Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Ne csinálj az editorba csapatot... 😄

turpert
nem tudja valaki ha csinálok editorba egy csapatot mért lesz a játékba ez a neve: ?

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

zaki
Levanteban játszott legutóbb, nem? 2-3 éve igazolt Spanyolországba... Mikor kiesett a Leeds.

zaki
Editorban be lehet állítani a mezeket. Amelyiket nem jeleníti meg, az ki kell cserélni egy másikra, akármelyikre, és akkor jó lesz. Csak ehhez sajnos új játékot kell kezdeni, és azt az adatbázist kell kiválasztani, amibe elmentetted, hogy jók legyenek a mezek. Én egyszer megcsináltam, vagy 100 csapatnak kicseréltem, úgy hogy most már alig van 1-2 csapat, akiknek nem jeleníti meg vmelyik mezt... De azok is ilyen lett, vagy litván csapatok csak, vagy 20 ligának megcsináltam, hogy jó legyen... 😊

jajaj
alkottak végre a srácok, de sajnos ez csak akkor mûxik ha mentés közbe van valami gáz, amúgy nem - áramszünet stb.

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!

hunbasser
régen csak a "ballábas Beckham"-ként emlegették 😊

azóta már azt sem tudom mi van vele,egyik kedvenc pléyám volt

ReaL MaDRid x siempre

Ja még annyit, hogy Roy Keane folyamatosan üzenget a médiában, hogy nem vagyok alkalmas, ezzel az elején elég sok játékosban ébresztett kétségeket, de az eredmények egyenlõre engem igazolnak. A Sunderland csak a 17. mi speciel 3-1-re vertük el õket 😊 Ja és szeptemberben Gera lett a hónap játékosa 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Igen. Ezek szerint ezt végre megcsinálták 😊

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Tudom. Én nagyon szeretem a Leeds-t. Most épp Harte-ot akarom kölcsnben megszerezni. 😊

A vicc az, hogy a klub releation részében Smith Disliked Person volt 😊 De aszurkolók mégis örültek, amikor jött 😊

szia!

így már én is jártam. vmi backup fájlt csinált akkor nekem, Nálad?

hunbasser
Smith amúgy is a Leedsben volt 😊

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez komoly? 😄
mert akkor kirúgom az összes gyúrót -.-

ReaL MaDRid x siempre

Hi és Grat all!

Elkezdtem hosszú idõ után újra FM-ezni. Leeds-el nyomom, Leigazoltam a Gerát, Fülöpöt és kölcsönben kaptam fél évre az Alan Smith-t (7 meccs 7 gól)Szerencsémre nagyon szoros a mezõny ezért amikor becsúszik egy döntetlen vagy vereség, akkor sem szakadok le az élmezõnytõl. Még csak novembernél járok, 3.(5 pont hátrány az elsõtõl) vagyok és a Liga kupában még áll a csapat 😊

Viszont kellemes csalódás ért, mert mentés közben restartolt a gépem. Na mondom bebuktam a Leeds-es mentést (fm2006-ban szintén Leeds-es mentésem így szállt el) Ehhez képest újraindítottam a játékot, majd legútóbbi játék betöltése és láss csodát ott tudtam folytatni, ahol elmentettem 😊

Sziasztok észrevettétek már h ha csapatnál nincs gyuró(kirugtátok õket v alapból nem is voltak) nem sérülnek a yátékosok?
Gigames kérdésére válasz: a mezek mért nem yelennek meg szerintem azért mert nem eredeti a game és gondolom a yáték programozok ezzel a kis ayándékkal kedveskedtek ha vki nem a boltban veszi meg, de ez csak tipp egyébként asszem pár csapatnál semmilyen mez nem yelenik meg(láyverpool, sevilla és pár brazil csapat) de van amelyiknél például 3d creased vagy ro7 yó és mondyuk 3dgt meg 2d creased nem
hali!

az a csapat montenegro lesz. zászló alapján rájuk tippelek.

zaki

<#smile>

LasDen
elméletileg csak 5 játékos van a keretben 😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaMarcus
LOOOOOOOOOL 😄😄😄😄DDDD
<#idiota><#idiota><#crazya><#crazya><#alien><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

DaMarcus
nagyon nagy grat derley!!!
nagyon jól nyomod!
az uefa kupa döntõt 1 góllal, a bajnokságot cska 1 ponttal vesztetted el, ez már teljesítmény a köbön! 😊
tottenham-mel nagyon jó eredmény!
szóval nagyon nagy grat!!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

LasDen
a nem létezõ csapat megverte Olaszországot:

wow:

micsoda csapat....... 😄DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

derley
hyhy mindenki!na lenyomtam a szezon végét...és hát...na itt vannak a képek:

DaMarcus
én szerintem beteg vok
tegnap meguntam ma meg nem is fmeztem!!!!
amúgy ma nagy volt a forgalom

Kit igazolt annyiért a Chelsea? be tudnák rakni a képét!
köszi
Pisti1026
hy all! ! forduló van a bajnokságból a második évembe és jelenkeg 2. vagyok. Az UEFA-kupában az elõdöntõt várom az Aston Villa ellen. Majd holnap dobok képeket!! Hajrá Hammers!!!

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

ja lassan én is kezdek egy kis csapattal! vagy angol másod/harmad vagy napoli
turpert
ohh értem 😄 hát én ebbe nem vok benne 3 éve fm ezek de még olyan csapattal nem voltam akinek volt pénze 😄

nálam hetente igazolnak anyiér😄
turpert
grat jók vagytok

A cselzi idén 184 misiért igazolt :o :o :o :o 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

gilgames00
üdv emberek!nem tudjátok miért van az h némelyik csapat meze nem jelenik meg rendesen?plz help!(liverpool away,sevilla home..)bocs az offért...

ForzaInter
<#wow2> Azta nagy grat.<#eljen><#worship>

Yo, Bitch!

hy!
kezdtem 1-et a svájci grasshopper-el...
jött Lisztes(ingyen) dzsudzsák (debrecen) majoros (vasas) sitku és bozic
(fehérvár).
az uefa 2 körén simán továbbjutottam, a st. gallen-el meg döntetlen-t hoztam a bajnokságba....
Ars3nal
4-0val továbbmentünk, Wisla Kraków csoportkörért

Ars3nal
most nezem BBC-n Gretna jövöre valoszinû feljut, 9 ponttal vezetnek de sajnos UEFA nemlesz😄DDD

két meccs után már 3 pont az elõnyöm😄

Hajdúböszörmény-Vasas 1-7 (Magyar kupa)

zaki
Grat na... 😄

Ars3nal
igen tavaly döntös volt most jutottak fel másodosztályba😄

zaki
:dddd

Grat. Mit keresel az UEFA kupában? 😛

Kupadöntõs volt a csapat tavaly, vagy mi?

grat! amugy mit keres a Gretna az Uefában?Skót kupa?

Ars3nal
köfi,már csak oxigénsátorra kell gyûjteni mint a régi vejmutomnál😄DDDD

zaki
Õrült... Sok sikert... <#vigyor1>

Ars3nal
na már várom ki lesz ellenfél elsõ fordulóba, sajnos meccsbevételekkel nem fognak elárasztani a 2200as stadion miatt de nembaj...

Ars3nal
na itt a keret

Ars3nal
grat

elsõ meccs Livingston-Gretna 0-3 Daei 2-t vert meg egy gólpassz😊

Kaposvár-Vasas 0-3 jól kezdõdik a bajnokság😄

Ars3nal
bocs csak 37 éves😄

Ars3nal
második selejtezõbe a verhetõ Rijekát kaptuk😊 egész jó kis csapatot hoztam össze dél-amerikai nyugdíjasokból😄 meg ittvan Ali Daei a 39 éves csatár😄DDDD majd dobok keretrõl képet ha kész teljesen😄

Ars3nal
ja olyasmi kb, amugy nem baj ha teamet is allitod

zaki
Grat, sok sikert!

elsõ bajnoki:Vasas-Bp.Honvéd 3-0

Pisti1026
Brutál jó vagy vazze!!<#worship><#worship>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...