Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na hát ennyi lenne. Hamburg nyer , én lettem 2. , münchen 3. Elégedett vagyok , hiszen média 4. helyre várt... Utolsó forduóban ha nyerek és bremen kikap , akkor én avgyok a bajnok. De hát Aachen 1/1bõl 1 gólt lõtt , és 1:1 lett , bezzeh bremen kikapott , na mindegy

Viszont ilyen kellemeset még nem csalódtam német bajnokságban. 2. helyemért kapok 15M eurot , megkapom majd a bl jogdíjakat , ami szintén 10M euro , meg tv-s jogdíjakért várok kb 30M eurot... Végre stabil lesz az anyagi helyzetem
u19 simán nyerte bajnokságot , amatõrök pedig megnyerték északi területi ligát így feljutottak a német mádososztályba 😊

ma én is fmezek
jönnek télen:Hajdú Norbert(tatabánya),Fabinho(pápa),Simon Tamás(ute asszem 170 a PAja) meg két fiatal argentint próbálok megszerezni. szerintem õk generált pléják lehetnek 160 PA-val

berlin ellen végigtámadtam egész meccsrt , erre 0:0
ezzrl a bajnokság nagy valószínûséggel el is úszott

egykis konföderáció.
Pisti1026
Hy!!! Gart mindenkinek és Fyrexnek a triplázáshoz!!!! Tõltöm a West Hamet!

I’m Forever Blowing Bubbles...

Huh 4. Dortmund ellen idegenben nyertem 2:1re , még 2 forduló

kár érte

3 forduló van még hátra... Brémának meg nekem uannyi pont , münchen1 , dortmund 4 ponttal lemaradva

Mostani meccsem 2:0ra nyertem , Ljuboja 83' , 88' vágott kettõt

soma22
ejjazannyukat, pedig az elsõ félidõben biztató volt a játékunk.
nagyon hiányoznak a csatárok.

Forza Italia:
a manager beállitásoknál tudod kipipálni hogy õket is te irányitsd.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Forza Italia
U21-es csapatot hogyan tudok menedzselni?

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

soma22
nha most jön a roma elleni bl, csatárok közül kettõ ép, az egyik egy tehetséges ifistám😊
meglátjuk mi sül ki belõle.

szintén 😊

tegnap néztem meg marseille-psg meccset, nagyon húzott a szívem a franciákhoz, de megmaradok

soma22
szasztok!
szombati nap, gamma nap😄

grat mindenkinek!
utolsót szedd le (4,90Mb) nekem is az van

Sziasztok!Elkezdtem egy Perugia-t Seria C1.
Elég izgi lett az elsõ tétmeccsem!
soma22
gratula fyrex!!!

segitsetek:
innen
melyik cuccot kell leszedni a peccses gammához hogy ne legyen benne a pénzes bug?öcsémnek tolom fel a gammát, ezért kell.
elõre is köszi

GTheo
Eddigi szezonban minden mecset nyertem kivétel a Realtól 1-0ra szabigóllal kikaptam, meg a mutól 3-1re blben, itt a keret, deco 32évesen csereként már 4et rúgott...Agüero is kezd belelendülni, a végén még guardado visszamegy védõbe h Agüero is beférjen, idén sok gólt lõttem tavalyhoz képest, 4-2-3-1 jobb mint a 4-3-3 a megállapításom szerint ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fyrex

Avanti Crociati!

ennyi elég volt mára. Leverkusen 3 kapuralövésbõl 2 gólt lõ. Én 17/11bõl lövök 2 gólt , 84. percben lesgólt lövök , elbeszik .@

**** *** **** ***** **** *** ***** **** a hertha bsc-t
90 perc alatt 2x találják el a kapum , 2gól , egyik büntetõ. Nehezen egyenlítek , hosszabításban 3:2 ide , aztán egy villanás 3:3 . 8 büntetõ után meg persze nyernek ( német kupa elõdöntõ )

Sosem érdekelt a kupa de ez felbaszott

de aztán bosszút vettem 😄 ehehe
kicsit megleptek
Mor3llo
Elsõ bajnokim.Szerencséjük volt, mert a kapusuk rohadt módon kifogta még a szemünket is.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

pisti hatalmas grat

kemény lesz Uefa kupát eléred szerintem...kis szerencsével továbbjutsz

Grat!
kaptam 400 ezer €-t átigazolni😊 kell egy védõ meg egy csatár ki legyen a kiválasztott?(tipp??)

Mor3llo
Hmm..BL csoportom : Chelsea, Real Madrid, Hamburg.
keci e a program ? 😄 kicsit nehéz lesz.............

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hna, bennvaok BL-ben :

GTheo
Barca mentés:
Agüero 70milla
Sergio Ramos 37.5 milla [ kezdõ Puyol mellett középen ]
Kompany [ elsõszámú csere középhátvéd ]
Egész jó a csapat, fõ ellenfelem a bajnokságban szerintem az Atletico lesz, Torres és Agüero nélkül is erõsek...Real meggyengült...MOndjuk tavaly az Atletico nyerte a BLt Real az Uefát, Bl csoportom: MU,Schalke,Benfica :|

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
péntek van ... 😊
én majd holnap meek buliznyi, ezért most Benficázom 😊

vmvr
izzítjuk a nottinghamet😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Pisti1026
De kihalt a topic, hol vagytok emberek??

Bajnokság:

kupában 4.forduló jön a Honvéd ellen

Pisti1026
Hogy állsz a Vasassal???

Pisti1026
köcce!

Grat<#taps><#taps><#taps> és persze mindenki másnak is😄

Pisti1026
És nem hiszem el!!! Az fm sorozat legjobb eredményét(2006 óta játszok) értem el, és álmaimbe se gondoltam volna, hogy sikerülni fog, hogy megnyerjem az UEFA kupát. és még hab a tortán , hogy a kedvenc csapatommal sikerült. A bajnoksággal nem vok megelégedve mivel Februárig sõõõt Márviusig vezettem a bajnokságot e jött egy sérülés hullá és egy hullámvölgy vele ygütt és nem sikerült. Sok energiát kivedt belõlem az UEFA, de végül sikerült, de nem bántam volna, ha a BL-t elcsípen , na de nem baj majd jövõre.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Pisti1026
Ráadásul van 7 sérültem!

Pisti1026
bentvagyok az UEFA-kupa döntõbe!!! Az Arsenal lesz az ellenfelem, nem sok esélyem van de kitudja, annálinkább aggszt, hogy lehet hogynem lesz meg a BL, metrt 2 pont lemaradásom van és a Pool és a Chelsea ellen játszok.

most igazoltam egy fiatal tehetséget

18 éves védõ 96/199

Pisti1026
De kihalt a topic!! Amúgy hy és grat all!!

derley
hyhy all!köszi a grat'S! nyáron jön Aguero 57millioért asszem(vagy 58), és elmegy Walcott 23-ért:Svolt a szerzõdésében egy olyan pont, h 12Milkáért bárki viheti:Sés ezt nem láttam...ugyhogy amikor a Manu bejelentkezett érte 23-mal akkor már nagyon nem tehettem mást...

ha be van töltve a német bundesliga,akkor szvsz ot jobban fejlõdik
még mindig a levanteben játszik

végre péntek-szombat van idõm kockulni ---.- 😄

sérülnek azok,csak nincs,aki jelentést küldjön a sérülésrõl

LOADING 1860
Kölnbõl elhoztuk az egyik pontot,pedig vezettünk 2-0-ra,a vége 2-2 lett
Bizony 😊 Imádtam. Egyszer volt (asszem 2000-ben) a Duna Tv-ben egy összeállítás a Premier League 50 legszebb góljáról. 14 Harte gól volt benne. Dobogós is volt az egyik...

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

GTheo
Hogy fejlõdik jobban egy fiatal játékos, ha a barca b-ben van és a másodosztályban tolja vagy ha kölcsön adom pl a hannovernek???újra barcás mentést tolom, 160 milla ák, jött eddig Sergio Ramos, és fog Agüero és Kompany kéept tolok majd

Megtaláltam!😄
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy honnan tudok leszedni olyan player icon-okat amik nem gombfoci alakúak hanem olyan mintha felülrõl látnánk a játékosokat! Elõre is köszi!!
Hello!

Linkelek két képet az elsõ néhány meccseim közül.

Elsõ meccsen a BLben, egybõl egy rangadó, otthon a Bayern ellen:

Bajnokságban, a meccs vége kicsit viccessé vált, mikor a kapusom lesérült a 86. percben és nem volt cserém, így egy védõm állt be, csak egy gólt kapott, azt is vagy 26 méterrõl 😄

turpert
pdeig az lol és berakom õket az nb 2 be a Jászapáti helyett már csináltam és beraktam munkanélküli magyarokat csak név nemvolt

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!