Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!!! Befejeztem a 2. szezonomat a Bolton-nal! Ugye 1. szezonomban 11. lettem, de a 6.-tól 6 pontra voltam, szóval ez a 11. hely nem olyan rossz. Nyáron bevásároltam. A kiesett és pénzügyi bajba került Newcastle-tõl csokiért megvettem Parker-t és Taylor-t. Érkezett még az Udinese-tõl Maduro, Porcellis, Vela (kölcsön), Halmosi, Ratinho. Legnagyobb távozó Anelka volt... Elment a Palermo-ba 12 milla fontért. Nem is ez a lényeg... Hanem, hogy iszonyatosan jó csapatot sikerült összerakni a nyáron, és nagyon vártam már, hogy elkezdõdjön a bajnokság. 2. lettem! XD 2.!!! Arsenal mögött 3 ponttal maradtam le. (23gyõzelem, 9döntetlen, 6 vereség - 78 pont)
7 fordulóval a vége elõtt még én voltam a listavezetõ... de aztán volt egy kisebb fajta eltiltási illetve sérüléshullámom, ami az egész szezonban elkerült hál'istennek! Emellett ligakupát nyertem a pool ellen (4-3, 0-2rõl fordítottam). FA-kupában elõdöntõig jutottam ahol a cselszki 1-0ra megvert nagy nehezen. 3. lett az Aston Villa, 4. a cselszki, 5. a Pool. Inter nyerte az uefa-t, MU a bl-t. 4 játékosom került be az év csapatába. Jászkelájnen, Taylor, Nolan, Vaz Te. Körülbelül ennyi! Szal' jövõre BL!
7 fordulóval a vége elõtt még én voltam a listavezetõ... de aztán volt egy kisebb fajta eltiltási illetve sérüléshullámom, ami az egész szezonban elkerült hál'istennek! Emellett ligakupát nyertem a pool ellen (4-3, 0-2rõl fordítottam). FA-kupában elõdöntõig jutottam ahol a cselszki 1-0ra megvert nagy nehezen. 3. lett az Aston Villa, 4. a cselszki, 5. a Pool. Inter nyerte az uefa-t, MU a bl-t. 4 játékosom került be az év csapatába. Jászkelájnen, Taylor, Nolan, Vaz Te. Körülbelül ennyi! Szal' jövõre BL!
Ilyen a világon nincs
24 fõs keretembõl 9en sérültek
falcao 2 hónap
van der vaart 1 hónap
ljuboja 1 hónap
eduardo 1 hónap
mathijsen 3 hét
hadd ne soroljam :@
24 fõs keretembõl 9en sérültek
falcao 2 hónap
van der vaart 1 hónap
ljuboja 1 hónap
eduardo 1 hónap
mathijsen 3 hét
hadd ne soroljam :@
BAJNOKCSAPAT😄
Az. De mondom min. 10 pléját el akarok adni, és a tarcsiból is felhoztam pár pléját, hogy megcsinálhassam a képet... 😊
ingyen leigazoltam hitzlespergert meg roque juniort majd ...
kb a keret harmadával szoktam játszani 😮
45 pleja rengeteg
tarcsimból valszeg eladok egy csatárt , nem nagy durranás , de kapok érte 3M eurot !!!!444
45 pleja rengeteg
tarcsimból valszeg eladok egy csatárt , nem nagy durranás , de kapok érte 3M eurot !!!!444
Tényleg ez a legjobb ötlet kösz, és nem tudtok vmi képeket a játékosoknak mert senkinek nincs bennt az arcképe meg háttért?
Yo, Bitch!
Mert az Inter nagy csapat és szívesen mennék olyan csapatba amelyik kisebb. És ha lemondok vmi menedzseri preztízs lejebb megy vagy vmi?
Yo, Bitch!
Itta link az fmfanra a limit miatt nem engedte 😞
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
rájöttem hogy sokkal többet lehet keresni túrázással mint bajnokságszervezéssel, csak jó ligákba kell foglalni meccset😊 téli mérleg +1,6m
Thx, Neked is grat! Jó a skined, de sajnos nem tudok regisztrálni a francia oldalra, ami be volt linkelve... Kitöltöm a regisztrációs lapot, nyomok a továbbot, és semmi... :S
Elég vastag a Villa. 20 misi volt kapásból igazolásokra, és az egyenlegen is volt 50-60 milla, ha jól emléxem. Szóval minden adott a jó szerepléshez. Késõbb majd nyomok képet a keretemrõl, alaposan megerõsödtem (szokás szerint).
karacs attila a k1-es ? 😄
nemrossz, UEFA siman meglesz
jön nyáron Czvitkovics ingyen és Karacs(debreceni tehetséges védõ) 140e-ért de õ is nyáron mert nem akarom csapatot felforgatni hátul
jön nyáron Czvitkovics ingyen és Karacs(debreceni tehetséges védõ) 140e-ért de õ is nyáron mert nem akarom csapatot felforgatni hátul
nekem egy fillért sem adnak semmire. Se játékosra , se fejlesztésre , se fizetésre. Nincs mibõl
Bõvítik a stadiont 12416 ülõhellyel, fejlesztik az utánpótlás, és az edzõközpontot, van 20 misim igazolásokra (tavaly is ennyi volt), király... 😊
Nemsokára kezdõdik az Interlotyó kupa, szal remélem bejutok az UEFA kipába.
Nemsokára kezdõdik az Interlotyó kupa, szal remélem bejutok az UEFA kipába.
u19em viszont veri egész német ifi állományt
lesz utánpótlás
lesz utánpótlás
nálam most jön 38 nap pihenõ
bl-ben túlteljesítettük az elvárásokat , chelsea - real - bordó csoportól továbjutottunk
bajnokságban 3. vagyok , elsõ 5 hely számomra a cél , a vezetõség elvárása is ez
bl-ben túlteljesítettük az elvárásokat , chelsea - real - bordó csoportól továbjutottunk
bajnokságban 3. vagyok , elsõ 5 hely számomra a cél , a vezetõség elvárása is ez
delgado kvajó lesz 😊
Összességében nem rossz a 7. hely, csak sok volt a vereség, meg az X a kiscsapatok ellen... Utolsó 3 meccsemen kikaptam... 😞
aZ IDEI fm-BE EDDIG A LEGSIKERESBB HÓNAPJAIM VANNAK. nAGYON BÜSZKE VAGYOK A CSAPATRA. rEMÉLEM A ALÓSÁGBA IS ILYEN JÓK LESZNEK VMIKOR.I’m Forever Blowing Bubbles...
Sociedad-Gomnastic 3-0 Németh 2 Mikel Alonso