Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ilyet se láttam
az én kapusom kapott 10es osztályzatot 😄
az én kapusom kapott 10es osztályzatot 😄
ááá ekkora érvágást . legjobb játékosom , van deer vartot vesztettem el 4 hónapra
CSÁ all!
2006-2007-s szezon második hely a Zetével új igazolások Simek Kuemaha Tököli, Tóth Norbi, Józsi element az MTK-hoz Molnár Balázs pedig a Sparta Prahahoz ! Nem tudom ez nálatok is így van-e de nálam a Sparta rengeteget igazol a magyar bajnokságból! 2007-2008-as szezon elment Botis helyére megszereztem Tímárt a fradiból erõsítettem a középpályát az Mtkból Zabossal a támadósort pedig Barthával ja meg mivel a Pogacsics nem fogadott el szinte semmilyen szerzõdés ajánlatot ezért elküldtem! Helyére az Artmedia bratislava fiatal 20 éves kapusát hoztam k. jól véd nagyon bejött!!! <#worship>#worship> Most holtszezon vankiv leszek mire jutok bl-ben(tavaly uefában a negyedöntõs zaragoza állta utamat a csoport körbe jutásért sajna sima kiesés)
2006-2007-s szezon második hely a Zetével új igazolások Simek Kuemaha Tököli, Tóth Norbi, Józsi element az MTK-hoz Molnár Balázs pedig a Sparta Prahahoz ! Nem tudom ez nálatok is így van-e de nálam a Sparta rengeteget igazol a magyar bajnokságból! 2007-2008-as szezon elment Botis helyére megszereztem Tímárt a fradiból erõsítettem a középpályát az Mtkból Zabossal a támadósort pedig Barthával ja meg mivel a Pogacsics nem fogadott el szinte semmilyen szerzõdés ajánlatot ezért elküldtem! Helyére az Artmedia bratislava fiatal 20 éves kapusát hoztam k. jól véd nagyon bejött!!! <#worship>#worship> Most holtszezon vankiv leszek mire jutok bl-ben(tavaly uefában a negyedöntõs zaragoza állta utamat a csoport körbe jutásért sajna sima kiesés)
nem, ingyen volt, de nemrossz a tag😊
elsõ meccs Kaposvár ellen idegenbe, Oláh bealázta õket 2-0 lett a vége😛
na jónyóc all
elsõ meccs Kaposvár ellen idegenbe, Oláh bealázta õket 2-0 lett a vége😛
na jónyóc all
utóbbi 5 meccsemen rúgtam 1 kemény gólt
igaz 1et is kaptam , de akkor is szánalom
igaz 1et is kaptam , de akkor is szánalom
hy!
a fehérvárral kezdtem egyet.az átigazolási szünetbe majoros árpád (vasas) németh krisztián (mtk) fabinho (pápa) jött.valami san mario csapatot kaptunk az uefába.7-1-es összesítéssel vágtuk haza õket! jött az ujpest akikkel idegembe 1-1 játszottam. szuper kupa döntõ: 0-0(otthon) 0-1 (idegembe) ugy h a 91-ik percbe nem adták meg sidibe golját szábalytalanság miatt, a 92-ik percbe pedig les miatt nem adták meg neki (nem volt les😊).
egyenlõre ennyi....
a fehérvárral kezdtem egyet.az átigazolási szünetbe majoros árpád (vasas) németh krisztián (mtk) fabinho (pápa) jött.valami san mario csapatot kaptunk az uefába.7-1-es összesítéssel vágtuk haza õket! jött az ujpest akikkel idegembe 1-1 játszottam. szuper kupa döntõ: 0-0(otthon) 0-1 (idegembe) ugy h a 91-ik percbe nem adták meg sidibe golját szábalytalanság miatt, a 92-ik percbe pedig les miatt nem adták meg neki (nem volt les😊).
egyenlõre ennyi....
hiba volt szvsz ... 2 év múlva 25 M eurot fog érni kb 😛
#103699 : bocs neked vna iagzad. Már hozzáaszokta, hogy heti fizetést ír nekem. Így leosztva aza 25k nem is sok
#103699 : bocs neked vna iagzad. Már hozzáaszokta, hogy heti fizetést ír nekem. Így leosztva aza 25k nem is sok
grat a fradi feljutott és 2.? 😮 azért nem döntik meg az én 44 meccs óta tartó veretlenségi rekordom
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
ti csak az összeget nézitek??<#wow1>#wow1>ott van mögötte,hogy havonta.azaz kb 25,000 hetente,ami nem olyan sok egy ilyen embernek szvsz
sziasztok, töltöm Benficát
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Xabi Prietot eladtam 8.5 milla €-ért Így van 5 millió € igazolni😊
ja csak elragadott a lendület😊elképesztõ jó cuccok vannak abban az izében csak 950 mb!
eddig végig a skin-rõl volt szó 😛
ti nem azt a grafikai mega pacckot szedtétek le?
nekem 20 perc alatt lejött átlagba 6-10kb-val jött az egész 10 mb
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> 2perc alatt lejött nekem 😊
te vártál 3és fél órát amíg ez lejött?!mbites internetem van de mx 60nal jön így meg 3 és fél óra!pedig tettszene a dolog mert nagyon komoly cuccok vannak benne!
megbuggyan 😄
ha lejössz szekszárdra 3at is kapsz 😊
na ezt behúztuk 2. bl meccs win ahoz képest hogy a négy alap védõm meg két tartalék védõm is sérült volt és két kp nyomta hátul

<#worship>#worship>
a barazite naon sok gólt lõ
most nézem bajnokin 44 meccs óta veretlenek vagyunk 😮 <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#mf2>#mf2>
Itt az elsõ hsz végén angolul is le van írva
és hol lehet ott regelni? mert nem igazodok ki :S
Kúúúva jó a skined honnan lõtted?????
A csoportban lettem harmadik az Arsenal és PSG mögött és az Uefában a Porto jön
basszus nem értem mér szidja mindenki Lee-t.....nembaj,a negatív kritikából tanulni is lehet
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
nah elsõ bl meccsem 2008ba Fradival (csoportkör) Arsenal ellen 4:1 oda közünk nem volt semmihez
bár lehet idén nem lsz meg a bajnokság...nagyon fiatalok vagyunk, a kezdõmben is van 8darab 22éves, vagy azon aluli..