Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehetett volna több is
Megmaradt csapattal elsõ meccs
Budafok - Héviz 1-2 <#szomoru1>#szomoru1>
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
John Hales,Fulhamtõl jött 950e euroért,jelneleg 7.75M euro,19 éves,144/198
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Valencia:FC Twente Bajnokok Ligája 4. kör 5:1 (Palacio(2),Ben Arfa(2),Vela)
Ezzel 4 forduló után otvább is jutottam. Vagy Schalke vagy Palermo jut tovább,akivel megverettetem magam,az 😛
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
nem rossz sorsolás
nah akkor jáccogatok de cask jáccogatok 😞 Inter meccstõl nemsokat várok
Grat Self,Maldini,Trupert.
DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!
FA kupa 3.fordulójában az MK Dons csapatát kaptam(3.osztály)
Derley azokat én is láttam már, csak azárt nem igazoltam õket le, mert nem látszanak vmi nagy sztároknak (sztár pl: dzsudzsák, németh stb. ienekre gondoltam h sztár)
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
A kezdõ 11 : Akinfeev - Oddo , Grimi , Nesta , Carvallho - Pirlo , Gattuso , Foggia - Kaká - Fernando Torres , Luca Toni
Cserepad : Dida,Bonera,Jankulovski,Ambrosini,Seedorf,Gilardino,Di Gennaro
mikor én voltam a HG, itt már rég csak ***
Avanti Crociati!
ReaL MaDRid x siempre
régen igen sokat tettem ezért a játékért/fórumozókért
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gratula mindenkinek. ez melyik szkin?
Gimnástica | Racing de Ferrol | Rayo Vallecano | Racing B | Leganés | Pontevedra | Talavera | Puertollano | Ourense | Lugo
| O. Marítima | Cobeña | Atletico B | Lanzarote | Alcorcón | S.S. Reyes | Fuenlabrada | Celta B | Univ. Las Palmas | Pájara Playas
igen,gyakorlatilag harmadosztály,bár ezt nem tercera divisiónnak hívják,de akkor is ciki.nem rég még primera divisiónban voltak(akkor még nem la liga volt)
ON
ReaL MaDRid x siempre
Nekem azt írja,hogy 2005ben nyerték meg a 3.osztályt.De utánanézek holnap!
Nálam most Villa lesérült 3 hétre,helyette Palacio kezdett,rúgott kettõt,de õ is 3 hét. Most Vela vagy Dagoberto megy elõre
ezzel meg van a továbbjutás
kezdtem egyet a Kölnnel és akárkit igazoltam nem tetszett az elnöknek.mindig azt irta hogy jobbat akar.pedig a fõnöki irodában azt irta hogy ha kell ad még pénzt átigazolásra.megpróbáltam Kerlont leigazolni jött is volna az elnök is örült neki csak elfelejtett adni lóvét(pedig csak 1milla kellett volna).ezek után irta nekem hogy nem szereti az olyan managereket akik nem fogadnak szót és ha nem igazolok megfelelõ játékost akkor kénytelen lesz más után nézni.ezért hagytam is a pi***ba.
most gondolkodom hogy kivel kezdjek.lehet hogy Dresden,Lübeck vagy holland másodosztályban valakivel.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
leverkusennel döntetleneztél?
értékelés:
ezek hogy kerültek ide?:S
töltöm a Borot