Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 4-3-2-1 mit jelentene szerinted? a.cole terry carvalho ferreira - gerrard ballack lampard - robben j cole - drogba? ez a jo szerinted?
Ars3nal
loller, grat

Ars3nal
Chelseavel 4-3-2-1 siman jo, bár diamond sem rossz ötlet

grat<#wow1><#wow1><#taps><#taps>

zaki
Bazzeg, a 10. gólt kár, hgoy nem adták meg les miatt... 😊

nem.igazából azért mert kevés a pénz fejleszteni kell a stadiont edzõpályát utánpótlást kb ugy vagyok a magyar bajnoksággal mint te az angollal😊

no, nincs itt senki?
Pisti1026
Sok sikert!! Nem untad még meg a magyar bajnokságot?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Sziasztok$
Regi fm-s vagyok, ellenben ezzel az ujjal nemreg kezdtem. Eleinte nagy csapatokkal. 4-1-2-2-1-t nyomok jellenleg. A Man Utdvel. Elso ket szezont nyertem. A Bl.-ben pedig ketszer a Barca vert ki, legutobb a dontoben, hosszabitasnal. 2 - 0rol alltunk fel. aztan a kis hulye Messi is betalalt a 116. ban. Nem baj.
Elso idenynel kertem extra penzt, jott is ribery es cambiasso. a masodik idenyben ket is geci fiatal barzil (marcelo, leyrielton), cserenek kellettek, nem volt penzem masokra. Szoval ok.
A regiekben kellett allitanom a team tacticsot. Itt, tapasztalataim szerint a legjobb, ha nem piszkalok bele.
Egy haverommal a graton kivul anyagi elismereert is jatszunk. a bl megnyerese a cel. sorsoltunk, en a chealseat, o a Bayern kapta. Gerrardot hoztam. Nem volt jobb otletem. Nem tudom, hogy mit jatszak. Diamandot mint o? Szerintetek?
no Vasas lett volt már egy gémem velük de még 7.0.1patch nélkül most 7.0.1 nyomok egy gémet

milan

sok sikert hozzá!most kezdek valami magyar csapattal...(már megint😄😄)külföldön nem az igazi sok a pénz meg jók a létesítmények is alacsonyabb osztályba meg nem akarok menni

Ars3nal
ratyi lett ez a Hannoveres cucc,sok a liga meg adatbázis kicsit lassú, kezdek inkább Gretnával😄

versacce
meguntaaad???? ezt hogy lehet megunni????,

FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK

Nem tudom miért lett ilyen kcisi a kép majd rakok másikat!
vmvr
hát nálam a nottinghamnél most jött el amitõl féltem, kemény hullámvölgye kerültünk.

utóbbi 3meccsen nem nyertünk, kiestünk a liga kupából egy harmadosztályú ellenfél ellen stb.

ki kéne lábalni ebbõl, mert cél a PL-be jutás, most éppen 7.-ikek vagyunk, de nem sokkal vagyunk lemaradva a 3.-tól sem.

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Második évre bajnokok lettünk<#taps><#nevetes1><#vigyor><#nyes>
rittig ugyanez

nálam talán 25. forduló van , jelenleg vezetek ,de nekem elég idén a dobogós hely. Meg a legfontosabb most az anyagi helyzet

derley
az fasza...nálam is kb ugyanez:S de nekem most van a finish...fa kupa döntõ jön, uefa elõdöntõ és 4forduló van vissza a bajnokságból...és a támadó szekciomból sérült:Milner, Kalstrom, Defoe, Berbatov, Walcott, Mido és Djalo sérült😄 plusz még Gago sérült...szánalmas...pedig egész évben alig volt sérülés a csapatban..

DaMarcus
részvét... mind a 2-ért

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

8 sérült , mind a 8 kezdõ lenne természetesen , 2 hét - 4 hónapig van mindenki

milan : hamburg 1:0

ilyenkor dobom ki gémet az ablakon. Idegenben lõtt góllal mennek tovább , azt is a 92. percben lõtták. 63. percben kapufát fejelünk, 2 percre rá kiállítás. Sebaj elvárást így is túlteljesítettem

DaMarcus
beteg vok...
2 hónap után meguntam mára az fm-t!!!
<#idiota>

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Atesz89
Nagy grat !

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

na még maradt egy órám estére

DaMarcus
hy
grat mindenkinek, nagyon jól toljátok!
most pár képet teszek fel mecseimrõl (nyugi csak 2-t)
Newcastle ellen a bajnokságba:

Man City elleni kupameccs:

ezután jött a Wolves elleni meccs azt megnyertem 1-0ra

Ars3nal
na inkabb abbahagyom mara

jónyóc all

derley
jolvan, megoldottam...elhuztam holidayre😄és így tovább lépett...huh😄

Atesz89
THX mindenkinek!

derley
valakinek már volt olyan h a meccsbõl nem lehet continue-zni?mert lenyomtam az uefa meccsem...4-0-ra nyertem, de a 90.perc körül cserélnem kellett...aztán lefujták a meccset, és nem jött ki a team talk...és a continue helyén meg az van h play, de ha arra rámegyek akkor meg SEMMI sem történik:S:Sa team talkba meg nem bírok bemenni...valaki segítsen!!

Ars3nal
szezonnyitora kicsit foghijas lesz a védelem:c Hamburg ellen kezdünk, még pár nap...

hunbasser
Frenky vagy Fredy,vagy nem tudom h hívják,õ tuningolt fel egy másik Ronaldinhot,és el akarta velünk hitetni,h õ így találta ezt a hatalmas tehetséget,aztán sokan rájöttek a turpisságra,mert még 18 sem volt a csávó,és ugye akkor nem igazolhat el sehová sem brazíliából,végül beismerte,h tényleg széteditorozta a játékost,csak irigyel sok embert itt,akik olyan jó pléyákat találnak,õ meg nem talál semmi ilyet,és bocsánatot kért

ReaL MaDRid x siempre

Most kezdtem egy bajnokságot a Manchesterrel, épp csatár akarok venni, de a 16,5M fontból nem nagyon tudok venni egy jót. Eddig Klasnic-ért fogadtak el egy 10M-ós ajánlatot, de szerzõdést nem ír alá, mert kevés neki a fizetés. Sztetek kit igazoljak csatár posztra? Vagy esetleg még egy védekezõ középpályást, ha kijön a 2 a 16,5-bõl?

derley
grat srác!!😊

derley
na nálam az ilyen meccsek basszák ki az biztosítékot:S😄 egy 13.helyezett ellen, akitõl semmi félni valónk nem volt, még emberelõnybe is kerülünk(lehet ez volt a baj...) és kapok egy köcsög gólt, aminél már nagyobb mázlis gólt nem is rughattak volna:S aztán 3csatárom elõl, plusz csatár posztra felnyílazva vonal mellett még 2ember, plusz még All out attack:Sés egy rohadt gólt nem rugunk:Samikor eddig mi rugtuk a legtöbbet a bajnokságban..

turpert
nagyon nagy grat <#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#taps><#taps><#taps>

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

báttyó02
okés thx

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Atesz89
Az újabb bajnoki címhez...
A végeredmény:

Ars3nal
visszaolvasol ugy hat oldalt lathatod😄 õ jól használta Modifiert😄DDDD sztem amugy erdeklodj FMHungaryn

báttyó02
na tudja vki vagy nem mer gyorsba kéne

Pisti1026
<#vigyor5><#vigyor5><#vigyor5>

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Hegeace
XD

Heló szia remélem hogy vagy

báttyó02
?

Ars3nal
kerdezd a Ronaldinhos csávót😄DDDDDDD

báttyó02
hali srácok

havernak az a gondja h az fm modifier nem megy peccsel....sztetek? :S😄

én 1860 Münchennel kezdtem.kevés pénz és az alapcsapat sem vmi erõs,ráadásul a csapat helyzetkihasználása a béka segge alatt van,amin edzéssel próbálok segíteni.kölcsömvettem Laast a HSV-tõl,Khedirát és Hesst a Stuttgartból,mert pénzt azt nem adtak igazolásra
Ars3nal
Salasba nagyon bízom😊

Ars3nal
kivancsi leszek szezonomra, mindjart dobok keretrol kepet...

turpert
mire grat ? 😄

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!