szvsz rohadt jó :) -
noca #107244 Nálatok sem jön be az fmhungary vagy nálam van valami baj? -
#107243 itt az evolution skin -
Maldini 92 #107242 Sok sikert Soma!
megszereztem Maxi Lopezt és Quagliarellát ingyen.keretről dobok majd képet
-
#107241 :O hát ez is eljött :D sok sikert
amúgy sortiról nemtom ti h töltötök le de én hónapok óta nem tudok leszedni semmit se onnan -
#107240 szasztok.
úgy döntöttem hogy kezdek egy uj gammát, kiválasztott a leeds lesz.
ahogy a vak is mondaná:
meglássuk
a srtin a light skinek közt megtaláljátok a skint -
#107239 linkt -.- ty -
#107238 link? -
Squizzi #107237 Sziasztok !! Ajánlom mindenkinek az Evolution Skint nagyon gyönyürű nekem eddig ez tetszik e legjobban -
#107236 már pár meccs is milliokat hoz a számlára, nem beszélve a presztizsről. -
Maldini 92 #107235 jó lenne csak rohadt erős a bajnokság Uefa kupát a Juve nyerte és Fio-Inter döntő lesz a BL-ben -
#107234 szorítok, jövöre meg kellene kapaszkodni egyszer nemzetközi szinten, onnan dől a lé -
Maldini 92 #107233 anyagi gondok.valamint a védelem.kaptam 6 millió €-t télen és abból hoztam Bonerát és Brocchit most jön ingyen Aythami(Las Palmas)Polak(Nürnberg) és nézek majd valami gólképes csatárt -
#107232 kösz a tanácsot! -
#107231 mostmár azért ennél feljebb vártalak.
anyagi gondok vagy mifene akadályoz? -
Maldini 92 #107230 Hy!Grat Self,Gunners,Squizzi,viktroo
befejeztem 3.szezonom a Bresciával:
lehetett volna jobb is.:( sok volt a sérült(Kanta 10 meccs,Cacau 23 meccs Dzsudzsák 25 meccset játszott a 38-ból)Bojan Krkics még nem volt az igazi(jövőre biztos jobb lesz).Lupoli ha kicsit jobban rúgta volna a helyzeteit akkor min. Uefa kupás helyen lenne a csapat.A fiatal csapat szerintem jól helyt állt(24 év az átlagéletkor).Jövőre cél az Uefa kupás hely -
#107229 Hát ha kedvelt személy akkor elvileg dühösek lesznek:)
De ha meg akarod tartani, akkor szólj neki hogy ajánljon egy edzőt/játékost aki a csapathoz igazolna. Ha leigazolod akit ajánl, akkor megjelenik a neved a kedvelt személyei között. Ezután már nem biztos hogy el akar menni:) -
#107228 bazz...akkor ezt sem adom ki nekik utasításnak -.-
na mégegyszer:ha eladok egy kedvelt személyt,akkor dühösek lesznek a szurkolók és az elnök?Boa Mortéról van szó,nagyon akar menni,már vagy 3 kérelmet nyújtott be nálam,h menni akar.mondjuk bal oldalra kéne,de majd az árából veszek vkit. -
#107227 egészen jól állnak a dolgok az MTK-nál, UEFA kupából kipottyantam, de így is elég jó bevételem lett pl. a MAN-UTD. elleni haza meccsemből. Viszon van egy igazán bosszantó problémám: Dzsudzsák; Czvitkovics; Gaxa; Ben Yahia a csapatom alap pillérei állítólag nagyobb klubba vágynak, és sztem ez igazán rányomja a bélyegét a teljesítményükre. az utóbbi 5meccsen 3 döntetlen 2vereség -
#107226 az nembaj, azt a skin megoldja! -
#107225 és ha leszedtem ugye ezek igyvannak pl hogy Udinese_home vagy udinese 1,
és az alap ok azok szóközzel vanak hogy udinese home, és 80x80asak...az nem baj ha nagyobb mint pl 110x110? -
#107224 van itt egykét jó mezcsomag, nekem ezek mindig működtek eddig:
http://www.fmglive.com/ -
#107223 ujre feltelepitettem, akkor se rakta vissza az alap mezeket, mindenféle mezt beraktam már, de egyik sem jó :SSSSSS nemértem... -
Csesza #107222 gondolom azt, hogy elhagyja a klubbot a "Bosman szabály" alapján
tehát, ha lejár a szerződése akkor eldzsal a klubbtól... -
SeLFisCH #107221 Valaki tudja,mit is jelent pontosan a LEAVE ON BOSMAN RULING? -
Squizzi #107220 jah kösz , de sajna má nincs nálam -> 550E fontért elvitte a Rosenborg , de ingyen jött. De Hrepka nagyon gyengén teljesit má 3 éve :(.Bajzát is felemásan most németh krisztián nagyon jo, meg a bajnokság golkirály jelenleg 9 forudlo után 8-al Fabinho -
#107219 akármilyen jó, mert egyik mezcsomag elcseszte és az fm mez van helyette szal sima mez egyik oldala fekete másik fehér lásd #107206
amugy htx :) -
SeLFisCH #107218 jóreggelt
-
#107217 hi all és grat
a wba-val vagyok most lett vége a II. szezonomnak. a keretem egész jó, de azért még lehetne rajta csiszolni. Képeket majd dobok. Most egy jobb oldali kp-ra lenne szükségem mert Milnert eladom. Tudnátok segíteni h ki kéen vennem és még hosszútávra is jó legyen?? kb15millám van átigazolásra.