Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Regi fm-s vagyok, ellenben ezzel az ujjal nemreg kezdtem. Eleinte nagy csapatokkal. 4-1-2-2-1-t nyomok jellenleg. A Man Utdvel. Elso ket szezont nyertem. A Bl.-ben pedig ketszer a Barca vert ki, legutobb a dontoben, hosszabitasnal. 2 - 0rol alltunk fel. aztan a kis hulye Messi is betalalt a 116. ban. Nem baj.
Elso idenynel kertem extra penzt, jott is ribery es cambiasso. a masodik idenyben ket is geci fiatal barzil (marcelo, leyrielton), cserenek kellettek, nem volt penzem masokra. Szoval ok.
A regiekben kellett allitanom a team tacticsot. Itt, tapasztalataim szerint a legjobb, ha nem piszkalok bele.
Egy haverommal a graton kivul anyagi elismereert is jatszunk. a bl megnyerese a cel. sorsoltunk, en a chealseat, o a Bayern kapta. Gerrardot hoztam. Nem volt jobb otletem. Nem tudom, hogy mit jatszak. Diamandot mint o? Szerintetek?
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
utóbbi 3meccsen nem nyertünk, kiestünk a liga kupából egy harmadosztályú ellenfél ellen stb.
ki kéne lábalni ebbõl, mert cél a PL-be jutás, most éppen 7.-ikek vagyunk, de nem sokkal vagyunk lemaradva a 3.-tól sem.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
nálam talán 25. forduló van , jelenleg vezetek ,de nekem elég idén a dobogós hely. Meg a legfontosabb most az anyagi helyzet
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
ilyenkor dobom ki gémet az ablakon. Idegenben lõtt góllal mennek tovább , azt is a 92. percben lõtták. 63. percben kapufát fejelünk, 2 percre rá kiállítás. Sebaj elvárást így is túlteljesítettem
2 hónap után meguntam mára az fm-t!!!
<#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
grat mindenkinek, nagyon jól toljátok!
most pár képet teszek fel mecseimrõl (nyugi csak 2-t)
Newcastle ellen a bajnokságba:
Man City elleni kupameccs:
ezután jött a Wolves elleni meccs azt megnyertem 1-0ra
ReaL MaDRid x siempre

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
I’m Forever Blowing Bubbles...
havernak az a gondja h az fm modifier nem megy peccsel....sztetek? :S😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -