Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá kis beszámolot tartok!! 2. szezonomnak si vége
Dijak
Holland kupa, szuper kupa bajnokság lazán....😊 87 golal és cask 14et kaptam😊 akinfeev egy isten😊jah emga védelem😊 és bl döntöben a braca elvert 2 nulára .....2 böntetö mi más😊 ÉS 1 mecset se töltötem visza😊
Jah sé egy érdekeség holand kupa döntö "ajax 2 : ajax" lol😄
na enyi😊 amugy selfisch azért enwm adnak pénzt mert sokat költözél én is költötem de mdtantol inygen tehestégeket igazolok és adok el kölcsönben jo pénzekért és még engyéb ebena szeoznban 5 milopt küüttem csak és37milo a ahzson sztem jo!!!és nem joa a 3. hely!!!ajaj=bajnok😄
Na csáO
Dijak
Holland kupa, szuper kupa bajnokság lazán....😊 87 golal és cask 14et kaptam😊 akinfeev egy isten😊jah emga védelem😊 és bl döntöben a braca elvert 2 nulára .....2 böntetö mi más😊 ÉS 1 mecset se töltötem visza😊
Jah sé egy érdekeség holand kupa döntö "ajax 2 : ajax" lol😄
na enyi😊 amugy selfisch azért enwm adnak pénzt mert sokat költözél én is költötem de mdtantol inygen tehestégeket igazolok és adok el kölcsönben jo pénzekért és még engyéb ebena szeoznban 5 milopt küüttem csak és37milo a ahzson sztem jo!!!és nem joa a 3. hely!!!ajaj=bajnok😄
Na csáO
A Bk és egy kis póker után folytattam a gamet:
Az odavágó után egy kicsit megijedtem 😛
és grat Arsenal
Az odavágó után egy kicsit megijedtem 😛
és grat Arsenal
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Vki mondja meg miért ekkora szar!!! Nem hiszem el! 3. mentésem kúródik el! Nem tudja betölteni? Vkinek volt már ilyen?
mellesleg nyomtam egy kicsit a MU-val! nem bírtam sokáig! a keretbõl 9en sérültek! nézem mi a f*szér amikor minden edzés közepesre vlt állítva és mindenkinek mentek fel a tulajdonságai! erre bakker minden edzés nagyon keményre volt állítva(MAGÁTÓL!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrr) így sikerült 6játékost 2 hónapra kivonni a forgalomból.... a maradék 3 1 hónapra... ezután jön a sunderland elleni idegenbeli meccs ahol kikaptam 4:0-ra... ráadásul még helyzetünk se volt... pedig megvettem pát emberkét akire azt mondják jó! hát... vanden borre 4 meccs 2 piros lap! piqué 5 meccs átlag 3 gólt kaptunk... ki is léptem egybõl. grrrrrrrr
itt már platini bevezette azt a hülyeségét hogy a topligákból csak az elsõ 3 kvalifikálja magát a bl-be vagy mi?? 😄😄
utolsó 3 meccsem megnyertem
1. Bayern 45
2. Bremen 44
3. Hamburg 44
Ez volt a 19. forduló
1. Bayern 45
2. Bremen 44
3. Hamburg 44
Ez volt a 19. forduló
nem jött össze sajnos, eltaktikáztam kicsit magam második meccsen és szerencsénk se volt, hiába a kiállítás meg a büntetõ...
persze van még egykét nagy tehetségem de nemmerem már megmutatni õket 😄
na mennem kell jók vagytok így tovább jó8 all
na mennem kell jók vagytok így tovább jó8 all
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
jajj ez nem az, õ az csak hogy most még nem ilyen
ilyen nekem is van a fradiba vkp ba<#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2>
zsííííír
Mellesleg Ciprus 2:1 Magyarország Priskin verte a magyart
Mellesleg Ciprus 2:1 Magyarország Priskin verte a magyart
szánalmas a csapatom
nem bírtam meg verni a sheffield utd-t
pedig lefociztuk õket a pályáról
nem volt egy épkéz-láb helyzetük de 15 kaput eltaláló lövésbõl egyet se tudtam begyötörni 😞
nem bírtam meg verni a sheffield utd-t
pedig lefociztuk õket a pályáról
nem volt egy épkéz-láb helyzetük de 15 kaput eltaláló lövésbõl egyet se tudtam begyötörni 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Jah, hát a Bolton-nal elsõ évben nálam sem volt sok remény, hogy elsõ tízben végezzek, de aztán majdnem összejött. 2. szezonban meg 6. helyet mondtam volna, aztán jól összejött! 😄
én közben csinálgatom a nottinghamet, readingel osztozkodunk az elsõ helyen eddig😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
eladtam demelt 6M euroert , 3 Mért tarcsiból vmi albán csatárt , 3 Mért jött squilacci. Magyarul van +6Meurom most
hy
hatalmas grat Ars3nal!!!
én még csak az elsõ szezont tolom temeg már hármat lenyomtál 😊
soma ha itt vagy tennék fel pár letöltést a fansite-ra 😊
innen-onnan összeszedtem (többek közt az fmcentre-rõl is)
hatalmas grat Ars3nal!!!
én még csak az elsõ szezont tolom temeg már hármat lenyomtál 😊
soma ha itt vagy tennék fel pár letöltést a fansite-ra 😊
innen-onnan összeszedtem (többek közt az fmcentre-rõl is)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Fulham.
tuti,h utsó 10 közé vár vhová a média,nálam mégis a cél az uefa kupa helyezés lesz.
tuti,h utsó 10 közé vár vhová a média,nálam mégis a cél az uefa kupa helyezés lesz.
ReaL MaDRid x siempre
köfi
azért azon már röhögtem csöppet hogy MTK-nak hazai pályán szinte nulla esélyt adtak ellenünk...Komlósi bekerült év csapatába rajta kívül senki...csak nemtom mér...van pár új kiszemeltem középpályára meg védelembe remélem jönnek😊
azért azon már röhögtem csöppet hogy MTK-nak hazai pályán szinte nulla esélyt adtak ellenünk...Komlósi bekerült év csapatába rajta kívül senki...csak nemtom mér...van pár új kiszemeltem középpályára meg védelembe remélem jönnek😊
Azt hiszem feltöltöm az u18-at pár tehetséges pléjával. Felnõttbe már nem fogok igazolni senkit. Idén spórolok, tavaly majd' 25 millát költöttem új játékosokra.
Gratgrat... Nálam asszem Gyõr nyerte bajnokságot. MTK majdnem kiesett. A többi nemistom hány ligában még nem néztem szét... 17-18? talán.
grat mindenkinek!
azoknak meg hatalmas grat,akik kis csapattal értek el jó eredményeket!
még a héten update lesz,20 ligát minimum bejelölök.egyelõre meg a topikkal doppingolom magam 😄
azoknak meg hatalmas grat,akik kis csapattal értek el jó eredményeket!
még a héten update lesz,20 ligát minimum bejelölök.egyelõre meg a topikkal doppingolom magam 😄
ReaL MaDRid x siempre
thx... várom az EB végét, hátha vmi nagy csapat a horgomra akad... Már világklasszis vagyok az infóm szerint, szal' ha jelentkezek csak elfogadnak! 😄 <#vigyor2>#vigyor2>

Itt a tabella