Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grat😊

elõzõ 5 meccs 3 pont.most viszont:

lehetett volna több is

Holdpro
Budafokban elsõ lépésem az volt hogy a játékosok 90%át kirúgtam, most fogok igazolni
Megmaradt csapattal elsõ meccs

Budafok - Héviz 1-2 <#szomoru1>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Ügyes 😊 Nsue nálam is van,most Niguezzel együtt LIGA BBVA-ban van kölcsön. Én 5.5M eurot csengettem le érte. Krkic meg most 19 évesen már 8M euro,sajna nem hiszem,hogy ennyit áldoznék rá,inkább Halest nevelem ki.

John Hales,Fulhamtõl jött 950e euroért,jelneleg 7.75M euro,19 éves,144/198

gabber_saviola
köszönöm szépen és további jó játékot mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

siederhird
Grat.

DVTK FOREVER!!!! Amíg a föld kerek mindig lesznek rockerek!

megszereztem ingyen Bojan Krkicet és Emilio Nsue-t. most Downing eladása után 40 millió € van.

Ma is maradt egy kis idõm játszani.
Valencia:FC Twente Bajnokok Ligája 4. kör 5:1 (Palacio(2),Ben Arfa(2),Vela)
Ezzel 4 forduló után otvább is jutottam. Vagy Schalke vagy Palermo jut tovább,akivel megverettetem magam,az 😛

turpert
grat a meccshez is meg a kerethez is Kollár meg Bogdán nagy tehetség kis csapatokba mindig megveszem

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

egyetértek<#worship><#worship><#worship>

siederhird
Itt vannak:

Itt a keret:

Holdpro
Tudsz mutatni az átigazolásaidról képet ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Grat<#taps><#taps>Downing pótlására megszereztem Ryan Taylort a Wigantõl 8 000 000€-ért

siederhird
Nagy meccs volt:

siederhird
Sok sikert.

siederhird
Azért vigyázz a Marseillel erõs csapat az.

Holdpro

nem rossz sorsolás

siederhird
Szép pénz.
Hy Trupert.

turpert
regglet all manager, grat mindenkinek, kösz siederhird
nah akkor jáccogatok de cask jáccogatok 😞 Inter meccstõl nemsokat várok

A Real Madrid 50 000 000€-t adott Downingért<#wow1><#wow1> az elnök meg elfogadta😞

siederhird
Reggelt all!
Grat Self,Maldini,Trupert.

Holdpro
Sziasztok jó reggelt

miki36

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Csövi! Tudtok egy weboldalt, ahonnan le tudnám tölteni a Football Manager 2007-et?
hy!ez a Siple v1.1 skin a Sortin fent.
FA kupa 3.fordulójában az MK Dons csapatát kaptam(3.osztály)

DaMarcus
hy grat Maldini, tupert, Self!
Derley azokat én is láttam már, csak azárt nem igazoltam õket le, mert nem látszanak vmi nagy sztároknak (sztár pl: dzsudzsák, németh stb. ienekre gondoltam h sztár)

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)

Milannal indul a 2. szezonom :
A kezdõ 11 : Akinfeev - Oddo , Grimi , Nesta , Carvallho - Pirlo , Gattuso , Foggia - Kaká - Fernando Torres , Luca Toni
Cserepad : Dida,Bonera,Jankulovski,Ambrosini,Seedorf,Gilardino,Di Gennaro

Fyrex
igen, azért vagy új, mert az neked a rég 😛

mikor én voltam a HG, itt már rég csak *** volt

Avanti Crociati!

hunbasser
tudom,láttam.de már akkoriban sem nagyon jártál,amikor még Fyrex volt a hg(illetve annak az idõszaknak a vége felé)

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
mivel még új vagy itt, azért 😊
régen igen sokat tettem ezért a játékért/fórumozókért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
téged is ritkán látni errefelé! 😊

ReaL MaDRid x siempre

turpert
Grat maldini na még a sorsolásig elmentem az Intert kaptam 😞

gabber_saviola
csak benéztem semmi több 😊
gratula mindenkinek. ez melyik szkin?

hunbasser
Segunda División B - Grupo 1 2006/07 clubs
Gimnástica | Racing de Ferrol | Rayo Vallecano | Racing B | Leganés | Pontevedra | Talavera | Puertollano | Ourense | Lugo
| O. Marítima | Cobeña | Atletico B | Lanzarote | Alcorcón | S.S. Reyes | Fuenlabrada | Celta B | Univ. Las Palmas | Pájara Playas

igen,gyakorlatilag harmadosztály,bár ezt nem tercera divisiónnak hívják,de akkor is ciki.nem rég még primera divisiónban voltak(akkor még nem la liga volt)

ON

ReaL MaDRid x siempre

miki36
ott

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

most hogy rákérdezel elbizonytalanodtam😊
Nekem azt írja,hogy 2005ben nyerték meg a 3.osztályt.De utánanézek holnap!

hunbasser
már 3.osztályban vannak? :\

ReaL MaDRid x siempre

grat
Nálam most Villa lesérült 3 hétre,helyette Palacio kezdett,rúgott kettõt,de õ is 3 hét. Most Vela vagy Dagoberto megy elõre

ezzel meg van a továbbjutás

cory11
hali
kezdtem egyet a Kölnnel és akárkit igazoltam nem tetszett az elnöknek.mindig azt irta hogy jobbat akar.pedig a fõnöki irodában azt irta hogy ha kell ad még pénzt átigazolásra.megpróbáltam Kerlont leigazolni jött is volna az elnök is örült neki csak elfelejtett adni lóvét(pedig csak 1milla kellett volna).ezek után irta nekem hogy nem szereti az olyan managereket akik nem fogadnak szót és ha nem igazolok megfelelõ játékost akkor kénytelen lesz más után nézni.ezért hagytam is a pi***ba.
most gondolkodom hogy kivel kezdjek.lehet hogy Dresden,Lübeck vagy holland másodosztályban valakivel.

derley
most néztem a magyar válogatott felállását 2011-ben, és látom h van két srác is a fluminense-bõl..de ugy h az a nevelõ egyesületük is😊fluminense keretében van még egy magyar, aki saját nevelés😊elég jo kapcsolat lehet a magyarokkal ott..😊

Én is elhatároztam,hogy ha valamikor megunom Valenciat,Rayoval kezdek egyet(spanyol 3.osztály) Ha velük is megnyertem mindent, lehetõ leggyengébb angol profi klub 😊 De messze van még az

miki36
soma hogy megy a másodosztály?

jaja de ott is lehetett volna nyerni.idén meg akarom nyerni az Uefa kupát

azigen 😄
leverkusennel döntetleneztél?

Boro-Karpaty:

értékelés:

ezek hogy kerültek ide?:S

hy! grat turpert Self Kony!
töltöm a Borot

turpert
kösz jah nem várom hogy blt nyerjünk de már ez se semmi

grat. Ez FM2006? 😊