Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ilyen kellemeset még nem csalódtam német bajnokságban. 2. helyemért kapok 15M eurot , megkapom majd a bl jogdíjakat , ami szintén 10M euro , meg tv-s jogdíjakért várok kb 30M eurot... Végre stabil lesz az anyagi helyzetem
u19 simán nyerte bajnokságot , amatõrök pedig megnyerték északi területi ligát így feljutottak a német mádososztályba 😊
jönnek télen:Hajdú Norbert(tatabánya),Fabinho(pápa),Simon Tamás(ute asszem 170 a PAja) meg két fiatal argentint próbálok megszerezni. szerintem õk generált pléják lehetnek 160 PA-val
ezzrl a bajnokság nagy valószínûséggel el is úszott
egykis konföderáció.
I’m Forever Blowing Bubbles...
3 forduló van még hátra... Brémának meg nekem uannyi pont , münchen1 , dortmund 4 ponttal lemaradva
Mostani meccsem 2:0ra nyertem , Ljuboja 83' , 88' vágott kettõt
nagyon hiányoznak a csatárok.
Forza Italia:
a manager beállitásoknál tudod kipipálni hogy õket is te irányitsd.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
meglátjuk mi sül ki belõle.
tegnap néztem meg marseille-psg meccset, nagyon húzott a szívem a franciákhoz, de megmaradok
utolsót szedd le (4,90Mb) nekem is az van
Elég izgi lett az elsõ tétmeccsem!

segitsetek:
innen
melyik cuccot kell leszedni a peccses gammához hogy ne legyen benne a pénzes bug?öcsémnek tolom fel a gammát, ezért kell.
elõre is köszi

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
90 perc alatt 2x találják el a kapum , 2gól , egyik büntetõ. Nehezen egyenlítek , hosszabításban 3:2 ide , aztán egy villanás 3:3 . 8 büntetõ után meg persze nyernek ( német kupa elõdöntõ )
Sosem érdekelt a kupa de ez felbaszott

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
kaptam 400 ezer €-t átigazolni😊 kell egy védõ meg egy csatár ki legyen a kiválasztott?(tipp??)
keci e a program ? 😄 kicsit nehéz lesz.............
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Agüero 70milla
Sergio Ramos 37.5 milla [ kezdõ Puyol mellett középen ]
Kompany [ elsõszámú csere középhátvéd ]
Egész jó a csapat, fõ ellenfelem a bajnokságban szerintem az Atletico lesz, Torres és Agüero nélkül is erõsek...Real meggyengült...MOndjuk tavaly az Atletico nyerte a BLt Real az Uefát, Bl csoportom: MU,Schalke,Benfica :|
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
én majd holnap meek buliznyi, ezért most Benficázom 😊
kupában 4.forduló jön a Honvéd ellen

18 éves védõ 96/199
végre péntek-szombat van idõm kockulni ---.- 😄
LOADING 1860
Kölnbõl elhoztuk az egyik pontot,pedig vezettünk 2-0-ra,a vége 2-2 lett
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Linkelek két képet az elsõ néhány meccseim közül.
Elsõ meccsen a BLben, egybõl egy rangadó, otthon a Bayern ellen:
Bajnokságban, a meccs vége kicsit viccessé vált, mikor a kapusom lesérült a 86. percben és nem volt cserém, így egy védõm állt be, csak egy gólt kapott, azt is vagy 26 méterrõl 😄