Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
alkottak végre a srácok, de sajnos ez csak akkor mûxik ha mentés közbe van valami gáz, amúgy nem - áramszünet stb.
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
azóta már azt sem tudom mi van vele,egyik kedvenc pléyám volt
ReaL MaDRid x siempre
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
A vicc az, hogy a klub releation részében Smith Disliked Person volt 😊 De aszurkolók mégis örültek, amikor jött 😊
így már én is jártam. vmi backup fájlt csinált akkor nekem, Nálad?
Elkezdtem hosszú idõ után újra FM-ezni. Leeds-el nyomom, Leigazoltam a Gerát, Fülöpöt és kölcsönben kaptam fél évre az Alan Smith-t (7 meccs 7 gól)Szerencsémre nagyon szoros a mezõny ezért amikor becsúszik egy döntetlen vagy vereség, akkor sem szakadok le az élmezõnytõl. Még csak novembernél járok, 3.(5 pont hátrány az elsõtõl) vagyok és a Liga kupában még áll a csapat 😊
Viszont kellemes csalódás ért, mert mentés közben restartolt a gépem. Na mondom bebuktam a Leeds-es mentést (fm2006-ban szintén Leeds-es mentésem így szállt el) Ehhez képest újraindítottam a játékot, majd legútóbbi játék betöltése és láss csodát ott tudtam folytatni, ahol elmentettem 😊
Gigames kérdésére válasz: a mezek mért nem yelennek meg szerintem azért mert nem eredeti a game és gondolom a yáték programozok ezzel a kis ayándékkal kedveskedtek ha vki nem a boltban veszi meg, de ez csak tipp egyébként asszem pár csapatnál semmilyen mez nem yelenik meg(láyverpool, sevilla és pár brazil csapat) de van amelyiknél például 3d creased vagy ro7 yó és mondyuk 3dgt meg 2d creased nem
az a csapat montenegro lesz. zászló alapján rájuk tippelek.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#alien>#alien><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
nagyon jól nyomod!
az uefa kupa döntõt 1 góllal, a bajnokságot cska 1 ponttal vesztetted el, ez már teljesítmény a köbön! 😊
tottenham-mel nagyon jó eredmény!
szóval nagyon nagy grat!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
wow:
micsoda csapat....... 😄DDDDD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tegnap meguntam ma meg nem is fmeztem!!!!
amúgy ma nagy volt a forgalom
köszi
I’m Forever Blowing Bubbles...
A cselzi idén 184 misiért igazolt :o :o :o :o 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮
kezdtem 1-et a svájci grasshopper-el...
jött Lisztes(ingyen) dzsudzsák (debrecen) majoros (vasas) sitku és bozic
(fehérvár).
az uefa 2 körén simán továbbjutottam, a st. gallen-el meg döntetlen-t hoztam a bajnokságba....
két meccs után már 3 pont az elõnyöm😄