121242
Football Manager
  • DaMarcus
    Krat, sok sikert a másodosztályhoz és az erősítéshez!
    am nem tudod h németországban adnak pénzt a helyzésekért?
    mert azt tudom h angliában adnak. ezért várom h vége legyen az első szezonnak ráadásul 2. vok szóval lesz bevétel ha összejön az első négy + a tv-s jog díj :)
    majd teszek képet ha otthon leszek
  • soma22
    az eléggé nem kifelyezés
  • DaMarcus
    nekem erre van egy megoldásom
    elküldöm figyeltetni a pléját és beszél vele és akkor mondja h érdeklődik a lehetőség iránt (általában)
    így hoztam el farkas balázs-t és DZSUDZSÁK-t is, érdemes megpróbálni
  • Ars3nal
    eleg necces volt

grat
  • soma22
    offtopikba az ilyen jellegű hszeket.köszi
  • Attiska
    Sajnos fel sem települ a cucc, pedig fent van a legutolsó JRE. :( Elindul a Java ellenőrzés a telepítő elején, és annyi.
  • soma22
    És iggeeeeen!!!!!!!

• ForzaInter
    bazz Dudzsák nálam is a zetébe van. és nem jön , mert még most igazolt oda:( Hrepka gyenge jobb lett volna megse veszem, Civitkovics viszont jó 2 meccsén 2 gólt rugott:)
  • Attiska
    Sziasztok,

Most kezdek el foglalkozni a 2007-el, és kérdezném, hogy ebben is szürke a német és a holland válogatott, mint a 2006-ban?
  • Ars3nal
    sok sikert...

nekem meg Alkmaar jutott UEFAba Lákival
  • soma22
    de gáz lesz a végjáték:
    uccsó meccs előtt 2 pontra vagyok a továbbjutást jelentő 2. helytől, egész könnyű ellenfelet kaptunk. A 2. kicsivel nehezebb ellenfelet kapott, mindenképpen nyernem kell nekik pedig ki kell kapniuk, ha fel akarunk jutni...reménykedem
  • Ars3nal
    fu keci ez durva:O
  • DaMarcus
    ezt tudom most szereztem is egy belgát
  • PetruZ
    Ja, és ha van nem angol feeder klub, akkor megvehető a játékos, csak nem játszhat, amíg 1-2 szezont le nem húz a feeder-ben. Állítólag a belgák és a lengyelek a legjobb feeder-ek ilyen szempontból.
  • PetruZ
    Én úgy tudom, az a szabály, hogy ha már játszott valaha is az EU-ban, akkor kaphat engedélyt, egyébként nem.
  • DaMarcus
    ez nem mindig igaz, mert pl: cardenas-t is úgy hozom el h kolumbiába játszott, guardado is, rodallega is meg a fehéroroszok is
    csak írtam h nem mindig igaz, meg pl a portsmouth-ba régebben még eslő szezonba elakarrtam hozni garay-t és nem kapta meg a wp-t
    am grat Soma és fel a fejjel Ars3nal! :)
  • soma22
  • Ars3nal
    :s

• soma22
    megvan a következő skalp is:)
  • zaki
  • zaki
  • soma22
    a köv meccs meg a Trierben ellen lesz
  • soma22
    egy nagyon fontos győzelem az aktuális listavezető ellen idegenben.
    Remélem ezekután nem állunk meg a bajnoki cimig(a nem láthat golt andrade rugta):

• PetruZ
    Work permit-et csak akkor kap(hat)sz, ha a játékos lehúzott már egy szezont valamelyik EU bajnokságban. Ezek a hülye angol szabályok, IRL Ferguson is ki volt akadva rájuk. :)
  • hunbasser
    Leigazoltam Kantát,Hrepkák,Guardiolát,Acunát,meg Romariot akarom,csak sosem kapja meg a munkavállalásit :Ddddddddddddddd

Hrepka eddig 2 meccs/2 gól,eddig jól megy neki,Kanta most épült fel a sérüléséből.Dzsudzsákot meg az istennek sem tudom elhozni,250k € az értéke,és 700k + Ian Pearceért sem akarja elengedni a zte. :c
    pedig piszok jó értékei vannak,főleg ahhoz képest,h magyar.
    de azért ahogy nézegettem az árakat,vannak elég irreálisak.Gera is vmi 8,5 M €
  • Squizzi
    ujra van és megujult a sorti:D
  • hunbasser
    jó pléyák!
  • Slamz
    [IMG][/IMG]

Az elsőt sikerült 2x elküldeni , bocsi!
  • Slamz
    [IMG][/IMG]

A 2010-es év elég kellemesen indult Karcagon.
  • Slamz
    [IMG][/IMG]
  • gilgames00
    krat,nagyon szép eredmény!
  • zaki
  • soma22
    na neki is álltunk a menetelésnek ujra.
    11. meccsünk veretlenül, és az elsőt játszottuk le a pályáról
    ezt a belmar gyereket év elején vettem, nagyon jol tolja,mostmár szerencsére van normális ékpárja is.
    mára elég is lesz

• soma22
    na igen, a cél az:)
  • gilgames00
    elég komoly pleják,remélem most már fel fogsz jutni,gondolom aza célod neked (is)..
  • soma22
    velük erősítettem így a téliszünetben, a ciprusi túrán jók voltak, bizom a sikerben:

• Squizzi
    Villarreal faszán megy :
  • Gunnersboy
    na képek:

(nem pont ilyen sorrendben voltak a meccsek csak így töltötte fel -.-)
  • Gunnersboy
    Na Blackburnnel jólkezdődött a felkészülés :) majd nemsokára rakok képeket is...

Igazolásaim:
    Pasanen (Werderböl)
    Galletti (Atletico)
    + Némethet tarcsiba

meg szeretnék majd venni egy másik kapust :)
    Bajnokságban az uefa kupás helyezést tűztem ki célul, remélem összejön :)
  • soma22
    ez az állás féltávnál. még az esély megvan, de össze kell kapnunk magunkat. sajna a jó forma mostanra jött meg, erre itt van 40 nap szünet.lehet elmegyünk valahova túrázni a srácokkal, de mára elég. jó éjt: