Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Fradi 2:1 Partizan Belgrad
Arsenal 4:1 Fradi
Fradi 3:1 Sporting
Sportin 0:0 Fradi
Fradi 0:2 Arsenal
és az uucsó meccs:

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
akkor majd várom a fejleményeket.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Nekem 7.6os átlagot nyújt 2 éve,15M euro az ára😛
Canizares-Villar-Raul Albiol-Marchena-Ruz-Albelda-Baraja-Vicente-Silva-Joaquin-Villa
és akkor olyan nem spanyol vannak,mint costil,akinfeev,gago,kerlon,dagoberto,palacio,ben arfa,skjelbred.
Többi spanyol meg Pablo,Del Horno,Xabi Prieto,José Mari,
Szuperkupa gyõzelem megvan
4 bajnoki gyõzelem simán
Blben Palermo ellen idegenben 2:0
már mondták páran.vagy ti találtatok rossz kifogást,vagy csak nem voltatok éppen akkor bejelentkezve,és mivel az off topik a saját fórumok közt van,ezért "nem mûködött"
ReaL MaDRid x siempre
Sorry, h itt kérdezem, de nem mûködik az offtopic... Az lenne a kérdésem, h miután felraktam a 7.0.2-s patch-t eltûnik a német és holland válogatott. Ehhez most is van megoldás vagy még nem készült el? S ha elárulnátok, h mivel lehet elérni, h a játékos értékeit különbözõ színnel jelõlje, s honnan lehet letölteni?
Uefa CL 12/14
<#whatever>#whatever><#nyes>#nyes>
Yo, Bitch!

max a Leverkusen lehet ellenfél
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a 4 "nagyból" 3-at legyõzni nem semmi
6 meccs után 4 gyõzelem és 2 döntetlen nem rossz kezdés😊
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
a pirossal keretezett csapatokkal játszottam
bajnokságban hogy állsz?

véget ért a 2014/15 ös szezonom is. bajnokságban 2. lettem végül is, nagy harc volt. Bl-t ismét sikerült megnyernem, angol házi rangadó volt, (man utd-cambridge city) elõdöntõbe én a rangerst, man u a celticet kapta 😊
140 m font az egyenlegem, idén 80 millás nyereségem van, jelenleg, de a részvényesek úgyis elvisznek vagy 20-at.😞
fa kupa 4. fordulóban estem ki, ligakupa 2. lettem, az uefát a chelsea nyerte. fa kupát a tottenham, ligakupát man city. akkor egy pár kép:
ilyen ember ilyen gólt?????????
SIKERLISTA

képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!