121242
Football Manager
-
#109233 Hát igen,ilyen velem sem szokott megtörténni,általában én kapok ilyenkor gólt.. -
#109232 Na igy állunk féltávnál,remélem meglesz a feljutás.
-
#109231 ezt el sem hiszem hogy velünk is megtörténhet. előzetesen 4 perc volt a ráadás:)))
-
fordjee #109230 hy!
13 forduló után 7. vagyok, 4 győzelem, 8 döntetlen, 1 vereség. Kicsit idegesítő a sok döntetlen, fele-fele arányban mák, illetve balmák. peruzzi megsérült év elején, arenas védett, aki most már csodagyerek. egyszerre az uefa, a bajnokság és az olasz kupa nem megy, ennek a bajnokság látja a kárát, pedig az uefában és az olasz kupában is a csere csapatom játszik. ott mégis nyerek szinte mindig, ez nem tudom, miért lehet. lehet, hogy a cseréket kellene játszatnom a bajnokságban?
a másik érdekes dolog falcao, bajnokságban 12 meccsen 2 gólt rugott, a válogatottban meg 4 meccsen 13-at. Érdeklődik az inter és a manchester, lehet év végén eladom, de csak 50 mila fölött.
játszhatóra rakjátok a ligákat? vagy csak megnézésre? -
Csesza #109229 franko -
Squizzi #109228 Ime a keret : -
#109227 köszönöm Soma és DaMarcus a tippeket,majd meglesem a játékosokat :)
Boa Morte most nagyon jól keni nálam,Diop meg nem annyira,a jó értékei ellenére sem,de azért volt már pár meccs,mikor ő mentette meg a csapatot.év elején még Bullardot akartam eladni,mert nem ment neki a játék,meg visszapofázott,meg elég magas fizuja van,most meg már azért elég jól játszik hál' istennek.
de pl Ian Pearcetől meg kell szabadulnom,mert már a menedzser aszisztensem szerint is ő a legrosszabb :\ pedig nem rosszak az értékei,mégis vagy 5-6 gólt kaptam már róla idén,már vagy másfél hónapja nem is játszott.inkább Zakuanit játszatom. -
Squizzi #109226 -
Squizzi #109225 Ime ebben a stadionban éljeneznek nekem mindig :) , csak 7000-el több ember mert 2009-ben annyian vannak , nagyon megy a bajnokságba, majd rakok képeket. -
#109224 én azt tudom h nagy üzlet
én nem vitatom h milyen jó pléja, csk szólta h első szezonba nem játszhat és ennyi
és itt egy kép johnson-ról:
-
#109223 jó... nem vitázok, és magyarázkodok.
Nem is neked szántam az ajánlást, csupán annak aki kérte. Nagy üzlet és kész. Ezt szerintem többen is alátámaszthatják. -
#109222 ez nehezen első szezon :P -
#109221 nah jó szeptemberbe tölti:
-
#109220 1. szezon 2. fele.
nagy üzlet, és minél előbb elhozod annál olcsóbban jutsz hozzá. -
#109219 de sztem csak 2. szezonba mert én is elhoztam most és csak az u18-ba játszik mer még nem elég idős, és az biztos h 1991-s -
#109218 bocs a sok hsz-ért
denilson-t (arsenal) kihagytam őt is érdemes kölsönbe első évbe és utána már 2-4m font közt hozható -
#109218 16 évesen skóciában év játékosaa és golkirály lett. -
#109217 de ő 15 éves a játék elején 2007 november környékén tölti a 16-t
jah és kp-nak lehagytam cardenas-t -
#109216 jó csatár eddie johnson 1 v 2 milla (fontba írtam, most 1ért hoztam de am 2 szokott lenni), vitti, és kölcsönbe bojan-t is érdemes elhozni, kisliy
kp-ra kanta, czivtkovics, dzsudzsák, zsidai, gyulyás máté & kislyak (itt minden posztra írtam)
védő csak egyet tudok digard 500e
nekem a man city-nél csak vitti nincs itt, nem kapta meg a munka vállalásit, de megszokta
rem segítettem :) -
#109215 lauri dalla valle-t mindenképpen nézd meg, ha belefér a keretbe őt csak ajánlani tudom -
#109214 nézegettem már,majd szemezgetek sztem,tarcsiba is veszek majd 1-2 srácot.egyébként Némethet még a legelején leigazoltam,jól is játszott,csak nagyon hosszú időre lesérült,csak úgy,mint McBride.ha ők egészségesek lennének,azt hiszem most nem a 8.helyen állnék.egyébként Dzsudzsákot le fogom igazolni,mert már most jó értékei vannak,meg sztem Hrepkát is elviszem.most nagy nevet nem fogok tudni igazolni,1 millám van már csak igazolásokra,majd meglátjuk,h elnökbácsi mennyi zsozsót ad jövőre.pedig igencsak kéne 1-2 jó védő még,meg középpályás,és csatár is :S ez minimum 6 jó játékost jelent,majd most megpróbálok igazolni vkit.Romariora is tettem most ajánlatot :DDDDDDDddddddd -
#109213 onnét vettem 2 játékost:D -
#109212 nekem 1giga ramom és vagy 4 ország van ebjelölve, Anglia,Mo,Olaszország,Argentina:) -
#109211 az mtk utánpotlása nagyon jó szokott lenni, nekik sok tehetséget is generál a gamma, illetve az újpestnél is. -
#109210 Nálam 2 GB memória van, 10-15 országot szoktam bejelölni többnyire a 2-3. szintig, ami olyan 25-30 ligát jelent (medium adatbázis mellett, plusz minden ország playable-re állítva). Ezt még simán elbírja, az átigazolási időszakokban szokott néha 1-2 percig is gondolkozni, illetve az új játék indítása eltart olyan 4-5 percig. :)
-
#109209 bazz,én már több hónapja vagyok a Fulhammel és még csak féltávnál járok :S
egyébként most átigazolási szezon van,megfigyelőm nem talált túl sok jót,majd nekem kell szétnézni magyarhonban -
#109208 Nekem 640mb ramom van, és a fradis/donyeckes mentésemben ezek vannak bejelölve:
Ausztira, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Görögország, Magyarország, Izrael, Lengyelország, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Törökország, Ukranja, Szerbia.
Mind1ik csak első osztály, kivéve persze Magyarországot, különben nehezen indultam volna el a Fradival... :D
1 évet kb 24 óra alatt nyomok le, de ez nem tiszta játékidő, mert közben netezek, meg fórumozok ezerrel... :D
-
#109207 szerintem is még jo. én ugy vettem észre hogy kb 11ig nem nagyon lassul, afelett viszont már nem annyira érdemes bejelölgetni ennyi rammal. -
#109206 11 liga sztem egyáltalán nem sok 512 ramhoz.nekem azt hiszem vmi 16 vagy 17 van -
#109205 -
#109204 kösz -
#109203 hehe fm 2004 nem is volt :D -
Zenszkij #109202 én pár évvel ezelőtt még az fm 2004-05el eljutottam addig és nekem is góliszony volt másfél évig, de ettől függetlenül lett bajnok, 2018 körül meg helyreállt a rend -
Zenszkij #109201 rengeteg, lassú lesz -
#109200 maga ámokfutó állat!4 -
#109199 Hy!! Most kászülődök magyar hoba kezdeni, szerintetek 11 liga sok 512 rammal, nem fog hamar belassúlni, vagy megy vele elég gyorsan? -
#109198 Sziasztok! Grat az eredményekhez!
Olyan véleménye érdekelne, aki az angol bajnoksággal játszik/játszott és 2016-ig legalább.
Másnál is jelentkezett a góliszony? Hihetetlen kevés gól esik a bajnokságban. Állandóan 0-0, 1-0 stb.
-
colomano #109197 A Premier League-s támadók ritka rossz évet fogtak ki. Kb 1 gólos a meccsátlag minden csapatnál :) -
colomano #109196 Az update átírta a magyarosított lang.dat filét. Ezt a filét kell újra átírnod a magyarosításban szereplővel. -
#109195 jó keret